Mad & Gastronomi

Økologisk krydderi og sukkerfri slik - Køb online på tikrydderier.dk

Økologisk krydderi og sukkerfri slik - Køb online på tikrydderier.dk

Elsker du noget lækkert, men prøver du også på at vælge de sunde alternativer og at holde kalorieindtaget nede? Så læs med her. Hos T.I. krydderier kan du nemlig købe sukkerfri slik med masser af smag og af en sublim kvalitet. Som navnet også indikerer, finder du ligeledes krydderier online med økologiske og glutenfrie muligheder. Du kan også hoppe direkte ind til det fantastiske udvalg på tikrydderier.dk.

Leder du efter sukkerfri slik af høj kvalitet?

Bestil sukkerfri slik i høj kvalitet og med mange muligheder på tikrydderier.dk. Køb bl.a. bolcher uden sukker og de lækreste, sunde vingummier. Hvis du er til håndlavede lakridsbolcher, så kommer www.tikrydderier.dk også til at vække begejstring. Denne shop byder også på nogle helt forrygende bolcher med banan og lakrids. Sukkerfri slik er glimrende, når man fristes, men man ikke har lyst til at spise sukkerholdige produkter. Tag i stedet for et bolche eller en vingummi uden sukker. Køb det lækreste sukkerfri slik på nettet.

Økologisk krydderi til det økologiske liv

Køb velsmagende økologiske krydderier hos T.I. krydderier, Der forhandler rosmarin, timian og ramsløg. Økologi er for mange danskere en vigtig del af hverdagen. T.I. krydderier giver dig adgang til et væld af økologiske krydderier, som ikke ruinerer din pengepung. Køb økologisk krydderi med et hav af muligheder. Se f.eks. på gurkemeje, kanel og laurbærblade online. På tikrydderier.dk finder du ligeledes muligheder inden for basilikum, persille og karry. Når økologi er topprioritet, så skal man handle på www.tikrydderier.dk. Kontakt kundeservice for mere info om deres økologiske krydderiudvalg, og køb hjem til dit krydderiskab.

Prøv at gå på opdagelse i det store krydderiunivers hos T.I. krydderier, der også byder på marmelade, bolcher, olie og eddike i virkelig lækker kvalitet. Køb delikatesser med fri fragt ved bestillinger for over 300 kroner. Bestil sukkerfri slik med en skøn sødme, og find det rette økologiske krydderi til din madlavning. Se det kvalitetsrige udvalg af karry, basilikum, gurkemeje, kanel, laurbærblade og meget andet heriblandt krydderiblandinger online via denne brugervenlige hjemmeside.

Engangsbestik og fødevareemballage perfekt til danske spisesteder

Engangsbestik og fødevareemballage perfekt til danske spisesteder

Plant2Plast A/S fra Haarby har siden 2006 været garant for kvalitetssikrede og miljøvenlige alternativer til fx fødevare emballage og engangsbestik. Den populære virksomhed taler på den måde direkte ind i det 21. århundredes klimakamp, og i de følgende afsnit kan du lære det spændende, ambitiøse og visionære foretagende meget bedre at kende.

Flot engangsbestik i en række miljøvenlige materialer

Hvis du leder efter engangsbestik, bør du tage en dyb indånding og tænke dig godt og grundigt om, inden du køber engangsbestik i plastik. For faktum er desværre, at Jorden ikke kan følge med menneskets plastikforbrug, og overalt i verden skyller plastik op på ellers smukke sandstrande. Mange bække små som man siger, og ved at vælge Plant2Plast A/S som din leverandør af fx engangsbestik vil du bidrage til en grønnere fremtid for Jorden og de kommende generationer. Plant2Plast A/S forhandler nemlig bionedbrydeligt engangsbestik i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Klik ind på deres intuitive, overskuelige og brugervenlige webshop, plant2plast.dk, og gå på opdagelse i deres store og imponerende udvalg af blandt andet miljøvenligt engangsbestik. Det vil du i hvert fald ikke fortryde.

Vælg imellem meget fødevare emballage på plant2plast.dk

Inde på den lærerige hjemmeside kan du også tage et kig på den danske virksomheds spændende udvalg af fødevare emballage. Fødevare emballage er selvsagt også en stor synder på klimakontoen, men Plant2Plast A/S viser vejen ved at tilbyde både smart og miljøvenligt fødevare emballage til favorable priser. Du er i øvrigt – og naturligvis – altid velkommen til at ringe eller skrive en e-mail til det passionerede, erfarne og pålidelige personale hos den velassorterede og visionære forhandler. De står nemlig altid klar til at besvare dine spørgsmål og til at komme med gode råd omkring dine muligheder. Så hvorfor ikke tage ansvar ved at hoppe på den grønne bølge med Plant2Plast A/S allerede i dag? Du kan jo starte med at købe kvalitetssikret og bæredygtigt fødevare emballage.

Krydderier - Køb allehånde, karry m.m.

Krydderier - Køb allehånde, karry m.m.

HEDEBOGAARD A/S er udbyder af en lang række forskellige slags krydderier og smage. Sortimentet byder bl.a. på karry og allehånde, som kan bruges i en masse forskellige slags opskrifter og retter, som giver gode smage.

Karry - Mange udgaver på hedebogaard.dk

Hos HEDEBOGAARD A/S finder du et bredt udvalg af de bedste krydderier, til konkurrencedygtige priser. Der findes hos HEDEBOGAARD A/S Danmarks største udvalg af forskellige krydderier, hvor du bl.a. finder karry, oregano, timian, estragon, chili og meget andet. Herunder findes mange forskellige slags karry, så man er godt dækket ind, og kan finde lige det man søger. Udvalget indeholder bl.a. luksus Madras Karry, ostindisk karry, Bombay karry, hvidløgskarry, indisk karry og mange andre slags. Hver karry har deres specielle egenskaber, og kan bruges til en bred vifte af retter og forskellige ting. Uanset hvad du vælger hos HEDEBOGAARD A/S, er du sikker på at få et kvalitetsprodukt, da de har mere end 20 års erfaring med emnet, og har stort kendskab til de forskellige muligheder. Læs mere på www.hedebogaard.dk.

Allehånde i høj kvalitet hos HEDEBOGAARD A/S

Der findes hos HEDEBOGAARD A/S også mange andre forskellige krydderier, som fx allehånde. Allehånde bruges ofte til den daglige madlavning, hvor den skal doseres forsigtigt, så de kraftige smage ikke overtager rettens smag. Allehånde kan fx også benyttes i leverpostej og rullepølse, hvor den hjælper med at give en god smag. Allehånde kan i smagen minde om kardemomme, muskat, ingefær og kanel, og kan derfor bruges til mange forskellige slags retter. Allehånde bruges ofte i julekøkkenet, hvor den kan tilføre en masse smag til fx medister, marinerede sild, frikadeller og meget andet. Klik eventuelt ind på www.hedebogaard.dk, se udvalget igennem, og find de bedste løsninger til dine behov.

Besøg HEDEBOGAARD A/S allerede i dag, hvis du er på udkig efter nye og lækre smage til køkkenet. Der findes krydderier som udfordrer alle smagssanserne, så du kan afprøve nye retter.

Find et bredt udvalg af friskfangede fisk og skaldyr hos Friskfangetfisk

Find et bredt udvalg af friskfangede fisk og skaldyr hos Friskfangetfisk

Hvis du leder efter et godt tilbud på rejer, helleflynder eller andet godt fra havet, så er du kommet til det helt rette sted. For hos Friskfangetfisk sælger de (som navnet antyder) udelukkende friskfanget fisk og skaldyr, der kan få tænderne til at løbe i vand. Læs med her og bliv klogere på det spændende foretagende.

Velsmagende friskfangede helleflynder

På trods af vores lands beskedne areal, er vi danskere velsignet med en smuk og lang kyststrækning. Vores nemme adgang til havet er naturligvis ensbetydende med, at vi kan nyde godt af de mange lækre og velsmagende fisk, der hører hjemme i de danske farvande. Hos Friskfangetfisk har de gjort det til deres passion og levevej at levere friske kvalitetsfisk til deres mange kunder, der befinder sig i hele det ganske danske land, og en af de mest populære fisk er helleflynderen. Mange danskere elsker at få en helleflynder på tallerkenen, og hvis du køber en helleflynder eller to hos Friskfangetfisk, går du bestemt ikke galt i byen – snarere tværtimod. For en helleflynder er ikke bare en helleflynder, og Friskfangetfisk fanger dem typisk Nordsøen eller Skagerrak og leverer dem lige til din dør.

Rejer til skarpe priser

Den populære fiskervirksomhed, som har adresse i Hvide Sande, kan dog ikke kun levere helleflynder og andre fisk. De kører nemlig dagligt ud med røgvarer, skaldyr osv., og et andet af deres mest populære produkter er rejer, som de altid har et godt tilbud på. Uanset om du ønsker et tilbud på rejer i lage eller varmrøgede rejer, kan du finde det inde på den overskuelige, brugervenlige og intuitive hjemmeside friskfangetfisk.dk, hvor du kan læse mere om Friskfangetfisk, deres produkter og historie. Hjemmesiden fungerer naturligvis også som webshop, så hvis du ser et godt tilbud på rejer, er det bare med slå til. For med sikker og hurtig betaling og dag til dag-levering, kan rejer fra Friskfangetfisk varmt anbefales.

Firmafrokost med plads til individet - Frokost+

Firmafrokost med plads til individet - Frokost+

Få en fantastisk oplevelse hver dag på arbejdet. Firmafrokost fra cateringleverandøren Frokost+ byder på noget nyt hver eneste dag. Det er skønt at have noget at glæde sig til midt på den helt almindelige arbejdsdag. Det er en frokostordning med stort fokus på variation, som sikrer, at gnisten bevares selv efter mange måneder på abonnementet. Det er frokost til erhverv, som man aldrig kører træt i.

Firmafrokost - Frokostcatering fra frokostplus.dk

Her kan du læse om firmafrokost, som også står yderligere beskrevet på www.frokostplus.dk. Det er en frokostordning til virksomheder i Aarhus, men også omkringliggende byer. Der køres gerne ud til erhverv i Horsens, Hørning, Hadsten og Randers. Tryk ind på frokostplus.dk, og se, om dit postnummer serviceres. En firmafrokost fra Frokost+, der hele tiden varieres, kan byde på mange forskellige ting. Det kunne være forretter, tapas, suppe, koldskål, grøn salat, blandet salat, råkostsalat, lune retter, friskbagt brød og fredagssødt. Der holdes en vis struktur, samtidig med at der hele tiden varieres. Man skal kunne forvente nogle bestemte frokostelementer, imens andre ikke behøver at være der så ofte. En firmafrokost fra Frokost+ kan tilpasses den enkelte virksomhed, og det betyder også, at der kan tages hånd om mennesker med kostrestriktioner - muslimer, jøder, veganere, vegetarer, laktoseintolerante, nøddeallergikere med flere. Der skal være plads til alle hos Frokost+.

Der er i skrivende stund en bred vifte af virksomheder i Aarhus, der er tilmeldt frokostordningen hos Frokost+, som hver dag kører ud med friske retter - altid med et smil på læben. Denne servicemindede virksomhed har selvfølgelig også plads til dig som kunde. Tilmeld dit firma en frokostordning af bedste kaliber, og nyd et sundt og velsmagende afbræk i hverdagen. Firmafrokost er med til at gøre båndet tættere i virksomheden. Der er en række indirekte fordele ved frokost i arbejdspausen, som giver noget værdi i det lange løb.

Klik ind på frokostplus.dk, og find yderligere information om firmafrokost til din virksomhed. Hos Frokost+ er de også klar på at køre ud til dit kontor med hjemmelavet frokost af gode råvarer og på et sublimt kulinarisk niveau, men også med plads til de jordnære retter.

Receptionsmad og frokostordning - Madkonceptet

Receptionsmad og frokostordning - Madkonceptet

Firmafrokost fra Madkonceptet er en sand vinder! Nyd friske retter, når klokken slår 12. Abonnér på en frokostordning i København, hvor kvalitet og fleksibilitet er i fokus. Inde på madkonceptet.dk tilbydes også receptionsmad, tapas, brunch, nytårsretter og meget mere.

Bestil frokostordning i allerbedste kvalitet - Unik firmafrokost i København fra madkonceptet.dk

Frokostordninger fra Madkonceptet er en varierende størrelse, så man aldrig kører træt i retterne. Der er ingen, som kan spise den samme ret for evigt - selv verdens bedste frokostmad! Variation er derfor et nøgleord for firmafrokost fra Madkonceptet. Deres frokostordning i København tilbyder forskelligartede måltider hver dag. Der skal selvfølgelig stadig være noget struktur i en god firmafrokost, og det er der også. Frokostordningen er beskrevet nærmere på www.madkonceptet.dk, som har gjort det gebyrfrit at tilbyde specielle ting til veganere, vegetarer, allergikere og andre individer, som kræver noget specielt. Det er der ikke mange, som kan konkurrere med! Hvis det ikke skulle være nok, så er det altid de bedste råvarer, som benyttes. De dygtige kokke laver jeres frokostretter med stor passion og leverer lige til døren. Bestil helt ned til 10 kuverter med levering i KBH på madkonceptet.dk.

Lækker receptionsmad som diner transportable i KBH

Leder du efter en god leverandør i København, som kan sørge for kvalitets receptionsmad af gode råvarer? Madkonceptet tilbyder receptionsmad i Hovedstadsområdet med en lang liste af retter - perfekt som fingerfood. Bestil f.eks. ristet toast med skinke og mango pickles. Eller hvad med butterdejs pizza med lækker tomat, parmesan og basilikum? Der er mange fristelser på listen med receptionsmad. Du sætter flueben ud fra de ønskede, og kuvertprisen afhænger dernæst af antal valgte. Book receptionsmad til dit event, og glæd gæsterne med klassisk fingerfood, som man kan nyde på farten. Det er selvfølgelig også muligt at booke disse retter til andet end receptioner.

Få den bedste cateringoplevelse i København hos Madkonceptet, som tilbyder frokostordning med firmafrokost i hovedstaden, samt diner transportable til specielle events heriblandt tapas, receptionsmad og brunch.

Haribo og Kinder slik hos Slikposen.dk

Haribo og Kinder slik hos Slikposen.dk

Køb fra de bedste slikmærker hos Slikposen.dk. Vælg f.eks. imellem kvalitets slik fra Haribo, Kinder og Carletti. Der er leveringstid på 1-3 dage.

Haribo vingummi til salg

Hvem elsker ikke Haribo? Om det er en pose Eldorado eller de famøse Circus Zourr strips, så er det svært at få nok af det verdensberømte slik fra Haribo af. Slikposen.dk har selvfølgelig også et lækkert udvalg fra Haribo inkl. deres Click Mix og Ferskner. Køb store poser med Haribo lækkerier til særdeles gode priser online. Du finder DK’s billigste udvalg online samt levering til hele Danmark. Der forhandles samtidig en masse unikke slikblandinger, som du ikke kan købe andre steder og endnu flere, som du ikke finder i det typiske danske supermarked. Der er også en stor kategori til veganere og vegetarer samt sukkerfri slik og tyggegummi til markedets bedste priser.

Chokolade fra Kinder - Shop billigt!

Vi kender det alle fra vores barndom - det ikoniske Kinder æg. Kombinationen af lys og mørk chokolade formet som et æg og med overraskelsen indeni, som vi nærmest ikke kunne vente på at se. Det er ikke tilfældigt, at vi alle sammen var så bidt af Kinder æg, og hos Slikposen.dk finder du naturligvis et stort udvalg af disse. Du kan også købe andre typer Kinder chokolade på www.slikposen.dk som f.eks. Kinder Bueno og Country. Uanset hvad du leder efter fra dette verdensberømte chokolademærke, så klik ind på denne hjemmeside. Der føres et ekstraordinært stort Kinder chokoladesortiment online, der med garanti kan tilfredsstille din søde tand. Priserne er samtidig presset helt i bund. Bestil i dag, og glæd dig til førsteklasses slik med posten!

Er du stor fan af Kinder æg eller deres Bueno serie? Så besøg www.slikposen.dk, der leverer chokolade fra mærket her til hele Danmark. Køb også Haribo vingummi og slik til konkurrencedygtige priser - ja, faktisk nogle af de laveste i hele landet! Hvis du har en sød tand, så kommer du til at elske denne online slikbutik, der også sælger godter til vegetarer og veganere.

Få brød og kager leveret. Læs om dessert takeaway hos Baker Lane

Få brød og kager leveret. Læs om dessert takeaway hos Baker Lane

Hvis du er interesseret i at indgå en firmaaftale med et konditori eller en kvalitetsbager, eller hvis du ønsker at bestille rundstykker og kager til en speciel lejlighed, så klik ind på bakerlane.dk. Derinde kan du vælge levering til adressen fra nogle af de bedste i branchen. Læs mere om dessert take away og boller ud af huset.

Brød og kager som leverance til firma

Få brød og kager leveret til kontorets dør hos Baker Lane, som tilbyder erhvervslevering af bagværk og lækre kager, uanset om det er til hverdag eller til den specielle begivenhed. På www.bakerlane.dk kan du oprette et abonnement og gøre det let at få brød og kager til døren. Baker Lane er eksperter i erhvervslevering af lagkager, kagemænd, rundstykker, morgenboller og meget mere, som kan få tænderne til at løbe i vand. Der tilbydes kun levering fra de bedste bagere i landet og konditorer, som kan deres kram. Indgå en firmaaftale, og opnå seriøse fordele. Det er en vis livsstilsopgradering at få friskbagt brød og velsmagende kager, hvor der er kræset for detaljerne, lige til døren. Klik ind hos denne platform, som skaber et erhvervsled imellem danske virksomheder og de mest anerkendte konditorier og bagerier i landet. Opnå mange fordele, og løft stemningen i din virksomhed med nybagte boller eller rundstykker af højeste kvalitet.

Udsøgt dessert takeaway fra de bedste konditorier

Bestil dessert takeaway på bakerlane.dk, og få forskellige typer kager samt desserter lige til døren. Det tager kun få klik at bestille bagværk ud af huset. Uanset om du ønsker dessert takeaway til dit firma, eller du er interesseret i friskbagt rugbrød ud af huset, så er Baker Lane en god samarbejdspartner. En lækker dessert kan løfte stemningen på arbejdspladsen og give lidt humør og energi. Dette gælder uanset, om det er en spontan bestilling eller en ugentlig leverance. Baker Lane dækker alle dine behov for dessert take away, og hvis du benytter hjemmesiden, så har du forbindelse til nogle af de bedste konditorier i DK.

Få brød, desserter og kager leveret - bageri takeaway til firmaer fra Baker Lane.

Udlejning af fadølsanlæg og salg af fadkoblinger

Udlejning af fadølsanlæg og salg af fadkoblinger

Bestil udlejning af fadølsanlæg, eller køb dit eget hos tapshop.dk, der også forhandler tilbehør som fadkobling, tappetårn og tappehane. Se de skarpe priser på www.tapshop.dk, hvor du finder god information og videoer omkring køb og brug.

Udlejning af fadølsanlæg til attraktive priser

Hos tapshop.dk kan du leje et fadølsanlæg. Der tilbydes alt i udlejning af fadølsanlæg til events på www.tapshop.dk, som har et væld af muligheder i sit arsenal. Lej alt fra 1-haners anlæg til de store 8-haners rullebarer. Der udlejes også back-bar køleskabe samt transportable fadølsanlæg på paller. Hvis du blot ønsker fadøl til et enkelt event eller en række begivenheder, kan det i mange tilfælde betale sig at leje. Her er tapshop.dk en dansk ekspert, der tilbyder gode serviceløsninger, der passer til jeres fadølsbehov. Læs mere om fadølsanlæg udlejning på hjemmesiden, og book dig ind i kalenderen allerede i dag.

Fadkobling og anstikker - Køb hos tapshop.dk

Online hos tapshop.dk er det muligt at købe fadølsanlæg tilbehør, hvor du f.eks. finder tappetårne, CO2 regulatorer, tappehaner og fadkoblinger. Køb de gængse modeller på www.tapshop.dk, der leverer, uanset om du kigger efter en S, KeyKeg, D, A, Ball-lock eller Pin-lock fadkobling til dit anlæg. Står du lidt på bar bund i forhold til valget af fadkobling? Firmaet her har heldigvis udarbejdet en guide til valg af anstikker og fadkobling. Se en tabel over de forskellige typer fadkoblinger samt hvilken type øl, de skal tilsluttes. Der er også udarbejdet en hjælpevideo til formålet, som du ligeledes kan se direkte fra hjemmesiden. Hvis du har det mindste behov for assistance til valg af fadkobling, så skal du selvfølgelig altid blot kontakte personalet bag tapshop.dk.

Skal du stå for øllen til en fest? Det bliver naturligvis ikke bedre end ægte fadøl i stor stil. Uanset om du leder efter køb eller leje af fadølsanlæg, så er tapshop.dk firmaet, du skal have fat i. Det gælder hvad end du leder efter anlæg med vandbad eller kompressor. Køb også tilbehør som fadkobling, regulator til CO2 og N2 samt tappehaner og tappetårne i høj kvalitet.

Hos Slagter Zangenberg kan man nyde catering i Rødby herunder de spændende konfirmationsmenuer

Hos Slagter Zangenberg kan man nyde catering i Rødby herunder de spændende konfirmationsmenuer

Skal der være fest i det sydsjællandske, på Lolland eller Falster? Så kan det bestemt godt betale sig at kigge på menukortene hos Slagter Zangenberg. Den populære catering virksomhed har leveret maden til mange begivenheder, fester og events i området, og du kan være helt sikker på at de også nok skal sørge for at dine gæster går glade og mætte hjem fra festen. Man anvender altid friske og lækre råvarer, og uanset ordrens størrelse, gør man sig naturligvis altid ekstra umage. Læs videre herunder, hvis du vil vide mere.

Få en ekstra god oplevelse med catering i Rødby

Har du brug for at bestille mad i Rødby eller omegn? Så er Slagter Zangenberg et godt navn at have med i sine overvejelser. Catering virksomheden har god erfaring på området, og skal nok levere en lækker og alsidig menu, hvor alle gæsterne vil blive godt tilfreds med maden. Når man leverer catering i Rødby sørger man desuden for at maden leveres med et smil. Ingen sure miner, kun god, venlig og professionel service, hvilket altid gør det til en ekstra god oplevelse at bestille catering i Rødby eller for den sags skyld alle andre steder i landet. Og så gør det jo naturligvis slet ikke noget, at der altid er rigeligt med mad.

Spændende konfirmationsmenuer

Når der skal være konfirmation, skal man selvfølgelig have noget ekstra godt at spise. Som en del af viften af catering tilbud hos Slagter Zangenberg tilbyder man blandt andet konfirmationsmenuer. Alle konfirmationsmenuer man tilbyder er sat lækkert og spændende sammen, og der vil helt sikkert være noget for alle gæster. Og lige som ved andre typer catering i Rødby og omegn, bliver maden tilberedt med lækre råvarer og generelt efter alle kunstens regler. Besøg evt. www.slagterzangenberg.dk hvis du vil vide mere.

Vintermenu og julemenu - Førsteklasses diner transportable i Århus

Vintermenu og julemenu - Førsteklasses diner transportable i Århus

Tidens Køkken leverer menuer til årstider, og derfor kan du lige nu selvfølgelig bestille en lækker vintermenu, du kan læse mere om på tidenskoekken.dk. Du finder også forskellige julemenuer - mad perfekt til årets helt store julefrokost!

Bestil en vintermenu til festen i vintertiden

Vælg tre forskellige vintermenuer, som også kan fås som buffet. Det er ”hearty” anretninger perfekt til vinterens kolde temperaturer og hyggelige stunder indendørs med godt selskab. Tidens Køkken udmærker sig ved at tilbyde eksklusiv catering uden ekstra gebyrer. Den pris, der står på hjemmesiden, er gældende. Tidens Køkken tilbyder også kok under middagen for en fast timepris. En vintermenu fra dette cateringfirma egner sig til mange lejligheder. Bestil vintermad til fødselsdagen i vintermånederne eller måske til jubilæet eller firmafesten. Hos Tidens Køkken sørger de altid for at levere mad af bedste kvalitet og skabe en særskilt oplevelse for jer. Der er naturligvis benyttet sæsonens ingredienser i et så stort omfang som muligt. En madoplevelse, bestilt fra tidenskoekken.dk, efterlader én med en god smag i munden. Kvalitet er nøgleordet, når man bestiller vintermad ud af huset fra denne cateringvirksomhed.

Julemenu fra Tidens Køkken - Kulinariske mesterværker ud af huset

På www.tidenskoekken.dk finder du forskellige julemenuer til jeres julefrokost. Leder du efter god mad til årets julearrangement? Uanset om det er den gamle klasse eller arbejdet, der skal samles, så er julemaden et vigtigt element. Hos Tidens Køkken finder du klassiske juleanretninger samt mad til julefrokost med et unikt præg. Bestil årets julemenu ud af huset i Århus og resten af Østjylland. Tidens Køkken tilbyder i øjeblikket tre muligheder til julefrokosten, du kan læse mere om på tidenskoekken.dk. Bestil en julemenu, der er lavet ud fra de bedste ingredienser og med respekt for traditionerne. Gør noget ekstra ud af det i år, og vælg julecatering fra tidenskoekken.dk med gratis levering i Århus samt Østjylland.

Bestil mad til julefrokosten hos Tidens Køkken, der tilbyder flere, lækre julemenuer. Du er sikret en fast kuvertpris og gratis levering i Århus og omegn. Se også deres årstidsmenuer som f.eks. deres vintermenu, der kan bestilles i øjeblikket.

Protein Baker tilbyder glutenfrit brød og pandekager i form af bageblandinger

Protein Baker tilbyder glutenfrit brød og pandekager i form af bageblandinger

Protein Baker byder ind med et lækkert koncept til travle danskere, der elsker godt bagværk. De tilbyder blandinger til at bage glutenfrit brød, smagfulde protein pandekager og meget andet, du ikke kan vente med at sætte tænderne i.

Bag glutenfrit brød ud fra en mix

Protein Baker har gjort det let at bage glutenfrit brød. Deres bageblanding er nøje testet, så den bare sidder lige i skabet! Der findes en glutenfri blanding til brød samt en til boller i samme kategori. Udover at de ikke indeholder gluten, så er der skruet op for proteinindholdet. Dette gør dem både velegnede til glutenallergikere, atleter og andre, som prøver at undgå gluten eller indtage ekstra aminosyrer hver dag. Det er lækkert at kunne lægge pålægget ind i sin egen, hjemmebagte frokostbolle, klappe den sammen og tage den med i skole eller på arbejde. Det er en økonomisk, sund og velsmagende løsning, der stikker en tur i kantinen. Overvej også at bage glutenfrit brød til gæsterne lørdag eftermiddag. Det er selvsagt, at selvom der ikke er gluten i brødet, så er det stadig ligeså lækkert for folk, som ikke har noget imod at spise gluten.

Protein pandekager til en lørdag morgen

En anden mulighed, der også tilbydes på proteinbaker.dk, er protein pandekager. Det er de færreste, som ikke kan blive fristet af en høj tallerken med pandekager – præcis som Rasmus klump kan lide dem. Udover at egne sig til pandekager, så kan proteinblandingerne til bagning, som der tilbydes hos Protein Baker, også benyttes til at skabe vafler, hvis du altså ejer et vaffeljern. Disse bageblandinger kommer også uden gluten, og du kan vælge mellem adskillige smagsvarianter heriblandt chokolade, cookie og havre. Fordelen ved at vælge at bage pandekager med en bagemix fra proteinbaker.dk er også, at det tager væsentligt kortere tid, end hvis man selv skulle blande alle ingredienserne sammen.

Er du fristet af tanken om glutenfrit brød og protein pandekager? Så besøg proteinbaker.dk, og bestil de smagfulde bageblandinger hjem allerede i dag.

Engangsglas samt bæredygtige gaver via gagron.dk

Engangsglas samt bæredygtige gaver via gagron.dk

Gågrøn forhandler engangsglas og bæredygtige gaver via webshoppen. Denne kan du klikke ind på hos www.gagron.dk, og du finder både mere info derinde og i denne artikel.

Køb mange typer af engangsglas online hos Gågrøn

Der er sket en del i forhold til udviklingen af engangsglas, der er mindre miljøbelastende. Gågrøn er en dansk specialist, der designer glas i PLA, som står for PolyLacticAcid. Her får man relativt robuste engangsglas, som man kender dem fra petro produkterne, men det er muligt at kompostere PLA bioplast ved specielle anlæg, som nogle danske kommuner gør. Den traditionelle form for plastik, er man ikke i stand til at gøre dette ved, og det tager flere tusinde år for denne at blive nedbrudt på naturlig vis. Derfor er et enkelt miljøtiltag at skifte over til bæredygtige engangsglas i bioplast, som fx dem der føres på gagron.dk. Du finder også papkrus i samme kategori, som også er produceret under etiske forhold. Her finder du både engangsglas og krus af en miljøvenlig kvalitet, der kan benyttes til kolde såvel som varme drikke.

Bestil bæredygtige gaver til en ven eller veninde

Leder du efter en gave til en person, du holder af, som også går meget op i at forbedre miljøet? Så klik ind på gagron.dk, og se kategorien med bæredygtige gaver. Gågrøn står for gaver med holdning, der fx er egnet som værtindegave eller til housewarming. Hos Gågrøn fokuseres meget på at skabe gaver, der også er anvendelige, og som modtageren naturligvis bliver glad for. Dette skal selvfølgelig stå i samspil med miljøet, hvor der er benyttet materialer og fremgangsmetoder, der er en del mindre miljøbelastende end den typiske gave fra en alm. butik af. Sortimentet byder på bæredygtige gaver som madwrap med bivoks, sugerør i rustfrit stål samt en vandflaske i samme materiale. Du kan også shoppe klassiske urteknive, kopper, skåle, isterningebakker eller et gavekort, hvis du er i tvivl om, hvad modtageren ønsker.

Køb alt inden for miljøvenlige artikler online på gagron.dk. Hos Gågrøn kan du shoppe bæredygtige gaver og engangsglas af en høj kvalitet.

Hos Slagter Zangenberg kan man bestille mad ud af huset på Sjælland såvel som catering på Lolland

Hos Slagter Zangenberg kan man bestille mad ud af huset på Sjælland såvel som catering på Lolland

Hvorfor vælger så mange i det sydsjællandske at bestille mad ud af huset på Sjælland fra Slagter Zangenberg? Det er der nok flere gode grunde til. Her i artiklen vil vi skitsere et par af dem, og måske overbevise dig om, at netop denne catering virksomhed er den rigtige til at levere maden, når I f.eks. har brug for catering på Lolland, mad ud af huset på Sjælland eller lignende. Læs mere herunder.

Friskt mad ud af huset på Sjælland 

Hvilke fordele opnår du som kunde, når du vælger at bestille mad ud af huset på Sjælland fra Slagter Zangenberg? Først og fremmest er der de gode råvarer. Både grøntsager og kød er nøje udvalgt ud fra skrappe kriterier til friskhed og udseende, hvilket er et rigtig godt sted at starte når man skal sammensætte en lækker mad ud af huset oplevelse. Man har som kunde desuden gode muligheder for at tilpasse mad ud af huset på Sjælland efter ens behov, i stedet for at der er tale om en skabelonagtig løsning. Bestemt også en faktor som er med til at gøre det til en god oplevelse at bestille mad ud af huset på Sjælland fra www.slagterzangenberg.dk.

Catering på Lolland med smagfulde retter

Foruden mad ud af huset på Sjælland, tilbyder man blandt andet også catering på Lolland, Falster og Møn hos Slagter Zangenberg. Og her kan I på samme måde glæde jer til smagfulde retter, som jeres gæster helt sikkert vil huske tilbage på med glæde. Man sørger desuden altid for at levere catering på Lolland hvor servicen er lige som den skal være, og hvor maden leveres med et smil. Og så klares catering på Lolland end da til ganske fornuftige priser, særligt når man tager højde for hvor smagfuld og spændende maden altid er. Klik ind på virksomhedens hjemmeside hvis du vil vide mere.