Mad & Gastronomi

Firmafrokost med plads til individet - Frokost+

Firmafrokost med plads til individet - Frokost+

Få en fantastisk oplevelse hver dag på arbejdet. Firmafrokost fra cateringleverandøren Frokost+ byder på noget nyt hver eneste dag. Det er skønt at have noget at glæde sig til midt på den helt almindelige arbejdsdag. Det er en frokostordning med stort fokus på variation, som sikrer, at gnisten bevares selv efter mange måneder på abonnementet. Det er frokost til erhverv, som man aldrig kører træt i.

Firmafrokost - Frokostcatering fra frokostplus.dk

Her kan du læse om firmafrokost, som også står yderligere beskrevet på www.frokostplus.dk. Det er en frokostordning til virksomheder i Aarhus, men også omkringliggende byer. Der køres gerne ud til erhverv i Horsens, Hørning, Hadsten og Randers. Tryk ind på frokostplus.dk, og se, om dit postnummer serviceres. En firmafrokost fra Frokost+, der hele tiden varieres, kan byde på mange forskellige ting. Det kunne være forretter, tapas, suppe, koldskål, grøn salat, blandet salat, råkostsalat, lune retter, friskbagt brød og fredagssødt. Der holdes en vis struktur, samtidig med at der hele tiden varieres. Man skal kunne forvente nogle bestemte frokostelementer, imens andre ikke behøver at være der så ofte. En firmafrokost fra Frokost+ kan tilpasses den enkelte virksomhed, og det betyder også, at der kan tages hånd om mennesker med kostrestriktioner - muslimer, jøder, veganere, vegetarer, laktoseintolerante, nøddeallergikere med flere. Der skal være plads til alle hos Frokost+.

Der er i skrivende stund en bred vifte af virksomheder i Aarhus, der er tilmeldt frokostordningen hos Frokost+, som hver dag kører ud med friske retter - altid med et smil på læben. Denne servicemindede virksomhed har selvfølgelig også plads til dig som kunde. Tilmeld dit firma en frokostordning af bedste kaliber, og nyd et sundt og velsmagende afbræk i hverdagen. Firmafrokost er med til at gøre båndet tættere i virksomheden. Der er en række indirekte fordele ved frokost i arbejdspausen, som giver noget værdi i det lange løb.

Klik ind på frokostplus.dk, og find yderligere information om firmafrokost til din virksomhed. Hos Frokost+ er de også klar på at køre ud til dit kontor med hjemmelavet frokost af gode råvarer og på et sublimt kulinarisk niveau, men også med plads til de jordnære retter.

Receptionsmad og frokostordning - Madkonceptet

Receptionsmad og frokostordning - Madkonceptet

Firmafrokost fra Madkonceptet er en sand vinder! Nyd friske retter, når klokken slår 12. Abonnér på en frokostordning i København, hvor kvalitet og fleksibilitet er i fokus. Inde på madkonceptet.dk tilbydes også receptionsmad, tapas, brunch, nytårsretter og meget mere.

Bestil frokostordning i allerbedste kvalitet - Unik firmafrokost i København fra madkonceptet.dk

Frokostordninger fra Madkonceptet er en varierende størrelse, så man aldrig kører træt i retterne. Der er ingen, som kan spise den samme ret for evigt - selv verdens bedste frokostmad! Variation er derfor et nøgleord for firmafrokost fra Madkonceptet. Deres frokostordning i København tilbyder forskelligartede måltider hver dag. Der skal selvfølgelig stadig være noget struktur i en god firmafrokost, og det er der også. Frokostordningen er beskrevet nærmere på www.madkonceptet.dk, som har gjort det gebyrfrit at tilbyde specielle ting til veganere, vegetarer, allergikere og andre individer, som kræver noget specielt. Det er der ikke mange, som kan konkurrere med! Hvis det ikke skulle være nok, så er det altid de bedste råvarer, som benyttes. De dygtige kokke laver jeres frokostretter med stor passion og leverer lige til døren. Bestil helt ned til 10 kuverter med levering i KBH på madkonceptet.dk.

Lækker receptionsmad som diner transportable i KBH

Leder du efter en god leverandør i København, som kan sørge for kvalitets receptionsmad af gode råvarer? Madkonceptet tilbyder receptionsmad i Hovedstadsområdet med en lang liste af retter - perfekt som fingerfood. Bestil f.eks. ristet toast med skinke og mango pickles. Eller hvad med butterdejs pizza med lækker tomat, parmesan og basilikum? Der er mange fristelser på listen med receptionsmad. Du sætter flueben ud fra de ønskede, og kuvertprisen afhænger dernæst af antal valgte. Book receptionsmad til dit event, og glæd gæsterne med klassisk fingerfood, som man kan nyde på farten. Det er selvfølgelig også muligt at booke disse retter til andet end receptioner.

Få den bedste cateringoplevelse i København hos Madkonceptet, som tilbyder frokostordning med firmafrokost i hovedstaden, samt diner transportable til specielle events heriblandt tapas, receptionsmad og brunch.

Haribo og Kinder slik hos Slikposen.dk

Haribo og Kinder slik hos Slikposen.dk

Køb fra de bedste slikmærker hos Slikposen.dk. Vælg f.eks. imellem kvalitets slik fra Haribo, Kinder og Carletti. Der er leveringstid på 1-3 dage.

Haribo vingummi til salg

Hvem elsker ikke Haribo? Om det er en pose Eldorado eller de famøse Circus Zourr strips, så er det svært at få nok af det verdensberømte slik fra Haribo af. Slikposen.dk har selvfølgelig også et lækkert udvalg fra Haribo inkl. deres Click Mix og Ferskner. Køb store poser med Haribo lækkerier til særdeles gode priser online. Du finder DK’s billigste udvalg online samt levering til hele Danmark. Der forhandles samtidig en masse unikke slikblandinger, som du ikke kan købe andre steder og endnu flere, som du ikke finder i det typiske danske supermarked. Der er også en stor kategori til veganere og vegetarer samt sukkerfri slik og tyggegummi til markedets bedste priser.

Chokolade fra Kinder - Shop billigt!

Vi kender det alle fra vores barndom - det ikoniske Kinder æg. Kombinationen af lys og mørk chokolade formet som et æg og med overraskelsen indeni, som vi nærmest ikke kunne vente på at se. Det er ikke tilfældigt, at vi alle sammen var så bidt af Kinder æg, og hos Slikposen.dk finder du naturligvis et stort udvalg af disse. Du kan også købe andre typer Kinder chokolade på www.slikposen.dk som f.eks. Kinder Bueno og Country. Uanset hvad du leder efter fra dette verdensberømte chokolademærke, så klik ind på denne hjemmeside. Der føres et ekstraordinært stort Kinder chokoladesortiment online, der med garanti kan tilfredsstille din søde tand. Priserne er samtidig presset helt i bund. Bestil i dag, og glæd dig til førsteklasses slik med posten!

Er du stor fan af Kinder æg eller deres Bueno serie? Så besøg www.slikposen.dk, der leverer chokolade fra mærket her til hele Danmark. Køb også Haribo vingummi og slik til konkurrencedygtige priser - ja, faktisk nogle af de laveste i hele landet! Hvis du har en sød tand, så kommer du til at elske denne online slikbutik, der også sælger godter til vegetarer og veganere.

Få brød og kager leveret. Læs om dessert takeaway hos Baker Lane

Få brød og kager leveret. Læs om dessert takeaway hos Baker Lane

Hvis du er interesseret i at indgå en firmaaftale med et konditori eller en kvalitetsbager, eller hvis du ønsker at bestille rundstykker og kager til en speciel lejlighed, så klik ind på bakerlane.dk. Derinde kan du vælge levering til adressen fra nogle af de bedste i branchen. Læs mere om dessert take away og boller ud af huset.

Brød og kager som leverance til firma

Få brød og kager leveret til kontorets dør hos Baker Lane, som tilbyder erhvervslevering af bagværk og lækre kager, uanset om det er til hverdag eller til den specielle begivenhed. På www.bakerlane.dk kan du oprette et abonnement og gøre det let at få brød og kager til døren. Baker Lane er eksperter i erhvervslevering af lagkager, kagemænd, rundstykker, morgenboller og meget mere, som kan få tænderne til at løbe i vand. Der tilbydes kun levering fra de bedste bagere i landet og konditorer, som kan deres kram. Indgå en firmaaftale, og opnå seriøse fordele. Det er en vis livsstilsopgradering at få friskbagt brød og velsmagende kager, hvor der er kræset for detaljerne, lige til døren. Klik ind hos denne platform, som skaber et erhvervsled imellem danske virksomheder og de mest anerkendte konditorier og bagerier i landet. Opnå mange fordele, og løft stemningen i din virksomhed med nybagte boller eller rundstykker af højeste kvalitet.

Udsøgt dessert takeaway fra de bedste konditorier

Bestil dessert takeaway på bakerlane.dk, og få forskellige typer kager samt desserter lige til døren. Det tager kun få klik at bestille bagværk ud af huset. Uanset om du ønsker dessert takeaway til dit firma, eller du er interesseret i friskbagt rugbrød ud af huset, så er Baker Lane en god samarbejdspartner. En lækker dessert kan løfte stemningen på arbejdspladsen og give lidt humør og energi. Dette gælder uanset, om det er en spontan bestilling eller en ugentlig leverance. Baker Lane dækker alle dine behov for dessert take away, og hvis du benytter hjemmesiden, så har du forbindelse til nogle af de bedste konditorier i DK.

Få brød, desserter og kager leveret - bageri takeaway til firmaer fra Baker Lane.

Udlejning af fadølsanlæg og salg af fadkoblinger

Udlejning af fadølsanlæg og salg af fadkoblinger

Bestil udlejning af fadølsanlæg, eller køb dit eget hos tapshop.dk, der også forhandler tilbehør som fadkobling, tappetårn og tappehane. Se de skarpe priser på www.tapshop.dk, hvor du finder god information og videoer omkring køb og brug.

Udlejning af fadølsanlæg til attraktive priser

Hos tapshop.dk kan du leje et fadølsanlæg. Der tilbydes alt i udlejning af fadølsanlæg til events på www.tapshop.dk, som har et væld af muligheder i sit arsenal. Lej alt fra 1-haners anlæg til de store 8-haners rullebarer. Der udlejes også back-bar køleskabe samt transportable fadølsanlæg på paller. Hvis du blot ønsker fadøl til et enkelt event eller en række begivenheder, kan det i mange tilfælde betale sig at leje. Her er tapshop.dk en dansk ekspert, der tilbyder gode serviceløsninger, der passer til jeres fadølsbehov. Læs mere om fadølsanlæg udlejning på hjemmesiden, og book dig ind i kalenderen allerede i dag.

Fadkobling og anstikker - Køb hos tapshop.dk

Online hos tapshop.dk er det muligt at købe fadølsanlæg tilbehør, hvor du f.eks. finder tappetårne, CO2 regulatorer, tappehaner og fadkoblinger. Køb de gængse modeller på www.tapshop.dk, der leverer, uanset om du kigger efter en S, KeyKeg, D, A, Ball-lock eller Pin-lock fadkobling til dit anlæg. Står du lidt på bar bund i forhold til valget af fadkobling? Firmaet her har heldigvis udarbejdet en guide til valg af anstikker og fadkobling. Se en tabel over de forskellige typer fadkoblinger samt hvilken type øl, de skal tilsluttes. Der er også udarbejdet en hjælpevideo til formålet, som du ligeledes kan se direkte fra hjemmesiden. Hvis du har det mindste behov for assistance til valg af fadkobling, så skal du selvfølgelig altid blot kontakte personalet bag tapshop.dk.

Skal du stå for øllen til en fest? Det bliver naturligvis ikke bedre end ægte fadøl i stor stil. Uanset om du leder efter køb eller leje af fadølsanlæg, så er tapshop.dk firmaet, du skal have fat i. Det gælder hvad end du leder efter anlæg med vandbad eller kompressor. Køb også tilbehør som fadkobling, regulator til CO2 og N2 samt tappehaner og tappetårne i høj kvalitet.

Hos Slagter Zangenberg kan man nyde catering i Rødby herunder de spændende konfirmationsmenuer

Hos Slagter Zangenberg kan man nyde catering i Rødby herunder de spændende konfirmationsmenuer

Skal der være fest i det sydsjællandske, på Lolland eller Falster? Så kan det bestemt godt betale sig at kigge på menukortene hos Slagter Zangenberg. Den populære catering virksomhed har leveret maden til mange begivenheder, fester og events i området, og du kan være helt sikker på at de også nok skal sørge for at dine gæster går glade og mætte hjem fra festen. Man anvender altid friske og lækre råvarer, og uanset ordrens størrelse, gør man sig naturligvis altid ekstra umage. Læs videre herunder, hvis du vil vide mere.

Få en ekstra god oplevelse med catering i Rødby

Har du brug for at bestille mad i Rødby eller omegn? Så er Slagter Zangenberg et godt navn at have med i sine overvejelser. Catering virksomheden har god erfaring på området, og skal nok levere en lækker og alsidig menu, hvor alle gæsterne vil blive godt tilfreds med maden. Når man leverer catering i Rødby sørger man desuden for at maden leveres med et smil. Ingen sure miner, kun god, venlig og professionel service, hvilket altid gør det til en ekstra god oplevelse at bestille catering i Rødby eller for den sags skyld alle andre steder i landet. Og så gør det jo naturligvis slet ikke noget, at der altid er rigeligt med mad.

Spændende konfirmationsmenuer

Når der skal være konfirmation, skal man selvfølgelig have noget ekstra godt at spise. Som en del af viften af catering tilbud hos Slagter Zangenberg tilbyder man blandt andet konfirmationsmenuer. Alle konfirmationsmenuer man tilbyder er sat lækkert og spændende sammen, og der vil helt sikkert være noget for alle gæster. Og lige som ved andre typer catering i Rødby og omegn, bliver maden tilberedt med lækre råvarer og generelt efter alle kunstens regler. Besøg evt. www.slagterzangenberg.dk hvis du vil vide mere.

Vintermenu og julemenu - Førsteklasses diner transportable i Århus

Vintermenu og julemenu - Førsteklasses diner transportable i Århus

Tidens Køkken leverer menuer til årstider, og derfor kan du lige nu selvfølgelig bestille en lækker vintermenu, du kan læse mere om på tidenskoekken.dk. Du finder også forskellige julemenuer - mad perfekt til årets helt store julefrokost!

Bestil en vintermenu til festen i vintertiden

Vælg tre forskellige vintermenuer, som også kan fås som buffet. Det er ”hearty” anretninger perfekt til vinterens kolde temperaturer og hyggelige stunder indendørs med godt selskab. Tidens Køkken udmærker sig ved at tilbyde eksklusiv catering uden ekstra gebyrer. Den pris, der står på hjemmesiden, er gældende. Tidens Køkken tilbyder også kok under middagen for en fast timepris. En vintermenu fra dette cateringfirma egner sig til mange lejligheder. Bestil vintermad til fødselsdagen i vintermånederne eller måske til jubilæet eller firmafesten. Hos Tidens Køkken sørger de altid for at levere mad af bedste kvalitet og skabe en særskilt oplevelse for jer. Der er naturligvis benyttet sæsonens ingredienser i et så stort omfang som muligt. En madoplevelse, bestilt fra tidenskoekken.dk, efterlader én med en god smag i munden. Kvalitet er nøgleordet, når man bestiller vintermad ud af huset fra denne cateringvirksomhed.

Julemenu fra Tidens Køkken - Kulinariske mesterværker ud af huset

På www.tidenskoekken.dk finder du forskellige julemenuer til jeres julefrokost. Leder du efter god mad til årets julearrangement? Uanset om det er den gamle klasse eller arbejdet, der skal samles, så er julemaden et vigtigt element. Hos Tidens Køkken finder du klassiske juleanretninger samt mad til julefrokost med et unikt præg. Bestil årets julemenu ud af huset i Århus og resten af Østjylland. Tidens Køkken tilbyder i øjeblikket tre muligheder til julefrokosten, du kan læse mere om på tidenskoekken.dk. Bestil en julemenu, der er lavet ud fra de bedste ingredienser og med respekt for traditionerne. Gør noget ekstra ud af det i år, og vælg julecatering fra tidenskoekken.dk med gratis levering i Århus samt Østjylland.

Bestil mad til julefrokosten hos Tidens Køkken, der tilbyder flere, lækre julemenuer. Du er sikret en fast kuvertpris og gratis levering i Århus og omegn. Se også deres årstidsmenuer som f.eks. deres vintermenu, der kan bestilles i øjeblikket.

Protein Baker tilbyder glutenfrit brød og pandekager i form af bageblandinger

Protein Baker tilbyder glutenfrit brød og pandekager i form af bageblandinger

Protein Baker byder ind med et lækkert koncept til travle danskere, der elsker godt bagværk. De tilbyder blandinger til at bage glutenfrit brød, smagfulde protein pandekager og meget andet, du ikke kan vente med at sætte tænderne i.

Bag glutenfrit brød ud fra en mix

Protein Baker har gjort det let at bage glutenfrit brød. Deres bageblanding er nøje testet, så den bare sidder lige i skabet! Der findes en glutenfri blanding til brød samt en til boller i samme kategori. Udover at de ikke indeholder gluten, så er der skruet op for proteinindholdet. Dette gør dem både velegnede til glutenallergikere, atleter og andre, som prøver at undgå gluten eller indtage ekstra aminosyrer hver dag. Det er lækkert at kunne lægge pålægget ind i sin egen, hjemmebagte frokostbolle, klappe den sammen og tage den med i skole eller på arbejde. Det er en økonomisk, sund og velsmagende løsning, der stikker en tur i kantinen. Overvej også at bage glutenfrit brød til gæsterne lørdag eftermiddag. Det er selvsagt, at selvom der ikke er gluten i brødet, så er det stadig ligeså lækkert for folk, som ikke har noget imod at spise gluten.

Protein pandekager til en lørdag morgen

En anden mulighed, der også tilbydes på proteinbaker.dk, er protein pandekager. Det er de færreste, som ikke kan blive fristet af en høj tallerken med pandekager – præcis som Rasmus klump kan lide dem. Udover at egne sig til pandekager, så kan proteinblandingerne til bagning, som der tilbydes hos Protein Baker, også benyttes til at skabe vafler, hvis du altså ejer et vaffeljern. Disse bageblandinger kommer også uden gluten, og du kan vælge mellem adskillige smagsvarianter heriblandt chokolade, cookie og havre. Fordelen ved at vælge at bage pandekager med en bagemix fra proteinbaker.dk er også, at det tager væsentligt kortere tid, end hvis man selv skulle blande alle ingredienserne sammen.

Er du fristet af tanken om glutenfrit brød og protein pandekager? Så besøg proteinbaker.dk, og bestil de smagfulde bageblandinger hjem allerede i dag.

Engangsglas samt bæredygtige gaver via gagron.dk

Engangsglas samt bæredygtige gaver via gagron.dk

Gågrøn forhandler engangsglas og bæredygtige gaver via webshoppen. Denne kan du klikke ind på hos www.gagron.dk, og du finder både mere info derinde og i denne artikel.

Køb mange typer af engangsglas online hos Gågrøn

Der er sket en del i forhold til udviklingen af engangsglas, der er mindre miljøbelastende. Gågrøn er en dansk specialist, der designer glas i PLA, som står for PolyLacticAcid. Her får man relativt robuste engangsglas, som man kender dem fra petro produkterne, men det er muligt at kompostere PLA bioplast ved specielle anlæg, som nogle danske kommuner gør. Den traditionelle form for plastik, er man ikke i stand til at gøre dette ved, og det tager flere tusinde år for denne at blive nedbrudt på naturlig vis. Derfor er et enkelt miljøtiltag at skifte over til bæredygtige engangsglas i bioplast, som fx dem der føres på gagron.dk. Du finder også papkrus i samme kategori, som også er produceret under etiske forhold. Her finder du både engangsglas og krus af en miljøvenlig kvalitet, der kan benyttes til kolde såvel som varme drikke.

Bestil bæredygtige gaver til en ven eller veninde

Leder du efter en gave til en person, du holder af, som også går meget op i at forbedre miljøet? Så klik ind på gagron.dk, og se kategorien med bæredygtige gaver. Gågrøn står for gaver med holdning, der fx er egnet som værtindegave eller til housewarming. Hos Gågrøn fokuseres meget på at skabe gaver, der også er anvendelige, og som modtageren naturligvis bliver glad for. Dette skal selvfølgelig stå i samspil med miljøet, hvor der er benyttet materialer og fremgangsmetoder, der er en del mindre miljøbelastende end den typiske gave fra en alm. butik af. Sortimentet byder på bæredygtige gaver som madwrap med bivoks, sugerør i rustfrit stål samt en vandflaske i samme materiale. Du kan også shoppe klassiske urteknive, kopper, skåle, isterningebakker eller et gavekort, hvis du er i tvivl om, hvad modtageren ønsker.

Køb alt inden for miljøvenlige artikler online på gagron.dk. Hos Gågrøn kan du shoppe bæredygtige gaver og engangsglas af en høj kvalitet.

Hos Slagter Zangenberg kan man bestille mad ud af huset på Sjælland såvel som catering på Lolland

Hos Slagter Zangenberg kan man bestille mad ud af huset på Sjælland såvel som catering på Lolland

Hvorfor vælger så mange i det sydsjællandske at bestille mad ud af huset på Sjælland fra Slagter Zangenberg? Det er der nok flere gode grunde til. Her i artiklen vil vi skitsere et par af dem, og måske overbevise dig om, at netop denne catering virksomhed er den rigtige til at levere maden, når I f.eks. har brug for catering på Lolland, mad ud af huset på Sjælland eller lignende. Læs mere herunder.

Friskt mad ud af huset på Sjælland 

Hvilke fordele opnår du som kunde, når du vælger at bestille mad ud af huset på Sjælland fra Slagter Zangenberg? Først og fremmest er der de gode råvarer. Både grøntsager og kød er nøje udvalgt ud fra skrappe kriterier til friskhed og udseende, hvilket er et rigtig godt sted at starte når man skal sammensætte en lækker mad ud af huset oplevelse. Man har som kunde desuden gode muligheder for at tilpasse mad ud af huset på Sjælland efter ens behov, i stedet for at der er tale om en skabelonagtig løsning. Bestemt også en faktor som er med til at gøre det til en god oplevelse at bestille mad ud af huset på Sjælland fra www.slagterzangenberg.dk.

Catering på Lolland med smagfulde retter

Foruden mad ud af huset på Sjælland, tilbyder man blandt andet også catering på Lolland, Falster og Møn hos Slagter Zangenberg. Og her kan I på samme måde glæde jer til smagfulde retter, som jeres gæster helt sikkert vil huske tilbage på med glæde. Man sørger desuden altid for at levere catering på Lolland hvor servicen er lige som den skal være, og hvor maden leveres med et smil. Og så klares catering på Lolland end da til ganske fornuftige priser, særligt når man tager højde for hvor smagfuld og spændende maden altid er. Klik ind på virksomhedens hjemmeside hvis du vil vide mere.

Mad levering til døren i Aarhus og Odense – friske og velsammensatte måltidskasser

Mad levering til døren i Aarhus og Odense – friske og velsammensatte måltidskasser

I det moderne danske samfund er der mange services, som kan gøre hverdagen lettere. En af de bedste ting, man kan gøre for sig selv, hvis man lever et hektisk liv, er at bestille måltidskasser på abonnement fra et firma som MenuBoxen. Der tilbydes mad levering til Aarhus, Odense og andre byer i Sønderjylland, Midtjylland og på Fyn.

Måltidskasser til aftensmaden – menuboxen.dk

Foretrækker du at lave mad af ingredienser, du kan stole på? MenuBoxen udvælger kun seriøse råvarer fra pålidelige leverandører. Det betyder, at tomaterne er mere saftige og smager af noget, fisken er helt frisk og alt i alt er der en væsentlig forskel i forhold til supermarkedsvarerne – også sundhedsmæssigt. Ingredienserne pakkes ordentligt ned i måltidskasser, som så køres ud til abonnenter i Aarhus, Esbjerg, Horsens, Vejle, Haderslev, Odense og omkringliggende byer i Jylland og på Fyn. Det er en service, som mange familier nyder godt af, men MenuBoxen tilbyder også måltidskasser i størrelser, som egner sig til singlen eller parret. Det kunne fx være universitetsstudenten med et hektisk studieliv, men som ved, hvor vigtigt god mad er for trivsel og læring. Det kunne også være karriereparret, som ikke vil bruge den sparsomme fritid på at stå i kø i supermarkedet. Måltidskasser fra MenuBoxen henvender sig bredt. Der er en madplan på menuboxen.dk, som passer med indholdet i de udsendte måltidskasser, som naturligvis varierer fra uge til uge.

MenuBoxen tilbyder mad levering til døren i Østjylland, Sønderjylland og på Fyn

Bestil mad levering til døren med færre kalorier. Du kan vælge LowCarbBoxen, hvis du af en eller anden grund ønsker at indtage mindre energi gennem kosten, men stadigvæk ønsker at spise sundt og lækkert. MenuBoxen tilbyder også den mere klassiske AftenBoxen med retter, som også børnene elsker, og som er nemme at lave. Det betyder, at børnene også kan hjælpe til i køkkenet. Du kan bestille mad levering til døren i form af madkasser med friske ingredienser allerede i dag via menuboxen.dk.

Har artiklen vækket din interesse? Så læs mere online om mad levering til døren og indholdet af de interessante måltidskasser.

Sifonpatroner og røgpistoler til salg hos SousVide.dk

Sifonpatroner og røgpistoler til salg hos SousVide.dk

Sifonpatroner skal udskiftes regelmæssigt for, at man kan blive ved med at benytte ens sifonflasker. Spar penge på disse hos SousVide.dk. Denne forhandler tilbyder også andet inden for professionelt køkkenudstyr, om end du er på udkig efter en røgpistol, en vakuumpakker eller en sous vide maskine – www.sousvide.dk.

Markedets bedste priser på sifonpatroner – www.sousvide.dk

SousVide.dk sælger både flødepatroner og sodapatroner. Disse kan benyttes til at fremstille flødeskum, mousse eller skumme sovsen. Hos SousVide.dk tilbydes sifonpatroner fra iSi til nogle af markedets bedste priser. Vælg iSi sifonpatroner, da de lever op til den høje kvalitetsstandard HACCP. Det er vigtigt at kunne sætte det perfekte touch på retterne eller kagen. Sifoner og sifonpatroner er derfor uundværlige for mange i professionelle køkkener, men også hos ambitiøse private køkkener. Det er nemt at bestille sifonflasker på www.sousvide.dk, og når det er tid til at udskifte sifonpatroner, har du hurtigt adgang til nye – altid til nogle af markedets bedste priser.

Få den velkendte røgede smag med en røgpistol

Med en røgpistol er det let og hurtigt at tilføre en lækker, pikant røgsmag til maden for at give det sidste touch. Vælg din favorit røgsmuld, tænd din røgpistol, og sæt ild til træsmuldet. Benyt også en røgpistol til at eksperimentere med krydderier og tørre blomster, og skab nye finishes, der eleverer maden op endnu et niveau. Du kan også købe en Steba Smoke Box eller et Steba Smoke Tower på www.sousvide.dk. Deres røgpistoler er fra Sage The Smoking Gun, som er et godt brand, også til dem der leder efter en god model til hjemmebrug. Hvis du klikker ind på produkterne, kan du læse mere om den udvalgte røgpistol, samt se en demonstrationsvideo. Det er et af de avancerede køkkenredskaber, som gør det muligt at løfte den kulinariske oplevelse endnu et niveau op. Den ambitiøse hjemmekok kan finde den rette røgpistol hos SousVide.dk.

Uanset om du søger efter en røgpistol eller sifonpatroner til din sifonflaske, er der masser af produkter at vælge mellem på www.sousvide.dk.

Firmafrokost i København – frokostordning fra Madkonceptet i Ballerup

Firmafrokost i København – frokostordning fra Madkonceptet i Ballerup

Bliv endnu én ud af mange tilfredse kunder i København, som bestiller firmafrokost hos Madkonceptet. Du kan læse mere om dette firma fra Ballerup og deres frokostordning på www.madkonceptet.dk og i denne artikel.

Firmafrokost med levering i hele København

Med firmafrokost fra Madkonceptet modtager din virksomhed en alsidig og lækker frokostbuffet til at nyde midt på dagen. Der leveres til hele København. Hver uge er forskellig, da en ensformig firmafrokost ikke er én, man ser frem til. Med varieret, sund og lækker firmafrokost bliver frokostpausen altid et af højdepunkterne på arbejdsdagen. Madkonceptet tilbyder også alternativer til svinekød, allergier og andre kostrestriktioner. En lækker firmafrokost skal efterlade alle i virksomheden mætte og tilfredse. Den typiske firmafrokost består af en varm ret, fyldig salat, grøn og sund salat samt pålæg, lyst og mørkt brød og eventuelt osteanretning og dessert alt efter dagen på ugen. Klik ind på madkonceptet.dk, udfyld den korte formular, og få et solidt tilbud på firmafrokost til minimum 10 personer i København.

Frokostordning fra cateringvirksomheden i Ballerup – madkonceptet.dk

Firmaet Madkonceptet holder til i Ballerup, men deres frokostordning tilbydes i hele København. God og spændende mad er fundamentet for deres frokostordning, og som en ekstra feature til frokostkunder hos Madkonceptet, er det også muligt at bestille luksus sandwicher, der egner sig til møder og konferencer. De har mange års erfaringer med at levere frokost til firmaer i Storkøbenhavn, og derfor ved de, hvad der hitter på arbejdspladserne i hovedstaden. Hvis du synes, dette lyder som en fristende ide, bedes du læse mere inde på www.madkonceptet.dk, hvor du også kan se indbydende billeder af eksempler på retter fremstillet af de dygtige kokke i Ballerup.

God mad er et fundament for velvære, og Madkonceptet har formået at løfte frokost catering op på et nyt niveau. Firmafrokost ud af huset til virksomheder i København er et af deres specialer. Bestil en indbydende frokostordning på madkonceptet.dk fra dette firma fra Ballerup.

Slagter Zangenberg tilbyder eksempelvis mad til fest på Sydsjælland eller mad ud af huset på Møn

Slagter Zangenberg tilbyder eksempelvis mad til fest på Sydsjælland eller mad ud af huset på Møn

Har du en stor fest i vente, men orker du ikke at lave maden selv, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.slagterzangenberg.dk hvor Slagter Zangenberg giver dig indblik i deres services såsom mad til fest på Sydsjælland og mad ud af huset på Møn.

Få et godt tilbud på mad til fat på Sydsjælland

Tager du et kig på deres hjemmeside, kan du hurtigt skabe dig et godt overblik over deres store udvalg af cateringmenuer. Slagter Zangenberg har specialiseret sig i at sammensætter super lækre menuer, der passer til livets store fester. De leverer ud til mange dele af landet, såsom Sydsjælland. Bor du på Sydsjælland, kan du derfor få meget gavn af deres cateringservice. Har du en stor fest i, så kan du med stor fordel benytte dig af deres service, hvor de leverer mad til fest på Sydsjælland. Mad til fest på Sydsjælland kan være mange forskellige ting, og du er derfor altid velkommen til at kontakte dem og høre hvad deres mad til fest på Sydsjælland indeholder.

Bestil mad ud af huset på Møn

Du kan også få meget ud af deres services hvis du bor på Møn, hvor de også leverer ud. Deres tilbud om mad ud af huset på Møn indeholder mange forskellige menuer du kan vælge imellem alt efter hvilken slags fest du skal holde. Mad ud af huset på Møn kan være en gave for dig, der har en stor fest i vente hvor du får rigtig mange gæster. Det kan være uoverskueligt selv at skulle lave maden til sådanne store fester, og derfor kan du få meget gavn af deres service. Du kan læse mere om deres mad ud af huset på Møn på deres hjemmeside, hvor du også kan se nogle videoer, hvor de beskriver deres service og menuer.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse inspiration af deres lækre udvalg af menuer og cateringtilbud.