Elektronik & Tech

Find en MSI gamer bærbar samt kabinetter til computere hos Føniks Computer

Find en MSI gamer bærbar samt kabinetter til computere hos Føniks Computer

Som mange danske computergrej nørder udmærket, er klar over, er Føniks Computer den helt rigtige butik at besøge, hvis man foretrækker et ekstra stort udvalg når man f. eks. køber kabinetter til computere eller lignende tilbehør eller hvis man skal købe ny computer, måske en smart og lynhurtig MSI gamer bærbar. I artiklen herunder kan du læse lidt mere om nogle af fordelene ved at shoppe hos den danske forhandler, samt deres katalog.

MSI gamer bærbar

Er du ligesom så mange andre er det blevet bidt af gaming, og foretrækker du en bærbar computer at spille på, i stedet for en stationær? Så er du bestemt ikke ene om det, og det er producenterne udmærket klar over. Derfor bliver der konstant udviklet nye og endnu bedre gamer bærbare, til glæde for alle os gamere. Ét af de fremmeste navne på scenen for gamer bærbare er MSI. En MSI gamer bærbar leverer den helt rigtige kombination af lynhurtige og moderne komponenter, som kan tåle at blive presset ekstra hårdt, samt et smart og moderne ydre, der på alle måder indbyder til sjove gamer-sessions. Lige nu finder du et af landets stærkeste udvalg af MSI gamer bærbare hos Føniks Computer, og helt sikkert også en MSI gamer bærbar der passer perfekt til dine præferencer til en computer.

Kabinetter til computere

Brug for nye kabinetter til computere? Start med at kigge hos www.fcomputer.dk. Den danske forhandler har næsten med sikkerhed den type kabinetter som du har brug for, i den helt rigtige kvalitet. Samtidig kan du drage fordel af deres både venlige og kyndige kundeservice når du er der, hvis du skulle være i tvivl om et eller andet i forbindelse med køb af kabinetter.

 

Kobo ebog læsere og Amazon modeller som fx Kindle Paperwhite 4

Kobo ebog læsere og Amazon modeller som fx Kindle Paperwhite 4

Leder du efter den perfekte julegave? En ebook reader som fx Kobo Aura ONE eller Kindle Paperwhite 4 kommer til at blive højdepunktet under juletræet for bogormen.

Kobo Aura ONE og andre modeller på kindleshop.dk

Kobo og andre producenter af ebog læsere ligger i skyggen af Kindle serien skabt af Amazon, men ikke pga. kvaliteten. Kobo har produceret nogle førsteklasses ebook readers, der er værd at overveje. Hos KindleShop finder man Kobo Aura ONE, H2O og Edition 2. Kobo Aura ONE er en ebog læser ud over det sædvanlige med ekstra kræs for detaljerne. Modellen her kommer med en stor skærm på 7,8 tommer og en indbygget kapacitet på 8 GB, der svarer til omkring 6.000 bøger. Den midterste model Kobo Aura H2O har plads til 3.000 bøger, hvilket er nok for de fleste samt mulighed for at læse et væld af ebog formater som EPUB3, MOBI og mange flere. I den billige ende finder man Kobo Aura Edition 2, der er rigtig god værdi for pengene. Design møder funktion og Edition 2 kommer med Wi-Fi tilslutning, 6 tommer skærm og plads til tusindvis af ebøger. Vil du vide mere om modellerne fra Kobo, så klik ind på kindleshop.dk.

Køb den splinternye Kindle Paperwhite 4 hos KindleShop

Hos KindleShop finder du det nyeste skud på stammen fra Amazon Kindle. Den nye model Kindle Paperwhite 4 (2018) kommer med unikke features. Her kan nævnes blændfri skærm, vandtæt op til 2 meter i 60 minutter samt mulighed for at lytte til lydbøger fra Audible, der er en kendt international distributør af lydbøger. På kindleshop.dk kan du læse alle de saftige detaljer om Kindle Paperwhite 4 fra Amazon. Den er let at tage med på farten, uanset om man skal ud at flyve eller på togrejse på tværs af Danmark. KindleShop tilbyder Kindle Paperwhite 4 med forskellige kapaciteter.

Bestil en ebook reader som gave eller til dig selv på kindleshop.dk. Hos KindleShop sælges der ebog læsere som Kindle Paperwhite 4 fra 2018 og Kobo Aura ONE til konkurrencedygtige priser og med hurtig levering.