Hobby & Fritid

Mange danskeres mest dyrebare tid er deres fritid. Hobby & fritid er for de fleste et tiltrængt åndehul i hverdagen - uanset om de er til adrenalinpumpende mountainbiking, afstressende strikkeri eller skønne vandreture i den friske luft. Hobby & fritid er altså et enormt bredt felt, og i det følgende har vi samlet et væld af forskellige forhandlere, producenter og leverandører, der beskæftiger sig med alt fra friluftstøj og jagtudstyr til skateboards, garn og meget, meget mere. Vi har med andre ord gjort det nemt for dig at finde lige præcis den virksomhed, som kan hjælpe dig, når det kommer til hobby & fritid.

Pas på dit strik! Læs hvordan her, og find garn med forskellige strikkefastheder på maskefabrikken.dk

Pas på dit strik! Læs hvordan her, og find garn med forskellige strikkefastheder på maskefabrikken.dk

Hos Maskefabrikken finder du vejledning omkring, hvordan man passer på sit strik og skåner det i vaskemaskinen. Man kan også læse om strikkefasthed lige herunder, hvor der bl.a. tilbydes en fasthed på 16-20 masker.

Strikkefasthed 16-20 masker - Køb garn online

En af de mere populære strikkefastheder er 16-20 masker. Hos Maskefabrikken har de naturligvis inddelt udvalget, så du har lettere ved at finde kvalitetsgarn med en strikkefasthed på 16-20 masker. Bestil Sarah Tweed garn online. Køb også garn fra Mayflower samt Filcolana på webshoppen maskefabrikken.dk, hvor du kan læse mere om alle produkterne på denne hjemmeside. Når man siger en strikkefasthed på 16-20 masker, så betyder det over en længde på 10 centimeter. Har du behov for garn i andre strikkefastheder? Uanset behov er der nok garnmuligheder online på www.maskefabrikken.dk og med fri fragt over 499 kroner.

Pas godt på dit strik, og glæd dig over det i lang tid frem

Pas på dit strik med denne guide. Det er vigtigt at vaske det på rette vis, og vaskeanvisningerne afhænger af den brugte garntype. Så tjek altid, hvad der står på garnet. For det meste er en uldvask okay, hvis man også benytter specialvaskemiddel til opgaven. Hos Maskefabrikken anbefaler de, at man foretager en test inden. Du kan strikke en lille lap eller lignende med det garn, som du har brugt til et større strikkeprojekt. Nogle gange vil forskellige typer vaskemaskiner også give et forskelligt resultat. Ved at gøre det på denne måde, så passer du bedre på dit strik, så du ikke ender med den helt store katastrofe, første gang det kommer i vaskemaskinen. Det giver tryghed at passe ordentligt på sit strik.

Læs mere om, hvordan du passer på dit strik via maskefabrikken.dk. Find garn med en 16-20 maskes strikkefasthed nemt derinde, som tilbyder 1-3 dages levering og mulighed for at betale med MobilePay. Læs også om garnkvaliteter, garnproducenter etc. på hjemmesiden, hvor du får den bedste service.

Tekstilfarve i god kvalitet og perler til smykker kan købes hos CCHobby

Tekstilfarve i god kvalitet og perler til smykker kan købes hos CCHobby

CCHobby har mange forskellige slags redskaber og artikler til kreativ udfoldelse. Du kan bl.a. læse om tekstilfarve og om perler til smykker her.

Super holdbar tekstilfarve

Hos CCHobby kan du finde alt hvad du skal bruge til dine kreative udfoldelser derhjemme. Der er materialer og hobbyartikler til både maleri, tegning, papirklip, julepynt, formning og støbning, tekstilarbejde, smykker, perler og meget mere. Hvis du bl.a. kan lide at lave tøj, så kan du finde et godt udvalg af tekstilfarve i butikken, som er super sjovt at arbejde med. På den måde kan du fx købe nogle hvide t-shirts og dele dem ud til dine børn og lade dem udfolde sig kreativt og på den måde få nogle helt unikke t-shirts, som dine børn har malet. Deres tekstilfarve er super holdbar og kan holde til vask og brug. Der er mange forskellige farver og de kan blandes for at skabe smukke farver til at arbejde på tøj med. Tekstilfarve kan bruges til at pynte gardinerne derhjemme, til at male på t-shirts, bukser og andet tøj og der er mange spændende muligheder.

Perler til smykker

Hos CCHobby kan du finde et bredt udvalg af forskellige smukke hobbyartikler til gode priser, og du kan bl.a. finde perler til mange forskellige slags kreativt arbejde. Der er bl.a. perler til smykker og til perleplader. Til smykkerne finder du et bredt udvalg af rocaiperler, som er nogle små fine plastikperler som er super smukke og ukurante, og kan bruges til at lave smukke smykker med. Der er mange forskellige farver at vælge imellem og med dem kan du lave smukke armbånd, halskæder, øreringe og what not. Hvis du kan lide at arbejde med at lave smykker derhjemme, så tjek deres udvalg af perler til smykker. Med tråd og perler kan du lave enormt mange forskellige spændene designs helt simpelt og let derhjemme, og det er en super måde at udfolde sig kreativt på. De mange forskellige perler fås til gode priser i butikken og vil helt sikkert være noget for dig.

Hos Garnværkstedet finder du både DROPS garn og Petiteknit strikkeopskrifter

Hos Garnværkstedet finder du både DROPS garn og Petiteknit strikkeopskrifter

Lige meget om man er på udkig efter garn af høj kvalitet, eller man søger at blive inspireret af nogle nye strikkeopskrifter, så er det Garnværkstedet, man skal kigge forbi. Her finder man nemlig både DROPS garn i et væld af farver og Petiteknit strikkeopskrifter til både børn og voksne. Man kan se udvalget i dag ved at besøge hjemmesiden www.garnvaerkstedet.dk.

 

DROPS garn – Til dig der elsker at strikke

Kan man rigtig godt lide at strikke, og leder man efter en ny forhandler af garn i den bedste kvalitet, så bør man uden tvivl overveje at kigge ind forbi Garnværkstedet, hvor der blandt andet forhandles DROPS garn. Det er nemlig garn, som har en særdeles blød og lækker kvalitet, og som fås i form af både alpaca, baby merino og mange, mange andre varianter. Hos Garnværkstedet forhandles der naturligvis DROPS garn i et væld af nuancer, så det burde uden tvivl være muligt at finde lige præcis den variant, som man godt kunne tænke sig, og som passer til det, man er i gang med at strikke. Man kan kigge nærmere på det brede udvalg af DROPS garn, og man kan naturligvis også købe allerede i dag, man skal blot vælge at kigge ind på hjemmesiden garnvaerkstedet.dk.

 

Er du på udkig efter ny inspiration, så prøv Petiteknit strikkeopskrifter

Hvis man er på udkig efter ny inspiration til, hvad man kan strikke af fantastiske ting til enten sine børn, børnebørn eller til sig selv, så bør man besøge Garnværkstedet. Her finder man blandt andet Petiteknit strikkeopskrifter på tryk. Det er opskrifter, som er særdeles gennemarbejdede, og som er nemme for de fleste at følge. Petiteknit strikkeopskrifter er klassisk design og har en fantastisk flot pasform, så man vil helt sikkert elske at sidde og arbejde efter de forskellige opskrifter. Hos Garnværkstedet forhandles der udelukkende Petiteknit strikkeopskrifter på tryk, og de sælges naturligvis til de bedste priser. Man kan se nærmere på udvalget ved at besøge hjemmesiden garnvaerkstedet.dk. Hos www.garnvaerkstedet.dk finder man et stort udvalg af både blødt garn og fantastiske strikkeopskrifter.

Effektlageret forhandler fra Tenson og Thermos - Ægte kvalitet

Effektlageret forhandler fra Tenson og Thermos - Ægte kvalitet

Effektlageret fører alle de gode mærker som Thermos og Tenson. Du finder alt til friluftslivet og også mere specifikt til jagt og fiskeri. Shop derfor også fra Haglöfs, LaCross, Columbia, Garmin, Berkley og mange andre direkte online. Hvis du klikker ind på effektlageret.dk, så finder du også produkter fra Westin, Tretorn, Buff etc.

Termokande fra Thermos - Friluftsentusiastens førende valg

En ståltermokande i et tidløst design fra Thermos er altid et hit som gaveidé til friluftselskeren. Når man vandrer rundt i den danske natur, er det rart at kunne tage en pause med en varm kop kaffe eller the. Du kan selvfølgelig også lave en lækker og nærende suppe, inden du tager af sted og nyde den i en termokande fra Thermos. En af grundene til at ægte friluftsentusiaster vælger dette mærke er også, at de er fremstillet i lette materialer. Holdbarheden er ligeledes helt i top. Du kommer til at have en fast følgesvend år efter år med en Thermos termokande i stål. De fås både som 0,5 liter, 0,75 liter og 1 liter på effektlageret.dk. Tilbehør kan også købes som f.eks. en prop til din Thermos ståltermokande. Læs mere om mærket på effektlageret.dk, hvor der lige nu er gode tilbud. Spar penge på ægte kvalitet hos Effektlageret.

Køb Tenson tøj på www.effektlageret.dk - Prismatch

Tenson er klassisk skandinavisk mode til outdoor. Det er ikke et nyt mærke, som skal bevise sit værd. Nej, Tenson har været på banen siden 1951, og man ved altid, at det er pålideligt fritidstøj, som dette brand leverer. Der findes ikke dårligt vejr, men kun dårlig påklædning. Med Tenson jakker, veste, shorts m.m. i dit arsenal, så kommer du altid til at have mulighed for at blive klædt ordentligt på til dine friluftseventyr, uanset om det er en vandretur langs klitten en varm juni-dag, eller du skal vandre timevis i skoven i vinterferien. Tag et kig på det komplette sortiment af jakker, tøj m.m. via effektlageret.dk, og få prismatch.

Bestil fra Tenson og Thermos til lave priser hos Effektlageret.

DMC garn til hækling og patchwork stoffer - Besøg Syslegården

DMC garn til hækling og patchwork stoffer - Besøg Syslegården

Er du på udkig efter en hjemmeside, der forhandler et væld af lækre produkter til kreative projekter? Så kan du med fordel klikke dig ind forbi Syslegården. Her byder de på fine produkter til lave priser, hvor du blandt andet kan finde patchwork stoffer. Find også DMC garn til hækling på www.sysle.dk.

Køb patchwork stoffer hos førende hjemmeside

Hvis man er vild med kreative projekter og kunne tænke sig at starte et fedt projekt op, er der utallige muligheder hos Syslegården. Her forhandler de et lækkert og varieret udvalg af produkter, som du finder til gode priser. Kunne du for eksempel tænke at udfordre dig selv med et patchwork projekt, kan du være sikker på at finde noget for dig herinde. På hjemmesiden finder du nemlig et bredt udvalg af patchwork stoffer, som både fås med forskellige motiver, mønstre og farver. Dette giver dig rig mulighed for at mixe og matche de patchwork stoffer, du kunne tænke dig at benytte. Du kan med fordel klikke dig ind forbi hjemmesiden på www.sysle.dk, hvor du finder fine patchwork stoffer.

DMC garn til hækling i rent bomuld

Er du vild med at udfolde dine kreative evner, og kunne du tænke dig at finde en hjemmeside, der giver dig rig mulighed for at prøve fede projekter? Så bør du overveje at klikke dig ind forbi Syslegården, hvor de byder på et utroligt sortiment af produkter til lave priser. Tager du et kig blandt udvalget, kan du med fordel se på DMC garn til hækling i 100% bomuld. DMC garn til hækling finder du i flere forskellige farver, så du med stor sandsynlighed kan finde frem til noget, du kan bruge. Dette er et godt valg for dig, der kunne tænke sig at prøve evner af med hækling. Find udvalget af DMC garn til hækling på www.sysle.dk og find frem til noget for dig.

Sang og teater højskole - Klik ind på musikogteater.dk

Sang og teater højskole - Klik ind på musikogteater.dk

Hvis du drømmer om at gå på en teater højskole eller prøve kræfter med sang på dit eget niveau, bør du læse med her. Musik og Teaterhøjskolen er nemlig en af de allerbedste højskoler i hele det ganske danske land, og i de følgende to afsnit kan du lære den populære skole meget bedre at kende.

Musik og Teaterhøjskolen tilbyder sang som linjefag

Hvis du hører til en af de mange unge danskere, der elsker at synge, kan du tilmelde dig Musik og Teaterhøjskolen og dyrke din egen sang. Vælger du sang som linjefag, vil du få rig mulighed for at blive bedre, udtrykke dig selv og finde din egen stemme. Sang er kroppens instrument, og selvom alle kan synge, er undervisning alfa og omega, hvis du vil blive en dygtig sanger. Således vil du også på linjefaget for sang på Musik og Teaterhøjskolen lave tekniske øvelser. Så hvorfor ikke vælge linjefaget sang på Musik og Teaterhøjskolen, der ligger i skønne naturomgivelser i Toftlund i det sydlige Jylland, hvis du vil udforske din egen sangstemme og dit eget udtryk? Det vil du i hvert fald ikke fortryde - snarere tværtimod.

Teater højskole med muligheder

Et højskoleophold er en oplevelse for livet, hvor du kan få lov til at dyrke dine interesser og samtidigt møde mange ligesindede, der kan udvikle sig til nære og gode venner. Men der er naturligvis forskel på højskoler. Således er en teater højskole ikke bare en teater højskole, og det er de udmærket klar over hos Musik og Teaterhøjskolen, hvor du møder nogle af landets bedste og mest erfarne og inspirerende undervisere i nogle fantastiske faciliteter. Så hvis du er på udkig efter en teater højskole, hvor fagligheden er i top, og hvor du virkelig kan få lov til at udvikle dit skuespil, kan den jyske skole varmt anbefales. Du kan læse mere om den populære musik og teater højskole på musikogteater.dk.

Strikkekit og strikkeopskrifter til baby - Stort udvalg

Strikkekit og strikkeopskrifter til baby - Stort udvalg

Wadils er webshoppen for dig, der elsker at sysle med garnruller og strikkepinde. Hos den populære danske virksomhed møder du landets største strikkeeksperter og garnentusiaster, og hvis du læser med her, kan du lære dem og to af deres mest populære produkter, strikkekit og strikkeopskrifter til babyer, bedre at kende.

Strikkekit til vinterhalvåret og mange hyggelige stunder

Med et strikkekit fra Wadils får du mulighed for at udfolde dig kreativt og med et smukt resultat til følge. Hvis du fx ønsker at strikke en hue til vinterhalvåret, en smuk bluse til sensommeraftenerne eller noget helt syttende, kan det varmt anbefales, at du klikker ind på wadils.dk, der er en enormt overskuelig, brugervenlig og veldesignet hjemmeside. Her finder du et væld af forskellige strikkekit - og garanteret også noget der falder i din smag. Det store udvalg af strikkekit er intet mindre end imponerende, og de indeholder alt hvad du skal bruge, hvilket fx vil være garn og strikkeopskrifter, som du kan læse mere om i næste afsnit. Så hvorfor ikke købe et strikkekit eller to hos Wadils allerede i dag? Det vil du i hvert fald ikke fortryde.

Strikkeopskrifter til baby - Shop på wadils.dk

Nogle af de mest populære strikkeopskrifter fra Wadils, er deres strikkeopskrifter til babyer. Der er intet mere livsbekræftende end at berige de små med søde gaver, og disse opskrifter er altså ingen undtagelse - snarere tværtimod. Kunne du tænke dig at vide mere om deres produkter, som fx deres strikkeopskrifter til babyer, er du naturligvis altid mere end velkommen til at tage kontakt til de erfarne, dygtige og professionelle folk bag Wadils. De sætter nemlig en ære i at yde god kundeservice for gamle, nye såvel som potentielle kunder. Du finder deres telefonnummer og e-mailadresse inde på førnævnte hjemmeside, hvor du også kan lære meget mere om de skønne strikkeopskrifter til babyer. Rigtig god fornøjelse med dit nye, spændende strikkeeventyr fra Wadils.

Lej telt og fadøl på Falster og Lolland - Gode priser

Lej telt og fadøl på Falster og Lolland - Gode priser

Står du i en situation hvor du skal holde en stor fest og derfor er på udkig efter et sted, der tilbyder leje af fadølsanlæg på Lolland Falster samt leje af telt til Lolland og Falster, så kan du med stor fordel tage et kig på denne brugervenlige hjemmeside, teltservice.dk, hvor Ebbes Udlejning giver dig indblik i deres services.

Leje af fadølsanlæg på Lolland samt på Falster - Højt serviceniveau

Tager du et kig på deres hjemmeside, kommer du ind til en verden hvor der er en stor passion for at give den bedste kundeservice. Dette vil du hurtigt kunne mærke, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning i deres produkter. Derudover har Ebbes Udlejning en stor passion for kvalitet, og dette viser sig tydeligt i deres produkter. Er du fx interesseret i leje af fadølsanlæg på Lolland Falster, vil du kunne leje et fadølsanlæg der er i super god stand. Leje af fadølsanlæg på Lolland Falster er for dig, der ønsker at holde en stor fest på Lolland eller Falster, og som drømmer om at samle nogle venner til en hyggelig aften med god øl i generøse mængder. Har du spørgsmål til deres udlejning af fadølsanlæg på Lolland Falster, er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen.

Telt til Lolland og Falster - Udlejning på www.teltservice.dk

Hvis du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter det helt rette festudstyr, kan du også med stor fordel læse om deres leje af telt til Lolland og Falster. På deres hjemmeside kan du se et stort udvalg at vælge fra, når du leder efter telte. De har et stort kendskab og en lang erfaring med at udleje telte på Lolland samt Falster, og kan derfor tilbyde et rigt og varieret udvalg, der alle er i super god stand. Er du interesseret i leje af telt til Lolland og Falster, kan du derfor altid kontakte dem over telefon.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside, og hold dig ikke tilbage med at kontakte dem, hvis du skulle have nogle problemer eller spørgsmål til deres store udvalg.

Cykel outlet - Spar penge på dynamo cykellygter, citybikes, mountainbikes m.fl.

Cykel outlet - Spar penge på dynamo cykellygter, citybikes, mountainbikes m.fl.

Køb outlet cykler og cykeltilbehør i høj kvalitet hos Larsson Cykler. Du får fri fragt over 399 kroner på alt fra dynamo cykellygter til el løbehjul. Inde på larsson-cykler.dk har de samlet et bredt udvalg af elcykler, børnecykler, MTB m.m. til gode priser.

Larsson Cykler - Stort udvalg af dynamo cykellygter

Dynamo cykellygter er en gammel opfindelse, men de bruges stadigvæk ofte den dag i dag. Det er lækkert, man ikke behøver tænke på batterier. De tænder, når du kører. Hos Larsson Cykler finder du både dynamo forlygter og baglygter. Bestil f.eks. genopladelige dynamo cykellygter fra det anerkendte brand Gemini. Hvis du vælger en dynamo cykellygte, som er på lager, så sendes den af sted samme dag. Du finder også de smarte Birdie lygtesæt på larsson-cykler.dk, som giver et lidt anderledes og friskt design end den klassiske cykellygte. Se en samlet liste over alle de tilbudte forlygter og baglygter til cykel online, og bestil i dag. Alternativt, hvis du bor i egnen, kan du besøge butikken på Torvet 11 i Maribo.

Cykel outlet - Køb damecykler og herrecykler billigt

En ny cykel kan godt virke som en dyr investering. Alle skal have ret til en lækker cykel, og det har alle danskere også, hvis man køber en cykel på tilbud hos denne webshop. Larsson Cykler fører nemlig et bredt udvalg af outlet cykler, hvor kvaliteten stadigvæk er rigtig høj, men hvor der er skåret en del af prisen. Køb damecykler og herrecykler billigt, eller shop en fed MTB i outlet sektionen, som du finder på www.larsson-cykler.dk. En fed elcykel behøver heller ikke at koste det store! Find den rette model i outlet afdelingen online, og glæd dig til nye cykeleventyr enten på ferie eller i hverdagen.

Spar penge på en cykel fra outlet kategorien. Larsson Cykler forhandler anerkendte modeller på udsalg. Webshoppen byder også på dynamo cykellygter samt et bredt udvalg af tilbehør og reservedele, så du kan få det meste ud af din ´”2-hjulede hest”.

Smartphone headset og segboard til salg - Av-Cables.dk har alt!

Smartphone headset og segboard til salg - Av-Cables.dk har alt!

Det er selvfølgelig lækkert at have et audiofilt smartphone headset med god HiFi lyd, så man kan nyde de fede tunes på ens mobiltelefon eller måske en Youtube video fra favoritkanalen. Hvis du er interesseret i god lyd til de laveste priser, så besøg Av-Cables.dk. Kigger du derimod efter et smart segboard? Hoverboards kan selvfølgelig også købes på hjemmesiden. Disse kendes ligeledes under betegnelsen airboards, og fås fra mærket Denver, der har produceret nogle til ekstra lave priser.

Bestil et smartphone headset med god lyd

gode priser på smartphone headset online. Av-Cables.dk tilbyder mange typer headset til smartphone. Derfor finder du underkategorier med over-ear trådløse høretelefoner, earbuds, in-ear løsninger og meget mere. Du kan med garanti bestille det rette smartphone headset hos Av-Cables.dk, som også har modeller til børnene, men også moderne Apple AirPods, der giver sublim lyd i flot design. De fylder næsten ingenting! Apple AirPods kan også benyttes som smartphone headset, men hvis du i stedet for leder efter kablede hørebøffer til stærkt nedsatte priser, ja, så er www.av-cables.dk også en perfekt side til dig. Køb også sport headset samt håndfrie muligheder, eller hvad med et retro headset?

Segboard - Bestil et Denver hoverboard på www.av-cables.dk

Der er sket noget med priserne på segboards. De koster meget mindre i dag, og hos Av-Cables.dk har de exceptionelt lave priser på segboards, der også går under betegnelser som hoverboard og airboard. Det er mærket Denver, som findes i kategorien hos webshoppen. Med et Denver airboard får man virkelig lækre features, men til super priser. Hos Av-Cables.dk får du samtidig prisgaranti på dit nye segboard. Køb et airboard direkte fra webshoppen, som sælger et stilfuldt udvalg af hoverboards. Deres dag til dag levering gælder selvfølgelig også ved segboard køb, hvis dit nye hoverboard er på lager.

Find smartphone headset og segboards til nogle af de bedste priser, som man finder på det danske marked. Hos Av-Cables.dk har de faktisk fået fem stjerner på Trustpilot, hvilket ikke er så mærkeligt, når man tænker over det.

CCHobby tilbyder tekstilfarve, blyanter, tegneblokke etc. til gode priser

CCHobby tilbyder tekstilfarve, blyanter, tegneblokke etc. til gode priser

CCHobby sælger alt i hobbyartikler og ting til kreativ udfoldelse. Læs bl.a. om tekstilmaling her.

Læs om cchobby.dk her

CCHobby har alt i hobbyartikler, og nærmest uanset hvordan du bedst kan lide at udtrykke dig kreativt, så kan de hjælpe dig med at finde de helt rigtige materialer og medier. Der er alt i farve, maling, maleredskaber, pensler, spatler, paletter, lærred, rammer, papir, tusser, tegneredskaber, blyanter, kul, kridt, tegneblokke, Silk Clay, Foam Clay, modellervoks, ler, gips, støberedskaber, men også sakse, karton, lim, tekstil, tråd, tekstilmaling samt perler, smykkeredskaber og meget mere. På siden kan du uden tvivl finde de helt rigtige midler til at udfolde dine kreative evner og til at udforske de mange forskellige kunstneriske udtryksformer, der findes. Hvis du gerne vil i gang med at male, så kan du bestille maling, lærred og pensel hjem og komme i gang allerede denne uge. Der vil helt sikkert være inspirerende materialer på hjemmesiden, som du kan bruge til at lade dig føre ud på nye kreative eventyr og til at udfordre dig selv.

Find tekstilfarve på internettet

CCHobby sælger også et bredt udvalg af tekstilfarve i mange forskellige farver og nuancer, og det er en virkelig fed ting, hvis du kan lide at være kreativ, for med tekstilmaling kan du male på de fleste slags tekstiler og farven er lavet til at blive siddende selv efter vask. Tekstilfarve kan bruges til, hvis du fx har nogle gamle hvide T-shirts, som du ikke bruger, at male på dem og give dem helt nyt liv. Du kan give nogle T-shirts til dine børn samt forskellige tekstilfarver og se, hvad der kommer ud af. Det kan være det bliver nogle mindeværdige T-shirts. Der er mange muligheder, når man har god stofmaling, for på den måde kan man lave mange forskellige slags spændende kreative eksperimenter og udfoldelser. Der vil helt sikkert være lige det, du har brug for på siden til dine kunstneriske udfoldelser. Klik ind på cchobby.dk.

Alt i islandsk garn og farveskiftende garn fra Noro, Mayflower m.m.

Alt i islandsk garn og farveskiftende garn fra Noro, Mayflower m.m.

KreativGarn.dk sælger garn i bedste kvalitet. Læs bl.a. om Noro og om udvalget af Islandsk garn her.

Shop islandsk garn hos KreativGarn.dk

KreativGarn.dk har lige det, du skal bruge hvis du skal bruge lækkert og blødt garn til dit strikketøj, og hvis du kan lide høj kvalitet og lækre resultater. Når du skal i gang med at strikke, så er et par strikkepinde og en garnnøgle i princippet alt, hvad du skal bruge. Nogle bruger opskrifter, men du kan sagtens strikke strømper, toppe og halstørklæder uden. Der er til gengæld mange forskellige slags garn at vælge imellem, med forskellige materialer og adskillige kombinationer af materialer. Det kan være uld, silke, alpaca eller merinould. På www.kreativgarn.dk kan du finde forskelligt islandsk garn, som er lavet af uld. Islandsk garn er noget særligt, fordi deres får har virkelig en stor flot pels om vinteren, og deres farveskala er perfekt til islandske sweatre og til moderne strikdesign. Med islandsk garn får du kvalitet og en stærk garntype, som ikke er silkeblød men super varm og stærk.

Farveskifte garntyper fra Noro

KreativGarn.dk sælger fra mange producenter af garn, og du kan bl.a. finde japanske Noro i butikken, som laver nogle helt fantastisk farveskifte garntyper. Der er virkelig nogle skønne og spændende nuancer, som ikke altid er så stilfærdige som de nordiske garnproducenter. Noro har virkelig tænkt over farverne i deres smukke uldgarn, som er super lækkert og chunky. Filosofien bag garnet handler om at imødekomme og omfavne naturens uensartethed, og arbejde med denne inkongruens i stedet for at prøve at modarbejde den. Det kan du se i deres ret vilde farvekombinationer, som helt sikkert vil være noget for dig. Det fede med farveskiftende garn er, at du får smukke farvenuancer og farveskift i dit strikketøj, uden at du behøver bruge flere forskellige garnnøgler. Læs mere om Noro, og de mange andre mærker i butikken, som laver godt kvalitetsgarn til gode priser. Klik ind på siden og køb dine garnnøgler i dag!

BNA Boardshop - Inliners og skateboards til alle

BNA Boardshop - Inliners og skateboards til alle

Køb fede skateboards og inliners med dag-til-dag levering hos BNA Boardshop. Du har 365 dages returret på longboards, kuglelejer, griptape, cruiserboards og resten af udvalget på bnaboardshop.dk. Webshoppen prismatcher på alle de populære skater brands, du finder online som f.eks. AntiHero, Apex og 47.

Køb et lækkert skateboard til tricks eller cruise

Står du og skal til at købe dit første skateboard, eller har du allerede mestret avancerede tricks på rampen eller på street niveau? BNA Boardshop tilbyder skateboards til enhver smag, uanset om man er øvet eller nybegynder. Det er selvfølgelig alle de fede skater brands, du kan klikke dig frem til, og der er meget i hver kategori. Her finder du en online skate butik, der dækker alle behov til skateboards, også når det gælder tilbehør. For du finder nemlig også beskyttelse, skruer, griptape, kuglelejer og trucks i høj kvalitet. Køb også decks og naturligvis komplette skateboards på hjemmesiden, der er drevet af folk med passion. Gode priser og god vejledning går derfor hånd i hånd. Bestil dit nye skateboard i dag, og kom ud og oplev det danske sommervejr i fulde drag, hvad end du foretrækker at skate på rampen, i skateparken eller i det ganske almindelige byliv. Besøg bnaboardshop.dk for mere info.

Fede inliners til damer og herrer

Rulleskøjter er også til salg hos BNA Boardshop, og en af de mest populære typer er inliners med fire hjul på stribe. Her har menneskerne bag www.bnaboardshop.dk også valgt at inkludere en del, så du f.eks. finder hjul, beskyttelsesudstyr og reservedele til dine skates. Køb både inliners til herrer, damer og børn online. Find rulleskøjter uanset niveau og fra brands som Valo, Tempish og K2. I kategorien med inliners er der rulleskøjter til at dække ethvert behov. Glæd dig til at modtage dine nye skates hurtigt. Du får selvfølgelig også dag-til-dag levering på inliner rulleskøjter, når du bestiller via bnaboardshop.dk.

Køb inliners og skateboards fra alle de elskede brands online. BNA Boardshop har også alt inden for løbehjul og vintersport på den lettilgængelige webshop.

CarrieAlong - Gode tilbud på rejsekufferter og kabinekufferter

CarrieAlong - Gode tilbud på rejsekufferter og kabinekufferter

Køb en kuffert til din næste rejse hos CarrieAlong. Webshoppen bugner med de bedste brands, både når det gælder kabinekufferter, trolleys, børnekufferter og mavetasker. Se de gode tilbud på www.carriealong.dk, og vælg imellem mange farver og design.

Rejsekuffert tilbud på anerkendte mærker

Få et godt rejsekuffert tilbud, og hav flere penge at gøre godt med på ferien. Med kufferten er det nemt at gå for billigt, men man kan også sagtens gå for dyrt. Med de mange rejsekuffert tilbud på www.carriealong.dk, får du adgang til de bedste kuffertmærker, men til markant stærkere priser end hos konkurrenterne. En god kuffert betyder, at du ikke skal rende rundt på feriemålet for at købe en ny, fordi hjulene gik i stykker i lufthavnen, eller yderdelen revnede pga. bagagearbejdernes hårde håndtering. Køb hellere ordentlig kvalitet første gang, som du kan have glæde af år efter år. Du finder mange forskellige størrelser i udvalget af rejsekuffert tilbud hos CarrieAlong.

Køb en kabinekuffert i høj kvalitet via carriealong.dk

Bestil en kabinekuffert i de perfekte dimensioner. CarrieAlong tilbyder kufferter, der lige præcis overholder pladsrestriktionerne i flykabinen, så du kan have maksimalt med ombord. Nogle flyselskaber kræver ekstra gebyrer for at checke en kuffert ind. Det gør det ofte fordelagtigt kun at bringe en kabinekuffert, hvis man f.eks. skal på en forlænget weekend til London eller en konference i München. Hvis du vil investere i en kabinekuffert, der kan være din følgesvend på mange af dine kommende rejser, så kommer du til at synes godt om udvalget hos CarrieAlong. Deres webshop byder på kabinekufferter og trolleys fra Conwood, Echolac og Reize. Køb kabinekufferter i grøn, gul, orange, rød, sort og mange andre farver, hvor der både sælges modeller til børn og voksne. Klik ind på carriealong.dk, og bliv fristet af de mange kufferter til salg.

Hvilken type kuffert, kigger du efter? Hos CarrieAlong kan du bestille rejsekufferter, kabinekufferter og trolleys til børn. Vælg også imellem diverse pengekatte og mavetasker på hjemmesideadressen www.carriealong.dk.