Elektronik & Tech

Uanset om du er på udkig efter en hurtig computer, den nyeste smartphone eller et specialkabel, er du kommet til det rigtige sted. For her hos Homecure.dk er vi naturligvis klar over, at ingen i dagens Danmark kan leve uden elektronik & tech. Derfor har vi samlet de bedste producenter, brands og butikker inden for elektronik & tech på ét og samme sted. Ved at gå opdagelse i de mange artikler nedenfor håber vi, at du bliver inspireret eller finder lige præcis det produkt, du står og mangler - ligegyldigt om det drejer sig om den største fladskærm eller den mindste lille dims.

Brug TV-stativet til at indrette din TV-stue uden meget vægplads

Brug TV-stativet til at indrette din TV-stue uden meget vægplads

Der er i dag rigtig mange, der bor på få kvadratmeter. Og det kan være ganske hyggeligt, men også en udfordring - særligt når det kommer til den måde, som vi indretter os på. Nogle ting kræver plads, og det er ingen undtagelse, når det kommer til vores TV.

Skal det være i en god størrelse, så vi virkelig kan følge med i, hvad der foregår, så billedet er skarpt, og lyden er klar, er der ofte også behov for en større, bar væg, som TV'et kan hænge på. Desværre er det ikke alle, der er så heldige, at de har en helt ideel plads - og her kan det være nyttigt med et TV stativ, som kan forhandles hos Av-Cables.

Gør brug af et TV stativ

Uanset hvad, så findes der heldigvis en løsning med en gulvstander til TV - eller et TV stativ. Og det er endda en ganske smart løsning. Frem for at hænge dit TV på en væg, kan du nemlig gøre brug af din gulvplads til et TV og investere i et TV stativ. Og nej, her er der altså ikke tale om et TV-bord eller andet upraktisk, der også tager meget plads og måske også er en smule outdated i forhold til den måde, som vi gerne vil indrette os på i dag.

I stedet er der tale om et praktisk TV stativ. Et sådant fungerer en smule som et staffeli. Et TV stativ fylder ikke meget i sig selv, men det er robust og kan bære dit TV. På den måde kan du med et TV stativ få placeret dit TV både væk fra din væg og væk fra dit gulv - det er helt genialt i de små hjem!

Bibehold det lette udtryk

Med et TV stativ får du løftet dit TV op i en god højde, og du får skabt noget luft omkring det. På den måde vil det heller ikke synes så bastant og robust i din indretning, og det betyder altså, at du på en let og luftig måde får bragt et meget stort monstrum ind på selv den mindste plads. Uden, at det føles for voldsomt.

I flere moderne hjem vælges derfor også en TV stander frem for alternativer på væg og gulv - simpelthen fordi det ser mere smart ud, og det skaber et mere let udtryk. Særligt med de skandinaviske tendenser, der i dag gennemstrømmer den måde, vi indretter os på, er det meget velset.

Måske er et TV stativ fremtiden for TV-stuen?

Tag biografoplevelsen med ind i stuen med disse tv-gadgets

Tag biografoplevelsen med ind i stuen med disse tv-gadgets

Benene op på sofabordet, gode snacks og en god film i fjernsynet er opskriften til en hyggelig lørdag aften. Det er også hyggeligt at tage i biografen en gang imellem for at se film. Men når man med disse tips kan skabe samme stemning som i biografen, kan det være svært at komme afsted.

En Philips fjernbetjening med flere funktioner

Når man har sat sig godt til rette, så skal der meget til, før man vil rykke på sig. Derfor er det vigtigt med en fjernbetjening, så man nemt kan ændre lydstyrken. Med en Philips fjernbetjening, der er klar til brug, kan man hurtigt og nemt skifte kanal. Philips fjernbetjeninger kan desuden kopiere funktioner fra andre fjernbetjeninger med læreknapper.

Hos Av-Cables.dk finder du mange forskellige modeller, da Philips fjernbetjening både kommer i original version og som universel fjernbetjening. De nye Philips fjernbetjeninger er desuden designet til de nye smart tv’er, så man med et klik kan logge ind på Netflix. Der findes også Philips fjernbetjeninger, der er beregnet til deres pærer, Philips Hue, så man med få klik kan styre belysningen. Med Philips fjernbetjeninger behøver du stort set ikke at løfte en finger.

Hæng tv’et på væggen

Hvis man for alvor vil lave stuen om til en hjemmebiograf, så kræver det, at tv’et hænger på væggen. Når du har fundet den rigtige væg, er det blot med at få anskaffet sig et vægbeslag til fladskærm. Vægbeslag til fladskærm kommer i mange størrelser og med flere muligheder. Hvis du bor i en bolig med skråvæg, findes der også andre løsninger. Det er relativt nemt at montere et vægbeslag til fladskærm, så du er sikker på at få en flot opsætning.

LED-belysning

Vil man virkelig skabe en biograflignende stemning i stuen, gælder det om at have den rigtige belysning. Nogle smart tv’er kommer automatisk med belysning, som bliver justeret til at matche den film, man ser. Ellers findes der også alternativer som Philips Hue, hvor man med en Philips fjernbetjening kan skabe det perfekte baggrundslys, så man virkelig kan leve sig ind i filmen.

Kvalitetshøjtalere

Man behøver muligvis ikke at skrue lydstyrken op for den samme som i biografen. Men hvis man skal kunne høre alle lyde og musik, giver det en bedre oplevelse med et par højtalere i god kvalitet. Der findes et væld af muligheder på markedet, hvor mange af dem også bruger Bluetooth, så man i hverdagen kan sætte sin yndlingsmusik på.

Sennheiser og Jabra headset er det rette valg for private og erhverv

Sennheiser og Jabra headset er det rette valg for private og erhverv

Headset i lange baner! På www.headset.dk er de specialister i headset til kontormiljøer, hvilket vil sige både enkeltmands kontorer, storrums kontorer og callcentre miljøer. Du finder derfor udstyr, der både fungerer optimalt og fungerer ergonomisk. De har derfor et udvalg af Sennheiser headset og Jabra headset, som laver komfortabelt udstyr.

Headset.dk har et bredt udvalg af Sennheiser headset

En del af udvalget på www.headset.dk leveres fra Sennheiser. Sennheiser headset forhandles både til erhverv og private, sådan at du kan få kvalitetsprodukter uanset hvilken form for kunde du er. Sennheiser headset er nemlig et populært valg blandt mange, på grund af deres lækre egenskaber. Vælger du at investere i Sennheiser headset vil du opdage, at deres teknologi og lydkvalitet er fra absolut bedste skuffe, uanset hvilket produkt du vælger. Tag for eksempel de trådløse høretelefoner, der blandt andet egner sig til forskellige former for callcentre miljøer. Disse Sennheiser headset er specielt designet til at reducerer baggrundsstøj, sådan at enhver lydoplevelse er knivskarp i begge ender af røret. Sennheiser headset er derfor gode til store åbne kontorarealer, hvor du stadig skal kunne snakke i telefon med kunder dagen lang. Ligeledes fungerer Sennheiser headset, hvis du ofte kører i bil og stadig skal kunne tage telefonen uden at slippe rattet.

Få krystalklar lyd med Jabra headset

Et andet brand, der forhandles på www.headset.dk er Jabra. Jabra headset er kendte for deres intelligente lydløsninger, der altid er kombineret med lækkert tidløst design. Et Jabra headset er derfor også oplagt til brug i callcentre og åben kontorlandskaber, da deres mikrofon ligeledes kommer med støjreducerende højtalere og mikrofoner. Dette betyder, at Jabra headset altid leverer krystalklare opkald — selv i støjfyldte lokaler. En anden fordel ved et Jabra headset er dets trådløse ydeevne. Du vil nemlig kunne arbejde op til 150 meter væk fra dit skrivebord, sådan at du sagtens kan gå ud og tage dig en kop kaffe, og samtidigt have forbindelse til din maskine. Sidst men ikke mindst er et Jabra headset både nemt af benytte og utroligt behageligt at bære i mange timer ad gangen. Du kan derfor nemt besvare og afslutte opkald, ligesom du har muligheden for at slå et “busylight” til, der fungerer som et “forstyr-ikke”-signal til kollegaerne.

Læs mere om de mange fordele med både Sennheiser og Jabra headset på www.headset.dk. Her finder du ligeledes forskellige måder at tage kontakt til en medarbejder på, hvis du mangler rådgivning om dine specifikke behov.

Av-Cables.dk forhandler LR44 batterier og varmeblæsere med prisgaranti

Av-Cables.dk forhandler LR44 batterier og varmeblæsere med prisgaranti

Søger du et LR44 batteri, en varmeblæser eller noget helt andet elektronik, så kan du finde lige det, du skal bruge hos Av-Cables.dk.

Et LR44 batteri ure, bilnøgler og småelektronik

Av-Cables.dk har et stort udvalg af elektronik og kan hjælpe dig, hvis du skal bruge noget specifikt eller specielt. De har gode priser på hele udvalget af forskellige kabler og elektroniske gadgets etc. Søger du fx et LR44 batteri til ur, bilnøgler, kamera eller lommeregner. Så kan du finde lige det, du søger, i deres store udvalg. De har mange LR44 batterier fra mange mærker som Kodak, GP, Phillips etc. Et LR44 batteri kan holde i lang tid, og det bruges ofte til småelektronik, som ikke kan slukkes (fx et ur eller en bilnøgle), så batteriet er tilsluttet hele tiden. Det er lavet præcist til dette formål, så det holder i lang og har en god ydeevne. Læs mere på www.av-cables.dk, hvor du kan søge information og rådgivning, hvis du har spørgsmål til produkterne. Der findes mange forskellige batterier, og de har forskellige fordele. Nogle har mere kraft, andre længere holdbarhed. Alt det kan du læse mere om på hjemmesiden.

Invester i en varmeblæser til den kolde tid

Hvis du søger en god varmeblæser, så kan du finde mange modeller i en bred vifte af forskellige størrelser i udvalget. De fører bl.a. Nordic Home, BLACK + DECKER, Emerio og mange flere mærker. Hvis man har et rum, som ikke er opvarmet, fx et atelier, et værksted, en kolonihave eller et sommerhus, så kan en varmeblæser virkelig være en god ting at alliere sig med hen over de kolde måneder. En varmeblæser holder fødderne varme, når man sidder og arbejder, og der findes både store og små modeller. De mindre modeller bruges fx af croquismodeller, som skal sidde nøgne og stå stille i længere tid ad gangen. I sortimentet finder du også store industrielle modeller samt elektriske brændeovne i den større ende af skalaen. Find den helt rette varmeblæser til dine behov på www.av-cables.dk. Der findes mange modeller at vælge imellem, og du kan uden tvivl finde den rette model til dine behov.

Av-Cables.dk tilbyder prisgaranti på alle høretelefoner og hukommelseskort

Av-Cables.dk tilbyder prisgaranti på alle høretelefoner og hukommelseskort

Hvis du køber høretelefoner eller hukommelseskort hos Av-Cables.dk, er du altid sikker på to ting: kvalitet og gode priser. Hele deres udvalg af elektronik til hjemmet og specielle lejligheder er nemlig særligt udvalgt til sortimentet, der altid forhandles til nogle af markedets bedste priser.

Høretelefoner der garanterer forbedret lydkvalitet

Ønsker du den bedst mulige lydoplevelse, når du hører musik, ser film eller gamer? Så kan du med fordel besøge Av-Cables.dk og deres store udvalg af elektronik. Der kan du nemlig med sikkerhed finde et produkt, der kan tage lyden til et nyt niveau. I deres sortiment af headset og høretelefoner finder du nemlig alt lige fra de klassiske, kablede høretelefoner til AirPods og gamer headset, og hvert enkelt produkt er udviklet med henblik på at give dig særlige fordele. Tag derfor selv et kig indenfor i sortimentet, læs mere om de individuelle produkter og find frem til lige præcis de høretelefoner, der bedst imødekommer dine behov og din stil.

Hukommelseskort med ekstra mange GB

Vil du desuden også have plads til al din musik på din telefon, eller er det måske snarere billeder og ikke lyd, der har din interesse? Så forhandler Av-Cables.dk også et stort udvalg af hukommelseskort. Med dem kan du udvide pladsen på din telefon, så den kan rumme al din yndlingsmusik eller alle dine billeder. Det rigtige hukommelseskort kan på den måde være den rigtige investering, hvis du ofte løber tør for plads, og i deres webshop har du optimale muligheder for at finde netop det. De forhandler nemlig et bredt udvalg af hukommelseskort til forskellige enheder med varierende størrelse – hvoriblandt der med sikkerhed også er et til dig.

Du kan dermed både spare penge og sikre dig selv et produkt i god kvalitet, hvis du vælger at købe elektronik hos Av-Cables.dk. Uanset om du er på udkig efter høretelefoner eller hukommelseskort til hverdagen eller til din hobby, rummer webshoppen på av-cables.dk med garanti noget for dig.

Gamer mus og RGB kabinetter til salg hos fourze.dk

Gamer mus og RGB kabinetter til salg hos fourze.dk

Find den rette gamer mus hos FOURZE, der har flere modeller fra eget katalog. De tilbyder også andet i gaming udstyr som f.eks. RGB kabinetter, tastaturer og CPU-kølere. Sortimentet finder du på fourze.dk.

Kigger du efter en gamer mus i højeste kvalitet?

Den rigtige gaming mus skal også være en ergonomisk mus. FOURZE har designet alle deres modeller med hensyn til komfort. Der er desværre mange, som falder i med museskade. Når man først har pådraget sig en museskade, kan det være hamresvært at vænne sig af med den igen. Proaktivitet er som ved så meget andet det bedste middel. Så tænk på dine håndled, når du vælger en gamer mus. Du kan trygt shoppe fra fourze.dk, men husk stadigvæk generelle forholdsregler og eventuelle øvelser, så du undgår museskade i det lange løb.

FOURZE har spækket deres gaming mus med den bedste sensorteknologi. Køb modeller med det nyeste inden for RGB-belysning og altid i moderne, stilfuldt design med karakter.

RGB kabinet - Stort udvalg med farver

Det er for mange værdifuldt at investere i et RGB kabinet, når det endelig er tid til at investere i en kraftig PC. RGB kabinetter egner sig perfekt som eksteriør til gamer PC’en. Fabrikanten har sørget for flere gode mulighed til dem, der ønsker et RGB kabinet i højeste kvalitet. De er alle bygget i solide materialer og med funktionaliteten i top. Derfor kan du have glæde af dit nye RGB kabinet i lang tid frem. I kategorien finder du den perfekte løsning til en byg-selv PC! Vil du have gode tips til valg af RGB kabinet? Så klik ind på www.fourze.dk for at høre mere.

Man kommer ikke uden om udstyret, når man går op i gaming. Kigger du efter det bedste på markedet? Når både design og funktionalitet skal passe perfekt sammen, og prisen ikke skal blive for høj, så udelukker det de fleste mærker minus FOURZE. De leverer førende mus, PSU’er og musemåtter. Se deres keyboards med mekaniske taster, og få mere værdi for pengene ved køb af headset og stander.

Refurbished tablets og bærbare computere - Upcycle it!

Refurbished tablets og bærbare computere - Upcycle it!

Føniks Computer har på det seneste udvidet deres udvalg inden for refurbished elektronik gevaldigt og har derfor ét af landets bedste udvalg inden for både refurbished bærbar, refurbished tablet samt en række andre spændende og brugbart slags elektronik. Heldigvis er butikken nydeligt indrettet, og man kan altid finde gode beskrivelser af de forskellige produkter, og danne sig et overblik. Læs mere om kataloget herunder.

En refurbished bærbar PC er det miljøvenlige og prisstærke valg

Trænger din nuværende bærbar efterhånden til at blive skiftet ud, og vil du gerne spare lidt på dit indkøb af ny bærbar? Så kunne det være en mulighed at kigge forbi www.fcomputer.dk lige nu. Her har man nemlig samlet en bred vifte af gode refurbished bærbare, der vil kunne klare alle dine computerbehov i hverdagen. Forhandleren er grundig med at sammensætte deres katalog med refurbished elektronik, og kræsne. Du kan derfor trygt regne med, at en refurbished bærbar, du køber hos dem, er en bærbar, som du kan få masser af glæde af. Ja, ofte vil man faktisk hurtigt glemme, at der er tale om et genanvendt produkt. Lige ind til at man kigger på kvitteringen i hvert fald.

Refurbished tablets som f.eks. iPad på www.fcomputer.dk

Er det nærmere en refurbished tablet, du leder efter? Så finder du ligeledes flere smarte modeller hos Føniks Computer lige nu. Lige nu f.eks. en refurbished Apple iPad. Helt som det gælder med bærbare fra kataloget, vil en refurbished tablet altid være et godt istandsat produkt, der er renset og helt klar til brug, når du modtager det; præcis som hvis du havde købt en hel ny tablet. Den primære forskel er sådan set bare prisen.

Har du spørgsmål af den ene eller anden art, f.eks. vedrørende refurbished tablet eller bærbar, eller en anden type genanvendt elektronik, kan du altid rette henvendelse til kundeservice på hjemmesiden, der ved en masse om emnet, og gerne bruger tid på at besvare disse.

Køb en barstand med opladning og andre smarte opladningsløsninger til erhverv på charging.dk

Køb en barstand med opladning og andre smarte opladningsløsninger til erhverv på charging.dk

Både den bærbare computer og mobilen har behov for opladning til tider, og det er sikkert et problem, jeres besøgende kan nikke genkendende til. Hos Charging.dk er du sikker på at få gode opladningsløsninger til erhverv, og det gælder blandt andet en barstand med opladning.

Praktiske opladningsløsninger til erhverv

I erhvervslivet er det vigtigt, at der altid er mulighed for kontakt, og at ens elektroniske enheder let kan oplades. Hos Charging.dk har de et bredt udvalg af opladningsløsninger til erhverv, der gør det let og enkelt at oplade i mødelokaler, såvel som i venteværelser og andre steder. De forhandler en række forskellige opladningsløsninger til erhverv, der giver jer mulighed for at finde netop den opladningsløsning, der passer jer bedst. Det kan være alt fra powerbanks til de smarte messestande med opladningsmuligheder. Det er nogle af de mest praktiske og uundværlige opladningsløsninger til erhverv, når man er ude en hel dag. Det vil derfor være en god ide for jer at tage ind forbi Charging.dk og finde de rigtige opladningsløsninger til erhverv for jeres virksomhed.

Find en barstand med opladning til jeres virksomhed

Det er vigtigt, at elever har mulighed for at oplade deres elektroniske enheder, specielt i disse tider hvor tablets og computere bliver brugt oftere til notater end notesbøger. Charging.dk har med sikkerhed det ideelle valg til jeres uddannelsessted, som f.eks. deres barstand med opladning, der ville være et praktisk valg. Stationer til opladning vil være uundværligt i ethvert professionelt miljø, og det vil give elever, såvel som lærere, mulighed for let og enkelt at oplade deres enheder. Den rette barstand med opladning, gør det muligt for alle at oplade deres mobiler og tablets. Barstand med opladning vil være helt ideel til fællesområderne, mens opladerstation til bord gennemføring vil være rigtig praktisk i klasseværelser og på biblioteket. I finder jeres barstand med opladning, eller andre smarte opladestationer, hos Charging.dk.

Bestil indendørs lyskæder såvel som 5G mobilt bredbånd antenner hos Av-Cables.dk

Bestil indendørs lyskæder såvel som 5G mobilt bredbånd antenner hos Av-Cables.dk

Udvalget har aldrig været bedre hos Av-Cables.dk end lige nu, og det har ikke så lidt at sige. Skal du således f.eks. bruge ekstra gode 5G mobilt bredbånd antenner, indendørs lyskæder eller noget helt tredje, kan du roligt regne med at forhandleren har, hvad du skal bruge. Takket være venlig kundeservice samt en velindrettet hjemmeside, er det altid en fornøjelse at shoppe hos dem. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Ledende specialist i indendørs lyskæder til ægte hyggestemning

Vil du pynte ekstra dekorativt op til jul, eller bare give stuen et ekstra festligt præg, måske i forbindelse med en fest med vennerne eller lignende? I begge tilfælde, klarer indendørs lyskæder med LED i RGB-farver i den grad opgaven. De giver et flot skær i rummet, og man kan nærmest ikke blive andet end i ekstragodt humør af dem. Indendørs lyskæder i denne variant fås bl.a. i 5 og 10 meter varianter fra DELTACO, hvor begge typer byder på både høj og slidstærk kvalitet. Således kan du roligt regne med at have glæde af dine nye indendørs lyskæder i ekstra-lang tid. Få et kig på udvalget på www.av-cables.dk.

5G mobilt bredbånd antenner - meget hurtigere end forgængere

Udover indendørs lyskæder, kan du bl.a. også købe 5G mobilt bredbånd antenner hos Av-Cables.dk lige nu. Er du utilfreds med din nuværende hastighed når du bruger mobilt bredbånd, kan det være en fordel at skifte til en 5G mobilt bredbånd antenne som dem hos den danske forhandler. De vil ofte kunne opgradere din signalstyrke betydeligt, og generelt være en mærkbar forbedring.

Har du endnu ikke været forbi butikken og kigget deres velassorterede udvalg af bl.a. 5G mobilt bredbånd antenner, indendørs lyskæder etc. igennem, kan det bestemt anbefales. Her er der både gode priser, stort udvalg og altid god kundeservice.

Kender du Kindle 10 og Onyx e-bogslæserne?

Kender du Kindle 10 og Onyx e-bogslæserne?

En af de mere populære readers på markedet er Kindle 10, som er den nyeste version af den originale model, der populariserede denne type elektroniske læseapparat. Der er dog ingen grund til at se sig blind på denne serie fra Amazon, selvom den stadigvæk er en af de førende denne dag i dag. Fordi der findes også andre populære mærker på markedet som f.eks. Onyx og PocketBook. Disse fremstiller også e-bogslæsere i topkvalitet, der forhandles hos eBookReader.dk.

Hos eBookReader.dk tilbydes Kindle 10

Kindle 10 er blevet tyndere end forgængerne. Nu fås den også med 8 GB hukommelse, så der er plads til endnu mere godt og spændende, man kan have med på farten. Med Kindle 10 får du rigtig meget for pengene. Det er en særdeles økonomisk e-bogslæser, der opfylder langt de fleste behov. Den gode pris gør det åbenlyst at investere i en e-bogslæser, selvom man måske har en almindelig tablet. Grunden til dette er primært E-ink. Det er nemlig en teknologi, der får skærmen til at minde om overfladen på en almindelig bog. Det føles mere rart for øjnene, og det er noget, man kan mærke. Selvom man blot læser i ny og næ, kan det anbefales at vælge en e-bogslæser med E-ink som f.eks. Kindle 10. Du har også mulighed for hukommelse i skyen og en fin opløsning. Bemærk, at Kindle 10 og andre modeller fra Amazon kører på deres eget operativsystem, som understøtter bogsalget i eget firma. Så hvis du vil installere andre bogapps, så skal du købe en reader fra et andet mærke som f.eks. Onyx.

Onyx readers med Android operativsystem

Mange elsker Onyx e-bogslæsere pga. deres store skærme. Onyx er et bredt mærke, som har udviklet vidt forskellige e-bogslæsere. Det er modeller til de kræsne, som ikke vil nøjes, men som vil have alle de bedste features. Hos eBookReader.dk kan du købe Onyx BOOX Note 3, BOOX Max Lumi, BOOX Poke 3 og mange flere. Med Onyx readers vil du netop være i stand til at installere tredjepartsapps. Det kunne være tjenester som eReolen, Mofibo og Storytel. Det er, som sagt, Android-baserede e-bogslæsere.

Minimalistiske dynamolygter og batteridrevne cykellygter fra Reelight

Minimalistiske dynamolygter og batteridrevne cykellygter fra Reelight

Reelight designer og fremstiller nogle af markedets bedste batteri cykellygter. Det er den høje kvalitet, som går hånd i hånd med flot design. Det gælder også for deres dynamolygter, som er batterifrie. Kunder, som bestiller for mere end 600 kr., får gratis fragt.

Flere cyklister hælder til dynamolygter

Den klassiske dynamolygte er naturligvis lige så relevant som nogensinde. Det er lidt mere praktisk for nogle cyklister ikke at skulle bekymre sig om at skifte batteri. De tænder så snart, personen cykler, og hjulene drejer. Reelight har udviklet forskellige designperler inden for dynamolygter. Deres udvalg tæller batterifrie lygter i forskellige prisklasser og til flere behov. Det er favorabelt for kunder at holde øje med deres udsalg. Der vil ofte være nogle procenter at spare på dynamolygter i bedste klasse. Reelight har udviklet dynamolygter, som kan bruges til MTB, citybike, racercykel og til andre typer af cykler. Disse magnet cykellygter er udstillet og nærmere beskrevet på reelight.dk.

Praktiske batteri cykellygter på reelight.dk

Hos Reelight har de også udviklet et lille katalog med batteri cykellygter. Der er tale om minimalistiske batteri cykellygter, der vil klæde forskellige cykeltyper, og naturligvis både damecykler og herrecykler. De prisvindende designs kan ses på www.reelight.dk. Funktionalitet er også noget, de scorer højt på. En af fordelene er, at batteri cykellygter er lette at påmontere og afmontere. Det er en stor fordel for kunden. Det er de færreste, der gider bruge meget tid på at klargøre cyklen om morgen, inden pendlerturen starter. Reelight batteri cykellygter kommer alle med kraftige dioder, der udsender LED-lys, så cyklisten er synlig i trafikken. En kraftig lysdiode kan måske være det afgørende element for at forhindre en ulykke.

Cykellygteproducenten Reelight tilbyder forskellige modeller inden for batteri cykellygter og dynamolygter. Det er alle sammen funktionelle og veldesignede modeller. Produkterne henvender sig bredt og til alle cykeltyper. Engroshandel er også en mulighed, der er beskrevet nærmere på mærkets egen hjemmeside.

Gamer computer med et stærkt grafikkort?

Gamer computer med et stærkt grafikkort?

Føniks Computer er altid klar til at varetage dine behov inden for næsten alle typer elektronik, selvfølgelig ikke mindst når det gælder computere og computertilbehør. F.eks. har de et af landets bedste udvalg inden for bl.a. grafikkort og andet hardware, samt et bredt udvalg af gamer computere. Har du derfor overvejet at opgradere din nuværende computer til en ægte gamer computer, er butikken et godt sted at besøge.

Valg af grafikkort afhænger af flere faktorer

Ens grafikkort er én af de vigtigste faktorer, når det gælder om at få den bedste oplevelse når man gamer. Derfor kan det også godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på at finde frem til det hele rigtige grafikkort, og sørge for at handle hos en forhandler, der har et bredt udvalg af grafikkort man kan vælge imellem. Det må man sige at de har hos www.fcomputer.dk, hvor man både finder de lidt mere budgetvenlige af slagsen, samt de allernyeste og mest kraftfulde grafikkort på markedet. Alt dette er med til at sikre, at du kan finde et grafikkort der passer til dine ønsker hver gang du besøger dem.

Gamer computer - Færdigsamlet eller byg-selv hos fcomputer.dk

Udover grafikkort, kan du blandt andet også købe ny gamer computer hos Føniks Computer. I kataloget med gamer computere kan man både vælge færdigsamlede computere, saml selv computere hvor man har mulighed for at vælge til og fra som man ønsker, samt bærbare gamer computere. Igen er et stort udvalg med til at gøre det til en god oplevelse at shoppe hos Føniks Computer. Man får desuden også flere andre gode kundefordele i butikken, blandt andet 3 ugers returret, mulighed for hjælp af kundeservice, hvis det bliver aktuelt, samt gratis fragt. Alt i alt må man sige, at butikken er alletiders oplagte sted at købe både nyt grafikkort, ny gamer computer og lignende elektronik.

Trådløse høretelefoner og Wi-Fi repeatere er billige hos Av-Cables.dk

Trådløse høretelefoner og Wi-Fi repeatere er billige hos Av-Cables.dk

Køb Wi-Fi repeater og trådløse høretelefoner nemt og meget billigt. Av-Cables.dk er ikke kun prisstærk, men de råder også over et velassorteret sortiment. Sortimentet giver dig også mulighed for at købe Chromecast, ventilator, HDMI kabler og andet fra de tusindvis af kategorier.

Stærkt signal med en TP-Link Wi-Fi repeater

I mange hjem er det svært at undvære en Wi-Fi repeater. Den kan give dit signal et boost, så internettet også er til at overkomme i de ydre rum. Først opsnapper den det trådløse signal fra din router. Bagefter sender den det stærkere videre. Det betyder, selvfølgelig, at Wi-Fi repeatere skal placeres strategisk, så de er tæt nok på routeren og tæt nok på de ydre dele, som routeren normalt ikke kan nå ud til. Du skal også vælge din Wi-Fi repeater efter din internethastighed. Hvis du f.eks. har 1.000 Mbps fibernet, så går det ikke at vælge en 300 Mbps Wi-Fi repeater. Så vil der jo gå noget hastighed tabt. Forstærk internettet, og nyd mere frihed med en Wi-Fi repeater fra www.av-cables.dk. Bemærk deres prisgaranti. Denne gælder ikke kun forstærkere til trådløst netværk, men også resten af shoppens udvalg.

Flere muligheder i in-ear og on-ear trådløse høretelefoner

Køb flotte trådløse høretelefoner, som giver en god lydkvalitet. Find trådløse høretelefoner med god dybde og med en klar diskant. Hælder du til in-ear eller on-ear trådløse høretelefoner? For de fleste giver det god mening at have begge dele liggende, da de har hver deres fordele. On-ear trådløse høretelefoner giver typisk en bedre lydkvalitet og mere dybde. De lukker også bedre af for omgivelserne, da de omslutter hele ørekanalen. Ulempen er så, at de er lidt mere upraktiske i forhold til in-ear modeller. Når folk dyrker sport, eller går rundt i byen, så foretrækker mange in-ear trådløse høretelefoner. Av-Cables.dk har et rigt udvalg både inden for on-ear og in-ear. Se på de gode mærker som Apple AirPods og Denver online.

Av-Cables.dk forhandler billige trådløse høretelefoner og Wi-Fi repeatere med dag til dag levering.

Bluetooth høretelefoner - Uundværlige i 2020’erne

Bluetooth høretelefoner - Uundværlige i 2020’erne

Bluetooth høretelefoner gik hurtigt fra at være en futuristisk gadget til at blive hverdag for en stor del af Verdens befolkning. Når man kigger tilbage, så er det ikke svært at forstå, og der var også mange mennesker dengang, som forudsagde fremtiden. Fordi hvem gider at håndtere en ledning, når man kan få den trådløse oplevelse? Her kigger vi lidt på Bluetooth-teknologien og høretelefoner, der gør brug af disse.

En kort historisk gennemgang af forskellige Bluetooth-versioner

Bluetooth er ikke blot én teknologi. Der findes mange versioner, som videreudviklede den forhenværende. Når man køber et par nye Bluetooth høretelefoner, så er de ofte kompatible med en nyere version. Det sikrer bl.a., at flere enheder kan være tilkoblet dem på samme tid. En af de mest essentielle ting at kigge på er radiussen. Hvor langt kan du gå væk fra kilden med dine Bluetooth høretelefoner? Hvis man har et stort hus og godt kan lide at lytte til god musik fra den stationære PC af, imens man gør rent, så er det klart, at man også skal investere i et par Bluetooth høretelefoner, der kan modtage signalet klart og tydeligt i hele huset. Ligesom når man køber almindelige høretelefoner, så skal man selvfølgelig altid gå efter mærker, der er kendt for en høj lydkvalitet. Et godt bud er Apple AirPods, der både er stilfulde og rigtig lækre i lyden, samtidig med at Apple AirPods Pro tilbyder aktiv støjdæmpning.

Hvor bør man kigge efter Bluetooth høretelefoner?

Der er en række mærker og modeller, der skiller sig positivt ud, og de sælges naturligvis hos mange webshops i landet. Som vi kiggede kort på i tidligere afsnit, så er de famøse AirPods fra Apple altid et godt køb. Det er dog ikke de eneste, som fortjener at blive nævn. Sony har også udviklet modeller, hvor man får rigtig meget Bluetooth høretelefon for pengene. Disse modeller sælges hos diverse fysiske butikker, som man finder i gågaderne og i shopping-centrene rundt omkring i landet. Mange elektronikwebshops tilbyder også Bluetooth høretelefoner og en masse andet i trådløs elektronik. Det er værd at bruge prissammenligningsværktøjer for at se, hvor man kan spare flest penge på den model, man ønsker sig.