Mad & Gastronomi

Sifonpatroner og røgpistoler til salg hos SousVide.dk

Sifonpatroner og røgpistoler til salg hos SousVide.dk

Sifonpatroner skal udskiftes regelmæssigt for, at man kan blive ved med at benytte ens sifonflasker. Spar penge på disse hos SousVide.dk. Denne forhandler tilbyder også andet inden for professionelt køkkenudstyr, om end du er på udkig efter en røgpistol, en vakuumpakker eller en sous vide maskine – www.sousvide.dk.

Markedets bedste priser på sifonpatroner – www.sousvide.dk

SousVide.dk sælger både flødepatroner og sodapatroner. Disse kan benyttes til at fremstille flødeskum, mousse eller skumme sovsen. Hos SousVide.dk tilbydes sifonpatroner fra iSi til nogle af markedets bedste priser. Vælg iSi sifonpatroner, da de lever op til den høje kvalitetsstandard HACCP. Det er vigtigt at kunne sætte det perfekte touch på retterne eller kagen. Sifoner og sifonpatroner er derfor uundværlige for mange i professionelle køkkener, men også hos ambitiøse private køkkener. Det er nemt at bestille sifonflasker på www.sousvide.dk, og når det er tid til at udskifte sifonpatroner, har du hurtigt adgang til nye – altid til nogle af markedets bedste priser.

Få den velkendte røgede smag med en røgpistol

Med en røgpistol er det let og hurtigt at tilføre en lækker, pikant røgsmag til maden for at give det sidste touch. Vælg din favorit røgsmuld, tænd din røgpistol, og sæt ild til træsmuldet. Benyt også en røgpistol til at eksperimentere med krydderier og tørre blomster, og skab nye finishes, der eleverer maden op endnu et niveau. Du kan også købe en Steba Smoke Box eller et Steba Smoke Tower på www.sousvide.dk. Deres røgpistoler er fra Sage The Smoking Gun, som er et godt brand, også til dem der leder efter en god model til hjemmebrug. Hvis du klikker ind på produkterne, kan du læse mere om den udvalgte røgpistol, samt se en demonstrationsvideo. Det er et af de avancerede køkkenredskaber, som gør det muligt at løfte den kulinariske oplevelse endnu et niveau op. Den ambitiøse hjemmekok kan finde den rette røgpistol hos SousVide.dk.

Uanset om du søger efter en røgpistol eller sifonpatroner til din sifonflaske, er der masser af produkter at vælge mellem på www.sousvide.dk.

Firmafrokost i København – frokostordning fra Madkonceptet i Ballerup

Firmafrokost i København – frokostordning fra Madkonceptet i Ballerup

Bliv endnu én ud af mange tilfredse kunder i København, som bestiller firmafrokost hos Madkonceptet. Du kan læse mere om dette firma fra Ballerup og deres frokostordning på www.madkonceptet.dk og i denne artikel.

Firmafrokost med levering i hele København

Med firmafrokost fra Madkonceptet modtager din virksomhed en alsidig og lækker frokostbuffet til at nyde midt på dagen. Der leveres til hele København. Hver uge er forskellig, da en ensformig firmafrokost ikke er én, man ser frem til. Med varieret, sund og lækker firmafrokost bliver frokostpausen altid et af højdepunkterne på arbejdsdagen. Madkonceptet tilbyder også alternativer til svinekød, allergier og andre kostrestriktioner. En lækker firmafrokost skal efterlade alle i virksomheden mætte og tilfredse. Den typiske firmafrokost består af en varm ret, fyldig salat, grøn og sund salat samt pålæg, lyst og mørkt brød og eventuelt osteanretning og dessert alt efter dagen på ugen. Klik ind på madkonceptet.dk, udfyld den korte formular, og få et solidt tilbud på firmafrokost til minimum 10 personer i København.

Frokostordning fra cateringvirksomheden i Ballerup – madkonceptet.dk

Firmaet Madkonceptet holder til i Ballerup, men deres frokostordning tilbydes i hele København. God og spændende mad er fundamentet for deres frokostordning, og som en ekstra feature til frokostkunder hos Madkonceptet, er det også muligt at bestille luksus sandwicher, der egner sig til møder og konferencer. De har mange års erfaringer med at levere frokost til firmaer i Storkøbenhavn, og derfor ved de, hvad der hitter på arbejdspladserne i hovedstaden. Hvis du synes, dette lyder som en fristende ide, bedes du læse mere inde på www.madkonceptet.dk, hvor du også kan se indbydende billeder af eksempler på retter fremstillet af de dygtige kokke i Ballerup.

God mad er et fundament for velvære, og Madkonceptet har formået at løfte frokost catering op på et nyt niveau. Firmafrokost ud af huset til virksomheder i København er et af deres specialer. Bestil en indbydende frokostordning på madkonceptet.dk fra dette firma fra Ballerup.

Slagter Zangenberg tilbyder eksempelvis mad til fest på Sydsjælland eller mad ud af huset på Møn

Slagter Zangenberg tilbyder eksempelvis mad til fest på Sydsjælland eller mad ud af huset på Møn

Har du en stor fest i vente, men orker du ikke at lave maden selv, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.slagterzangenberg.dk hvor Slagter Zangenberg giver dig indblik i deres services såsom mad til fest på Sydsjælland og mad ud af huset på Møn.

Få et godt tilbud på mad til fat på Sydsjælland

Tager du et kig på deres hjemmeside, kan du hurtigt skabe dig et godt overblik over deres store udvalg af cateringmenuer. Slagter Zangenberg har specialiseret sig i at sammensætter super lækre menuer, der passer til livets store fester. De leverer ud til mange dele af landet, såsom Sydsjælland. Bor du på Sydsjælland, kan du derfor få meget gavn af deres cateringservice. Har du en stor fest i, så kan du med stor fordel benytte dig af deres service, hvor de leverer mad til fest på Sydsjælland. Mad til fest på Sydsjælland kan være mange forskellige ting, og du er derfor altid velkommen til at kontakte dem og høre hvad deres mad til fest på Sydsjælland indeholder.

Bestil mad ud af huset på Møn

Du kan også få meget ud af deres services hvis du bor på Møn, hvor de også leverer ud. Deres tilbud om mad ud af huset på Møn indeholder mange forskellige menuer du kan vælge imellem alt efter hvilken slags fest du skal holde. Mad ud af huset på Møn kan være en gave for dig, der har en stor fest i vente hvor du får rigtig mange gæster. Det kan være uoverskueligt selv at skulle lave maden til sådanne store fester, og derfor kan du få meget gavn af deres service. Du kan læse mere om deres mad ud af huset på Møn på deres hjemmeside, hvor du også kan se nogle videoer, hvor de beskriver deres service og menuer.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse inspiration af deres lækre udvalg af menuer og cateringtilbud.

Frokost+ leverer sund mad til firmaer såsom en frokostbuffet i Århus

Frokost+ leverer sund mad til firmaer såsom en frokostbuffet i Århus

Hos Frokost+ er der gode muligheder for at få sammensat en god og sund mad til firmaer i Århus og Østjylland omegn. Frokostordninger har til formål at skabe et bedre og sundere arbejdsmiljø i dit firma.

Frokostbuffet i Århus

Hos Frokost+ er der mulighed for at få en frokostbuffet i Århus, der bliver leveret direkte til døren. Med en frokostbuffet i Århus, har dit firma mulighed for at få dækket alles madønsker, da der tilbydes et bredt udvalg af forskellige retter i buffeten. Buffeten indeholder alt fra god gammel dansk mad såsom boller i karry, til mere eksotisk og spændende mad. Se eventuelt udvalget og mulighederne på frokostplus.dk. Der bliver også tilbudt selv at sammensætte ens frokostbuffet i Århus, der giver god fleksibilitet i forhold til de ønskede retter og økonomi.

Mad til firmaer i Østjylland

Hos Frokost+ findes der et hav af forskellige menuer og retter der kan sammensættes efter ønsker, når der skal findes mad til firmaer. Hos Frokost+ tilbydes der bl.a. morgenmad, brunch, frugt og grønt løsninger, tapas, festlig frokost, julefrokost og meget mere, når der søges mad til firmaer. Der tilbydes mad til firmaer til stort set alle lejligheder, så dit firma har god mulighed for at få lige det der ønskes, så det både passer med økonomi og ønskede retter. Retterne leveres direkte til døren, der giver dit firma mere fleksibilitet og ro, da maden ikke skal afhentes. Frokosten i virksomheder er et vigtigt tidspunkt på dagen, da det er det store daglige samlingspunkt, der hjælper med at skabe sammenværd og et godt arbejdsmiljø, så derfor at en frokostløsning godt for din virksomhed.

Hvis der ønskes noget nyt, nem og sund mad til firmaer, så er Frokost+ er rigtigt godt sted at kigge. Menuerne kan skræddersyes lige efter behov og økonomi, samt at maden bliver leveret direkte til døren, i stort set hele Østjylland.

Aflæg en ordre på julefrokost mad eller årets nytårsmenu på www.saltogpeber.dk

Aflæg en ordre på julefrokost mad eller årets nytårsmenu på www.saltogpeber.dk

En nytårsmenu fra Salt og Peber består af tre eksklusive retter, der skaber et godt udgangspunkt for en festlig nytårsaften. Den kan bestilles til afhentning om dagen på nytårsaften. Dette cateringfirma står også for julefrokost mad ud af huset til events i hele Danmark.

Bestil en lækker tre-retters nytårsmenu hos Salt og Peber

Årets nytårsmenu anno 2018 består af tre udsøgte retter. Man starter ud med laksetatar, der følges op med møre oksetournedos, og der sluttes af med en lækker fransk chokoladekage. Der er mere frihed til at nyde nytårsaften i fulde drag, hvis man bestiller en nytårsmenu udefra hos en cateringvirksomhed som Salt og Peber. De dygtige og erfarne kokke knokler i køkkenet op til nytårsaften for at skabe denne tre-retters menu til festglade danskere i hele landet. Resultatet er en nytårsmenu, der sidder lige i skabet for hver eneste ordre. Bestil årets nytårsmenu i god tid på www.saltogpeber.dk, og sæt flueben ved madovervejelserne til nytårsaften. Så er der mere tid til at tænke på de andre aspekter, der er med til at skabe den perfekte nytårsaften.

Julefrokost mad som diner transportable i hele landet

Hvis den gamle klasse står og skal arrangere julefrokost, er det ikke altid nemt at finde nogen, der gider at tage ansvar for maden. Derfor tyer mange til at bestille julefrokost mad som diner transportable. Dette er naturligvis også en mulighed hos Salt og Peber, som leverer retterne lige til døren til årets julefrokoster beliggende fra november til januar. Vælg mellem ”den nemmeste” med julesild, fiskefilet, roastbeef med mere eller ”den traditionelle” med æg, rejer, grønlangkål, karrysild med kapers og andre klassiske retter, man forbinder med god, gammeldags julefrokost mad. Se en komplet liste over julefrokost maden anno 2018 online på saltogpeber.dk.

Hvis du leder efter catering til festerne i december, er Salt og Peber værd at kigge nærmere på. De leverer julefrokost mad til hele landet, og du kan også bestille en tre-retters nytårsmenu på www.saltogpeber.dk.

Madkonceptet leverer nytårsmenu og julefrokost menu ud af huset

Madkonceptet leverer nytårsmenu og julefrokost menu ud af huset

Ønsker du at få maden udefra til årets julefrokost eller nytårsaften? Der er en kæmpe kvalitetsforskel mellem cateringvirksomhederne i Hovedstadsområdet. Madkonceptet skiller sig ud ved at levere high-end diner transportable som fx deres tapas nytårsmenu eller en af deres tre julefrokost menuer – alt sammen til overkommelige priser.

Bestil julefrokost menu som diner transportable i København

Det giver god mening at vælge catering i stedet for at stå med maden selv til den årlige julefrokost. Madkonceptet er en af de førende muligheder i København, uanset om man leder efter en traditionel julefrokost menu, eller men ønsker en menu med et nyere twist. Bestil allerede nu, så du er sikker på ledighed til julefrokosten anno 2018. Madkonceptet gør det også muligt at sammensætte jeres helt egen julebuffet ved at sætte flueben ved de ønskede retter. Der er en kæmpe liste med friske, fyldige og søde juleretter at vælge mellem, og for denne mulighed afhænger kuvertprisen af antal valgte retter med et minimum på 6 juleretter og minimum 15 kuverter. Hvis årets julefrokost skal sidde lige i skabet, er Madkonceptets julefrokost menu et sikkert valg.

Nytårsmenu som catering i Hovedstadsområdet – mere info på madkonceptet.dk

Nytårsaften er en farverig begivenhed med raketter, pakkeleg, hygge, lækre cocktails, sjove hatte, men vigtigst af alt – rigtig god mad, der binder begivenheden sammen. I år 2018 står nytårsmenuen hos Madkonceptet på tapas, hvor du vælger mellem adskillelige tapasretter inddelt i forret, hovedret og dessert. Tapas er en spansk opfindelse, der har vundet stort indpas blandt danske restauranter, og det er en glimrende kulinarisk tradition til nytårsaften. Madkonceptet har kokke til rådighed med masser af erfaring i tilberedning af tapas. På www.madkonceptet.dk kan du læse mere om retterne til nytårsmenuen anno 2018. Bestil nytårsmenu ud af huset. Så er der én mindre ting at tænke på til nytårsaften.

Madkonceptet leverer diner transportable i København til livets begivenheder som fx julefrokost og nytårsaften. Det er muligt at bestille årets julefrokost menu eller nytårsmenu direkte via madkonceptet.dk.

Køb en sauterpande, induktionsgryder eller andet køkkenudstyr hos Gastrolux

Køb en sauterpande, induktionsgryder eller andet køkkenudstyr hos Gastrolux

Når mange danskere køber køkkenudstyr til hjemmet, er det oftere og oftere Gastrolux der ender med at ”ryge i indkøbskurven”. Ikke mindst kunder som går lidt ekstra op i madlavning, og som derfor gerne vil have lidt køkkenudstyr i ekstra høj kvalitet. Lyder det interessant, er kataloget fra virksomheden lige nu fyldt med spændende køkkenudstyr, blandt andet induktionsgryder, sauterpande og lignende. Læs videre i artiklen hvis du vil vide mere.

Induktionsgryder til private

Det er bestemt ikke længere noget særligt at have induktionskomfur hjemme i køkkenet. Derfor tæller det spændende katalog med køkkenudstyr fra Gastrolux selvfølgelig også et flot udvalg af induktionsgryder; perfekt egnet til små og store madlavnings-projekter hjemme i privaten. Præcist som man ville forvente, finder du induktionsgryder og induktionspander i flere størrelser i kataloget; i skrivende stund 4 forskellige. Således kan du både få induktionsgryder med et kompakt 2,5 liters design samt induktionsgryder med ekstra meget plads (8,5 liter). Uanset hvilken model fra kataloget med induktionsgryder du vælger, kan du være helt sikker på at der er tale om et kvalitetsprodukt, som holder samme høje niveau som man generelt forventer fra Gastrolux.

Sauterpande med non-stick overflade

Med en dejlig sauterpande bliver en række forskellige typer madlavning hjemme i privaten endnu lettere. Vælger du en Gastrolux sauterpande, kan du end da glæde dig over deres fantastiske non-stick overflade, der betyder at du kan bruge din nye sauterpande til stegning næsten uden brug eller helt uden brug af fedtstof. Og så er sauterpander fra kataloget end da produceret med ekstra hensyn til miljøet - noget der i øvrigt gør sig gældende for en stor del af kataloget med Gastrolux køkkenudstyr.

Klik eventuelt forbi www.gastrolux.dk hvis du vil vide mere om både sauterpander, induktionsgryder og andet godt køkkenudstyr fra det populære mærke.

Bestil en måltidskasse med lækre råvarer og delikatesser til døren hos MenuBoxen

Bestil en måltidskasse med lækre råvarer og delikatesser til døren hos MenuBoxen

Flyver døgnets firetyve timer ofte for hurtigt forbi, og orker du heller ikke at bruge tid på at stå i kø i supermarkedet? Så kan du med fordel kigge med her! Med MenuBoxen sparer du både tid og kræfter, samtidigt med at du får sund og lækker mad, leveret lige til døren. Det eneste du skal gøre, er at tilberede maden.

Måltidskasse med lækre råvarer

Kender du det, at du finder ud af, at du har glemt en vigtig ingrediens, lige efter du har handlet? Dette sker med sikkerhed ikke, hvis du bestiller en måltidskasse fra MenuBoxen. I en måltidskasse er alt nemlig inkluderet, og den pakkes specifikt efter, hvor mange der skal laves mad til. Med en måltidskasse, sparer du indkøbstiden og den lange kø, og skal kun bruge din tid på det sjove; nemlig at lave maden. Du behøver heller ikke at tænke på kreative madideer og opskrifter, for det er nemlig allerede blevet gjort for dig. En måltidskasse er en ny og moderne måde at få miljøvenlig mad bragt ud, som kan mindske dit madspild, så du i sidste ende sparer penge. Du finder i en måltidskasse udelukkende nøje udvalgte råvarer i høj og lækker kvalitet, der gerne kommer fra lokale leverandører. På den måde, er du altså altid sikret at have helt friske råvarer i huset. De medfølgende opskrifter er også lavet med henblik på at du får et sundt og grønt måltid, fuld af næring og energi, hver gang.

Delikatesser til døren

Alle kender det: man får sent fri fra arbejde og orker ikke at købe ind. Med udbringningsordningen fra MenuBoxen, slipper du for stress og jag, og får imedens mere tid til det du godt kan lide, nemlig at kokkerere i køkkenet. Tager du et kig på deres hjemmeside, menuboxen.dk, kan du se alle de forskellige udbringningsmuligheder de tilbyder, såsom lækre delikatesser til døren. Hos MenuBoxen har de samlet et stort og lækkert udvalg delikatesser, du kan få leveret direkte hjem til dig. Er der noget specielt, som skal fejres, eller trænger du bare til lidt ekstra i weekenden, så kan du med stor fordel forkæle dig selv, og får udbragt delikatesser til døren. På hjemmesiden finder du det flotte sortiment af delikatesser, som med garanti vil give et ekstra element til din madlavning. Så trænger du virkelig til lidt luksus, eller vil du give dem du holder af en god overraskelse, så kan du med fordel tage et kig på deres eksklusive udvalg og derefter få sendt delikatesser til døren.

 

Bestil en sund familie måltidskasse eller lækkert julemad online

Bestil en sund familie måltidskasse eller lækkert julemad online

Der er flere gode muligheder for at bestille dejlig mad, når man handler ind hos Den Grønne Asparges. Blandt andet er kategorien ”bestil julemad online” et godt sted at kigge hen, hvis man har brug for den slags. Du kan også bestille diverse lækre familie måltidskasser, som giver lidt mere tid til at hygge sammen med familien i hverdagen, samtidig med at I får noget lækkert og sundt at spise. Læs mere om begge dele i artiklen herunder.

Lækker familie måltidskasse

Har du overvejet tanken om at tilmelde dig og familien en af de smarte måltidskasse-services som bliver mere og mere populære over hele landet? Så er Den Grønne Asparges det helt rigtige sted at tage ideen til det næste niveau. Som navnet antyder, er der fokus på de sunde aspekter af madlavning, når man forbereder en familie måltidskasse hos catering virksomheden. Men dermed ikke sagt at der ikke også er fokus på at maden skal være dejlig og velsmagende, og at hele familien skal gå mæt fra bordet. Vil du vide mere om detaljerne ved en familie måltidskasse, kan du finde godt med information på www.dengrønneasparges.dk.

Bestil julemad online

Bestil julemad online, og spar tid i køkkenet. For mange er julen både en hyggelig tid, men også en tid som forbindes med en vis mængde stress. Hos Den Grønne Asparges har man god forståelse for dette, og tilbyder derfor en række muligheder inden for bestilling af julemad online. Butikken sammensætter en lækker menu, som I helt sikkert vil synes godt om. Bestil julemad online på Den Grønne Asparges og en hel masse andet lækker mad med ekstra mange sunde råvarer. Har du brug for hjælp, sidder kundeservice selvfølgelig klar til at hjælpe dig.