Elektronik & Tech

Uanset om du er på udkig efter en hurtig computer, den nyeste smartphone eller et specialkabel, er du kommet til det rigtige sted. For her hos Homecure.dk er vi naturligvis klar over, at ingen i dagens Danmark kan leve uden elektronik & tech. Derfor har vi samlet de bedste producenter, brands og butikker inden for elektronik & tech på ét og samme sted. Ved at gå opdagelse i de mange artikler nedenfor håber vi, at du bliver inspireret eller finder lige præcis det produkt, du står og mangler - ligegyldigt om det drejer sig om den største fladskærm eller den mindste lille dims.

Refurbished tablets og bærbare computere - Upcycle it!

Refurbished tablets og bærbare computere - Upcycle it!

Føniks Computer har på det seneste udvidet deres udvalg inden for refurbished elektronik gevaldigt og har derfor ét af landets bedste udvalg inden for både refurbished bærbar, refurbished tablet samt en række andre spændende og brugbart slags elektronik. Heldigvis er butikken nydeligt indrettet, og man kan altid finde gode beskrivelser af de forskellige produkter, og danne sig et overblik. Læs mere om kataloget herunder.

En refurbished bærbar PC er det miljøvenlige og prisstærke valg

Trænger din nuværende bærbar efterhånden til at blive skiftet ud, og vil du gerne spare lidt på dit indkøb af ny bærbar? Så kunne det være en mulighed at kigge forbi www.fcomputer.dk lige nu. Her har man nemlig samlet en bred vifte af gode refurbished bærbare, der vil kunne klare alle dine computerbehov i hverdagen. Forhandleren er grundig med at sammensætte deres katalog med refurbished elektronik, og kræsne. Du kan derfor trygt regne med, at en refurbished bærbar, du køber hos dem, er en bærbar, som du kan få masser af glæde af. Ja, ofte vil man faktisk hurtigt glemme, at der er tale om et genanvendt produkt. Lige ind til at man kigger på kvitteringen i hvert fald.

Refurbished tablets som f.eks. iPad på www.fcomputer.dk

Er det nærmere en refurbished tablet, du leder efter? Så finder du ligeledes flere smarte modeller hos Føniks Computer lige nu. Lige nu f.eks. en refurbished Apple iPad. Helt som det gælder med bærbare fra kataloget, vil en refurbished tablet altid være et godt istandsat produkt, der er renset og helt klar til brug, når du modtager det; præcis som hvis du havde købt en hel ny tablet. Den primære forskel er sådan set bare prisen.

Har du spørgsmål af den ene eller anden art, f.eks. vedrørende refurbished tablet eller bærbar, eller en anden type genanvendt elektronik, kan du altid rette henvendelse til kundeservice på hjemmesiden, der ved en masse om emnet, og gerne bruger tid på at besvare disse.

Køb en barstand med opladning og andre smarte opladningsløsninger til erhverv på charging.dk

Køb en barstand med opladning og andre smarte opladningsløsninger til erhverv på charging.dk

Både den bærbare computer og mobilen har behov for opladning til tider, og det er sikkert et problem, jeres besøgende kan nikke genkendende til. Hos Charging.dk er du sikker på at få gode opladningsløsninger til erhverv, og det gælder blandt andet en barstand med opladning.

Praktiske opladningsløsninger til erhverv

I erhvervslivet er det vigtigt, at der altid er mulighed for kontakt, og at ens elektroniske enheder let kan oplades. Hos Charging.dk har de et bredt udvalg af opladningsløsninger til erhverv, der gør det let og enkelt at oplade i mødelokaler, såvel som i venteværelser og andre steder. De forhandler en række forskellige opladningsløsninger til erhverv, der giver jer mulighed for at finde netop den opladningsløsning, der passer jer bedst. Det kan være alt fra powerbanks til de smarte messestande med opladningsmuligheder. Det er nogle af de mest praktiske og uundværlige opladningsløsninger til erhverv, når man er ude en hel dag. Det vil derfor være en god ide for jer at tage ind forbi Charging.dk og finde de rigtige opladningsløsninger til erhverv for jeres virksomhed.

Find en barstand med opladning til jeres virksomhed

Det er vigtigt, at elever har mulighed for at oplade deres elektroniske enheder, specielt i disse tider hvor tablets og computere bliver brugt oftere til notater end notesbøger. Charging.dk har med sikkerhed det ideelle valg til jeres uddannelsessted, som f.eks. deres barstand med opladning, der ville være et praktisk valg. Stationer til opladning vil være uundværligt i ethvert professionelt miljø, og det vil give elever, såvel som lærere, mulighed for let og enkelt at oplade deres enheder. Den rette barstand med opladning, gør det muligt for alle at oplade deres mobiler og tablets. Barstand med opladning vil være helt ideel til fællesområderne, mens opladerstation til bord gennemføring vil være rigtig praktisk i klasseværelser og på biblioteket. I finder jeres barstand med opladning, eller andre smarte opladestationer, hos Charging.dk.

Bestil indendørs lyskæder såvel som 5G mobilt bredbånd antenner hos Av-Cables.dk

Bestil indendørs lyskæder såvel som 5G mobilt bredbånd antenner hos Av-Cables.dk

Udvalget har aldrig været bedre hos Av-Cables.dk end lige nu, og det har ikke så lidt at sige. Skal du således f.eks. bruge ekstra gode 5G mobilt bredbånd antenner, indendørs lyskæder eller noget helt tredje, kan du roligt regne med at forhandleren har, hvad du skal bruge. Takket være venlig kundeservice samt en velindrettet hjemmeside, er det altid en fornøjelse at shoppe hos dem. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Ledende specialist i indendørs lyskæder til ægte hyggestemning

Vil du pynte ekstra dekorativt op til jul, eller bare give stuen et ekstra festligt præg, måske i forbindelse med en fest med vennerne eller lignende? I begge tilfælde, klarer indendørs lyskæder med LED i RGB-farver i den grad opgaven. De giver et flot skær i rummet, og man kan nærmest ikke blive andet end i ekstragodt humør af dem. Indendørs lyskæder i denne variant fås bl.a. i 5 og 10 meter varianter fra DELTACO, hvor begge typer byder på både høj og slidstærk kvalitet. Således kan du roligt regne med at have glæde af dine nye indendørs lyskæder i ekstra-lang tid. Få et kig på udvalget på www.av-cables.dk.

5G mobilt bredbånd antenner - meget hurtigere end forgængere

Udover indendørs lyskæder, kan du bl.a. også købe 5G mobilt bredbånd antenner hos Av-Cables.dk lige nu. Er du utilfreds med din nuværende hastighed når du bruger mobilt bredbånd, kan det være en fordel at skifte til en 5G mobilt bredbånd antenne som dem hos den danske forhandler. De vil ofte kunne opgradere din signalstyrke betydeligt, og generelt være en mærkbar forbedring.

Har du endnu ikke været forbi butikken og kigget deres velassorterede udvalg af bl.a. 5G mobilt bredbånd antenner, indendørs lyskæder etc. igennem, kan det bestemt anbefales. Her er der både gode priser, stort udvalg og altid god kundeservice.

Kender du Kindle 10 og Onyx e-bogslæserne?

Kender du Kindle 10 og Onyx e-bogslæserne?

En af de mere populære readers på markedet er Kindle 10, som er den nyeste version af den originale model, der populariserede denne type elektroniske læseapparat. Der er dog ingen grund til at se sig blind på denne serie fra Amazon, selvom den stadigvæk er en af de førende denne dag i dag. Fordi der findes også andre populære mærker på markedet som f.eks. Onyx og PocketBook. Disse fremstiller også e-bogslæsere i topkvalitet, der forhandles hos eBookReader.dk.

Hos eBookReader.dk tilbydes Kindle 10

Kindle 10 er blevet tyndere end forgængerne. Nu fås den også med 8 GB hukommelse, så der er plads til endnu mere godt og spændende, man kan have med på farten. Med Kindle 10 får du rigtig meget for pengene. Det er en særdeles økonomisk e-bogslæser, der opfylder langt de fleste behov. Den gode pris gør det åbenlyst at investere i en e-bogslæser, selvom man måske har en almindelig tablet. Grunden til dette er primært E-ink. Det er nemlig en teknologi, der får skærmen til at minde om overfladen på en almindelig bog. Det føles mere rart for øjnene, og det er noget, man kan mærke. Selvom man blot læser i ny og næ, kan det anbefales at vælge en e-bogslæser med E-ink som f.eks. Kindle 10. Du har også mulighed for hukommelse i skyen og en fin opløsning. Bemærk, at Kindle 10 og andre modeller fra Amazon kører på deres eget operativsystem, som understøtter bogsalget i eget firma. Så hvis du vil installere andre bogapps, så skal du købe en reader fra et andet mærke som f.eks. Onyx.

Onyx readers med Android operativsystem

Mange elsker Onyx e-bogslæsere pga. deres store skærme. Onyx er et bredt mærke, som har udviklet vidt forskellige e-bogslæsere. Det er modeller til de kræsne, som ikke vil nøjes, men som vil have alle de bedste features. Hos eBookReader.dk kan du købe Onyx BOOX Note 3, BOOX Max Lumi, BOOX Poke 3 og mange flere. Med Onyx readers vil du netop være i stand til at installere tredjepartsapps. Det kunne være tjenester som eReolen, Mofibo og Storytel. Det er, som sagt, Android-baserede e-bogslæsere.

Minimalistiske dynamolygter og batteridrevne cykellygter fra Reelight

Minimalistiske dynamolygter og batteridrevne cykellygter fra Reelight

Reelight designer og fremstiller nogle af markedets bedste batteri cykellygter. Det er den høje kvalitet, som går hånd i hånd med flot design. Det gælder også for deres dynamolygter, som er batterifrie. Kunder, som bestiller for mere end 600 kr., får gratis fragt.

Flere cyklister hælder til dynamolygter

Den klassiske dynamolygte er naturligvis lige så relevant som nogensinde. Det er lidt mere praktisk for nogle cyklister ikke at skulle bekymre sig om at skifte batteri. De tænder så snart, personen cykler, og hjulene drejer. Reelight har udviklet forskellige designperler inden for dynamolygter. Deres udvalg tæller batterifrie lygter i forskellige prisklasser og til flere behov. Det er favorabelt for kunder at holde øje med deres udsalg. Der vil ofte være nogle procenter at spare på dynamolygter i bedste klasse. Reelight har udviklet dynamolygter, som kan bruges til MTB, citybike, racercykel og til andre typer af cykler. Disse magnet cykellygter er udstillet og nærmere beskrevet på reelight.dk.

Praktiske batteri cykellygter på reelight.dk

Hos Reelight har de også udviklet et lille katalog med batteri cykellygter. Der er tale om minimalistiske batteri cykellygter, der vil klæde forskellige cykeltyper, og naturligvis både damecykler og herrecykler. De prisvindende designs kan ses på www.reelight.dk. Funktionalitet er også noget, de scorer højt på. En af fordelene er, at batteri cykellygter er lette at påmontere og afmontere. Det er en stor fordel for kunden. Det er de færreste, der gider bruge meget tid på at klargøre cyklen om morgen, inden pendlerturen starter. Reelight batteri cykellygter kommer alle med kraftige dioder, der udsender LED-lys, så cyklisten er synlig i trafikken. En kraftig lysdiode kan måske være det afgørende element for at forhindre en ulykke.

Cykellygteproducenten Reelight tilbyder forskellige modeller inden for batteri cykellygter og dynamolygter. Det er alle sammen funktionelle og veldesignede modeller. Produkterne henvender sig bredt og til alle cykeltyper. Engroshandel er også en mulighed, der er beskrevet nærmere på mærkets egen hjemmeside.

Gamer computer med et stærkt grafikkort?

Gamer computer med et stærkt grafikkort?

Føniks Computer er altid klar til at varetage dine behov inden for næsten alle typer elektronik, selvfølgelig ikke mindst når det gælder computere og computertilbehør. F.eks. har de et af landets bedste udvalg inden for bl.a. grafikkort og andet hardware, samt et bredt udvalg af gamer computere. Har du derfor overvejet at opgradere din nuværende computer til en ægte gamer computer, er butikken et godt sted at besøge.

Valg af grafikkort afhænger af flere faktorer

Ens grafikkort er én af de vigtigste faktorer, når det gælder om at få den bedste oplevelse når man gamer. Derfor kan det også godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på at finde frem til det hele rigtige grafikkort, og sørge for at handle hos en forhandler, der har et bredt udvalg af grafikkort man kan vælge imellem. Det må man sige at de har hos www.fcomputer.dk, hvor man både finder de lidt mere budgetvenlige af slagsen, samt de allernyeste og mest kraftfulde grafikkort på markedet. Alt dette er med til at sikre, at du kan finde et grafikkort der passer til dine ønsker hver gang du besøger dem.

Gamer computer - Færdigsamlet eller byg-selv hos fcomputer.dk

Udover grafikkort, kan du blandt andet også købe ny gamer computer hos Føniks Computer. I kataloget med gamer computere kan man både vælge færdigsamlede computere, saml selv computere hvor man har mulighed for at vælge til og fra som man ønsker, samt bærbare gamer computere. Igen er et stort udvalg med til at gøre det til en god oplevelse at shoppe hos Føniks Computer. Man får desuden også flere andre gode kundefordele i butikken, blandt andet 3 ugers returret, mulighed for hjælp af kundeservice, hvis det bliver aktuelt, samt gratis fragt. Alt i alt må man sige, at butikken er alletiders oplagte sted at købe både nyt grafikkort, ny gamer computer og lignende elektronik.

Trådløse høretelefoner og Wi-Fi repeatere er billige hos Av-Cables.dk

Trådløse høretelefoner og Wi-Fi repeatere er billige hos Av-Cables.dk

Køb Wi-Fi repeater og trådløse høretelefoner nemt og meget billigt. Av-Cables.dk er ikke kun prisstærk, men de råder også over et velassorteret sortiment. Sortimentet giver dig også mulighed for at købe Chromecast, ventilator, HDMI kabler og andet fra de tusindvis af kategorier.

Stærkt signal med en TP-Link Wi-Fi repeater

I mange hjem er det svært at undvære en Wi-Fi repeater. Den kan give dit signal et boost, så internettet også er til at overkomme i de ydre rum. Først opsnapper den det trådløse signal fra din router. Bagefter sender den det stærkere videre. Det betyder, selvfølgelig, at Wi-Fi repeatere skal placeres strategisk, så de er tæt nok på routeren og tæt nok på de ydre dele, som routeren normalt ikke kan nå ud til. Du skal også vælge din Wi-Fi repeater efter din internethastighed. Hvis du f.eks. har 1.000 Mbps fibernet, så går det ikke at vælge en 300 Mbps Wi-Fi repeater. Så vil der jo gå noget hastighed tabt. Forstærk internettet, og nyd mere frihed med en Wi-Fi repeater fra www.av-cables.dk. Bemærk deres prisgaranti. Denne gælder ikke kun forstærkere til trådløst netværk, men også resten af shoppens udvalg.

Flere muligheder i in-ear og on-ear trådløse høretelefoner

Køb flotte trådløse høretelefoner, som giver en god lydkvalitet. Find trådløse høretelefoner med god dybde og med en klar diskant. Hælder du til in-ear eller on-ear trådløse høretelefoner? For de fleste giver det god mening at have begge dele liggende, da de har hver deres fordele. On-ear trådløse høretelefoner giver typisk en bedre lydkvalitet og mere dybde. De lukker også bedre af for omgivelserne, da de omslutter hele ørekanalen. Ulempen er så, at de er lidt mere upraktiske i forhold til in-ear modeller. Når folk dyrker sport, eller går rundt i byen, så foretrækker mange in-ear trådløse høretelefoner. Av-Cables.dk har et rigt udvalg både inden for on-ear og in-ear. Se på de gode mærker som Apple AirPods og Denver online.

Av-Cables.dk forhandler billige trådløse høretelefoner og Wi-Fi repeatere med dag til dag levering.

Bluetooth høretelefoner - Uundværlige i 2020’erne

Bluetooth høretelefoner - Uundværlige i 2020’erne

Bluetooth høretelefoner gik hurtigt fra at være en futuristisk gadget til at blive hverdag for en stor del af Verdens befolkning. Når man kigger tilbage, så er det ikke svært at forstå, og der var også mange mennesker dengang, som forudsagde fremtiden. Fordi hvem gider at håndtere en ledning, når man kan få den trådløse oplevelse? Her kigger vi lidt på Bluetooth-teknologien og høretelefoner, der gør brug af disse.

En kort historisk gennemgang af forskellige Bluetooth-versioner

Bluetooth er ikke blot én teknologi. Der findes mange versioner, som videreudviklede den forhenværende. Når man køber et par nye Bluetooth høretelefoner, så er de ofte kompatible med en nyere version. Det sikrer bl.a., at flere enheder kan være tilkoblet dem på samme tid. En af de mest essentielle ting at kigge på er radiussen. Hvor langt kan du gå væk fra kilden med dine Bluetooth høretelefoner? Hvis man har et stort hus og godt kan lide at lytte til god musik fra den stationære PC af, imens man gør rent, så er det klart, at man også skal investere i et par Bluetooth høretelefoner, der kan modtage signalet klart og tydeligt i hele huset. Ligesom når man køber almindelige høretelefoner, så skal man selvfølgelig altid gå efter mærker, der er kendt for en høj lydkvalitet. Et godt bud er Apple AirPods, der både er stilfulde og rigtig lækre i lyden, samtidig med at Apple AirPods Pro tilbyder aktiv støjdæmpning.

Hvor bør man kigge efter Bluetooth høretelefoner?

Der er en række mærker og modeller, der skiller sig positivt ud, og de sælges naturligvis hos mange webshops i landet. Som vi kiggede kort på i tidligere afsnit, så er de famøse AirPods fra Apple altid et godt køb. Det er dog ikke de eneste, som fortjener at blive nævn. Sony har også udviklet modeller, hvor man får rigtig meget Bluetooth høretelefon for pengene. Disse modeller sælges hos diverse fysiske butikker, som man finder i gågaderne og i shopping-centrene rundt omkring i landet. Mange elektronikwebshops tilbyder også Bluetooth høretelefoner og en masse andet i trådløs elektronik. Det er værd at bruge prissammenligningsværktøjer for at se, hvor man kan spare flest penge på den model, man ønsker sig.

FOURZE - gamer musemåtter og gaming stole til dine behov

FOURZE - gamer musemåtter og gaming stole til dine behov

Find gaming stole og musemåtter til gode priser. FOURZE er et gamer mærke til dem med ambitioner - til dem, som ikke vil gå ned på kvalitet. Er kun det bedste godt nok, imens du stiger på ladderen? Så besøg www.fourze.dk nu.

Komfortabel gaming stol med RGB

Er du på udkig efter en gaming stol ud over det sædvanlige? FOURZE har udmærket sig fra gruppen af skandinaviske udviklere. De er ikke bange for at gå forrest, og de er bl.a. de første til at implementere RGB lys i en gaming stol. Det er en fed feature, der for alvor er med til at skabe gamerstemning på dit værelse eller til LAN eventet. Ønsker du en justerbar stol i gode materialer og i komfortabel kvalitet? Kigger du efter en løsning, du også kan have glæde af efter mange timer inde i favoritspillet? Det er af stor betydning, at du også sidder godt. Tankerne skal være på alt andet end din gaming stol. Den skal bare være i top, så du kan rette energien mod dine objectives i spillet. Se de fede designs online på www.fourze.dk.

Få en gamer musemåtte, du kan stole på

Du skal selvfølgelig også have den bedste gamer musemåtte! FOURZE har også udviklet højkvalitets gamer musemåtter til dine behov, uanset om det handler om hurtig reaktionstid i skydespillene, eller du skal placere bygninger i strategispillet. De har gamer musemåtter og mus til eventyrspil, RPG, racerspil osv. Du finder i øjeblikket tre typer gamer musemåtter, der besidder den bedste kvalitet. Prøv deres brede gamer musemåtter, så du kan foretage store bevægelser på trods af, at du har indstillet musen med en meget lav følsomhed. Denne kombination af bred musemåtte og lav følsomhed er perfekt i spil, hvor det handler om at være meget præcis, samtidig med at man skal kunne bevæge sig 180 grader pludselig. Kig på de forskellige designer musemåtter til gamere fra FOURZE, og få topkvalitet til rimelige priser.

Carvision tilbyder bl.a. installering af et bakkamera og Apple CarPlay i din bil

Carvision tilbyder bl.a. installering af et bakkamera og Apple CarPlay i din bil

Carvision sælge smart tilbehør til din bil. Hvis du fx vil have installeret et bakkamera eller Apple CarPlay i bilen, så læs med her.

Super smart bakkamera

Carvision har mange forskellige smarte produkter til din bil. Deres sortiment af tilbehør, udstyr og systemer til biler er stort og bredt. Du kan bl.a. få installeret bakkamera i din bil på din adresse. De tilbyder montering og installation af stort set alle deres produkter, og de kommer ud på din adresse og ordner arbejdet lynhurtigt. Et bakkamera er enormt smart, for det gør det langt lettere og mere sikkert at bakke og parkere. Med et bakkamera til lastbil, varevogn m.m. får du en skærm i instrumentbrættet som viser dig real time, hvor langt din bil er fra eventuelle genstande, biler eller kantsten. På den måde kan du let parkere din bil uden at bumpe ind i bilen bagved, og det gør livet langt lettere, hvis du bor i byen. Bakkameraet giver endda lyd, når du nærmer dig bilen bagved for ekstra sikkerhed. Læs mere på carvision.dk, hvor du helt sikkert kan finde det du skal bruge til din bil.

Installering af Apple CarPlay

Carvision sælger og installerer også Apple CarPlay i mange forskellige biler. Deres produkter er fejlfri og installeres i din bil på din adresse. Du behøver altså ikke komme med din bil og aflevere den i dagevis for at få installeret nyt lydsystem. De kommer ud til dig og ordner det hele i løbet af et par timer. Apple CarPlay er et smart lydsystem, som tilkobler din iPhone direkte og automatisk til lydsystemet, så du fx kan tage opkald over højtaleren i bilen, og på den måde får langt mere sikker kørsel. Opkaldene kan tages med en knap på rattet, så du behøver slet ikke røre din telefon. Det er sikkert og smart. Desuden kan du trådløst bruge din telefon til at spille fra bilens højtalere med og du vil på den måde gøre det hele lettere, når du vil høre musik i bilen. Læs mere om Apple CarPlay på www.carvision.dk.

LED lampe - Kæmpe udvalg af udendørs lamper på lite-house.dk

LED lampe - Kæmpe udvalg af udendørs lamper på lite-house.dk

Det er en fornøjelse at kigge udvalget igennem hos Lite-House, som især har meget inden for udendørslamper. Køb også en indendørs LED lampe via www.lite-house.dk, som ikke kun sælger til private, men også til erhverv og institutioner - alt sammen online på deres veldesignede webshop!

Bestil udendørslamper online hos Lite-House - Topkvalitet og god kundeservice

Køb udendørslamper til industri og hjem via lite-house.dk, som f.eks. tilbyder udendørs pendler online. Bestil også væglamper, undervandslamper samt LED projektører, og hvis du besøger kategorien på www.lite-house.dk, så bliver du også mødt af mange muligheder i industribelysning, bedlamper samt muligheder til kystområder og parker. Lite-House er naturligvis en e-mærket webshop, og som det fremgår, så har de et af de mest omfattende sortimenter i landet. Du finder den rette udendørslampe, lige meget om det er til have, terrasse eller marina. Uanset hvilken af disse underkategorier, som du besøger, bliver du mødt af mange muligheder fra anerkendte mærker af. Det er netop derfor, at så mange danskere vælger at købe udendørslamper hos Lite-House.

LED lampe fra Lumini, Artemide, Philips Hue etc.

Køb skønt og lækkert design hos Lite-House, der har belysning til alle. Kigger du efter en lækker LED lampe fra Astro Lighting? Eller leder du efter LED lamper fra Artemide, Fabbian, Lumini eller Nyta? På lite-house.dk er alle mærkerne samlet, og der tilbydes naturligvis også belysning fra Philips Hue, Luminiz, Flos og Segula online. En LED lampe kan fås i mange udgaver på hjemmesiden. Både strips og spots er også populære. Det bedste er ikke blot udvalget, men også den dedikerede kundeservice. Hos Lite-House sørger de for, at du ender med den rette LED lampe i indkøbskurven.

Køb hos en af DK’s førende lampeeksperter. Lite-House har mest, når det kommer til LED lamper i topkvalitet fra Artemide, Luminiz, Astro Lighting, Segula og andre førende mærker. Deres sortiment af udendørslamper er stort og tillokkende. Hvis du derimod ønsker unik belysning til indendørs brug, så kommer du sikkert også til at blive positivt overrasket. LED strips, drivere og lyskilder fås i alle afskygninger på lite-house.dk.

DAB+ radioer og DisplayPort kabler hos førende dansk webshop

DAB+ radioer og DisplayPort kabler hos førende dansk webshop

Gå på kabeljagt online! Av-Cables.dk har samlet alle typer på én webshop med mange tusinde kategorier. Leder du f.eks. efter et HDMI, DVI, USB eller DisplayPort kabel? Eller kigger du efter en adapter? På www.av-cables.dk finder du alle typer, du ønskede, og mange flere, du slet ikke vidste eksisterede. Du kan også købe anden elektronik som f.eks. en DAB+ radio med Bluetooth, der står nærmere beskrevet i afsnit 2.

Køb et DisplayPort kabel fra det kæmpe udvalg på www.av-cables.dk

Et DisplayPort kabel er billigt hos Av-Cables.dk, og også selvom det kommer fra kvalitetsmærker som Clicktronic, Accell, Lindy og Lenovo, hvor webshoppen tilbyder prisgaranti på disse brands. Du kan nemt og bekvemt bladre igennem det brede katalog af DisplayPort kabler fra dit eget hjem. Sortimentet giver f.eks. adgang til DP kabler, der understøtter 4K samt 8K opløsning. Hvis man har brug for at streame i UHD eller HDR, så har man nemlig brug for et specialbygget DisplayPort kabel. Av-Cables.dk leverer også DP convertere. Det kunne bl.a. være fra DP til HDMI, DVI og VGA. Har du brug for et kort eller langt DisplayPort kabel, eller skal det have en anden detalje? Dit ønske vil sandsynligvis være på lager, og så er du nemlig i stand til at få dag til dag levering.

DAB+ radio med Bluetooth i flot design

En DAB+ radio med Bluetooth er rigtig lækker at have om morgenen. Nyd en kop kaffe, et glas appelsinjuice og evt. et rundstykke med smør sammen med resten af familien, imens morgennyhederne eller et andet favorit morgenprogram bliver afspillet i høj kvalitet og uden signalforstyrrelser på din DAB+ radio. For med denne teknologi får man et klart og støjfrit signal, da det er digitalt. Radioerne i denne kategori hos Av-Cables.dk er, som sagt, også udstyret med Bluetooth. Så kan du tilkoble dine trådløse høretelefoner, og f.eks. lytte til toppen af poppen, imens du gør rent, eller til en god og dybdegående udsendelse på P1, inden du går i seng. I udvalget af Bluetooth DAB+ radioer på www.av-cables.dk, er der løsninger til enhver designmæssig smag, og du finder også modeller med en masse andre relevante funktioner, der kan højne din lytteoplevelse.

Køb DisplayPort kabler og DAB+ radioer billigt.

Micro SD kort og LG fjernbetjeninger tilbydes på www.av-cables.dk

Micro SD kort og LG fjernbetjeninger tilbydes på www.av-cables.dk

Hos forhandleren Av-Cables.dk finder du kvalitet på alle hylder. Spar både penge på en LG fjernbetjening og et Micro SD kort (2 ting vi går lidt i dybden med i denne artikel), og få prisgaranti på en lang række af andre produkter som trådløse høretelefoner, kabeltromler, loddekolber og Apple smartphone bilholdere. Hvis du hellere vil se på produkterne med det samme, så skal du blot besøge www.av-cables.dk.

LG fjernbetjening - Der er ingen grund til at betale overpris

Der er ingen skam i at have mistet sin LG fjernbetjening bag sofaen, eller hvis du har ødelagt den eller glemt den på din gamle adresse, så har Av-Cables.dk også et udvalg, som får dig til at ånde lettet op. En erstatnings LG fjernbetjening koster nemlig ikke særlig meget. Med stor sandsynlighed, så har de også en erstattende fjernbetjening til dit LG TV. Priserne er lave, men da webshoppen også tilbyder prisgaranti, så kan det altid blive billigst. Det gælder ved køb af LG fjernbetjeninger, men også hvis du leder efter HDMI kabler, kabeltromler, Apple AirPods eller noget andet. Shop løs på www.av-cables.dk.

Micro SD kort til en skarp netpris og med hurtig levering

Micro SD kort finder du også på www.av-cables.dk, og der tilbydes hurtig levering, ja faktisk dag til dag levering! Du finder mange typer Micro SD kort. Hos Av-Cables.dk har de samlet et bredt udvalg med masser af forskellige kapaciteter, og du kan købe lagringskort fra Kingston og SanDisk. Med nogle af de kompakte og kapacitetsrige Micro SD kort fra SanDisk eller Kingston, har du mulighed for at optage i 4K opløsning. Teknologien har udviklet sig meget, og i dag er Micro SD kort langt billigere end de var for fem eller ti år siden. Prøv selv at se priserne! Hvis du ikke har fulgt med i branchen, så bliver du med sikkerhed overrasket.

Online hos Av-Cables.dk har du uendelige muligheder for at spare penge, og det gælder både for Micro SD kort og LG fjernbetjeninger. Bliv også fristet af mange andre kategorier på www.av-cables.dk.

Køb netværkskabel og HDMI splitter - God pris på www.av-cables.dk

Køb netværkskabel og HDMI splitter - God pris på www.av-cables.dk

Bestil et netværkskabel, eller køb en HDMI splitter billigt hos Av-Cables.dk. Når du leder efter stik og ledninger, ja, så bliver det næppe til bedre priser end på www.av-cables.dk. Fordele som dag til dag levering samt prisgaranti gør det særdeles lukrativt at handle der, og det er lige meget, om det er igennem firma eller som privat handlende. I denne artikel kan du læse lidt nærmere om netværksløsninger samt convertere og omformere til video- og billedsignal.

Største udvalg af netværkskabler til meget attraktive priser!

Dårligt internet kan ødelægge humøret, og hvem gider blive sur over noget så simpelt som det? I år 2020 gider man ikke skænke ting som internet og netværkskabler mange tanker. Bestil et Cat 5, Cat 6, Cat 7 eller Cat 8 netværkskabel nu, og hav det i posten i morgen. Så hurtigt går det, når man køber netværksløsninger hos Av-Cables.dk. Bestil et udendørs netværkskabel, og køb også krydsede samt vinklede modeller billigt på siden. Du har et utal af muligheder i forhold til afskærmning, længde og farve. Derfor kan det godt garanteres, at du finder det rette netværkskabel og til den bedste pris hos Av-Cables.dk, uanset hvilke behov du har.

HDMI splitter - Køb den nu hos Av-Cables.dk, og modtag den i morgen

Køb en HDMI splitter, så du kan dele ét output til flere enheder. Det kan være, du har brug for at føre et HDMI signal ud på mange skærme? Måske vil du gerne have at flere TV’er modtager filmen, der vises på Blu-ray afspilleren, eller det kan også være, at du har en reklame i butikken, som skal vises på alle fladskærme på samme tid? En HDMI splitter kan købes billigt på www.av-cables.dk. De kan også fås i mange udgaver og prisklasser. Find simple 1 til 2 HDMI splittere, eller køb avancerede modeller som f.eks. 4K 2 til 8 HDMI splittere fra Nedis med prisgaranti.

Hvis du besøger Av-Cables.dk, så har du mange muligheder for at finde en HDMI splitter, et netværkskabel og alt andet inden for kabler og el-artikler. Kend webshoppen på det lave prisniveau og på det høje serviceniveau.