Hobby & Fritid

Mange danskeres mest dyrebare tid er deres fritid. Hobby & fritid er for de fleste et tiltrængt åndehul i hverdagen - uanset om de er til adrenalinpumpende mountainbiking, afstressende strikkeri eller skønne vandreture i den friske luft. Hobby & fritid er altså et enormt bredt felt, og i det følgende har vi samlet et væld af forskellige forhandlere, producenter og leverandører, der beskæftiger sig med alt fra friluftstøj og jagtudstyr til skateboards, garn og meget, meget mere. Vi har med andre ord gjort det nemt for dig at finde lige præcis den virksomhed, som kan hjælpe dig, når det kommer til hobby & fritid.

Trackday og Lotus Elise hos Padborg Park - Kør selv!

Trackday og Lotus Elise hos Padborg Park - Kør selv!

Er du vild med fart og biler, og leder du efter et sted, der kan tilbyde den helt rette oplevelse for dig? Så kan du af god grund besøge Padborg Park, der tilbyder en lang række fede oplevelser fuld af fart. Oplev deres trackday eller kør i Lotus Elise hos www.padborgpark.dk.

Trackday er for dem, som lever i overhalingsbanen

Hvad end du er på udkig efter den helt perfekte gave til en, der er vild med fart, eller om du søger en fed oplevelse for dig selv, kan du med fordel besøge Padborg Park. Her står de inde med en lang række gode muligheder, der byder på oplevelser for enhver. For eksempel kan du komme ud at opleve deres trackday, hvor adrenalinen får frit løb. Her får du både mulighed for at lære dine egne, såvel som bilens grænser at kende. Med trackday er du desuden sikret en sjov dag med fart på, under sikre rammer. Dette er den rette mulighed for dig, der søger en god gave eller selv ønsker at komme ud og opleve noget nyt og anderledes. Se mere om trackday på www.padborgpark.dk.

Kør selv i den lynhurtige Lotus Elise

Hos Padborg Park kan du altid være sikker på at finde en lang række gode muligheder for dig, der elsker fart og hurtige biler. Herinde tilbyder de nemlig forskellige oplevelser til ethvert behov, hvor både adrenalin og høj fart er i fokus. Tager du et kig forbi hjemmesiden, finder du flere fede events som for eksempel kør i Lotus Elise. Her finder du flere forskellige pakker med forskellige events, hvor du med sikkerhed kan finde en pakke, der passer til dig og dit behov. Dermed kan du komme ud og opleve de hurtige biler og deres mange hestekræfter. Dette er den rette mulighed for dig, der er vild med fart og fede biler. Kør i Lotus Elise hos www.padborgpark.dk og lad adrenalinen få frit løb.

Tasker og tøj fra DoucheBag, Dryrobe m.fl. på bnaboardshop.dk

Tasker og tøj fra DoucheBag, Dryrobe m.fl. på bnaboardshop.dk

BNA Boardshop sælger tasker, skateboards, skatertøj m.m. fra mærker som DoucheBag, Emerica, Bladerunner og Tempish.

Shop DoucheBag rygsække såvel som skitasker online

Som navnet indikerer, er DoucheBag et dedikeret mærke til tasker. Det er et mærke fra Norge, som har udmærket sig især på skitasker. DoucheBag rygsække er dog også populære. Man får kvalitetsstærke rygsække, der kan tages med på skiferien, men som selvfølgelig også kan bruges til storbyferie, vandretur eller skole. Fælles for rygsække og skitasker fra DoucheBag er den høje kvalitet - en af grundene til, at så mange vælger at komme tilbage til dette brand igen og igen. Du kan med fordel købe din DoucheBag taske på bnaboardshop.dk, da de prismatcher. Kig også på de andre mærker inden for tasker og ski. Webshoppen har en stor vintersektion.

Regnoverslag fra Dryrobe i høj kvalitet

Dryrobe tilbyder nogle specialdesignede regnjakker og regnoverslag i høj kvalitet. Med Dryrobe kommer du til at kunne holde dig helt tør. Mærket står både bag kvalitet til børn og voksne. Med Dryrobe regnovertræk er du sikret høj komfort, uden at det dansk vejr kommer til at forvolde problemer. I disse himmelstrøg bliver denne beklædning hurtigt uundværlig. Vi går køligere og vådere tider i møde. Er du godt sikret til efteråret? Ellers klik ind på www.bnaboardshop.dk, og se deres brede udvalg inden for Dryrobe. Det er et brand, der både tilbyder regnoverslag med korte og lange ærmer. Se det flotte og særdeles holdbare regntøj online i dag.

BNA Boardshop er langt fra kun en shop med beklædning og accessories. Derfor finder du også et udvalg, der rækker langt ud over Dryrobe og DoucheBag. Sortimentet indeholder over 10.000 produkter - alt sammen på webshoppen. Du kan købe løbehjul inkl. de scooters, der er beregnet til at lave tricks. Så finder du også flere typer skateboards. Er du mest til waveboard, cruiserboard eller det klassiske? Foretrækker du skates som inliners? Eller er du mere til side-by-side rulleskøjter eller aggressives? Så klik ind på bnaboardshop.dk.

Forkæl kroppen med lækkert økologisk sheasmør fra Hedenhus

Forkæl kroppen med lækkert økologisk sheasmør fra Hedenhus

Nu hvor sommeren er ved at nå til vejs ende, og vejret bliver mere hårdt og omskifteligt, så er det måske tid til at opgradere din hudplejerutine? Forkæl din hud med økologisk sheasmør fra Hedenhus, eller tilføj lidt god duft til din dagcreme med en af deres mange æteriske olier.

Sheasmør - Slut med tør og irriteret hud

Vi kan ikke tale om hudpleje uden at tale om det berømte og velpriste sheasmør. På www.hedenhus.dk forhandler de økologisk sheasmør af højeste kvalitet. Sheasmørret er uraffineret, hvilket betyder, at det er udvundet uden brugen af kemiske stoffer. Dette medvirker til, at sheasmøren, der udvindes, bevarer både duften og farven fra sheanødderne. Det er ikke alle, der bryder sig om duften fra sheanødderne, og det er derfor også muligt at købe raffineret sheasmør fra Hedenhus, hvor duften er mere mild og afdæmpet. Sheasmør besidder nogle helende og antiinflammatoriske egenskaber, der gør det særligt egnet til dig med meget tør hud. Det er også godt at smøre på mindre udslæt og hudirritationer, der kan forekomme på kroppen.

Alle de æteriske olier, du har brug for

Æteriske olier har længe været en stor ting indenfor helse- og wellness-industrien - og med god grund. Hedenhus tilbyder et stort udvalg af æteriske olier med lækre dufte. Æterisk olie er et 100 % naturprodukt, ligesom alle andre olieprodukter du finder på hedenhus.dk. Alle deres olier er ufortyndede, hvilket betyder, at den olie, du køber, er af allerhøjeste kvalitet og i sin reneste form. Alle de produkter, du finder inde på www.hedenhus.dk, er økologiske og alle i lækker kvalitet. Hos Hedenhus kan du få æterisk olie med alle typer af dufte - lige fra ingefærolie og lavendelolie til fyrrenåleolie og eukalyptusolie. Hver olie kommer med sine særprægede fordele og egenskaber og kan benyttes til forskellige formål. Brug en æterisk olie som et led i aromaterapi, wellness-sessioner, som hudpleje eller som parfume i kosmetik og cremer. Se det store udvalg af økologiske olier og skønne æteriske olier på www.hedenshus.dk.

Uldtråden forhandler et stort udvalg af Sandnes Børstet Alpakka og It's Silk Mohair garn i top kvalitet

Uldtråden forhandler et stort udvalg af Sandnes Børstet Alpakka og It's Silk Mohair garn i top kvalitet

Uanset om du er nybegynder, eller du er velbevandret indenfor garnets verden, så kan du hos Uldtråden finde alle de produkter du skal bruge, for at komme godt i gang med dit næste projekt. I deres sortiment finder du nemlig både garntyper It’s Silk mohair garn og Sandnes Børstet Alpakka, samt en masse lækkert tilbehør.

Sandnes Børstet Alpakka garn kombinerer lethed og komfort

Valget af det rigtige garn kan gøre en kæmpe forskel på det resultat, du i sidste ende står tilbage med. Uanset hvad du vælger at strikke, er det derfor vigtigt, at du på forhånd sætter dig ind, hvilke garntyper der bedst egner sig til dit projekt. Her kommer Uldtråden ind i billedet. På deres hjemmeside finder du nemlig ikke blot et stort udvalg af forskellige garntyper, du kan også læse meget mere om deres egenskaber. Dette kunne f.eks. være en garntype som Sandnes Børstet Alpakka, der er både blød, let og behagelig at have på. Dette gør den særligt velegnet til lette beklædningsgenstande som trøjer eller sjaler. Udvalget af Sandnes Børstet Alpakka findes desuden i en række forskellige farver, som du frit kan vælge imellem alt afhængigt af, hvad der bedst matcher din smag.

Håndfarvet It's Silk Mohair garn giver flotte farvespil

I det store sortiment på www.uldtraaden.dk finder du desuden også et bredt udvalg af It's Silk Mohair garn. Denne garntype består af en blanding af Kid Mohair og Mulberry silke, der til sammen skaber et let og blødt materiale. Udvalget af It’s Silk Mohair garn fra Ultrådens hjemmeside findes desuden i en række forskellige farver, der skifter mellem forskellige nuancer i hvert garnnøgle. Derfor egner dette håndfarvede garn sig glimrende som følgetråd til andre typer ensfarvet garn, hvor den vil give et smukt farvespil.

Hvis du vil være sikker på at have de rigtige materialer ved hånden, inden du begynder dit næste strikke- eller hækleprojekt, så tøv ikke med at kigge indenfor på uldtraaden.dk. Der finder du nemlig altid et stort udvalg af lækre materialer og tilbehør til dine kreative hobbyer.

Stort udvalg af Sandnes garn herunder Sandnes alpakka uld hos Siki Garn & Helse ApS

Stort udvalg af Sandnes garn herunder Sandnes alpakka uld hos Siki Garn & Helse ApS

Er du på udkig efter noget lækkert garn, du kan bruge til dine kreative projekter? Hos Siki Garn & Helse ApS forhandles et stort sortiment af garn, som du kan finde fra en lang række gode mærker. For eksempel byder hjemmesiden på et stort udvalg af Sandnes garn, hvor du blandt andet kan finde Sandnes alpakka uld. Se hele udvalget på www.sikigarn.dk.

Sandnes garn i skøn kvalitet

Elsker du at begive dig ud i nye kreative projekter, og ønsker du derfor at finde et nyt og spændende projekt, du kan afprøve? Så byder Siki Garn & Helse ApS på gode muligheder for dig. Her står de nemlig inde med et bredt sortiment af kvalitetsrigt garn til konkurrence dygtige priser. For eksempel forhandler hjemmesiden et godt udvalg af Sandnes garn i en velkendt kvalitet. Udvalget her byder på flere forskellige garntyper som Kos, Sunday, Tynd Silke Mohair og meget andet. Dette kommer også i en bred farveskala, der giver dig rig mulighed for at finde noget garn, du kan lide. Gå ikke glip af det fine udvalg af Sandnes garn hos www.sikigarn.dk, der også tilbyder 1-3 dages levering.

Sandnes alpakka uld

Når du klikker dig ind forbi hjemmesiden, vil du hurtigt få øje på de mange gode muligheder, Siki Garn & Helse ApS kan tilbyde dig. Her tilbydes altid et både bredt og varieret produktudvalg, der byder på garn fra flere lækre mærker. Tager du et kig forbi hjemmesiden, kan du blandt andet finde frem til Sandnes alpakka uld. Udvalget af dette går på garn i flere forskellige farvenuancer, hvor du kan finde noget for enhver smag. Garnet herfra byder desuden på en både blød og lækker kvalitet, der kan skabe et flot og moderne udtryk til dit strik. Dette er det rette valg for dig, der søger noget lækkert garn med uld til dit næste strikkeprojekt. Find Sandnes alpakka uld på www.sikigarn.dk.

Skitema.com forhandler K2 ski og Roxa skistøvler i høj kvalitet

Skitema.com forhandler K2 ski og Roxa skistøvler i høj kvalitet

Elsker du at slå dig løs på pisterne? Så bør du besøge www.skitema.com. De har nemlig lageret fyldt med lækkert kvalitetsudstyr til skiferien, der bl.a. tæller K2 ski og Roxa skistøvler.

Køb K2 ski til mænd, kvinder og børn

Uanset om du er nybegynder eller ekspert, kvinde eller mand, finder du det helt rigtige udstyr til vinterferien hos Skitema.com. Det er bl.a. helt oplagt at gå på opdagelse i deres udvalg af K2 ski. Dette amerikanske mærke har været en af de førende producenter af ski og snowboards, siden det blev etableret i 1962. Hos Skitema.com finder du både K2 ski til freestyle, freeride samt all-mountain ski. De forhandler desuden både K2 ski til herrer, damer og børn. Skiene kommer i et væld af forskellige farver og design, så der er noget til enhver smag. Derudover kan du også bestille K2 skistave fra deres webshop.

Du finder et bredt udvalg af Roxa skistøvler hos www.skitema.com

Roxa startede som en lille italiensk familievirksomhed i 1980. Firmaet er imidlertid vokset, og i dag er Roxa en af de førende producenter af skistøvler og skøjter til herrer og damer. Hos Skitema.com finder du et bredt udvalg af Roxa skistøvler. Skistøvler fra Roxa er bl.a. kendt for deres exceptionelle komfort og flotte, farverige detaljer, der giver dit outfit karakter. Skitema.com forhandler desuden justerbare Roxa skistøvler til børn, der kan gøres større i takt med, at dit barn vokser. Selvom støvler fra Roxa altid er i højeste kvalitet, holder Skitema.com priserne på et minimum og tilbyder prismatch, hvis du skulle finde modellen til en lavere pris i en dansk butik.

Så uanset om du mangler et par K2 ski, Roxa skistøvler eller andet skiudstyr, kan du trygt gå på opdagelse i det store udvalg, som du finder på Skitema.com.

Niveauet er langt højere for FOURZE gamer musemåtter og PSU’er

Niveauet er langt højere for FOURZE gamer musemåtter og PSU’er

FOURZE har slået sig fast på det skandinaviske marked bl.a. ved at lancere gamer musemåtter og strømforsyninger til gaming PC. Designet tiltaler, men det gør kvalitetskomponenterne i de forskellige produkter også. Det kan i høj grad anbefales at læse mere om deres varer på fourze.dk, hvor du også kan kigge lidt på gaming borde og stole, eller headset og kabinetter.

Gode priser på gamer musemåtter i allerbedste kvalitet

En gamer musemåtte fra FOURZE bliver hurtigt uundværlig, når man først er vant til kvaliteten. En solid præstation i esport handler om mange ting, hvor udstyret også spiller en væsentlig rolle. En god gamer musemåtte er med til at hindre eller forbedre din spilleevne. De brede gamer musemåtter fra fourze.dk er populære. Det er nemlig ofte horisontalt, at der er størst behov for plads. En bred musemåtte ville derfor være tilstrækkelig for de fleste typer gamere. Det føles helt rent at bevæge musen på disse. De er designet minimalistisk og i nordiske takter.

Mere kraft med PSU til gaming PC fra denne virksomhed

Har du også meget høje krav til en PSU til din gaming PC? Så er det med at vælge et kvalitetsmærke. Ja, der findes mange gode på markedet, men desværre er det også tilfældet i den anden ende. Få brands kan leve op til den gode sammenhæng mellem pris og kvalitet, som FOURZE har, og som deres PSU’er indebærer. Du får en virkelig fin PSU for dine penge, når det er en model fra dette mærke. Køb bl.a. en PSU på 650 watt. De fås også mindre på 550 watt og højere på hele 750 watt. Fælles gælder, at modellerne er 80 Plus certificeret. Dette er blot et ud af de mange tegn, der er på den høje kvalitet. Få mere effektivitet for pengene og en bedre PSU ved at vælge FOURZE. Strømforsyningen er trodsalt en af de dele, der skal være 100 % styr på. Uden en god strømforsyning bliver det svært for de andre dele at følge med.

Stort udvalg af håndboldmål og basketball standere i mange dimensioner

Stort udvalg af håndboldmål og basketball standere i mange dimensioner

I Danmark er vi svært glade for håndbold, og hvis man mangler udstyr, er der flere shops, der kan hjælpe. Her kommer vi specifikt til at kigge på HomeX.dk, og deres udvalg af håndboldmål. Det er nemlig håndboldmål af en lidt bedre kvalitet, end man ser mange andre steder, og der er også flere muligheder end hos en del af konkurrenterne. Den frie fragt er bestemt værd at bemærke og gælder også for basketball standere.

Klik dig til håndboldmål på www.homex.dk

Køb et håndboldmål nemt hos HomeX.dk. De leverer kvalitet både til klubben og til de personer, der ønsker et mål i haven, så man evt. kan invitere venner på besøg til et spil håndbold. Du kan selvfølgelig købe håndboldmål i stål. Dette er materialet, som mange foretrækker. Find de populære 300x200 cm håndboldmål hos HomeX.dk. Mangler du blot et håndboldnet? Eller kigger du efter træningshjælpemidler som f.eks. kegler i sæt? HomeX.dk er en god partner at have både for den lokale håndboldklub, men også entusiasten i privaten. De sørger 100 % for at hjælpe dig med dine behov, når det kommer til håndboldmål. Se udvalget i dag, og glæd dig til en sommer fyldt med håndbold både i Tv og som sportsgren, der dyrkes.

Godt tilbud på en basketball stander evt. fra Spalding

USA og basketball hænger tæt sammen, men sporten har heldigvis også sluppet uden for landets grænser. Fordi det er en aktivitet, som er rigtig nem at nyde. Den stiller nogle markant anderledes udfordringer end ved fodbold. Banen er meget mindre, og det sætter høje krav til eksplosiv kondi. Hos HomeX.dk har de altid den rette basketball stander. De sælger fra flere mærker af og kan hjælpe familien, der ønsker en basketball stander, så barnet kan øve. De kan også hjælpe klubberne rundt omkring i landet med at finde den rette stander til basketball. Mangler du også en basketbold? Find rendyrket kvalitet online til dig, der elsker denne sportsgren, hvad end du leder efter net eller basketbolde. Bemærk, at der sælges meget fra Spalding til gode priser.

Køb hørgarn og BC garn til dit næste strikkeprojekt hos KreativGarn.dk

Køb hørgarn og BC garn til dit næste strikkeprojekt hos KreativGarn.dk

KreativGarn.dk er den helt rigtige butik at kigge forbi som det første, når du gerne vil købe garn til dit næste strikkeprojekt. Her finder du nemlig en masse spændende garn, og derfor også rigeligt med inspiration til hvilken type garn du skal købe, hvis du ikke helt kan beslutte hvilken type garn du skal anvende. Kataloget tæller bl.a. hørgarn, islandsk garn, mohair garn med mere. Der er desuden spændende mærker i kataloget som BC garn, Noro garn og Mayflower opskrifter. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Flot hørgarn

Der er flere gode kvaliteter, som gør hørgarn til et spændende valg, når man skal i gang med strikke. Hørgarn giver et fint hold, hvilket helt sikkert er én af de store fordele ved at strikke med garnet. Samtidig har hørgarn et flot, naturligt look, som passer perfekt til at strikke en smuk sweater i eller en fin hue. Man kan med fordel blande hørgarn med lidt bomuld eller viskose, da hørgarn alene godt kan være en smule stift i det. Lige nu finder du et godt udvalg af kvalitetshørgarn hos www.kreativgarn.dk.

BC garn

Udover hørgarn, tæller kataloget hos KreativGarn.dk bl.a. også BC garn. BC garn er økologisk kvalitetsgarn når det er bedst, og fås bl.a. i varianter som Alba bomuldsgarn, Northern Lights, Bio Balance uld-bomulds garn samt flere andre spændende varianter. Anvender du BC garn når du strikker, er der ekstra gode chancer for at der kommer noget smukt strikket tøj ud af det, når det færdige resultat er klart. Husk desuden at når du handler hos KreativGarn.dk, enten BC garn, hørgarn eller noget andet, kan du altid rette henvendelse til kundeservice, og få en uforpligtende snak med dem om valg af garn, hvis du er i tvivl om noget.

Art-de-vinci.dk har et stærkt udvalg i alkohol ink og akrylmaling

Art-de-vinci.dk har et stærkt udvalg i alkohol ink og akrylmaling

Rigtig mange danskere kan godt lide at handle hos Art-de-vinci.dk. Lad være med at tage mit ord for det. Se i stedet for deres positive Trustpilot score, der i øjeblikket er meget nær perfektion. De tilbyder f.eks. akrylmaling og alkohol ink fra TOUCH, Ranger og andre prominente mærker. Enhver kunstner, amatør såvel som professionel, finder et tiltrækkende udvalg derinde. Yderligere får man billig fragt og hurtig levering (1-3 hverdage).

Akrylmaling fra leverandører som Winsor & Newton og GOLDEN

Shoppen Art-de-vinci.dk fører akrylmaling fra diverse, kendte mærker af. Se sortimentet af akrylbaseret maling fra GOLDEN, AMSTERDAM og Winsor & Newton Galeria. De tilbyder også sortimentsæsker til dig, som har brug for lidt af det hele. Bestil også maling enkeltvist online. Akrylmaling giver en speciel effekt, som mange foretrækker. En del har denne type som favorit. Du finder alle de farver, du har brug for. Køb også tilbehør til akrylmaling nemt online. Art-de-vinci.dk giver dig fantastisk service samt billig eller gratis fragt alt efter købsbeløbet. Du må ikke tøve med at kontakte dem omkring akrylmaling. Glæd dig til en sommer fuld af kunst og kreativitet.

Bestil TOUCH alkohol ink til alle behov

Art-de-vinci.dk sælger TOUCH alkohol ink, der er et af de populære mærker. Køb sæt med alkohol ink fra TOUCH bl.a. med en af hver farve. Hvis du blot mangler et par af favoritterne, kan du sagtens købe enkeltvist på www.art-de-vinci.dk, der giver dig rigtig meget kvalitet for pengene. TOUCH har også udviklet nogle fantastiske markers. Se de forskellige modeller online i samme kategori. Det er ikke kun TOUCH alkohol ink, som de leverer. Nej, Art-de-vinci.dk har også valgt at styrke deres udvalg med en masse andre gode mærker. Derfor finder du også alkohol ink fra Octopus Fluids, Ranger og flere. Køb også folie og syntetisk papir online, og bestil tilbehør plus passepartout via få klik.

Du behøver ikke tage over i den lokale hobbybutik mere for at købe akrylmaling og alkohol ink. Det er meget nemmere at gøre hos Art-de-vinci.dk, der giver hurtig adgang til mærker som TOUCH, AMSTERDAM, GOLDEN og Winsor & Newton.

Køb Esther by Permin og KnitPro rundpindesæt i høj kvalitet hos VegaGarn

Køb Esther by Permin og KnitPro rundpindesæt i høj kvalitet hos VegaGarn

Leder du efter en forretninger, der har specialiseret sig i kvalitetsuld og strikketilbehør, kan du på denne hjemmeside vegagarn.dk finde et fantastisk udvalg, idet VegaGarn her har samlet deres udvalg af mærker såsom Esther by Permin samt et KnitPro rundpindesæt.

KnitPro rundpindesæt

Klikker du ind på deres hjemmeside, vil du hurtigt kunne skabe dig et godt overblik over deres store udvalg af garn. VegaGarn er virkelig passioneret om garn og særligt garn i høj kvalitet hvor hele fabrikationsprocessen er miljøvenlig og dyrevelfærdsorienteret. Leder du efter noget garn eller måske noget tilbehør til strikning, kan du fx se deres Knitpro rundpindesæt. Med et KnitPro rundpindesæt får du mulighed for at strikke med et kvalitetssæt, der er rigtig nemt og lækkert at strikke med. KnitPro leverer nemlig altid produkter i høj kvalitet som holder i mange år. Handler du deres KnitPro rundpindesæt kan du derfor være sikker på at få noget for pengene.

Esther by Permin

På deres hjemmeside kan du også se deres udvalg af garnserier såsom Esther by Permin. Det lækre ved Esther by Permin er, at det er en perfekt blanding mellem bomuld og uld som derfor kan bruges til det meste beklædning. Esther serien fra by Permin fås derudover i mange forskellige farver, så du kan derfor være sikker på at kunne finde lige akkurat den farve du leder efter. Finder du den perfekte rulle fra Esther by Permin, kan du være sikker på at du får kvalitet for pengene. Du kan handle den online over deres webshop, hvor du får fri fragt ved køb over 499 kr. og ellers normal fragtpris på 39 kr.

Besøg derfor deres hjemmeside og gør dig en masse gode kup til dine næste kreative projekter, som kan gøre alle aftener og weekender sjove og hyggelige.

Pas på dit strik! Læs hvordan her, og find garn med forskellige strikkefastheder på maskefabrikken.dk

Pas på dit strik! Læs hvordan her, og find garn med forskellige strikkefastheder på maskefabrikken.dk

Hos Maskefabrikken finder du vejledning omkring, hvordan man passer på sit strik og skåner det i vaskemaskinen. Man kan også læse om strikkefasthed lige herunder, hvor der bl.a. tilbydes en fasthed på 16-20 masker.

Strikkefasthed 16-20 masker - Køb garn online

En af de mere populære strikkefastheder er 16-20 masker. Hos Maskefabrikken har de naturligvis inddelt udvalget, så du har lettere ved at finde kvalitetsgarn med en strikkefasthed på 16-20 masker. Bestil Sarah Tweed garn online. Køb også garn fra Mayflower samt Filcolana på webshoppen maskefabrikken.dk, hvor du kan læse mere om alle produkterne på denne hjemmeside. Når man siger en strikkefasthed på 16-20 masker, så betyder det over en længde på 10 centimeter. Har du behov for garn i andre strikkefastheder? Uanset behov er der nok garnmuligheder online på www.maskefabrikken.dk og med fri fragt over 499 kroner.

Pas godt på dit strik, og glæd dig over det i lang tid frem

Pas på dit strik med denne guide. Det er vigtigt at vaske det på rette vis, og vaskeanvisningerne afhænger af den brugte garntype. Så tjek altid, hvad der står på garnet. For det meste er en uldvask okay, hvis man også benytter specialvaskemiddel til opgaven. Hos Maskefabrikken anbefaler de, at man foretager en test inden. Du kan strikke en lille lap eller lignende med det garn, som du har brugt til et større strikkeprojekt. Nogle gange vil forskellige typer vaskemaskiner også give et forskelligt resultat. Ved at gøre det på denne måde, så passer du bedre på dit strik, så du ikke ender med den helt store katastrofe, første gang det kommer i vaskemaskinen. Det giver tryghed at passe ordentligt på sit strik.

Læs mere om, hvordan du passer på dit strik via maskefabrikken.dk. Find garn med en 16-20 maskes strikkefasthed nemt derinde, som tilbyder 1-3 dages levering og mulighed for at betale med MobilePay. Læs også om garnkvaliteter, garnproducenter etc. på hjemmesiden, hvor du får den bedste service.

Tekstilfarve i god kvalitet og perler til smykker kan købes hos CCHobby

Tekstilfarve i god kvalitet og perler til smykker kan købes hos CCHobby

CCHobby har mange forskellige slags redskaber og artikler til kreativ udfoldelse. Du kan bl.a. læse om tekstilfarve og om perler til smykker her.

Super holdbar tekstilfarve

Hos CCHobby kan du finde alt hvad du skal bruge til dine kreative udfoldelser derhjemme. Der er materialer og hobbyartikler til både maleri, tegning, papirklip, julepynt, formning og støbning, tekstilarbejde, smykker, perler og meget mere. Hvis du bl.a. kan lide at lave tøj, så kan du finde et godt udvalg af tekstilfarve i butikken, som er super sjovt at arbejde med. På den måde kan du fx købe nogle hvide t-shirts og dele dem ud til dine børn og lade dem udfolde sig kreativt og på den måde få nogle helt unikke t-shirts, som dine børn har malet. Deres tekstilfarve er super holdbar og kan holde til vask og brug. Der er mange forskellige farver og de kan blandes for at skabe smukke farver til at arbejde på tøj med. Tekstilfarve kan bruges til at pynte gardinerne derhjemme, til at male på t-shirts, bukser og andet tøj og der er mange spændende muligheder.

Perler til smykker

Hos CCHobby kan du finde et bredt udvalg af forskellige smukke hobbyartikler til gode priser, og du kan bl.a. finde perler til mange forskellige slags kreativt arbejde. Der er bl.a. perler til smykker og til perleplader. Til smykkerne finder du et bredt udvalg af rocaiperler, som er nogle små fine plastikperler som er super smukke og ukurante, og kan bruges til at lave smukke smykker med. Der er mange forskellige farver at vælge imellem og med dem kan du lave smukke armbånd, halskæder, øreringe og what not. Hvis du kan lide at arbejde med at lave smykker derhjemme, så tjek deres udvalg af perler til smykker. Med tråd og perler kan du lave enormt mange forskellige spændene designs helt simpelt og let derhjemme, og det er en super måde at udfolde sig kreativt på. De mange forskellige perler fås til gode priser i butikken og vil helt sikkert være noget for dig.

Hos Garnværkstedet finder du både DROPS garn og Petiteknit strikkeopskrifter

Hos Garnværkstedet finder du både DROPS garn og Petiteknit strikkeopskrifter

Lige meget om man er på udkig efter garn af høj kvalitet, eller man søger at blive inspireret af nogle nye strikkeopskrifter, så er det Garnværkstedet, man skal kigge forbi. Her finder man nemlig både DROPS garn i et væld af farver og Petiteknit strikkeopskrifter til både børn og voksne. Man kan se udvalget i dag ved at besøge hjemmesiden www.garnvaerkstedet.dk.

 

DROPS garn – Til dig der elsker at strikke

Kan man rigtig godt lide at strikke, og leder man efter en ny forhandler af garn i den bedste kvalitet, så bør man uden tvivl overveje at kigge ind forbi Garnværkstedet, hvor der blandt andet forhandles DROPS garn. Det er nemlig garn, som har en særdeles blød og lækker kvalitet, og som fås i form af både alpaca, baby merino og mange, mange andre varianter. Hos Garnværkstedet forhandles der naturligvis DROPS garn i et væld af nuancer, så det burde uden tvivl være muligt at finde lige præcis den variant, som man godt kunne tænke sig, og som passer til det, man er i gang med at strikke. Man kan kigge nærmere på det brede udvalg af DROPS garn, og man kan naturligvis også købe allerede i dag, man skal blot vælge at kigge ind på hjemmesiden garnvaerkstedet.dk.

 

Er du på udkig efter ny inspiration, så prøv Petiteknit strikkeopskrifter

Hvis man er på udkig efter ny inspiration til, hvad man kan strikke af fantastiske ting til enten sine børn, børnebørn eller til sig selv, så bør man besøge Garnværkstedet. Her finder man blandt andet Petiteknit strikkeopskrifter på tryk. Det er opskrifter, som er særdeles gennemarbejdede, og som er nemme for de fleste at følge. Petiteknit strikkeopskrifter er klassisk design og har en fantastisk flot pasform, så man vil helt sikkert elske at sidde og arbejde efter de forskellige opskrifter. Hos Garnværkstedet forhandles der udelukkende Petiteknit strikkeopskrifter på tryk, og de sælges naturligvis til de bedste priser. Man kan se nærmere på udvalget ved at besøge hjemmesiden garnvaerkstedet.dk. Hos www.garnvaerkstedet.dk finder man et stort udvalg af både blødt garn og fantastiske strikkeopskrifter.