Mad & Gastronomi

Her hos Homecure.dk elsker vi naturligvis alt, der har med mad & gastronomi at gøre. Derfor har vi i denne kategori samlet nogle af vores yndlingsaktører på scenen for mad & gastronomi. Så ligegyldigt om du leder efter et anbefalelsesværdigt og fleksibelt cateringfirma, en god og kvalitetsbevidst slagter eller pris- og miljøvenligt engangsbestik, kan du finde det i artiklerne nedenfor. Artiklerne giver et godt og hurtigt overblik over de respektive virksomheder, og hvis der er noget, der fanger din interesse, kan du hurtigt klikke dig videre til deres egne hjemmesider - direkte fra artiklen. Det er nemt, hurtigt og smart. Rigtig god læselyst herfra.

Lav dit eget slik og chokolade hjemme i køkkenet med Det Søde Liv

Lav dit eget slik og chokolade hjemme i køkkenet med Det Søde Liv

Har du en sød tand, og ønsker du at give dig i kast med opskrifter på spændende lækkerier? Så er Det Søde Liv fra Aromaland.dk lige noget for dig. Det Søde Liv tilbyder et hav af råvarer og udstyr af høj kvalitet til hjemmelavet slik, chokolade og meget andet. Deres sortiment består af alt, du skal bruge til at kreere lækre delikatesser hjemme i dit eget køkken.

Det Søde Liv ønsker at udbrede glæden ved hjemmelavet slik 

Det Søde Livs historie går tilbage til 1992, hvor Helle Beisheim etablerede brandet og skrev bøger og opskrifter til de søde sager. Senere drev Susanne Madsen Det Søde Liv i en årrække. Her begyndte hun bl.a. at fremstille et bredt udvalg af delikatesser og startede fantastiske flødebollekurser.

I 2013 overtog Aromaland.dk Det Søde Liv for at kunne tilbyde endnu flere produkter til at lave sit eget slik, chokolade, bolsjer og flødeboller. Ønsket er at udbrede glæden ved at skabe noget selv i form af slik og andre søde sager sammen med familie og venner.

Hos Det Søde Liv finder du råvarer af bedste kvalitet

Når du går på opdagelse i Det Søde Livs sortiment, finder du udelukkende råvarer af bedste kvalitet, der alle er nøje udvalgt med kærlighed for det gode håndværk i højsædet. Du har bl.a. mulighed for at vælge vaniljestænger fra Ny Guinea og Tahiti, mentolkrystaller fra pebermynteplanten og lækre vaffelbunde til dine flødeboller. Med produkter i høj kvalitet er du sikret gode resultater hver gang, du går i køkkenet og fremstiller slik og chokolade.

I udvalget finder du også lækre aromaer, der tilfører masser af god smag til f.eks. bolsjer, flødekarameller og desserter, flot kagepynt, der kan forskønne dine kager og en lang række forme til forskellige formål. Med produkter fra Det Søde Liv hos Aromaland.dk går du aldrig ned på råvarer og udstyr.

Kom godt i gang med et smart startsæt 

Vil du gerne i gang med at lave dine egne lækkerier, men er du i tvivl om, hvor du skal starte? Så er et startsæt en rigtig god løsning. Med et startsæt til lav selv slik fra Det Søde Liv får du alt, du skal bruge til at kreere søde sager hjemme i køkkenet. 

Når du føler dig godt tilpas med de forskellige råvarer, kan du begynde at eksperimentere med farver og aromaer for et unikt ydre og lækre smagskombinationer - kun fantasien sætter grænser.

Culina skaber snedkerkøkkener til det moderne hjem

Culina skaber snedkerkøkkener til det moderne hjem

Er du ved at indrette og måske designe dit eget køkken? Så er du garanteret overvældet af de mange forskellige muligheder, som du har at vælge imellem – selv når du allerede har besluttet dig for hvilken stil, der passer bedst til dit hjem. Særligt køkkenet kan for mange give problemer, da der er mange hårde hvidevarer, som man skal have inkorporeret i et stilrent look. Derfor kan det være en god idet at finde hjælp til design af et ægte snedkerkøkken. På den måde er du sikker på, at du får så stilrent og funktionelt et køkken, som du ønsker.

Få hjælp af Culina til dit snedkerkøkken

Hvis du gerne vil være sikker på, at få designet det helt rigtige snedkerkøkken til dit hjem, så er Culina det helt rigtige valg af samarbejdspartner. Culina leverer eksklusive snedkerkøkkener med de nødvendige og ønskede hårde hvidevarer inkorporeret i et flot design. Hvis du vælger at få hjælp af Culina, så vil du desuden have en række forskellige og utroligt flotte muligheder at vælge imellem. De designer nemlig mange forskellige snedkerkøkkener hvert år, og dermed er du garanteret, at du kan finde ét, der falder i lige netop din smag.

Et snedkerkøkken i egetræ

Et køkken i egetræ vil være perfekt til dig, der gerne vil have lidt varme ind i et ellers meget moderne køkken. Egetræ spiller fantastisk flot sammen med den mere nordiske og moderne stil, som mange foretrækker, og det skaber en flot balance mod mere rå designelementer. Et snedkerkøkken i egetræ er det perfekte danske køkken, og Culina rammer ideelt dansk køkkendesign hver gang, når du ønsker det. Det vil sige, at de sørger for at skabe rum og plads til, at man kan leve i køkkenet, mens det samtidigt er lækkert og gennemført at se på.

Husk køkkenets funktionalitet

Noget af det, der kan gå galt for mange, når de designer deres eget køkken er, at de glemmer at det skal være funktionelt. De glemmer, at køkkenet er et samlingspunkt i hverdagen, og faktisk også nogle gange, når der kommer gæster. Derfor skal det ikke kun være et stilrent snedkerkøkken; det skal også være rummeligt. I gennemførte snedkerkøkkener skal der være god arbejdsplads og nem adgang til de hårde hvidevarer, som du bruger i hverdagen – og der skal selvfølgelig være opbevaring til de ting, der kun bruges engang imellem.

Sousvide.dk tilbyder vakuumposer og sous vide pakketilbud

Sousvide.dk tilbyder vakuumposer og sous vide pakketilbud

Uanset om man skal til at kaste sig over sous vide madlavning for første gang, eller allerede har en del erfaring med sous vide maskiner, vakuumposer osv. er Sousvide.dk en fremragende butik at kigge forbi. Der er virkelig samlet en masse gode produkter inden for kategorien, som alle forhandles til rimelige priser. Samtidig har man brugt god tid på at finde frem til produkter, som lever op til en ordentlig kvalitet, uanset om det ”bare” handler om et par nye vakuumposer eller et helt sous vide pakketilbud.

Sous vide pakketilbud garanterer lækker mad

Der er gode muligheder for at komme godt fra start med sous vide, når man besøger www.sousvide.dk. Ikke mindst med deres smarte sous vide pakketilbud, som man finder i flere varianter på hjemmesiden. I et sous vide pakketilbud finder man alt hvad man skal bruge for at komme i gang med sous vide madlavning inklusiv vakuumpakker, vakuumruller og en sous vide stav. Sous vide er i virkeligheden ikke så svært eller uoverskueligt, som det måske kan virke, inden man går i gang. Alligevel så er der lige lidt udstyr, som man ikke rigtig kommer uden om at skulle investere i. Heldigvis er det hele klaret nemt, med den danske butiks sous vide pakketilbud. Kender du én som du ved gerne vil i gang med sous vide, vil et sous vide pakketilbud helt sikkert være en glimrende gaveide, der fjerner de sidste undskyldninger for at kaste sig ud i det. Husk at hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art, f.eks. vedrørende et specifikt sous vide pakketilbud, kan du kontakte kundeservice på hjemmesiden og få en snak.

Find de rette vakuumposer

Der er naturligvis også andet tilbehør til sous vide klar til levering, når man besøger hjemmesiden. F.eks. kan du købe vakuumposer. Alle vakuumposer er naturligvis godkendt til fødevarer. Her finder man vakuumposer i slidstærk kvalitet, og har mulighed for at vælge imellem flere varianter.  I takt med at man får mere erfaring med sous vide, vil man som regel også blive mere interesseret i at prøve nyt grej af. Måske viser det sig, at du foretrækker rillede vakuumposer frem for glatte vakuumposer. Har du endnu ikke besøgt Sousvide.dk og kigget deres udvalg inden for både sous vide pakketilbud, vakuumposer og en masse andet godt udstyr til køkkenet igennem, kan du sagtens nå det endnu. 

Køb hornfisk eller pighvar hos Friskfangetfisk

Køb hornfisk eller pighvar hos Friskfangetfisk

Helt som navnet leder tankerne hen på, er Friskfangetfisk den helt rigtige side at kigge forbi, hvis man gerne vil købe alt lige Pighvar og Hornfisk til rejer og Østers. Butikken har nemlig altid et herligt udvalg af frisk og lækker fisk og skaldyr klar til levering, og sørger altid for et ekstra højt serviceniveau. Og næsten som det bedste af det hele, så leveres varerne direkte til din dør. Læs mere om butik og katalog i artiklen herunder.

Friskfanget hornfisk til aftensmaden

Der er altid et bredt udvalg af velsmagende fisk klar til levering hos www.friskfangetfisk.dk, der er friskfanget og leveret direkte til din dør. Der er derfor ikke længere nogen undskyldning for at vælge fisk fra i din hverdag. Kataloget varierer efter årstid, men kan f.eks. ofte byde på hornfisk og pighvar. Hornfisk er en lækker og velsmagende spisefisk, som især er at finde i fiskehandlernes udvalg fra tidlig forår og hen over sommeren. Hornfisk kan laves på flere forskellige måder når den skal tilberedes. Mangler du inspiration til tilberedning af hornfisk, kan du finde spændende inspiration på Friskfangetfisk ’s egen hjemmeside lige nu, hvor du også kan læse lidt mere om hornfisk generelt.

Tilbered en lækker friskfanget pighvar

Udover hornfisk, finder du som nævnt bl.a. også pighvar hos Friskfangetfisk lige nu. Pighvar smager fantastisk og er anerkendt som en af de absolut bedste spisefisk man finder i det danske farvand. Det er unægteligt noget af en delikatesse. Pighvar fanges året rundt, og er da også i højere og højere grad at finde på danskeres middagsbord nytårsaften, i stedet for den traditionelle nytårstorsk. Man kan både tilberede på grill, pande eller i ovnen, alle variationer smager fantastisk. Besøg forhandlerens hjemmeside allerede i dag. Der kan du få et kig på mulighederne inden for bestilling af bl.a. hornfisk, pighvar og andre lækre spisefisk, samt samlede fiskekasser / fiskepakker.

Kelds Pølser tilbyder leje af pølsevogn i Aarhus og Silkeborg

Kelds Pølser tilbyder leje af pølsevogn i Aarhus og Silkeborg

En klassisk pølsevogn til dit næste arrangement går du aldrig galt i byen med. Hos Kelds Pølser udlejes pølsevogne med alle de bedste klassikere på menuen. Lej for eksempel en pølsevogn i Aarhus eller Silkeborg og forvent glade gæster, fyldte maver og en mindeværdig begivenhed.

Bestil pølsevogn til din fest i Aarhus

Smilets by bliver kun ved med at smile, hvis du lejer en pølsevogn til dit næste arrangement i Aarhus, og andre steder i Østjylland! Lej en pølsevogn i Aarhus, og bespis dine gæster med alt, hvad hjertet begærer af både vådt og tørt. Med Kelds Pølser lejer du flotte og nye pølsevogne til alle typer af arrangementer, hvad end det er farmors fødselsdag eller lillebrors barnedåb. Det sjove indslag vil bestemt blive et hit de færreste glemmer lige med det samme. Leje af pølsevogn i Aarhus eller rundt om i Østjylland kan gøres på flere forskellige måder. Tag eventuelt et kig på pakken, der indeholder 4-5 slags pølser med brød, samt forskellige drikke ad libitum i 2 timer ad gangen.

Lej en pølsevogn til begivenheden i Silkeborg

En pølsevogn er selvfølgelig også en mulighed, hvis du bor i Silkeborg. Lej en pølsevogn i Silkeborg hos Kelds Pølser - få et tilbud her og blive præsenteret for en menu, der på en gang er traditionel og utraditionel. Lejer du en pølsevogn i Silkeborg vil du højst sandsynligt overraske et par af dine gæster med en uformel catering oplevelse, samtidigt med at endnu flere vil blive glade for at blive mødt af den klassiske pølsevogns-menu. At leje en pølsevogn i Silkeborg er derfor et fantastisk valg til arrangementet, der hverken skal være for formelt eller traditionelt. Kelds Pølser passer både familiearrangementer eller firmafester, og kan også sagtens sammensættes til dit specifikke event. På www.kelds-polser.dk findes en kontaktformular, hvor du kan specificere præcis hvilken type event du har i tankerne, så medarbejdere fra Kelds Pølser kan planlægge din fests festlige måltid.

Besøg www.kelds-polser.dk og find pølsevogne af høj kvalitet til lave priser.

Vælg krydderurter og paprika i høj kvalitet hos tikrydderier.dk

Vælg krydderurter og paprika i høj kvalitet hos tikrydderier.dk

Når du skal prøve nye retter, så er det selvfølgelige vigtigt at du har det rette krydderi hjemme. Inden du går i gang, vil det være en god ide at du kontrollerer om du mangler krydderier. Tag ind forbi T.I. Krydderier og find de rette krydderurter og krydderier som paprika.

Find de bedste krydderurter som oregano og basilikum

Krydderurter kan gøre utroligt meget for en ret, og nogle retter bruger rigtig mange af dem. Hos T.I. Krydderier er de klar over, hvor vigtige krydderurter er, og har derfor også et bredt udvalg, der giver dig mulighed, for at finde det helt rigtige til dit køkken. I deres udvalg af krydderurter kan du blandt andet finde citronmelisse, estragon og laurbærblade, i blandt andet spændende. Du kan være sikker på at der vil være noget som du skal bruge. Det er selvfølgelig også muligt at finde økologiske krydderurter, som blandt andet persille, rosmarin og oregano. Uanset hvilke former for krydderurter du leder efter, vil du være sikker på at du finder det hos T.I. Krydderier, der desuden har fri fragt på ordre over 300 kr.

Giv din mad lidt ekstra med røget paprika

Du kan dog finde meget andet en krydderurter. T.I. Krydderier har et væld af blandt andet paprika, der også kommer i forskellige varianter. Der er nogle der foretrækker deres paprika sød, andre røget, og nogle foretrækker den er lidt stærk. Uanset hvilken type paprika du foretrækker, kan du finde den på hjemmesiden. De har et varieret udvalg, der giver dig mulighed, for at finde den du foretrækker. Det paprika du finder på siden er i rigtig god kvalitet, og giver derfor den helt rigtige smag i din madlavning. Du kan også finde økologisk paprika, hvis du gerne vil have at dine krydderier er økologiske. Hos T.I. Krydderier har de både paprika og andre krydderier, der kommer i rigtig god kvalitet, som vil give en helt fantastisk smag til din madlavning.

Frokostordning til virksomheder i København og catering til teambuilding

Frokostordning til virksomheder i København og catering til teambuilding

Hos Madkonceptet tilbydes en lang række services inden for catering til, men ikke udelukket til, erhverv. De tilpasser menuen, uanset om det er jeres daglige frokostordning på arbejdspladsen eller til et specielt teambuilding-event. Der leveres mad ud af huset i hele København.

Madkonceptet og deres forrygende frokostordning i København

Få den måske bedste frokostordning i København med masser kærlighed selv for de mindre detaljer. Det er de små forskelle, der tilsammen bidrager til helhedsindtrykket og er med til at gøre denne frokostordning i København til noget specielt. Frokostordningen kan også meget mere end at give næring, mætte maver og masser af smag til den daglige rutine. Som abonnent hos Madkonceptet får man også adgang til en række tilvalg. Det kunne være, at I har planlagt et teambuilding-event eller en anden type firmabegivenhed? I så fald er der rigtig meget at vinde ved at udnytte jeres frokostordning til fulde. Maden leveres til jeres firmas adresse direkte i København.

Catering langt ud over det, man forventer

Catering hos madkonceptet.dk handler om rigtig mange ting - også til begivenheder til private som bl.a. til julefrokoster, konfirmationer og lignende. På www.madkonceptet.dk er alle muligheder beskrevet i detaljer. Lad mig anbefale deres fremragende vælg-selv kategorier som f.eks. 3-retters menuer, tapas etc., hvor man blot sætter krydser. Catering er, som sagt, perfekt til firma events, hvor det handler om at styrke sammenholdet og fællesskabet. Uanset om I skal trække i tov mod hinanden, eller I skal prøve et af de spændende Exit-Rooms, så lad Madkonceptet sørge for catering til jeres firmaevent.

Der er nok at vælge imellem på madkonceptet.dk, som med deres firmafrokost har gjort det til en eksklusiv oplevelse at spise sundt, lækkert og nærende på arbejdspladsen. Når julefrokosten eller en anden firmabegivenhed skal planlægges, så står Madkonceptet også klar til at hjælpe jer. Deres catering indeholder noget for enhver smag. Glæd jer til at sætte tænder i de friskeste retter, der altid er lavet med gode råvarer.

Hos HEDEBOGAARD A/S kan du købe eksotisk, mexicansk krydderi såvel som sort te

Hos HEDEBOGAARD A/S kan du købe eksotisk, mexicansk krydderi såvel som sort te

Gå aldrig ned på smag, men find alt i krydderier og te hos www.hedebogaard.dk i dag. Her er du altid sikker på at finde netop de smage, som du er på udkig efter. Dermed er HEDEBOGAARD A/S den nemmeste vej for dig mod et sjovere og mere udforskende køkken med madlavning for enhver smag. Tjek selv sortimenterne af alt fra grøn og sort te til indiske og mexicanske krydderier m.m. ud i dag.

Salg af mexicansk krydderi online

Det mexicanske køkken er både spicy, lækkert og eksotisk, og ved hjælp af det flotte sortiment af netop mexicanske krydderier fra HEDEBOGAARD A/S har du mulighed for at skabe dit helt eget mexicanske køkken hjemme hos dig. Lav de mest velsmagende tacos, burritos eller helt tredje mexicanske ret med de mexicanske krydderier. Du finder mexicanske krydderier i alle afskygninger, såsom hel spidskommen, guacamole og taco krydderi og meget andet. Der er ikke det mexicanske krydderi, du ikke finder her.

Sort te med kraft, fylde og vidunderlig aroma

Hvis du elsker smagen af te, er sort te lige noget for dig. HEDEBOGAARD A/S forhandler et flot udvalg af sort te med flere smagsvarianter, som du kan gå på udkig i og vælge mellem. Find bl.a. sort te med smag af lakrids, juletoner, tranebær og meget andet. På den måde er der altså sort te for enhver smag i det flotte sortiment. Alt sort te herfra, trods den høje og lækre kvalitet, forhandles billigt, så du kan prøve flere spændende smage ud i én ordre.

Bliv inspireret til at udvide din sans for smag og madlavning hos HEDEBOGAARD A/S. Her finder du krydderier indenfor hele verdens køkkener, som du kan lære at kende.

En vidunderlig hjemmeside med drageret fudge og flødekarameller

En vidunderlig hjemmeside med drageret fudge og flødekarameller

Ingenting stikker den ægte vare. Hos Karamelleriet tilbyder de dragerede karameller, der er omgivet med den lækreste chokolade. De fremstiller bløde karameller af fløde i mange smagsvarianter. Opdag også deres luksus gaveæsker med forskellige karamelvarianter på www.karamelleriet.dk. De egner sig perfekt som værtsgave.

Drageret karamel med spændende smagsnoter

Kombinationen af hvid og mørk chokolade med karamel skaber noget unikt og nærmest mirakuløst. Prøv de dragerede karameller fra Karamelleriet, som egner sig perfekt til kaffen. Tag en håndfuld med på arbejde, så du har et sukkerboost i eftermiddagspausen. Eller nyd dem i godt samvær med kæresten en almindelig weekenddag. På karamelleriet.dk finder du i øjeblikket tre forskellige dragerede karameller. Oplev deres fudgy variant med mørk chokolade og lakrids. Smag også på drageret karamel med hindbær eller med et strejf af passionsfrugt. Når dagen er grå og trist, kan en bøtte med Karamelleriets dragerede karameller give lidt kulør. Den bløde, uimodståelige fudge smelter nærmest på tungen.

Køb bløde karameller med hurtig levering på karamelleriet.dk

Karamelleriet laver selv bløde karameller, som leveres til hele Danmark. Deres flødekarameller har en fantastisk konsistens, som ikke er alt for blød. De fås også i en gaveæske, der egner sig perfekt til housewarming eller venindegave. På karamelleriet.dk tilbydes havsaltkarameller samt bløde karameller med salmiak, pebermynte, citron og andre aromaer. De bløde flødekarameller er skabt med passion og ekspertise. Resultatet er en kvalitet, som ikke kan sammenlignes med alternativerne i supermarkedet. Bestil bløde karameller eller andet for over 399 kroner. Derved bliver fragten gratis for dig. Du bliver nødt til at opleve disse håndlavede flødekarameller!

Hos Karamelleriet ved de, hvordan man fremstiller eksklusive bløde og dragerede karameller. Når det kommer til smag, så er der intet, som stikker disse. Ønsker du en hårdere mulighed? Deres klippestykker er et perfekt alternativ til de bløde, fudge-varianter. Hvis du mangler gaveinspiration, så hold dig opdateret med deres spændende gaveæsker. God shoppelyst på www.karamelleriet.dk.

Balsamico og småkager fra Italien hos Sorgenfri Specialiteter

Balsamico og småkager fra Italien hos Sorgenfri Specialiteter

Der er intet som et par drys italiensk balsamico på en sprød salat, hvor du selv har nøje udvalgt grøntsagerne og friskhakket dem. Du har måske tilføjet lidt feta, gedeost eller nogle andre unikke touches for at gøre salaten helt speciel. Køb balsamico i bedste kvalitet på sorgenfrispecialiteter.dk, der også forhandler olivenolie. De sælger også danske småkager, der smager vidunderligt. Tag dem frem til kaffen om søndagen eller som et lille sukkerboost i hverdagen.

Prøv italiensk balsamico i dine sommerlige salater

Sorgenfri Specialiteter har et velegnet udvalg til dem, der leder efter den bedste italienske balsamico og andre delikatesser fra landet, der er formet som en støvle. I Italien ved de, hvordan balsamico skal smage, og sorgenfrispecialiteter.dk fører et stort udvalg. I samme kategori kan du også købe olivenolie, der er koldpresset. Det giver en naturlig smag, man aldrig bliver træt af. Foruden italiensk balsamico og olivenolie, så kan du også gå på udkig i krydderolie, der egner sig godt til mange retter. Ønsker du den ultimative, gourmetoplevelse? Trøffelolie skal smages, og på sorgenfrispecialiteter.dk finder du også denne type.

Vidunderlige danske såvel som italienske småkager

Sorgenfri Specialiteter har også valgt at bidrage med lidt til den søde tand. Det kunne være nogle italienske eller danske småkager, der kan tages frem, når kaffen serveres. De sælger de velkendte HYGGE dåser med delikate småkager, som vi alle sammen elsker. De fører også lækre Cantucci italienske småkager, der giver en anderledes twist. Sorgenfri Specialiteter sælger forskellige typer småkager. Find ud af, hvilken er din favorit. Prøv evt. en af hver og lidt mere til. Hvis du bestiller for over 300 kroner, så er fragten gratis. Køb italienske og danske småkager på sorgenfrispecialiteter.dk i dag. Så sørger de for at sende dem af sted hurtigt med posten.

Fans af delikate oplevelser og gourmeteventyr kommer til at finde deres nye hjem i sorgenfrispecialiteter.dk. Den står nemlig ikke kun på italiensk balsamico, olie og småkager. Se også alle de andre specialiteter online, og lad tænderne løbe i vand.

Taste of Latinamerica leverer spiritus og krydderier fra Peru, naturligvis inkl. Pisco

Taste of Latinamerica leverer spiritus og krydderier fra Peru, naturligvis inkl. Pisco

Find krydderi fra Peru på www.tasteoflatinamerica.dk, som sælger chili, sovser m.m., der kan blandes i retter for at give den helt særlige latinamerikanske smag fra krydderiernes respektive oprindelsesland. Hvis du leder efter noget stærkt til ganen, så er Pisco måske også en god tilføjelse til din indkøbskurv. Det er vidunderligt at prøve madlavning fra steder, man måske har været på ferie. Hvis det skal være ægte latinamerikansk, så kræver det også en ingrediensliste, man måske ikke lige finder i det lokale danske supermarked.

Køb krydderi fra Peru på tasteoflatinamerica.dk

Køb krydderi fra Peru til stærke priser. Du finder de famøse peruvianske mærker, man også kommer til at spotte på hylderne rundt omkring i Lima og andre områder af landet. Samtidig finder du det danske mærke UKU, der har hentet inspiration fra Peru, og som også bruger landets lokale ingredienser for at skabe de forskellige fødevarer. Det giver en autentisk kvalitet, du kommer til at synes rigtig godt om. Første gang, man prøver kræfter af med Peru-køkkenet, så kunne man overveje at gøre det lidt let for sig selv. En af de peruvianske krydderiblandinger er måske et godt udgangspunkt. Find autentisk krydderi fra Peru allerede nu på tasteoflatinamerica.dk.

Pisco drikken hyldes

Pisco er en speciel drik, som er karakteristisk ved, at det kun er det første pres, som anvendes - altså hjertet fra destilleringen. Der kommer nemlig ikke til at blive tilført ekstra sukker eller vand. I Peru hylder de Pisco som værende en nationaldrik. Den kan med fordel nydes i en cocktail. Der findes mange forskellige måder at blande Pisco cocktails på, og Taste of Latinamerica har samlet en liste over klassikere, du bliver nødt til at prøve. Vil du vide mere om Pisco? Så klik direkte ind på www.tasteoflatinamerica.dk nu, og læs mere i kategorien eller ved at trykke på de forskellige varer. Du finder også andet i spiritus online.

Firmafrokost i høj klasse - Fokus på råvarerne

Firmafrokost i høj klasse - Fokus på råvarerne

Frokostordninger er så småt begyndt at blive normen, når vi zoomer lidt ind på København og de forskellige brancher og erhverv. Det har vist sig at være værdifuldt og motiverende med firmafrokost ud af huset. Denne service tilbydes af mange, men især madkonceptet.dk kan anbefales pga. fleksibilitet og brug af lækre råvarer.

Madkonceptet firmafrokost med levering til døren

Madkonceptet tilbyder firmafrokost til døren, og din virksomhed kan også komme på deres leveringsliste. Deres service skal ganske enkelt opleves. De formår at løfte firmafrokost op på et endnu højere niveau, end tidligere set. Det er gjort så enkelt som muligt at booke firmafrokost i KBH på www.madkonceptet.dk. Formularen skal blot udfyldes med nogle basale oplysninger, hvorefter madkonceptet.dk vil kontakte dig omkring andre detaljer. Det er en punktlig firmafrokost med masser af ekstra tilvalg til det originale abonnement. Læs mere om deres frokost som buffet til firmaer i hovedstaden online.

Sublim frokostordning i hovedstaden - Frokost til erhverv

Madkonceptet har frokostordning som en spidskompetence. Mange cateringvirksomheder holder jo nærmest fri i hverdagen, hvor der ikke rigtig er nogle højtider og begivenheder at lave mad til. Det er dog ikke tilfældet hos dem. Tværtimod, så arbejder de på højtryk den helt almindelige mandag, onsdag osv. De kan sørge for ordentlig mad til jeres kontor. Frokostordning er et koncept, som firmaer i København har taget til sig. Med en god frokostordning opnår man også en række sekundære fordele, som ikke er åbenlyse ved første øjekast. Vil du vide mere om frokostordning og din virksomheds muligheder? Bestil et af de mest kvalitetsdygtige abonnementer inden for frokost til erhverv på madkonceptet.dk.

Madkonceptet er din partner inden for firmafrokost. Få konkurrenter har mulighed for at komme i nærheden af deres service og madkvalitet. Læs om tapas ud af døren og konfirmationsbuffet samt andet inden for catering til private fester. På www.madkonceptet.dk står der også mere om diner transportable til firmafester som bl.a. julefrokost, sommerfest osv. De kan, kort sagt, levere god mad til alle festligheder i livet.

Fantastisk firmafrokost i Aarhus - mad af høj kvalitet

Fantastisk firmafrokost i Aarhus - mad af høj kvalitet

Frokost+ vil glædeligt stå for jeres frokost. De kan tilbyde miljøvenlig levering lige til jeres dør. Deres frokostordning fås bl.a. i Aarhus og Skanderborg, men også Randers, Hinnerup, Hadsten og Horsens. Firmafrokost bidrager ofte med yderligere arbejdsglæde og mere energi i de sene timer. Serviceniveauet er meget højt, og hele konceptet er også beskrevet på www.frokostplus.dk.

Virkelig lækker firmafrokost til hele Aarhus og byer i Østjylland

Den praktiske mulighed er at vælge firmafrokost hos Frokost+, som kører ud til bl.a. Aarhus og de omkringliggende egne. Det er naturligvis i Aarhus C, at en stor portion af virksomhederne befinder sig. Vækstmiljøet i DK’s næststørste by er dog ikke udelukkende i indre by, men også forskellige forstæder som Viby J., Risskov og Skejby. Det er selvfølgelig også områder, hvor Frokost+ kører ud til. Firmafrokost til Galten, Sabro og Hinnerup er også en mulighed, ligesom at de kører syd på til Horsens og Skanderborg eller nord på til Randers. Ja, faktisk så leverer Frokost+ deres berømte firmafrokost til store dele af Østjylland, og på frokostplus.dk finder du nærmere info omkring geografi og deres berømte buffet.

Tilmeld dig frokostordninger til firmaer nemt på frokostplus.dk

Man kommer hurtigt til at glæde sig til maden i frokostpausen, når man er tilmeldt denne frokostordning til firmaer. Denne følelse forsvinder ikke, fordi man kommer aldrig til at køre træt i maden. Frokost+ har kokke med bredt kendskab til flere kulinariske skoler, og det gør, at det er en leg for dem at variere retterne fra dag til dag. Så der vil altid være noget nyt på menuen, som du selvfølgelig kan se et stykke tid på forhånd via frokostplus.dk. De erfarne og kompetencerige kokke med stor kærlighed for madlavning glæder sig også til at byde din virksomhed velkommen og til at imponere jer med deres berømte frokostbuffet. Deres frokostordning kan også fås som portionsanretning til de firmaer, hvor det vil give mest mening. Du har mulighed for at få et ganske uforpligtende tilbud på www.frokostplus.dk.

Hos biokapslen.dk finder du et stort sortiment af bæredygtige Nespresso kompatible kapsler til lave priser

Hos biokapslen.dk finder du et stort sortiment af bæredygtige Nespresso kompatible kapsler til lave priser

Biokapslen har udviklet en bæredygtig Nespresso kapsel i bionedbrydelige materialer. Læs mere om et smart abonnement med bæredygtige og billige kaffekapsler leveret lige til døren her.

Vælg dine Nespresso kompatible kaffekapsler i bæredygtig emballage

Hvis du har en Nespresso maskine, så har det måske slået dig, at det nok ikke er så bæredygtigt at smide en plastikkapsel med aluminiumslåg i skraldespanden, hver eneste gang du laver dig en kop kaffe. Det har Biokapslen tænkt over. Derfor har de udviklet en bæredygtig Nespresso kompatibel kaffekapsel, som giver dig muligheden for at nyde en kop gourmetkaffe brygget lynhurtigt med bedre samvittighed i forhold til klimaet. Deres bæredygtige Nespresso kaffekapsel er lavet i bionedbrydelige materialer, så du kan smide den i den grønne biospand bagefter, eller ud på komposten, hvis du har sådan en. Den kan omsættes til biogas i et almindeligt biogasanlæg. Den bæredygtige kapsel med Nespresso kompatibilitet er fyldt med gourmetkaffe, og de har fire forskellige kaffesorter at vælge imellem, som alle er lokalt ristet på et kaffebrænderi på Fyn. Du kan være sikker på at smagen er i top, og så er den endda langt billigere end de almindelige Nespresso kapsler. Læs om deres smarte alternativ på www.biokapslen.dk.

Billige kaffekapsler - erstatter plastik- og aluminiumskapslerne

Biokapslen har udviklet billige kaffekapsler, som kan erstatte plastik- og aluminiumskapslerne, som jo ikke ligefrem er nogen bæredygtig måde at lave kaffe på. Med deres bionedbrydelige kapsler til skarpe priser får du kaffe i den bedste kvalitet, lokalt ristet på Fyn, brygget med Nespresso maskinens sædvanlige lynende hastighed og langt bedre smag i munden i forhold til klimaet. De yderst billige kaffekapsler kan smides direkte på komposten, i biospanden eller endda graves ned i jorden, hvis du synes det er sjovt. De har flere Rainforest Alliance certificerede kaffer, som sikrer dig gode produktionsforhold – både i forhold til klimaet samt for kaffebønderne. Du kan bestille en prøvepakke med 20 billige kaffekapsler med de fire forskellige kaffesorter, som bliver leveret direkte til din dør for kun 29 kr. På den måde kan du finde dine yndlingskaffer – skal den være mellemristet eller mørkristet?  Det er alt sammen op til dig. Læs mere på deres hjemmeside biokapslen.dk.