Køb trommer og Remo trommeskind hos Slagtøj Centret

Slagtøj Centret har forhandlet trommer og slagtøj siden 1980. Her sikres du altid den bedste service og rådgivning, da det erfarne team af medarbejdere altid ønsker at du får det helt rigtige instrument med hjem. Læs meget mere om det store udvalg af trommer og tilbehør såsom Remo trommeskind herunder.

Find Remo trommeskind til alle genre

Remo trommeskind har i mere end 60 år været markedets mest eftersøgte og innovative produkt indenfor kategorien af tilbehør til trommer. Remo Trommeskind fås nemlig i et utal af modeller, der kendetegnes ved en fantastisk skarp og særegen lyd, som er svær at finde andetsteds. Dette er for eksempel let at få en følelse for, hvis du gennemgår de mange navne forskellige Remo trommeskind er blevet givet. Navne som Controlled Sound, Powerstroke eller Suede refererer alle til lyde, lige så meget som de refererer forskellige Remo trommeskind. Remo er desuden også opfinderen af det moderne syntetiske trommeskind. Disse fås naturligvis alle til almindelige trommer, men kommer også i versioner til congas, bongos, pauker og alle andre former for slagtøj, der bruger skind. Remo trommeskind fås derfor til enhver type trommeslager, uanset hvilken lyd du bestræber dig på at ramme. En af verdens både største og vigtigste skindproducenter er og vil derfor altid være Remo.

Se udvalget af trommer til nybegyndere og øvede

Mangler du også et nyt trommesæt til dine nye trommeskind, står Slagtøj Centret ligeledes klar med et stort sortiment. Udvalget af trommer dækker en lang række af mærker, der alle er anerkendte for deres fantastiske kvaliteter. Udvalget består for eksempel af en lang række akustiske trommer, der passer alt fra den nysgerrige begynder til den erfarne ekspert. Stortromme, stativ, pedaler og meget andet er derfor lette at finde i modeller, der passer netop dig og dine behov. Udvalget af trommer dækker dog også en lang række af elektriske trommesæt, der blandt andet egner sig til nybegyndere eller mennesker som bor i lejlighed. Elektriske trommer er dog også oplagte til dig, der spiller musik, hvor mange elektroniske lyde normalt bruges. Et modul som en sample-pad kan nemlig sagtens tilføjes, og bruges til at kontrollere lyde eller sample sekvenser i livemusikken. Nutidige trommer kan derfor meget mere end bare at holde rytmen. Er du dog interesseret i elektriske trommer som et øvesæt, er den største fordel bestemt det faktum, at du kan øve når som helst, uden at genere familiemedlemmer eller naboer. Slagtøj Centret forhandler derfor specialiserede trommer og slagtøj til alle behov i kraft af, at de ligger inde med Danmarks bredeste udvalg.