Taste of Latinamerica leverer spiritus og krydderier fra Peru, naturligvis inkl. Pisco

Find krydderi fra Peru på www.tasteoflatinamerica.dk, som sælger chili, sovser m.m., der kan blandes i retter for at give den helt særlige latinamerikanske smag fra krydderiernes respektive oprindelsesland. Hvis du leder efter noget stærkt til ganen, så er Pisco måske også en god tilføjelse til din indkøbskurv. Det er vidunderligt at prøve madlavning fra steder, man måske har været på ferie. Hvis det skal være ægte latinamerikansk, så kræver det også en ingrediensliste, man måske ikke lige finder i det lokale danske supermarked.

Køb krydderi fra Peru på tasteoflatinamerica.dk

Køb krydderi fra Peru til stærke priser. Du finder de famøse peruvianske mærker, man også kommer til at spotte på hylderne rundt omkring i Lima og andre områder af landet. Samtidig finder du det danske mærke UKU, der har hentet inspiration fra Peru, og som også bruger landets lokale ingredienser for at skabe de forskellige fødevarer. Det giver en autentisk kvalitet, du kommer til at synes rigtig godt om. Første gang, man prøver kræfter af med Peru-køkkenet, så kunne man overveje at gøre det lidt let for sig selv. En af de peruvianske krydderiblandinger er måske et godt udgangspunkt. Find autentisk krydderi fra Peru allerede nu på tasteoflatinamerica.dk.

Pisco drikken hyldes

Pisco er en speciel drik, som er karakteristisk ved, at det kun er det første pres, som anvendes - altså hjertet fra destilleringen. Der kommer nemlig ikke til at blive tilført ekstra sukker eller vand. I Peru hylder de Pisco som værende en nationaldrik. Den kan med fordel nydes i en cocktail. Der findes mange forskellige måder at blande Pisco cocktails på, og Taste of Latinamerica har samlet en liste over klassikere, du bliver nødt til at prøve. Vil du vide mere om Pisco? Så klik direkte ind på www.tasteoflatinamerica.dk nu, og læs mere i kategorien eller ved at trykke på de forskellige varer. Du finder også andet i spiritus online.