Interiør

Dansk design har i mange år været verdenskendt for dets høje kvalitet og skarpe æstetiske udtryk. Det gælder også, når snakken falder på interiør. Boligindretning og interiør er nemlig et felt, der ligger mange danskeres hjerter nær - både når det drejer sig om borgere, producenter og leverandører. Dyk ned i nogle af landets bedste forhandlere af interiør i artiklerne nedenfor. De korte artikler egner sig perfekt til at lade sig inspirere og få et hurtigt indblik i de forskellige virksomheder, der beskæftiger sig med interiør. Hver artikel er desuden udstyret med et link til de respektive virksomheder, så du nemt kan lære dem endnu bedre at kende.

Køb lammeskind, lasagnefade, julepynt etc. hos denne isenkræmmer

Køb lammeskind, lasagnefade, julepynt etc. hos denne isenkræmmer

Leder du efter en kyndig online isenkræmmer med et kæmpe udvalg inkl. mange af de bedste danske mærker? Så klik ind på ekram.dk, der tilbyder lasagnefade, serveringsfade, grydelåg, men også julepynt, støvsugere, lammeskind og meget andet. Der er nok at vælge imellem på alle hylder, og du får hurtig levering! Se også udvalget i deres fire forskellige fysiske butikker.

Kvalitets isenkræmmer med kæmpe online udvalg på www.ekram.dk

Køb online hos en af DK’s førende isenkræmmere. Når du bestiller hos den isenkræmmer, der har adresse på www.ekram.dk, så kan du vælge imellem alle de populære mærker, men til bedre priser end hos konkurrenterne. Få 1-3 dages levering og tilfredshed eller pengene retur. Du vil hurtigt opdage, at det er lidt billigere at købe hos denne isenkræmmer, uanset om man kigger efter minihakkere, saftpressere eller æggekogere. Køb også røreskåle, gryder, wok, brødknive og blendere online og til ekstra-stærke priser! Det er samtidig billigt at bestille frituregryder, håndmixere og brødristere hos denne isenkræmmer på internettet, der udelukkende tilbyder god kvalitet - også i kategorierne med sous vide, kasseroller og pandekagebagere. Læs mere om et af DK’s foretrukne isenkræmmer websites.

Shop lammeskind via ekram.dk - Billigt

Udvalget byder naturligvis også på lammeskind, hvor du kan vælge imellem noget lækkert og førsteklasses lammeskind bl.a. fra Kina og New Zealand. Du kan også købe imiteret skind ekstra billigt som f.eks. sædehynder, men hvis du hellere vil have den ægte vare, så har ekram.dk selvfølgelig også et skønt udvalg. Køb lammeskind fra forskellige typer lam og altid i sublim kvalitet og i mange forskellige design. Det er populært med sædehynder i lammeskind, når man kigger ind i nordiske hjem. Hvis du leder efter eksklusivt skind fra lam, og du gerne vil spare penge, så start med at besøge www.ekram.dk nu.

Webshoppen ekram.dk er meget mere end blot en isenkræmmer, der sælger grydelapper, lasagnefade og wok og køkkenudstyr. Køb også lammeskind, julepynt, støvsugerartikler og andet fra suveræne mærker og til ganske fornuftige internetpriser. Eller kig forbi en af deres mange hyggelige fysiske shops!

Hos InteriorFlirt kan du bl.a. købe Lene Bjerre møbler og J-line interiør til skarpe priser

Hos InteriorFlirt kan du bl.a. købe Lene Bjerre møbler og J-line interiør til skarpe priser

www.interiorflirt.dk er din foretrukne forhandler af alt, der hedder boligindretning, møbler og pynt til hjemmet. Her finder du bl.a. kendte kvalitetsmærker, såsom Lene Bjerre, J-Line og mange flere. Tag blot et kig rundt på de imponerende sortimenter. Her finder du bl.a. de populære bambus- og jernmøbler samt mange andre materialer, alt efter hvad du ønsker dig til netop dit hjem.

Møbler i unikke design fra Lene Bjerre

Er du vild med Lene Bjerres unikke og kreative møbeldesigns, så bør du tjekke InteriorFlirts sortiment af netop dette ud. Her finder du et bredt, smukt og varieret udvalg af Lene Bjerre boligindretning til dit hjem. Lene Bjerre er kendt for sin innovative og kreative tilgang til bolig- og møbeldesign, hvilket gør det muligt for dig at finde netop de artikler, der passer bedst ind i dit hjem. Måske leder du efter en ny sofa, et bord, en lampe eller noget helt fjerde? Du finder alle former for møbler samt et herligt udvalg af diverse pyntegenstande i InteriorFlirts udvalg af Lene Bjerre. Så gå blot på udkig og find dine favoritter i dag.

J-line interiør af gode materialer

I InteriorFlirts brede og skønne udvalg af J-line møbler og interiør finder du alverdens smukke og skønne designs til dit hjem. Det belgiske J-line er særligt kendt for deres sans for trends verden over, hvilket også viser sig i deres møbler og boligindretning, der er inspireret af en lang række kulturer og materialer, former og farver. Hvad end du er på udkig efter et nyt smukt tæppe, lampe, sofa eller noget helt fjerde, så finder du alt dette og mere til at høj kvalitet og unikt design i J-line sortimentet. Hos InteriorFlirt finder du desuden alle J-line møbler og boligindretning til gode priser, så du har mulighed for at få flere af dine personlige favoritter med hjem.

Tøv ikke med at besøge InteriorFlirt, når du er på udkig efter nyt til hjemmet, hvad end det er møbler, pynt eller andet boligindretning. Her får du både personlig service, 30 dages returret samt fri fragt ved køb for over 299 kr. Så gå på udkig i de smukke sortimenter og gør et godt køb hos InteriorFlirt i dag.

Pynt dit hjem med smukke lysestager og malerier fra Daily Living

Pynt dit hjem med smukke lysestager og malerier fra Daily Living

Hos Daily Living finder du mange forskellige gode møbler og designvarer til billige priser online. Læs bl.a. om lysestager i træ eller find et smukt maleri i butikken.

Smukke lysestager i flere materialer

Daily Living sælger mange forskellige super smukke designervarer, brugskunst og møbler til billige priser. Deres online hjemmesiden daily-living.dk er spækket med forskellige gode tilbud på gode solide møbler i gode materialer til super gode priser. Du kan bl.a. finde smukke lysestager i træ og metal til billige priser på siden, og der er mange forskellige at vælge imellem til forskellige slags stearinlys. Hvis du kan lide levende lys, så er det godt at have nogle solide lysestager i træ og metal, som holder i mange år. Sådan kan man skabe sig hyggelig stemning derhjemme, når man trænger til lidt levende lys i stuen. Det kan skabe en helt særlig stemning som elektrisk lys ikke kan efterligne. Find flotte lysestager i træ og metal på hjemmesiden til gode priser og vælg imellem mange forskellige smukke designs. Det er høj kvalitet til lave priser, og hurtig og billig fragt og god kundeservice.

Smukke malerier til din væg

Trænger du til at pynte væggene derhjemme, så kan du finde mange forskellige smukke malerier hos Daily Living. Der er forskellige kategorier og mange forskellige billeder, som ikke koster alverden. Hvis du har lyst til at have et smukt maleri med dyremotiv, så er der mange forskellige super smukke billeder at vælge imellem. Det er vigtigt at have noget hængende på væggene, hvis man gerne vil skabe en personlig og hyggelig stemning derhjemme, som gør det dejligt og hjemligt at opholde sig derhjemme. Der er forskellige gode og spændende billeder i butikken, som du kan bruge til at dekorere dine vægge i huset eller lejligheden, og du kan være sikker på, at du kan finde et billigt maleri, som passer lige til din smag i butikken. Se de mange forskellige olie- og akrylmalerier på hjemmesiden, hvor du helt sikkert kan blive inspireret til, hvordan du skal indrette og dekorere dit hjem.

 

Bredt udvalg af elevationssenge og Carpe Diem senge hos Sengeexperten.dk

Bredt udvalg af elevationssenge og Carpe Diem senge hos Sengeexperten.dk

Trænger din gamle seng til at blive skiftet ud med en ny og god en? Hos Sengeexperten.dk har du god mulighed for at finde den helt rette for dig. Herinde byder de nemlig på et stort og lækkert udvalg af blandt andet elevationsseng og Carpe Diem senge af høj kvalitet. Tjek udvalget ud og find frem til det rette valg for dig på www.sengeexperten.dk.

Auping elevationsseng

For at få den bedste søvn om natten, så du kan have en velfungerende dagligdag, er det også vigtigt at finde den helt rette seng, der passer til dine behov og personlige præferencer. Hos Sengeexperten.dk byder de på et væld af forskellige slags senge, så du kan være sikker på at finde en til dit behov. Du kan for eksempel finde en elevationsseng, som er et godt bud, hvis du har svært ved at sove ordentligt og kunne tænke dig den rette støtte, så du sover bedre og mere roligt om natten. Sengeexperten.dk forhandler elevationssenge fra forskellige kvalitetsmærker som Auping, Dunlopillo, TEMPUR og mange flere. Besøg hjemmesiden på www.sengeexperten.dk og få gratis fragt over 450 kroner, når du bestiller herinde.

Eksklusive Carpe Diem senge

Tager du et kig forbi hjemmesiden, vil du hurtigt finde frem til det brede udvalg, Sengeexperten.dk har at byde på. Herinde forhandler de stort set alt, du har brug for, for at forbedre din søvn om natten. På hjemmesiden kan du for eksempel finde et bredt udvalg af senge fra en masse forskellige udbydere. Blandt andet byder de på Carpe Diem senge, som kan fås i flere forskellige slags, så du med stor sandsynlighed kan finde en, der passer til dit behov. Med deres eksklusive og fantastiske design, er du sikret en seng, der ikke mindst står flot på soveværelset, men også som giver dig komfort, når du benytter dig af den. Du kan se hele udvalget af Carpe Diem senge på www.sengeexperten.dk.

 

Find de smukkeste håndknyttede tæpper til dit hjem fra Tyrkiet hos Noeola

Find de smukkeste håndknyttede tæpper til dit hjem fra Tyrkiet hos Noeola

Noeola sælger håndknytte tæpper fra Tyrkiet, også kaldet kelimtæpper til gode priser. Læs mere her.

Håndknyttede tæpper i smukke designs

Noeola sælger mange forskellige super gode flotte håndknyttede tæpper, som er bragt til Danmark fra Tyrkiet hvor de er nøje udvalgte. Der er mange forskellige super smukke designs at vælge imellem og hvert enkelt er nøje udvalgt fra Tyrkiet. De smukke håndknyttede tæpper minder ikke om noget andet, du kan finde i mainstream indretningsbutikkerne. De er simpelthen helt unikke og giver virkelig en spændende stemning derhjemme, hvor sådan en smukt tæppe der ligger og breder sig ud over hele stuen bare skaber stemning. Vintage håndknyttede tæpper er lavet efter præcise mål – dertil hvor de skulle bruges – og det betyder at de ikke følger nutidens standard mål. Derfor kan du nogle gange blive nødt til at gå på kompromis med størrelsen til fordel for æstetikken. Men det er charmen ved at købe kelimtæpper fra Tyrkiet, for du finder ikke noget så smukt andre steder fra overhovedet, og man kan virkelig mærke håndværkets kraft.

Detaljerede kelimtæpper

De mange forskellige kelimtæpper, som du finder hos Noeola sælges til gode priser og vil helt sikkert være noget for dig, hvis du leder efter et stort smukt tæppe som kan brede sig ud over stuen hjemme hos dig. De store og smukke tæpper er enormt detaljerede og er lavet i hånden i Tyrkiet. De er alle unikke og sælges til gode priser fra butikken på Frederiksberg, hvortil de er blevet bragt på en af de mange rejser, som ejerne foretager sig. Her håndplukker de smukke kelimtæpper i mange forskellige størrelser og med de smukkeste støvede farver, som giver den helt unikke stemning. De smukke designs er ikke til at efterligne, for når man står på et håndknyttet tæppe af den størrelse, så kan man mærke hvordan håndværket vibrerer. Der er lagt så mange timer i det arbejde, og det kan en maskine aldrig efterligne. Læs mere om de smukke kelimtæpper på noeola.dk.

 

 

Hos Designerlys.dk kan du bl.a. købe Le Klint lamper og Louis Poulsen lamper til gode priser

Hos Designerlys.dk kan du bl.a. købe Le Klint lamper og Louis Poulsen lamper til gode priser

Den danske online lampe forretning Designerlys.dk har solgt lamper til utallige tilfredse danske kunder; egentlig ikke den store overraskelse, hvis man bare én gang har været forbi og kigget kataloget med lamper igennem. Her bliver man nemlig præsenteret for en sand perlerække af nogen af de bedste lampemærke, med en fin balance imellem gode og velkendte danske lampe mærker som Le Klint lamper og Louis Poulsen lamper, samt kendte mærker fra udlandet. En dejlig butik, hvor du med sikkerhed vil kunne finde lamper til dit hjem.

Klassiske og flotte Le Klint lamper

Kvalitet og ynde er bestemt to ord, der sagtens kan bruges til at beskrive det udvalg der møder én, når man besøger www.designerlys.dk. Butikken har altid et dejligt og velassorteret udvalg af lamper på hylderne, fra mærker som Le Klint lamper. Le Klint lamper er et af de absolut største og mest ikoniske danske designermærker, og hører til i den absolutte elite inden for lampe design. Vil man gerne have stilrene og smukke lamper i sit hjem, som vil se mindst lige så smukke ud om tyve og tredive år, og som helt ignorerer hvad der nu lige er trendy og in for tiden, men i stedet er tidløs og unikt, så er kataloget med Le Klint lamper præcist hvad man skal starte med at kigge på. Find en masse af de smukke modeller fra Le Klint lampe kataloget hos Designerlys.dk lige nu.

Find de rette Louis Poulsen lamper til dit hjem

Foruden Le Klint lamper præsenteres der lige nu også et smukt udvalg af Louis Poulsen lamper hos forhandleren lige nu. Lidt lige som Le Klint, så er Louis Poulsen lamper ét af de mærker, som man trygt kan investere i, når man skal vælge ny belysning til sin bolig. Louis Poulsen lamper er både rigtig godt håndværk, der ser enormt smukt ud, og så giver alle lamperne fra Louis Poulsen kataloget uden undtagelse et rigtig godt lys. Husk at hvis du vælger at shoppe Louis Poulsen lamper, Le Klint lamper eller andre mærker hos den danske webshop, kan du blandt andet drage fordel af pris match samt hurtig levering.

Stort udvalg af bådemåtter og håndlavede kurve produceret i Jylland

Stort udvalg af bådemåtter og håndlavede kurve produceret i Jylland

AU Maison er en dansk designvirksomhed, der blev grundlagt i 1988. Siden da har de ikke set sig tilbage, og i det følgende kan du blandt andet læse om bademåtter, en håndlavet kurv og om den populære virksomhed i sig selv. Alternativt kan du klikke ind på deres overskuelige og flotte hjemmeside, aumaison.dk.

Imponerende udvalg af bådemåtter

Noget af det første, der springer i øjnene, når man besøger AU Maisons hjemmeside, er, at det store udvalg af møbler, tekstiler, brugskunst og interiørprodukter er intet mindre end imponerende. Virksomheden har sin egen produktion i Jylland, og deres insisteren på at producere alt fra bademåtter til kunstige blomster i Danmark, er blot én af årsagerne til, at de kan bibeholde en så høj og unik håndværksmæssig kvalitet i samtlige af deres produkter. Det er slet og ret dansk design designet og produceret her til lands. Er du på udkig efter smukke bademåtter, er du da også kommet til det rette sted. For så snart du har set bademåtter fra AU Maison, vil du hurtigt indse eller få bekræftet, at bademåtter ikke bare er bademåtter.

Håndlavede kurve med fokus på det gode håndværk

Designvirksomheden forhandler dog ikke med private kunder. Virksomheder kan godt handle på hjemmesiden, hvor du også kan se en liste over forhandlere. Så hvis du fx forelsker dig i en håndlavet kurv fra AU Maison, skal du endelig ikke fortvivle. Forhandlerlisten er nemlig rigtig lang. Så du kan garanteret finde en forhandler nær dig, der har, hvad du står og mangler. En håndlavet kurv fra AU Maison er et godt eksempel på, at virksomheden kredser om det gode håndværk, det lækre design og de smukke håndlavede detaljer. En håndlavet kurv kan bruges til mange forskellige formål, men uanset hvilket, kan du helt sikkert finde en smuk og brugbar en af slagsen. Med en håndlavet kurv fra AU Maison går du med andre ord ikke galt i byen.

Find flotte tæppe løbere og kelimtæpper fra Tyrkiet hos Noeola

Find flotte tæppe løbere og kelimtæpper fra Tyrkiet hos Noeola

Mangler der et par flotte tæpper hjemme i din bolig - måske en tæppe løber - og vil du gerne købe ét der er ekstra unikt og ikke mindst smukt? Så er Noeola helt sikkert en tæppe forhandler der vil have interesse for dig. Her finder man nemlig et flot og unikt udvalg af kelimtæpper, der alle er håndplukkede i Tyrkiet, og bragt hjem til Danmark, hvor du kan have glæde af dem, hvis du er hurtig. Læs mere i artiklen herunder, hvis du er nysgerrig.

Kelimtæpper fra Tyrkiet

Hos Noeola har de specialiseret sig i såkaldte kelimtæpper og vintage puder. Ethvert kelimtæppe du finder i deres katalog er håndplukket i Tyrkiet, til glæde for de danske boligejere som er så heldige at købe dem hjem til boligen. Vil du gerne have et kelimtæppe som du med garanti ikke ser andre steder, hos naboen eller hos din søster, er kelimtæpper som dem på www.noeola.dk et sikkert valg. Men allervigtigst af alt, er de enormt flotte, og vil være tæpper man kan glæde sig over hver eneste dag.

Flot tæppe løber

Én af de typer kelimtæpper du finder hos Noeola er en tæppe løber. En tæppe løber vil passe perfekt ind i din bolig, hvis man har pladsen, og kan både lægges i stue, gang, soveværelse eller andre rum hvor man har plads til et flot tæppe. Præcist lige som alle andre kelim tæpper fra den danske forhandler, er alle kelimtæpper kvalitetsprodukter, som man med garanti kan have glæde af i mange år frem, hvis man passer ordentligt på dem. Har du spørgsmål vedr. kelimtæpper så som tæppe løbere eller andre tæpper, kan kundeservice på siden naturligvis hjælpe dig, da de i sagens natur ved mere om emnet end de fleste.

New Yorker døre og vægge hos First Floor Copenhagen

New Yorker døre og vægge hos First Floor Copenhagen

Har du interesse for stilet indretning og flotte løsninger til lejligheder og villaer, så har du måske allerede hørt om First Floor Copenhagen. Den danske boliginteriør virksomhed har specialiseret sig inden for både trendy New Yorker døre og New Yorker vægge, og har desuden også en række andre typer boligindretningsprodukter i deres katalog. Læs mere i artiklen herunder hvis du vil vide mere.

Gør drømmen om en New Yorker dør til realitet

Drømmer du om at få sat en ægte New Yorker dør op hjemme i din lejlighed eller villa? Så er First Floor Copenhagen den helt rigtige virksomhed at kigge hos. I deres katalog finder man nemlig en helt masse produkter, der helt med rette kan kvalificeres som moderne og trendy boligindretning - der samtidig har et super skarpt fokus på det brugbare og funktionelle. Deres New Yorker dør er et lysende eksempel på dette. En New Yorker dør giver mange fordele i boligen, ikke mindst dét at den tillader lyset at ”vandre” som det populært kaldes, men at man samtidig får skabt et skel imellem to rum, så lyd og lugt kan isoleres når man ønsker det. En New Yorker dør kan på den måde f.eks. være den perfekte måde at lukke af imellem køkken og stue, når man laver mad. Der er mange muligheder inden for den populære New Yorker dør, og de kan blive til virkelighed hos First Floor Copenhagen.

Stilet udvalg i boliginteriør på firstfloorcph.dk

Udover den populære New Yorker dør, kan du blandt andet også købe en flot New Yorker væg hos firstfloorcph.dk, lige som du også kan glæde dig til et smukt katalog inde for både badeværelsetilbehør og stålborde. Det hele kan ses inde på firstfloorcph.dk’s egen side, så besøg den allerede i dag, og tag et kig.

Kontinentalsenge og lamelbunde fra de bedste mærker til soveværelset

Kontinentalsenge og lamelbunde fra de bedste mærker til soveværelset

Schwarz Senge leverer fra et stort udvalg af lamelbunde og kontinentalsenge, hvor du kun kan vælge imellem de bedste mærker! Køb fra anerkendte leverandører både i den billige og dyre end af prisskalaen. På schwarz.dk kan du også booke tid til en gratis rygtest, der foretages i sengehuset på Østerbro, København.

Flotte lamelbunde til konkurrencedygtige priser på schwarz.dk

Bestil lamelbunde til skarpe priser og i rigtig god kvalitet. Køb en holdbar Kaagaard lamelbund, hvor du bl.a. finder en model i 90x200 cm. Med en Kaagaard lamelbund får du en særlig stærk og solid konstruktion, der kan holde til den daglige slitage uden fejl på konstruktionen. Det er samtidig en lamelbund til en rigtig god pris, og derfor kan det kun på det varmeste anbefales at købe sengebunde fra dette mærke. Hvis du vil kigge nærmere på Kaagaard lamelbunde eller andre typer sengebunde, så start på schwarz.dk.

Køb din kontinentalseng hos specialisten Schwarz Senge

Er du interesseret i at købe en ny seng? Mange danskere vælger at investere i en kontinentalseng, og der er virkelig en forskel imellem de gode og dårlige mærker. Du bør altid vælge kvalitet, fordi søvnen skal man ikke gå ned på. Derfor bør du overveje at købe fra sengeproducenter som Schramm, Dunlopillo og Carpe Diem, som der forhandles fra hos Schwarz Senge. Køb lækre kontinentalsenge i en rigtig god kvalitet, og nyd en bedre søvn nat efter nat. Det er noget, man kan mærke i det daglige. Hvis du drømmer om en rigtig lækker kontinentalseng, så står Schwarz Senge altid klar til at hjælpe. Start evt. med at booke tid til en rygtest, der foretages på professionelt udstyr i deres fysiske sengehus. Det finder du på Østerbro, men du kan allerede booke tid nu på schwarz.dk.

Køb alt til dit soveværelse hos Schwarz Senge, der forhandler lamelbunde, elevationsbunde, planbunde og andre sengebunde til gode priser. Du kan også købe kontinentalsenge, elevationssenge og boxmadrasser i en virkelig høj kvalitet på schwarz.dk.

Køb en smart foldeskærm eller flotte malerier til lave priser hos Daily-Living.dk

Køb en smart foldeskærm eller flotte malerier til lave priser hos Daily-Living.dk

Er du på udkig efter lækre indretningsartikler i alle tænkelige kategorier, så er Daily-living.dk uden tvivl, det helt rigtige sted for dig at kigge hen. På deres hjemmeside, daily-living.dk, kan du nemlig se deres kæmpestore og billige sortiment, hvor du kan finde noget for enhver smag. Så tag og kig ind allerede i dag, og gør et godt køb.

Smart foldeskærm 

En af de smarte og billige indretningsartikler som du finder hos Daily-Living.dk er deres smarte foldeskærm. En foldeskærm kan være den perfekte måde at dele et rum op på, uden at man skal til at bygge en helt ny væg op. Samtidigt er en foldevæg også meget mere praktisk, da flere af deres modeller, er nemme at flytte rundt på. Hos Daiy-Living.dk finder du et kæmpe udvalg af billige og flotte foldeskærme, der kommer i forskellige looks og designs, alt efter, din personlige stil. Du er dermed altid sikker på at kunne finde en billig foldeskærm, som passer lige til dig, hos dem. Tag blot et kig på den smarte brune rumdeler, der har et rigtigt antikt og vintage look, eller den klassiske hvide. Der er altså altid noget for dig hos dem.

Flotte malerier 

De fleste tror, at malerier skal være dyre og eksklusive, og det dermed ikke er muligt at få fingrene i. Men dette gør de op med hos Daily-Living.dk, hvor du nemlig altid kan få flotte malerier i mange forskellige motiver, farver og designs til billige penge. Hos dem er der altid malerier på lager, til enhver smag, lige fra abstrakte billeder til malerier af dyr, mennesker eller blomster, for bare at nævne et par stykker. Deres flotte malerier kommer altid i en flot kvalitet, og det kan være svært at forstå, hvordan så flotte malerier kan blive dine, for så få penge. Så trænger stuen til en opfriskning, så tag og kig ind forbi deres flotte udvalg af malerier. Du finder med sikkerhed noget for dig.

Hos Tine K Home kan du købe slidstærke rattan møbler samt puf

Hos Tine K Home kan du købe slidstærke rattan møbler samt puf

Om du så leder efter en elegant puf eller nogle slidstærke og smukke rattan møbler, så er Tine K Home bestemt et besøg værd. Hvis du har lyst til at lære mere om den skønne danske designvirksomhed, kan du enten læse med her eller klikke ind på deres webshop, tinekhome.com.

Robuste rattan møbler

Rattan møbler er ikke bare rattan møbler. For hos Tine K Home får du nemlig ikke kun nogle, som er meget æstetiske, elegante og stilrene, du får også rattan møbler, der er robuste, slidstærke og fleksible. Hvis du besøger deres hjemmeside, vil du se, at de har alt fra spisebords- og skrivebordsstole til borde og lamper i det holdbare og tropiske naturprodukt, som mange danskere elsker. Du finder bl.a. nogle skønne håndlavede lamper, som giver et behageligt lys og bidrager til en dejlig atmosfære. Generelt er rattan møbler perfekte til dig, der godt kan lide, at dit hjem skal udtrykke overskud, hygge og stilrenhed på én og samme tid.

Stort udvalg af puffer

Hos Tine K Home kan du også finde en puf, der passer lige præcis til din stil. For deres store udvalg og skarpe æstetik gør, at der er noget for enhver smag. En puf er både god til hjemmet og til arbejdspladsen, hvor den bør være fast inventar i loungehjørnet. På tinekhome.com kan du også se, at du kan finde puffer i et hav af størrelser, farver og designs, og hvis du finder en puf, du i særdeleshed godt kan lide, kan du fx besøge Tine K Home’s showroom i Odense, hvis du vil se produktet med dine egne øjne. Det dedikerede, hjælpsomme og passionerede personale hjælper dig i øvrigt hellere end gerne, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller brug for hjælp på anden vis – det gælder også telefonisk eller via mail.

Så hvorfor ikke købe en lækker puf eller nogle dejlige rattan møbler fra Tine K Home allerede i dag?

Hos Bolighuset Werenberg finder du bl.a. Stouby møbler og en dobbelt sovesofa i praktisk design

Hos Bolighuset Werenberg finder du bl.a. Stouby møbler og en dobbelt sovesofa i praktisk design

Hos Bolighuset Werenberg er der gode muligheder for at shoppe, hvis du er på udkig efter møbler i høj kvalitet. Det brede produktsortiment byder bl.a. på flotte dobbelt sovesofaer og Stouby møbler, til gode priser.

Dansk produceret Stouby møbler

Hos Bolighuset Werenberg tilbydes flotte Stouby møbler i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Stouby møbler er dansk produceret, og har mere end 100 års erfaring bag sig. Stouby møblerne er fremstillet ud fra håndværksmæssige traditioner samt møbeldesigneres visioner, der sammen har skabt nogle meget unikke og flotte møbler. Stouby møblerne lover derfor en fantastisk tidløst design, der vil holde i mange årtier frem. Grundet af deres høje kvalitet, kan Stouby møblerne benyttes i mange år, da de er meget slidstærke og yderst funktionelle. Møblerne findes i mange forskellige størrelser og farver, så der altid kan findes en stol eller sofa, der dækker dine behov. Besøg butikken eller klik ind på werenberg.dk for at læse mere om produkterne.

Smart og praktisk dobbelt sovesofa

Der findes hos Bolighuset Werenberg også et bredt udvalg af flotte dobbelt sovesofaer, i høj kvalitet. En dobbelt sovesofa er ideel til gæste- eller teenage-værelset, da de er yderst funktionelle og holdbare. Med en dobbelt sovesofa fås der en dobbelt soveplads, men som ikke fylder mere end en almindelig sofa i dagtimerne. En dobbelt sovesofa er derfor meget pladsbesparende, og kan derfor også meget perfekt i en lejlighed eller lignende. Med en dobbelt sovesofa fra Bolighuset Werenberg sikrer du dig et møbel der både har et flot tidløst design, samt god funktionalitet. Der findes på siden en række flotte modeller i forskellige farver og størrelser, så der altid kan findes noget der dækker dit behov. Klik eventuelt ind på werenberg.dk eller besøg butikken, og læs mere om produkterne.

Besøg Bolighuset Werenberg allerede i dag, hvis du er på udkig efter nogle nye kvalitetsprodukter, til gode priser.

Sengeexperten.dk sælger flotte Hästens senge samt Carpe Diem senge

Sengeexperten.dk sælger flotte Hästens senge samt Carpe Diem senge

Det er bestemt ikke det gode udvalg som mangler, hvis man besøger Sengeexperten.dk for at købe sig en dejlig seng. Den danske forhandler har en masse fine modeller på lager, fra mærker som Hästens senge, Carpe Diem senge og lignende. Så uanset om du gerne vil købe en kontinentalseng, elevationsseng, boxmadras eller en anden type seng, er butikken helt sikkert et godt sted at kigge forbi. Du kan også læse videre herunder, hvis du vil vide mere om Hästens senge, Carpe Diem senge og om forretningen.

God deal på eksempelvis Hästens senge

Du er altid garanteret en god deal når du handler hos Sengeexperten.dk. Også når du gerne vil købe dig en af de lækre Hästens senge, som lige nu udgør en central del af kataloget hos forhandleren. Butikkens ejere har sørget for at skaffe et bredt udsnit af de bedste modeller hjem, og helt sikkert og en Hästens seng der passer perfekt til dig. Hästens senge er altid den bedste kombination af et flot design og en ultimativ komfortoplevelse, som garanterer den bedste nattesøvn man næsten kunne forestille sig. Samtidigt sikrer et højt niveau af kvalitet og holdbare materialer, at man kan have glæde af Hästens senge i mange år frem.

Flotte Carpe Diem senge

Foruden Hästens senge, finder du også en række andre gode mærker i kataloget hos www.sengeexperten.dk disse dage. Blandt andet kan du købe en af de flotte Carpe Diem senge. Lige nu tæller kataloget med Carpe Diem senge blandt andet kontinentalsenge, boxmadrasser og elevationssenge - så sagt med andre ord, er der Carpe Diem senge for enhver smag. Det eneste du skal gøre er sådan set at klikke ind på Sengeexperten.dk og tage et kig på kataloget med Carpe Diem senge.