Tag biografoplevelsen med ind i stuen med disse tv-gadgets

Benene op på sofabordet, gode snacks og en god film i fjernsynet er opskriften til en hyggelig lørdag aften. Det er også hyggeligt at tage i biografen en gang imellem for at se film. Men når man med disse tips kan skabe samme stemning som i biografen, kan det være svært at komme afsted.

En Philips fjernbetjening med flere funktioner

Når man har sat sig godt til rette, så skal der meget til, før man vil rykke på sig. Derfor er det vigtigt med en fjernbetjening, så man nemt kan ændre lydstyrken. Med en Philips fjernbetjening, der er klar til brug, kan man hurtigt og nemt skifte kanal. Philips fjernbetjeninger kan desuden kopiere funktioner fra andre fjernbetjeninger med læreknapper.

Hos Av-Cables.dk finder du mange forskellige modeller, da Philips fjernbetjening både kommer i original version og som universel fjernbetjening. De nye Philips fjernbetjeninger er desuden designet til de nye smart tv’er, så man med et klik kan logge ind på Netflix. Der findes også Philips fjernbetjeninger, der er beregnet til deres pærer, Philips Hue, så man med få klik kan styre belysningen. Med Philips fjernbetjeninger behøver du stort set ikke at løfte en finger.

Hæng tv’et på væggen

Hvis man for alvor vil lave stuen om til en hjemmebiograf, så kræver det, at tv’et hænger på væggen. Når du har fundet den rigtige væg, er det blot med at få anskaffet sig et vægbeslag til fladskærm. Vægbeslag til fladskærm kommer i mange størrelser og med flere muligheder. Hvis du bor i en bolig med skråvæg, findes der også andre løsninger. Det er relativt nemt at montere et vægbeslag til fladskærm, så du er sikker på at få en flot opsætning.

LED-belysning

Vil man virkelig skabe en biograflignende stemning i stuen, gælder det om at have den rigtige belysning. Nogle smart tv’er kommer automatisk med belysning, som bliver justeret til at matche den film, man ser. Ellers findes der også alternativer som Philips Hue, hvor man med en Philips fjernbetjening kan skabe det perfekte baggrundslys, så man virkelig kan leve sig ind i filmen.

Kvalitetshøjtalere

Man behøver muligvis ikke at skrue lydstyrken op for den samme som i biografen. Men hvis man skal kunne høre alle lyde og musik, giver det en bedre oplevelse med et par højtalere i god kvalitet. Der findes et væld af muligheder på markedet, hvor mange af dem også bruger Bluetooth, så man i hverdagen kan sætte sin yndlingsmusik på.