Mad & Gastronomi

Her hos Homecure.dk elsker vi naturligvis alt, der har med mad & gastronomi at gøre. Derfor har vi i denne kategori samlet nogle af vores yndlingsaktører på scenen for mad & gastronomi. Så ligegyldigt om du leder efter et anbefalelsesværdigt og fleksibelt cateringfirma, en god og kvalitetsbevidst slagter eller pris- og miljøvenligt engangsbestik, kan du finde det i artiklerne nedenfor. Artiklerne giver et godt og hurtigt overblik over de respektive virksomheder, og hvis der er noget, der fanger din interesse, kan du hurtigt klikke dig videre til deres egne hjemmesider - direkte fra artiklen. Det er nemt, hurtigt og smart. Rigtig god læselyst herfra.

Firmafrokost i høj klasse - Fokus på råvarerne

Firmafrokost i høj klasse - Fokus på råvarerne

Frokostordninger er så småt begyndt at blive normen, når vi zoomer lidt ind på København og de forskellige brancher og erhverv. Det har vist sig at være værdifuldt og motiverende med firmafrokost ud af huset. Denne service tilbydes af mange, men især madkonceptet.dk kan anbefales pga. fleksibilitet og brug af lækre råvarer.

Madkonceptet firmafrokost med levering til døren

Madkonceptet tilbyder firmafrokost til døren, og din virksomhed kan også komme på deres leveringsliste. Deres service skal ganske enkelt opleves. De formår at løfte firmafrokost op på et endnu højere niveau, end tidligere set. Det er gjort så enkelt som muligt at booke firmafrokost i KBH på www.madkonceptet.dk. Formularen skal blot udfyldes med nogle basale oplysninger, hvorefter madkonceptet.dk vil kontakte dig omkring andre detaljer. Det er en punktlig firmafrokost med masser af ekstra tilvalg til det originale abonnement. Læs mere om deres frokost som buffet til firmaer i hovedstaden online.

Sublim frokostordning i hovedstaden - Frokost til erhverv

Madkonceptet har frokostordning som en spidskompetence. Mange cateringvirksomheder holder jo nærmest fri i hverdagen, hvor der ikke rigtig er nogle højtider og begivenheder at lave mad til. Det er dog ikke tilfældet hos dem. Tværtimod, så arbejder de på højtryk den helt almindelige mandag, onsdag osv. De kan sørge for ordentlig mad til jeres kontor. Frokostordning er et koncept, som firmaer i København har taget til sig. Med en god frokostordning opnår man også en række sekundære fordele, som ikke er åbenlyse ved første øjekast. Vil du vide mere om frokostordning og din virksomheds muligheder? Bestil et af de mest kvalitetsdygtige abonnementer inden for frokost til erhverv på madkonceptet.dk.

Madkonceptet er din partner inden for firmafrokost. Få konkurrenter har mulighed for at komme i nærheden af deres service og madkvalitet. Læs om tapas ud af døren og konfirmationsbuffet samt andet inden for catering til private fester. På www.madkonceptet.dk står der også mere om diner transportable til firmafester som bl.a. julefrokost, sommerfest osv. De kan, kort sagt, levere god mad til alle festligheder i livet.

Fantastisk firmafrokost i Aarhus - mad af høj kvalitet

Fantastisk firmafrokost i Aarhus - mad af høj kvalitet

Frokost+ vil glædeligt stå for jeres frokost. De kan tilbyde miljøvenlig levering lige til jeres dør. Deres frokostordning fås bl.a. i Aarhus og Skanderborg, men også Randers, Hinnerup, Hadsten og Horsens. Firmafrokost bidrager ofte med yderligere arbejdsglæde og mere energi i de sene timer. Serviceniveauet er meget højt, og hele konceptet er også beskrevet på www.frokostplus.dk.

Virkelig lækker firmafrokost til hele Aarhus og byer i Østjylland

Den praktiske mulighed er at vælge firmafrokost hos Frokost+, som kører ud til bl.a. Aarhus og de omkringliggende egne. Det er naturligvis i Aarhus C, at en stor portion af virksomhederne befinder sig. Vækstmiljøet i DK’s næststørste by er dog ikke udelukkende i indre by, men også forskellige forstæder som Viby J., Risskov og Skejby. Det er selvfølgelig også områder, hvor Frokost+ kører ud til. Firmafrokost til Galten, Sabro og Hinnerup er også en mulighed, ligesom at de kører syd på til Horsens og Skanderborg eller nord på til Randers. Ja, faktisk så leverer Frokost+ deres berømte firmafrokost til store dele af Østjylland, og på frokostplus.dk finder du nærmere info omkring geografi og deres berømte buffet.

Tilmeld dig frokostordninger til firmaer nemt på frokostplus.dk

Man kommer hurtigt til at glæde sig til maden i frokostpausen, når man er tilmeldt denne frokostordning til firmaer. Denne følelse forsvinder ikke, fordi man kommer aldrig til at køre træt i maden. Frokost+ har kokke med bredt kendskab til flere kulinariske skoler, og det gør, at det er en leg for dem at variere retterne fra dag til dag. Så der vil altid være noget nyt på menuen, som du selvfølgelig kan se et stykke tid på forhånd via frokostplus.dk. De erfarne og kompetencerige kokke med stor kærlighed for madlavning glæder sig også til at byde din virksomhed velkommen og til at imponere jer med deres berømte frokostbuffet. Deres frokostordning kan også fås som portionsanretning til de firmaer, hvor det vil give mest mening. Du har mulighed for at få et ganske uforpligtende tilbud på www.frokostplus.dk.

Hos biokapslen.dk finder du et stort sortiment af bæredygtige Nespresso kompatible kapsler til lave priser

Hos biokapslen.dk finder du et stort sortiment af bæredygtige Nespresso kompatible kapsler til lave priser

Biokapslen har udviklet en bæredygtig Nespresso kapsel i bionedbrydelige materialer. Læs mere om et smart abonnement med bæredygtige og billige kaffekapsler leveret lige til døren her.

Vælg dine Nespresso kompatible kaffekapsler i bæredygtig emballage

Hvis du har en Nespresso maskine, så har det måske slået dig, at det nok ikke er så bæredygtigt at smide en plastikkapsel med aluminiumslåg i skraldespanden, hver eneste gang du laver dig en kop kaffe. Det har Biokapslen tænkt over. Derfor har de udviklet en bæredygtig Nespresso kompatibel kaffekapsel, som giver dig muligheden for at nyde en kop gourmetkaffe brygget lynhurtigt med bedre samvittighed i forhold til klimaet. Deres bæredygtige Nespresso kaffekapsel er lavet i bionedbrydelige materialer, så du kan smide den i den grønne biospand bagefter, eller ud på komposten, hvis du har sådan en. Den kan omsættes til biogas i et almindeligt biogasanlæg. Den bæredygtige kapsel med Nespresso kompatibilitet er fyldt med gourmetkaffe, og de har fire forskellige kaffesorter at vælge imellem, som alle er lokalt ristet på et kaffebrænderi på Fyn. Du kan være sikker på at smagen er i top, og så er den endda langt billigere end de almindelige Nespresso kapsler. Læs om deres smarte alternativ på www.biokapslen.dk.

Billige kaffekapsler - erstatter plastik- og aluminiumskapslerne

Biokapslen har udviklet billige kaffekapsler, som kan erstatte plastik- og aluminiumskapslerne, som jo ikke ligefrem er nogen bæredygtig måde at lave kaffe på. Med deres bionedbrydelige kapsler til skarpe priser får du kaffe i den bedste kvalitet, lokalt ristet på Fyn, brygget med Nespresso maskinens sædvanlige lynende hastighed og langt bedre smag i munden i forhold til klimaet. De yderst billige kaffekapsler kan smides direkte på komposten, i biospanden eller endda graves ned i jorden, hvis du synes det er sjovt. De har flere Rainforest Alliance certificerede kaffer, som sikrer dig gode produktionsforhold – både i forhold til klimaet samt for kaffebønderne. Du kan bestille en prøvepakke med 20 billige kaffekapsler med de fire forskellige kaffesorter, som bliver leveret direkte til din dør for kun 29 kr. På den måde kan du finde dine yndlingskaffer – skal den være mellemristet eller mørkristet?  Det er alt sammen op til dig. Læs mere på deres hjemmeside biokapslen.dk.

Lakridspastiller og ren lakrids fra Amarelli Nordic ApS - Officiel butik

Lakridspastiller og ren lakrids fra Amarelli Nordic ApS - Officiel butik

Køb ren lakrids og lakridspastiller hos Amarelli Nordic ApS, der sælger det verdensberømte Amarelli lakrids. Hvis du blot køber for over 200 kroner, så får du en gratis prøve med. Shop også chokoladelakrids, lakridsrødder og lakridsbolcher direkte på amarellishop.dk.

Ren lakrids fra Italien - Stort udvalg via amarellishop.dk

Deres rene lakrids er et berømt produkt, fordi det er et af de ældste produkter fra Amarelli. Hos Amarelli Nordic ApS har de derfor også valgt at sælge en del i ren lakrids fra mærket. Denne officielle forhandler tilbyder MobilePay som betalingsmetode og importerer direkte fra kilden. Bestil ren lakrids eller andre godter fra webshoppen, og få fri fragt. Her er tale om de reneste kvalitetsprodukter fra den verdenskendte lakridsproducent. Danske fans af ren lakrids kan tilfredsstille deres behov på amarellishop.dk, der også sælger mange andre produkter fra dette mærke.

Køb lakridspastiller med gummi arabicum

Amarelli Nordic ApS forhandler lakridspastiller online. Køb de naturlige lakridspastiller på ammarellishop.dk, og modtag produkter med et højt indhold af gummi arabicum. Dette giver også en dejlig, lang smagsoplevelse, og du får samtidig et produkt uden gelatine. Køb lakridspastiller, der både er søde og milde i smagen. Se de mange smagsudgaver på www.amarellishop.dk, og læs mere om italiensk lakrids. Prøv f.eks. deres lakridspastil med citron, som er en favorit. Pastillakrids er en populær produkttype hos lakridselskere, men man bør altid prioritere mærker, der benytter naturlige ingredienser og aromaer. Vælg Amarelli Nordic ApS, hvis du udelukkende ønsker de bedste pastiller med lakrids.

Amarelli Nordic ApS tilbyder lakridspastiller, der har fået mange positive anmeldelser. Deres rene lakrids er også noget, som de har scoret højest på. Kigger du derimod efter lakridsrødder? Eller ønsker du at bestille lakridspulver? Webshoppen amarellishop.dk byder også ind med en række specialiteter fra dette italienske brand. Drageret lakrids og chokoladelakrids er også populære valg hos specialisten. Det er skønt at nyde disse produkter især her i juletiden. Fyld skålen op med lækkerier fra shoppen, og forkæl hele familien.

Julete fra mærket Chaplon Tea Estate er et sikkert valg

Julete fra mærket Chaplon Tea Estate er et sikkert valg

Bestil julete fra anerkendte mærker. Du finder et rigt udvalg fra Chaplon Tea Estate, der bl.a. er kendt for deres Fuldmåne te. Bestil også kaffe, julechokolade og andre specialiteter til stærke priser online. Hvis du kigger efter delikatesser af højeste kvalitet, så er www.origreen.dk shoppen for dig.

Chaplon Fuldmåne te tilbydes også på origreen.dk

Hos Origreen kan du købe Chaplon Fuldmåne te, der er en af favoritterne fra dette brand. Vælg dog også imellem mange af de andre varianter, som Chaplon Tea Estate står bag. Deres Breakfast Tea er ligeledes populær sammen med deres Casablanca og Earl Grey variant. Du fortjener god te hver dag. Hvorfor ikke forkæle dig selv med førsteklasses Chaplon Fuldmåne te eller en af de andre muligheder? De kommer i en rigtig flot dåse, som også gør dem indbydende som en gave. Kender du en te-elsker, som har brug for en lille overraskelse? Så overvej Fuldmåne te fra Chaplon Tea Estate. Du finder et af de bredeste udvalg fra mærket på origreen.dk, hvor man også får fri fragt over 500 kroner og en gratis gave oveni, hvis man shopper for mere end 1.000 kroner.

Skøn julete til at sikre hyggen - Krydret smag

Julen 2020 nærmer sig, og den skal selvfølgelig også byde på eksklusiv julete. Det er lige, hvad du finder på origreen.dk, der bl.a. sælger økologisk julete og rooibos. Vælg også imellem en vinterlig chai, hvis du ønsker et eksotisk indslag i de kolde vintermåneder. Julete kan selvfølgelig ikke kun nydes i juleferien, men den er også med til at skabe stemning i tiden op til, imens man stadigvæk arbejder eller studerer. Ægte hygge i julen 2020 starter med eksklusiv julete fra Origreen, der udmærker sig med et ekstra lækkert udvalg. Hvis du udelukkende ønsker julete af bedste kaliber, så er det denne webshop, som du bør handle hos.

Tag et kig på julete fra Chaplon Tea Estate og også deres Fuldmåne te på www.origreen.dk. Hos Origreen kan du også købe kaffe, pasta og den lækreste olivenolie fra Italien af. Kig nærmere online, og lad dig inspirere blandt de udsøgte delikatesser.

Fristende udvalg af rødvin og rosévin hos ExcluWine.dk

Fristende udvalg af rødvin og rosévin hos ExcluWine.dk

Køb unik rødvin hos ExcluWine.dk. Denne shop fra Arden sælger også rosévin, hvidvin, alkoholfri vin, øl og champagne online. Køb også stærkere spiritus, delikatesser m.m. med fri fragt over 999 kroner.

Find den rette rødvin til maden

En zinfandel er en skøn type rødvin, og hos ExcluWine.dk finder du selvfølgelig også pinot noir, cabernet sauvignon og alle de andre kendte udgaver fra en række af de mest populære vinhuse. En god flaske rødvin er livet. Leder du efter en rødvin til maden, men har du brug for vejledning? I stedet for at gå ned i supermarkedet og læse på mærkaterne, så giver det bedre mening at handle hos en reel vinbutik. Bag ExcluWine.dk finder du eksperter, der kan give dig gode tips om rødvin. Shoppen byder på en bred vifte af vinhuse og mærker. Derfor kan du også finde den rette til din smag og anledning.

Få hjælp til valg af rosévin på www.excluwine.dk

Udvalget af rosévin er også spækket med en lang række lækre udgaver. ExcluWine.dk byder f.eks. på rosévin fra Spanien, Australien, USA og Italien. Det er selvfølgelig smagen og kvaliteten, der er i højsædet. Den rosenrøde farve leder tankerne hen på sommer. Køb rosévin med en frugtagtig friskhed online på www.excluwine.dk, som f.eks. passer som aperitif, men som også kan nydes til gryderetter, fisk, buffet m.m. Anvendelsen afhænger naturligvis af den specifikke flaske rosévin. ExcluWine.dk står klar til at hjælpe dig med at vælge den rette rosévin med muligheder fra Diamond Hill, Santa Luna Winemakers, Parkhurst Estate og andre anerkendte mærker. Denne shop i Himmerland tilbyder ekstra meget i rosévin. Hvis du har mulighed for at køre til Arden, så kan det kraftigt anbefales.

Du kan selvfølgelig også bestille online med levering til døren, uanset om du ønsker rosévin eller rødvin. Kig også på udvalget af smagekasser, miniatureflasker og spiritus online, eller bestil champagne, hvidvin og delikatesser fra denne hjemmeside af. Det er en rigtig bekvem webshop at kende til, hvor man bl.a. kan nyde af fordele som billig fragt og unikke vinmuligheder, man ser få andre steder.

Økologisk krydderi og sukkerfri slik - Køb online på tikrydderier.dk

Økologisk krydderi og sukkerfri slik - Køb online på tikrydderier.dk

Elsker du noget lækkert, men prøver du også på at vælge de sunde alternativer og at holde kalorieindtaget nede? Så læs med her. Hos T.I. krydderier kan du nemlig købe sukkerfri slik med masser af smag og af en sublim kvalitet. Som navnet også indikerer, finder du ligeledes krydderier online med økologiske og glutenfrie muligheder. Du kan også hoppe direkte ind til det fantastiske udvalg på tikrydderier.dk.

Leder du efter sukkerfri slik af høj kvalitet?

Bestil sukkerfri slik i høj kvalitet og med mange muligheder på tikrydderier.dk. Køb bl.a. bolcher uden sukker og de lækreste, sunde vingummier. Hvis du er til håndlavede lakridsbolcher, så kommer www.tikrydderier.dk også til at vække begejstring. Denne shop byder også på nogle helt forrygende bolcher med banan og lakrids. Sukkerfri slik er glimrende, når man fristes, men man ikke har lyst til at spise sukkerholdige produkter. Tag i stedet for et bolche eller en vingummi uden sukker. Køb det lækreste sukkerfri slik på nettet.

Økologisk krydderi til det økologiske liv

Køb velsmagende økologiske krydderier hos T.I. krydderier, Der forhandler rosmarin, timian og ramsløg. Økologi er for mange danskere en vigtig del af hverdagen. T.I. krydderier giver dig adgang til et væld af økologiske krydderier, som ikke ruinerer din pengepung. Køb økologisk krydderi med et hav af muligheder. Se f.eks. på gurkemeje, kanel og laurbærblade online. På tikrydderier.dk finder du ligeledes muligheder inden for basilikum, persille og karry. Når økologi er topprioritet, så skal man handle på www.tikrydderier.dk. Kontakt kundeservice for mere info om deres økologiske krydderiudvalg, og køb hjem til dit krydderiskab.

Prøv at gå på opdagelse i det store krydderiunivers hos T.I. krydderier, der også byder på marmelade, bolcher, olie og eddike i virkelig lækker kvalitet. Køb delikatesser med fri fragt ved bestillinger for over 300 kroner. Bestil sukkerfri slik med en skøn sødme, og find det rette økologiske krydderi til din madlavning. Se det kvalitetsrige udvalg af karry, basilikum, gurkemeje, kanel, laurbærblade og meget andet heriblandt krydderiblandinger online via denne brugervenlige hjemmeside.

Engangsbestik og fødevareemballage perfekt til danske spisesteder

Engangsbestik og fødevareemballage perfekt til danske spisesteder

Plant2Plast A/S fra Haarby har siden 2006 været garant for kvalitetssikrede og miljøvenlige alternativer til fx fødevare emballage og engangsbestik. Den populære virksomhed taler på den måde direkte ind i det 21. århundredes klimakamp, og i de følgende afsnit kan du lære det spændende, ambitiøse og visionære foretagende meget bedre at kende.

Flot engangsbestik i en række miljøvenlige materialer

Hvis du leder efter engangsbestik, bør du tage en dyb indånding og tænke dig godt og grundigt om, inden du køber engangsbestik i plastik. For faktum er desværre, at Jorden ikke kan følge med menneskets plastikforbrug, og overalt i verden skyller plastik op på ellers smukke sandstrande. Mange bække små som man siger, og ved at vælge Plant2Plast A/S som din leverandør af fx engangsbestik vil du bidrage til en grønnere fremtid for Jorden og de kommende generationer. Plant2Plast A/S forhandler nemlig bionedbrydeligt engangsbestik i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Klik ind på deres intuitive, overskuelige og brugervenlige webshop, plant2plast.dk, og gå på opdagelse i deres store og imponerende udvalg af blandt andet miljøvenligt engangsbestik. Det vil du i hvert fald ikke fortryde.

Vælg imellem meget fødevare emballage på plant2plast.dk

Inde på den lærerige hjemmeside kan du også tage et kig på den danske virksomheds spændende udvalg af fødevare emballage. Fødevare emballage er selvsagt også en stor synder på klimakontoen, men Plant2Plast A/S viser vejen ved at tilbyde både smart og miljøvenligt fødevare emballage til favorable priser. Du er i øvrigt – og naturligvis – altid velkommen til at ringe eller skrive en e-mail til det passionerede, erfarne og pålidelige personale hos den velassorterede og visionære forhandler. De står nemlig altid klar til at besvare dine spørgsmål og til at komme med gode råd omkring dine muligheder. Så hvorfor ikke tage ansvar ved at hoppe på den grønne bølge med Plant2Plast A/S allerede i dag? Du kan jo starte med at købe kvalitetssikret og bæredygtigt fødevare emballage.

Krydderier - Køb allehånde, karry m.m.

Krydderier - Køb allehånde, karry m.m.

HEDEBOGAARD A/S er udbyder af en lang række forskellige slags krydderier og smage. Sortimentet byder bl.a. på karry og allehånde, som kan bruges i en masse forskellige slags opskrifter og retter, som giver gode smage.

Karry - Mange udgaver på hedebogaard.dk

Hos HEDEBOGAARD A/S finder du et bredt udvalg af de bedste krydderier, til konkurrencedygtige priser. Der findes hos HEDEBOGAARD A/S Danmarks største udvalg af forskellige krydderier, hvor du bl.a. finder karry, oregano, timian, estragon, chili og meget andet. Herunder findes mange forskellige slags karry, så man er godt dækket ind, og kan finde lige det man søger. Udvalget indeholder bl.a. luksus Madras Karry, ostindisk karry, Bombay karry, hvidløgskarry, indisk karry og mange andre slags. Hver karry har deres specielle egenskaber, og kan bruges til en bred vifte af retter og forskellige ting. Uanset hvad du vælger hos HEDEBOGAARD A/S, er du sikker på at få et kvalitetsprodukt, da de har mere end 20 års erfaring med emnet, og har stort kendskab til de forskellige muligheder. Læs mere på www.hedebogaard.dk.

Allehånde i høj kvalitet hos HEDEBOGAARD A/S

Der findes hos HEDEBOGAARD A/S også mange andre forskellige krydderier, som fx allehånde. Allehånde bruges ofte til den daglige madlavning, hvor den skal doseres forsigtigt, så de kraftige smage ikke overtager rettens smag. Allehånde kan fx også benyttes i leverpostej og rullepølse, hvor den hjælper med at give en god smag. Allehånde kan i smagen minde om kardemomme, muskat, ingefær og kanel, og kan derfor bruges til mange forskellige slags retter. Allehånde bruges ofte i julekøkkenet, hvor den kan tilføre en masse smag til fx medister, marinerede sild, frikadeller og meget andet. Klik eventuelt ind på www.hedebogaard.dk, se udvalget igennem, og find de bedste løsninger til dine behov.

Besøg HEDEBOGAARD A/S allerede i dag, hvis du er på udkig efter nye og lækre smage til køkkenet. Der findes krydderier som udfordrer alle smagssanserne, så du kan afprøve nye retter.

Find et bredt udvalg af friskfangede fisk og skaldyr hos Friskfangetfisk

Find et bredt udvalg af friskfangede fisk og skaldyr hos Friskfangetfisk

Hvis du leder efter et godt tilbud på rejer, helleflynder eller andet godt fra havet, så er du kommet til det helt rette sted. For hos Friskfangetfisk sælger de (som navnet antyder) udelukkende friskfanget fisk og skaldyr, der kan få tænderne til at løbe i vand. Læs med her og bliv klogere på det spændende foretagende.

Velsmagende friskfangede helleflynder

På trods af vores lands beskedne areal, er vi danskere velsignet med en smuk og lang kyststrækning. Vores nemme adgang til havet er naturligvis ensbetydende med, at vi kan nyde godt af de mange lækre og velsmagende fisk, der hører hjemme i de danske farvande. Hos Friskfangetfisk har de gjort det til deres passion og levevej at levere friske kvalitetsfisk til deres mange kunder, der befinder sig i hele det ganske danske land, og en af de mest populære fisk er helleflynderen. Mange danskere elsker at få en helleflynder på tallerkenen, og hvis du køber en helleflynder eller to hos Friskfangetfisk, går du bestemt ikke galt i byen – snarere tværtimod. For en helleflynder er ikke bare en helleflynder, og Friskfangetfisk fanger dem typisk Nordsøen eller Skagerrak og leverer dem lige til din dør.

Rejer til skarpe priser

Den populære fiskervirksomhed, som har adresse i Hvide Sande, kan dog ikke kun levere helleflynder og andre fisk. De kører nemlig dagligt ud med røgvarer, skaldyr osv., og et andet af deres mest populære produkter er rejer, som de altid har et godt tilbud på. Uanset om du ønsker et tilbud på rejer i lage eller varmrøgede rejer, kan du finde det inde på den overskuelige, brugervenlige og intuitive hjemmeside friskfangetfisk.dk, hvor du kan læse mere om Friskfangetfisk, deres produkter og historie. Hjemmesiden fungerer naturligvis også som webshop, så hvis du ser et godt tilbud på rejer, er det bare med slå til. For med sikker og hurtig betaling og dag til dag-levering, kan rejer fra Friskfangetfisk varmt anbefales.

Firmafrokost med plads til individet - Frokost+

Firmafrokost med plads til individet - Frokost+

Få en fantastisk oplevelse hver dag på arbejdet. Firmafrokost fra cateringleverandøren Frokost+ byder på noget nyt hver eneste dag. Det er skønt at have noget at glæde sig til midt på den helt almindelige arbejdsdag. Det er en frokostordning med stort fokus på variation, som sikrer, at gnisten bevares selv efter mange måneder på abonnementet. Det er frokost til erhverv, som man aldrig kører træt i.

Firmafrokost - Frokostcatering fra frokostplus.dk

Her kan du læse om firmafrokost, som også står yderligere beskrevet på www.frokostplus.dk. Det er en frokostordning til virksomheder i Aarhus, men også omkringliggende byer. Der køres gerne ud til erhverv i Horsens, Hørning, Hadsten og Randers. Tryk ind på frokostplus.dk, og se, om dit postnummer serviceres. En firmafrokost fra Frokost+, der hele tiden varieres, kan byde på mange forskellige ting. Det kunne være forretter, tapas, suppe, koldskål, grøn salat, blandet salat, råkostsalat, lune retter, friskbagt brød og fredagssødt. Der holdes en vis struktur, samtidig med at der hele tiden varieres. Man skal kunne forvente nogle bestemte frokostelementer, imens andre ikke behøver at være der så ofte. En firmafrokost fra Frokost+ kan tilpasses den enkelte virksomhed, og det betyder også, at der kan tages hånd om mennesker med kostrestriktioner - muslimer, jøder, veganere, vegetarer, laktoseintolerante, nøddeallergikere med flere. Der skal være plads til alle hos Frokost+.

Der er i skrivende stund en bred vifte af virksomheder i Aarhus, der er tilmeldt frokostordningen hos Frokost+, som hver dag kører ud med friske retter - altid med et smil på læben. Denne servicemindede virksomhed har selvfølgelig også plads til dig som kunde. Tilmeld dit firma en frokostordning af bedste kaliber, og nyd et sundt og velsmagende afbræk i hverdagen. Firmafrokost er med til at gøre båndet tættere i virksomheden. Der er en række indirekte fordele ved frokost i arbejdspausen, som giver noget værdi i det lange løb.

Klik ind på frokostplus.dk, og find yderligere information om firmafrokost til din virksomhed. Hos Frokost+ er de også klar på at køre ud til dit kontor med hjemmelavet frokost af gode råvarer og på et sublimt kulinarisk niveau, men også med plads til de jordnære retter.

Receptionsmad og frokostordning - Madkonceptet

Receptionsmad og frokostordning - Madkonceptet

Firmafrokost fra Madkonceptet er en sand vinder! Nyd friske retter, når klokken slår 12. Abonnér på en frokostordning i København, hvor kvalitet og fleksibilitet er i fokus. Inde på madkonceptet.dk tilbydes også receptionsmad, tapas, brunch, nytårsretter og meget mere.

Bestil frokostordning i allerbedste kvalitet - Unik firmafrokost i København fra madkonceptet.dk

Frokostordninger fra Madkonceptet er en varierende størrelse, så man aldrig kører træt i retterne. Der er ingen, som kan spise den samme ret for evigt - selv verdens bedste frokostmad! Variation er derfor et nøgleord for firmafrokost fra Madkonceptet. Deres frokostordning i København tilbyder forskelligartede måltider hver dag. Der skal selvfølgelig stadig være noget struktur i en god firmafrokost, og det er der også. Frokostordningen er beskrevet nærmere på www.madkonceptet.dk, som har gjort det gebyrfrit at tilbyde specielle ting til veganere, vegetarer, allergikere og andre individer, som kræver noget specielt. Det er der ikke mange, som kan konkurrere med! Hvis det ikke skulle være nok, så er det altid de bedste råvarer, som benyttes. De dygtige kokke laver jeres frokostretter med stor passion og leverer lige til døren. Bestil helt ned til 10 kuverter med levering i KBH på madkonceptet.dk.

Lækker receptionsmad som diner transportable i KBH

Leder du efter en god leverandør i København, som kan sørge for kvalitets receptionsmad af gode råvarer? Madkonceptet tilbyder receptionsmad i Hovedstadsområdet med en lang liste af retter - perfekt som fingerfood. Bestil f.eks. ristet toast med skinke og mango pickles. Eller hvad med butterdejs pizza med lækker tomat, parmesan og basilikum? Der er mange fristelser på listen med receptionsmad. Du sætter flueben ud fra de ønskede, og kuvertprisen afhænger dernæst af antal valgte. Book receptionsmad til dit event, og glæd gæsterne med klassisk fingerfood, som man kan nyde på farten. Det er selvfølgelig også muligt at booke disse retter til andet end receptioner.

Få den bedste cateringoplevelse i København hos Madkonceptet, som tilbyder frokostordning med firmafrokost i hovedstaden, samt diner transportable til specielle events heriblandt tapas, receptionsmad og brunch.

Haribo og Kinder slik hos Slikposen.dk

Haribo og Kinder slik hos Slikposen.dk

Køb fra de bedste slikmærker hos Slikposen.dk. Vælg f.eks. imellem kvalitets slik fra Haribo, Kinder og Carletti. Der er leveringstid på 1-3 dage.

Haribo vingummi til salg

Hvem elsker ikke Haribo? Om det er en pose Eldorado eller de famøse Circus Zourr strips, så er det svært at få nok af det verdensberømte slik fra Haribo af. Slikposen.dk har selvfølgelig også et lækkert udvalg fra Haribo inkl. deres Click Mix og Ferskner. Køb store poser med Haribo lækkerier til særdeles gode priser online. Du finder DK’s billigste udvalg online samt levering til hele Danmark. Der forhandles samtidig en masse unikke slikblandinger, som du ikke kan købe andre steder og endnu flere, som du ikke finder i det typiske danske supermarked. Der er også en stor kategori til veganere og vegetarer samt sukkerfri slik og tyggegummi til markedets bedste priser.

Chokolade fra Kinder - Shop billigt!

Vi kender det alle fra vores barndom - det ikoniske Kinder æg. Kombinationen af lys og mørk chokolade formet som et æg og med overraskelsen indeni, som vi nærmest ikke kunne vente på at se. Det er ikke tilfældigt, at vi alle sammen var så bidt af Kinder æg, og hos Slikposen.dk finder du naturligvis et stort udvalg af disse. Du kan også købe andre typer Kinder chokolade på www.slikposen.dk som f.eks. Kinder Bueno og Country. Uanset hvad du leder efter fra dette verdensberømte chokolademærke, så klik ind på denne hjemmeside. Der føres et ekstraordinært stort Kinder chokoladesortiment online, der med garanti kan tilfredsstille din søde tand. Priserne er samtidig presset helt i bund. Bestil i dag, og glæd dig til førsteklasses slik med posten!

Er du stor fan af Kinder æg eller deres Bueno serie? Så besøg www.slikposen.dk, der leverer chokolade fra mærket her til hele Danmark. Køb også Haribo vingummi og slik til konkurrencedygtige priser - ja, faktisk nogle af de laveste i hele landet! Hvis du har en sød tand, så kommer du til at elske denne online slikbutik, der også sælger godter til vegetarer og veganere.

Få brød og kager leveret. Læs om dessert takeaway hos Baker Lane

Få brød og kager leveret. Læs om dessert takeaway hos Baker Lane

Hvis du er interesseret i at indgå en firmaaftale med et konditori eller en kvalitetsbager, eller hvis du ønsker at bestille rundstykker og kager til en speciel lejlighed, så klik ind på bakerlane.dk. Derinde kan du vælge levering til adressen fra nogle af de bedste i branchen. Læs mere om dessert take away og boller ud af huset.

Brød og kager som leverance til firma

Få brød og kager leveret til kontorets dør hos Baker Lane, som tilbyder erhvervslevering af bagværk og lækre kager, uanset om det er til hverdag eller til den specielle begivenhed. På www.bakerlane.dk kan du oprette et abonnement og gøre det let at få brød og kager til døren. Baker Lane er eksperter i erhvervslevering af lagkager, kagemænd, rundstykker, morgenboller og meget mere, som kan få tænderne til at løbe i vand. Der tilbydes kun levering fra de bedste bagere i landet og konditorer, som kan deres kram. Indgå en firmaaftale, og opnå seriøse fordele. Det er en vis livsstilsopgradering at få friskbagt brød og velsmagende kager, hvor der er kræset for detaljerne, lige til døren. Klik ind hos denne platform, som skaber et erhvervsled imellem danske virksomheder og de mest anerkendte konditorier og bagerier i landet. Opnå mange fordele, og løft stemningen i din virksomhed med nybagte boller eller rundstykker af højeste kvalitet.

Udsøgt dessert takeaway fra de bedste konditorier

Bestil dessert takeaway på bakerlane.dk, og få forskellige typer kager samt desserter lige til døren. Det tager kun få klik at bestille bagværk ud af huset. Uanset om du ønsker dessert takeaway til dit firma, eller du er interesseret i friskbagt rugbrød ud af huset, så er Baker Lane en god samarbejdspartner. En lækker dessert kan løfte stemningen på arbejdspladsen og give lidt humør og energi. Dette gælder uanset, om det er en spontan bestilling eller en ugentlig leverance. Baker Lane dækker alle dine behov for dessert take away, og hvis du benytter hjemmesiden, så har du forbindelse til nogle af de bedste konditorier i DK.

Få brød, desserter og kager leveret - bageri takeaway til firmaer fra Baker Lane.