Interiør

Find flotte tæppe løbere og kelimtæpper fra Tyrkiet hos Noeola

Find flotte tæppe løbere og kelimtæpper fra Tyrkiet hos Noeola

Mangler der et par flotte tæpper hjemme i din bolig - måske en tæppe løber - og vil du gerne købe ét der er ekstra unikt og ikke mindst smukt? Så er Noeola helt sikkert en tæppe forhandler der vil have interesse for dig. Her finder man nemlig et flot og unikt udvalg af kelimtæpper, der alle er håndplukkede i Tyrkiet, og bragt hjem til Danmark, hvor du kan have glæde af dem, hvis du er hurtig. Læs mere i artiklen herunder, hvis du er nysgerrig.

Kelimtæpper fra Tyrkiet

Hos Noeola har de specialiseret sig i såkaldte kelimtæpper og vintage puder. Ethvert kelimtæppe du finder i deres katalog er håndplukket i Tyrkiet, til glæde for de danske boligejere som er så heldige at købe dem hjem til boligen. Vil du gerne have et kelimtæppe som du med garanti ikke ser andre steder, hos naboen eller hos din søster, er kelimtæpper som dem på www.noeola.dk et sikkert valg. Men allervigtigst af alt, er de enormt flotte, og vil være tæpper man kan glæde sig over hver eneste dag.

Flot tæppe løber

Én af de typer kelimtæpper du finder hos Noeola er en tæppe løber. En tæppe løber vil passe perfekt ind i din bolig, hvis man har pladsen, og kan både lægges i stue, gang, soveværelse eller andre rum hvor man har plads til et flot tæppe. Præcist lige som alle andre kelim tæpper fra den danske forhandler, er alle kelimtæpper kvalitetsprodukter, som man med garanti kan have glæde af i mange år frem, hvis man passer ordentligt på dem. Har du spørgsmål vedr. kelimtæpper så som tæppe løbere eller andre tæpper, kan kundeservice på siden naturligvis hjælpe dig, da de i sagens natur ved mere om emnet end de fleste.

New Yorker døre og vægge hos First Floor Copenhagen

New Yorker døre og vægge hos First Floor Copenhagen

Har du interesse for stilet indretning og flotte løsninger til lejligheder og villaer, så har du måske allerede hørt om First Floor Copenhagen. Den danske boliginteriør virksomhed har specialiseret sig inden for både trendy New Yorker døre og New Yorker vægge, og har desuden også en række andre typer boligindretningsprodukter i deres katalog. Læs mere i artiklen herunder hvis du vil vide mere.

Gør drømmen om en New Yorker dør til realitet

Drømmer du om at få sat en ægte New Yorker dør op hjemme i din lejlighed eller villa? Så er First Floor Copenhagen den helt rigtige virksomhed at kigge hos. I deres katalog finder man nemlig en helt masse produkter, der helt med rette kan kvalificeres som moderne og trendy boligindretning - der samtidig har et super skarpt fokus på det brugbare og funktionelle. Deres New Yorker dør er et lysende eksempel på dette. En New Yorker dør giver mange fordele i boligen, ikke mindst dét at den tillader lyset at ”vandre” som det populært kaldes, men at man samtidig får skabt et skel imellem to rum, så lyd og lugt kan isoleres når man ønsker det. En New Yorker dør kan på den måde f.eks. være den perfekte måde at lukke af imellem køkken og stue, når man laver mad. Der er mange muligheder inden for den populære New Yorker dør, og de kan blive til virkelighed hos First Floor Copenhagen.

Stilet udvalg i boliginteriør på firstfloorcph.dk

Udover den populære New Yorker dør, kan du blandt andet også købe en flot New Yorker væg hos firstfloorcph.dk, lige som du også kan glæde dig til et smukt katalog inde for både badeværelsetilbehør og stålborde. Det hele kan ses inde på firstfloorcph.dk’s egen side, så besøg den allerede i dag, og tag et kig.

Kontinentalsenge og lamelbunde fra de bedste mærker til soveværelset

Kontinentalsenge og lamelbunde fra de bedste mærker til soveværelset

Schwarz Senge leverer fra et stort udvalg af lamelbunde og kontinentalsenge, hvor du kun kan vælge imellem de bedste mærker! Køb fra anerkendte leverandører både i den billige og dyre end af prisskalaen. På schwarz.dk kan du også booke tid til en gratis rygtest, der foretages i sengehuset på Østerbro, København.

Flotte lamelbunde til konkurrencedygtige priser på schwarz.dk

Bestil lamelbunde til skarpe priser og i rigtig god kvalitet. Køb en holdbar Kaagaard lamelbund, hvor du bl.a. finder en model i 90x200 cm. Med en Kaagaard lamelbund får du en særlig stærk og solid konstruktion, der kan holde til den daglige slitage uden fejl på konstruktionen. Det er samtidig en lamelbund til en rigtig god pris, og derfor kan det kun på det varmeste anbefales at købe sengebunde fra dette mærke. Hvis du vil kigge nærmere på Kaagaard lamelbunde eller andre typer sengebunde, så start på schwarz.dk.

Køb din kontinentalseng hos specialisten Schwarz Senge

Er du interesseret i at købe en ny seng? Mange danskere vælger at investere i en kontinentalseng, og der er virkelig en forskel imellem de gode og dårlige mærker. Du bør altid vælge kvalitet, fordi søvnen skal man ikke gå ned på. Derfor bør du overveje at købe fra sengeproducenter som Schramm, Dunlopillo og Carpe Diem, som der forhandles fra hos Schwarz Senge. Køb lækre kontinentalsenge i en rigtig god kvalitet, og nyd en bedre søvn nat efter nat. Det er noget, man kan mærke i det daglige. Hvis du drømmer om en rigtig lækker kontinentalseng, så står Schwarz Senge altid klar til at hjælpe. Start evt. med at booke tid til en rygtest, der foretages på professionelt udstyr i deres fysiske sengehus. Det finder du på Østerbro, men du kan allerede booke tid nu på schwarz.dk.

Køb alt til dit soveværelse hos Schwarz Senge, der forhandler lamelbunde, elevationsbunde, planbunde og andre sengebunde til gode priser. Du kan også købe kontinentalsenge, elevationssenge og boxmadrasser i en virkelig høj kvalitet på schwarz.dk.

Køb en smart foldeskærm eller flotte malerier til lave priser hos Daily-Living.dk

Køb en smart foldeskærm eller flotte malerier til lave priser hos Daily-Living.dk

Er du på udkig efter lækre indretningsartikler i alle tænkelige kategorier, så er Daily-living.dk uden tvivl, det helt rigtige sted for dig at kigge hen. På deres hjemmeside, daily-living.dk, kan du nemlig se deres kæmpestore og billige sortiment, hvor du kan finde noget for enhver smag. Så tag og kig ind allerede i dag, og gør et godt køb.

Smart foldeskærm 

En af de smarte og billige indretningsartikler som du finder hos Daily-Living.dk er deres smarte foldeskærm. En foldeskærm kan være den perfekte måde at dele et rum op på, uden at man skal til at bygge en helt ny væg op. Samtidigt er en foldevæg også meget mere praktisk, da flere af deres modeller, er nemme at flytte rundt på. Hos Daiy-Living.dk finder du et kæmpe udvalg af billige og flotte foldeskærme, der kommer i forskellige looks og designs, alt efter, din personlige stil. Du er dermed altid sikker på at kunne finde en billig foldeskærm, som passer lige til dig, hos dem. Tag blot et kig på den smarte brune rumdeler, der har et rigtigt antikt og vintage look, eller den klassiske hvide. Der er altså altid noget for dig hos dem.

Flotte malerier 

De fleste tror, at malerier skal være dyre og eksklusive, og det dermed ikke er muligt at få fingrene i. Men dette gør de op med hos Daily-Living.dk, hvor du nemlig altid kan få flotte malerier i mange forskellige motiver, farver og designs til billige penge. Hos dem er der altid malerier på lager, til enhver smag, lige fra abstrakte billeder til malerier af dyr, mennesker eller blomster, for bare at nævne et par stykker. Deres flotte malerier kommer altid i en flot kvalitet, og det kan være svært at forstå, hvordan så flotte malerier kan blive dine, for så få penge. Så trænger stuen til en opfriskning, så tag og kig ind forbi deres flotte udvalg af malerier. Du finder med sikkerhed noget for dig.

Hos Tine K Home kan du købe slidstærke rattan møbler samt puf

Hos Tine K Home kan du købe slidstærke rattan møbler samt puf

Om du så leder efter en elegant puf eller nogle slidstærke og smukke rattan møbler, så er Tine K Home bestemt et besøg værd. Hvis du har lyst til at lære mere om den skønne danske designvirksomhed, kan du enten læse med her eller klikke ind på deres webshop, tinekhome.com.

Robuste rattan møbler

Rattan møbler er ikke bare rattan møbler. For hos Tine K Home får du nemlig ikke kun nogle, som er meget æstetiske, elegante og stilrene, du får også rattan møbler, der er robuste, slidstærke og fleksible. Hvis du besøger deres hjemmeside, vil du se, at de har alt fra spisebords- og skrivebordsstole til borde og lamper i det holdbare og tropiske naturprodukt, som mange danskere elsker. Du finder bl.a. nogle skønne håndlavede lamper, som giver et behageligt lys og bidrager til en dejlig atmosfære. Generelt er rattan møbler perfekte til dig, der godt kan lide, at dit hjem skal udtrykke overskud, hygge og stilrenhed på én og samme tid.

Stort udvalg af puffer

Hos Tine K Home kan du også finde en puf, der passer lige præcis til din stil. For deres store udvalg og skarpe æstetik gør, at der er noget for enhver smag. En puf er både god til hjemmet og til arbejdspladsen, hvor den bør være fast inventar i loungehjørnet. På tinekhome.com kan du også se, at du kan finde puffer i et hav af størrelser, farver og designs, og hvis du finder en puf, du i særdeleshed godt kan lide, kan du fx besøge Tine K Home’s showroom i Odense, hvis du vil se produktet med dine egne øjne. Det dedikerede, hjælpsomme og passionerede personale hjælper dig i øvrigt hellere end gerne, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller brug for hjælp på anden vis – det gælder også telefonisk eller via mail.

Så hvorfor ikke købe en lækker puf eller nogle dejlige rattan møbler fra Tine K Home allerede i dag?

Hos Bolighuset Werenberg finder du bl.a. Stouby møbler og en dobbelt sovesofa i praktisk design

Hos Bolighuset Werenberg finder du bl.a. Stouby møbler og en dobbelt sovesofa i praktisk design

Hos Bolighuset Werenberg er der gode muligheder for at shoppe, hvis du er på udkig efter møbler i høj kvalitet. Det brede produktsortiment byder bl.a. på flotte dobbelt sovesofaer og Stouby møbler, til gode priser.

Dansk produceret Stouby møbler

Hos Bolighuset Werenberg tilbydes flotte Stouby møbler i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Stouby møbler er dansk produceret, og har mere end 100 års erfaring bag sig. Stouby møblerne er fremstillet ud fra håndværksmæssige traditioner samt møbeldesigneres visioner, der sammen har skabt nogle meget unikke og flotte møbler. Stouby møblerne lover derfor en fantastisk tidløst design, der vil holde i mange årtier frem. Grundet af deres høje kvalitet, kan Stouby møblerne benyttes i mange år, da de er meget slidstærke og yderst funktionelle. Møblerne findes i mange forskellige størrelser og farver, så der altid kan findes en stol eller sofa, der dækker dine behov. Besøg butikken eller klik ind på werenberg.dk for at læse mere om produkterne.

Smart og praktisk dobbelt sovesofa

Der findes hos Bolighuset Werenberg også et bredt udvalg af flotte dobbelt sovesofaer, i høj kvalitet. En dobbelt sovesofa er ideel til gæste- eller teenage-værelset, da de er yderst funktionelle og holdbare. Med en dobbelt sovesofa fås der en dobbelt soveplads, men som ikke fylder mere end en almindelig sofa i dagtimerne. En dobbelt sovesofa er derfor meget pladsbesparende, og kan derfor også meget perfekt i en lejlighed eller lignende. Med en dobbelt sovesofa fra Bolighuset Werenberg sikrer du dig et møbel der både har et flot tidløst design, samt god funktionalitet. Der findes på siden en række flotte modeller i forskellige farver og størrelser, så der altid kan findes noget der dækker dit behov. Klik eventuelt ind på werenberg.dk eller besøg butikken, og læs mere om produkterne.

Besøg Bolighuset Werenberg allerede i dag, hvis du er på udkig efter nogle nye kvalitetsprodukter, til gode priser.

Sengeexperten.dk sælger flotte Hästens senge samt Carpe Diem senge

Sengeexperten.dk sælger flotte Hästens senge samt Carpe Diem senge

Det er bestemt ikke det gode udvalg som mangler, hvis man besøger Sengeexperten.dk for at købe sig en dejlig seng. Den danske forhandler har en masse fine modeller på lager, fra mærker som Hästens senge, Carpe Diem senge og lignende. Så uanset om du gerne vil købe en kontinentalseng, elevationsseng, boxmadras eller en anden type seng, er butikken helt sikkert et godt sted at kigge forbi. Du kan også læse videre herunder, hvis du vil vide mere om Hästens senge, Carpe Diem senge og om forretningen.

God deal på eksempelvis Hästens senge

Du er altid garanteret en god deal når du handler hos Sengeexperten.dk. Også når du gerne vil købe dig en af de lækre Hästens senge, som lige nu udgør en central del af kataloget hos forhandleren. Butikkens ejere har sørget for at skaffe et bredt udsnit af de bedste modeller hjem, og helt sikkert og en Hästens seng der passer perfekt til dig. Hästens senge er altid den bedste kombination af et flot design og en ultimativ komfortoplevelse, som garanterer den bedste nattesøvn man næsten kunne forestille sig. Samtidigt sikrer et højt niveau af kvalitet og holdbare materialer, at man kan have glæde af Hästens senge i mange år frem.

Flotte Carpe Diem senge

Foruden Hästens senge, finder du også en række andre gode mærker i kataloget hos www.sengeexperten.dk disse dage. Blandt andet kan du købe en af de flotte Carpe Diem senge. Lige nu tæller kataloget med Carpe Diem senge blandt andet kontinentalsenge, boxmadrasser og elevationssenge - så sagt med andre ord, er der Carpe Diem senge for enhver smag. Det eneste du skal gøre er sådan set at klikke ind på Sengeexperten.dk og tage et kig på kataloget med Carpe Diem senge.

Køb en eksklusiv Mogens Hansen sofa eller lænestole på tilbud hos Bolighuset Werenberg

Køb en eksklusiv Mogens Hansen sofa eller lænestole på tilbud hos Bolighuset Werenberg

Bolighuset Werenberg sælger mange forskellige danske designermøbler, og du kan bl.a. finde gode lænestole tilbud på siden, hvor du også kan finde en eksklusiv Mogens Hansen sofa.

Lænestole fra anerkendte mærker på tilbud

Bolighuset Werenberg sælger mange forskellige nøje udvalgte designermøbler i bedste kvalitet, og du kan være helt sikker på, at kvaliteten er i top, uanset hvad du tager med hjem fra butikken. Der er bl.a. gode lænestole tilbud på siden lige nu, og der er mærker som Theca Moro, Himolla, Brunstad og Wegner i sortimentet samt mange flere. Mange danske designere har givet deres bud på en klassisk lænestol og det er blevet til mange forskellige super smukke og meget diverse komfortable stole i enten minimalistisk spinkle designs eller tunge og bløde designs. Uanset hvad du leder efter, kan du være sikker på, at du kan finde den helt perfekte komfort på siden. Hvis du leder efter tilbud på lænestole, så er det i hvert fald en god ide at gå ind på www.werenberg.dk, for her er mange forskellige gode bud fra forskellige spændende designere – både danske og udenlandske. Se gode lænestole tilbud på siden.

Klassisk Mogens Hansen sofa

Bolighuset Werenberg sælger mange forskellige designermøbler, bl.a. et bredt udvalg af komfortable og smukke sofaer, som kan blive familiens samlingspunkt om aftenen, når der skal hygges omkring en kop te, en god film eller et brætspil. Der er forskellige gode bud på, hvordan en smuk sofa kan se ud, og sofaer har forskellige personligheder. Nogle er spinkle, andre er tunge, nogle er små og andre er store. En klassiker er en Mogens Hansen sofa, som sælges i butikken i mange forskellige variationer. Der er forskellige størrelser Mogens Hansen sofaer, men også forskellige materialer og tekstiler. Du kan finde en flot Mogens Hansen sofa – en london model – der blev lanceret i 1971, og som har været en klassiker lige siden. Den sælges til en god pris, og den vil helt sikkert se godt ud hjemme hos dig. Komfort og æstetik går hånd i hånd med disse sofaer, som man både sidder enormt godt i, og som er enormt smukke!

 

Møbler fra Doum serien samt design sofaer af Tine K Home

Møbler fra Doum serien samt design sofaer af Tine K Home

Elsker du at dekorere dit hjem med smukke romantiske møbler eller pynteting, så er du kommet til det helt rette sted hvis du tager et kig på denne hjemmeside lige her www.tinekhome.com hvor Tine K Home har samlet et inspirerende udvalg af bl.a. Doum møbler og design sofaer.

Se de stilfulde Doum møbler i boheme

Klikker du ind på deres hjemmeside kommer du ind til en super inspirerende verden hvor du med garanti vil kunne få en masse inspiration til hvordan du kan pynte dit hjem med romantiske og stilrene møbler. Elsker du bohemestilen kombineret med den skandinaviske enkelhed, så vil du elske Tine K Home. Start med at tag et kig på deres udvalg af Doum møbler. Doum møbler er møbler i palmetræ, og du vil altid kunne finde et stort og flot udvalg af møbler fra Doum på deres hjemmeside, fordi det er møbler, der kan passe til super mange trends og stile. Doum møbler er derfor også altid populære. Har du nogle spørgsmål til deres udvalg af Doum møbler, kan du altid fange dem over telefonen hvor de står klar til at hjælpe og rådgive dig i din søgen.

Design sofaer i højeste kvalitet

Når du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter nogle smukke møbler til dit hjem, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af design sofaer. De har et flot udvalg af design sofaer, der alle også er at finde i både parcelhuse, villaer og lejligheder verden over. I deres udvalg af design sofaer finder du modeller der er harmoniske og enkle i deres udtryk, og som med garanti vil kunne passe ind i dit hjem. Har du nogle ønsker til farver eller bestemte betræk, kan du altid kontakte dem over telefonen og få en snak med dem om dette.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse inspiration af deres smukke udvalg af møbler til nutidens boheme hjem.

Hos SIS by Lekolar forhandles bl.a. kantinestole og højborde til gode priser

Hos SIS by Lekolar forhandles bl.a. kantinestole og højborde til gode priser

SIS by Lekolar formår at kombinere design og funktionalitet i deres mange møbler til skoler og institutioner. Nedenfor kan du læse mere om kantinestole og højborde, der fås i mange forskellige udgaver.

Kantinestole i forskellige modeller

Kantinen er det perfekte samlingspunkt for elever, hvor der lades op og hvor gode relationer styrkes. Derfor er det vigtigt at man ikke går på kompromis, når det kommer til kantinemøbler. Hos SIS by Lekolar finder I heldigvis et stort udvalg af kantinestole i høj kvalitet. Både kvalitet, robusthed og design er i fokus for ikke at nævne siddekomforten, der i bogstaveligste forstand er i højsædet. Sortimentet byder på stole i vidt forskellige designs – du finder både tidløse og velkendte designs blandt udvalget ligeså vel som inspirerende, innovative og nye designs. Uanset hvilken model I vælger til jeres kommende kantinestole, kan I være sikre på at vække stor begejstring i blandt medarbejderne eller eleverne. Læs mere om SIS by Lekolars udvalg af kantinestole i ergonomiske design på www.sis-as.dk hvor I også finder mange andre funktionelle møbler til skoler og institutioner.

Højborde til kantinen eller andre fællesarealer

SIS by Lekolars enorme sortiment af møbler til skoler og institutioner byder også på et stort udvalg af højborde – højborde, der med fordel kan integreres i kantiner eller andre former for fællesarealer. Udvalget byder både på højborde med en mindre bordplade, hvor den enkelte får god mulighed for at fordybe sig, men I finder også højborde med større bordplader. De store bordplader, gøre bordene til et fantastisk samlingspunkt ved frokosten, men giver også mulighed for arbejde i større grupper. Ydermere kan en lang række af bordene højdejusteres således, at I kan arbejde fokuseret i jeres fortrukne arbejdsstilling. Bordene er fremstillet i en solid og holdbar konstruktion, der tager højde for stor slitage og anvendelse og som derved kan holde i mange år. Er I på udkig efter højborde, kan I med fordel kontakte SIS by Lekolar, der står klar til at finde en løsning, der passer til jeres behov. Ydermere kan højborde fra SIS by Lekolar også fås i et væld af forskellige farver – både hvad angår bordplade og stel.

Find jeres nye møbler til institutionen hos SIS by Lekolar.

Online forhandler af flotte vitrineskabe og bogreoler til dit hjem

Online forhandler af flotte vitrineskabe og bogreoler til dit hjem

Er du glad for at shoppe møbler, og kan du bedst lide at gøre det hjemmefra i ro og mag online, på én af de mange gode møbelforretninger der findes online nu om dage? Så er du måske også allerede stødt på Direkte Import. Ellers skal der lyde en varm opfordring om at tage et kig på butikken, ikke mindst hvis du har interesse for vitrineskabe, eller gerne vil købe en ny flot bogreol hjem til stuen. I artiklen her kan du læse mere om begge dele.

Vitrineskabe i mange forskellige modeller

Vitrineskabe har af gode grunde haft lidt af en renæssance herhjemme på det seneste, ikke mindst takket være butikker som www.direkteimport.dk, som i den grad har præsenteret mange danskere for flotte vitrineskabe. Siden byder den dag i dag stadigvæk på mange typer og modeller, og er med al sandsynlighed ét af de bedste steder at købe netop vitrineskabe. Kombinationen af ekstra god kvalitet og fornuftige priser, gør webshoppen til et oplagt sted at starte med at kigge, når man skal shoppe vitrineskabe eller bare gerne vil kigge lidt nærmere på hvad der lader sig gøre.

Flot bogreol

Foruden vitrineskabe er der også stribevis af andre spændende kategorier med møbler hos Direkte Import. Blandt andet har du mulighed for at købe en flot bogreol, der på perfekt vis præsenterer alle dine yndlingsbøger. En god bogreol skal være et pænt møbel i sig selv, hvilket man i den grad må sige at alle modellerne hos forhandleren lever op til. Køber du din nye bogreol i butikken, kan du blandt andet glæde dig over fri fragt på alle ordrer. Klik forbi og se udvalget allerede i dag, hvis du er nysgerrig.

 

Bredt sortiment af Light-Point lamper og Artemide lamper hos Designerlys.dk

Bredt sortiment af Light-Point lamper og Artemide lamper hos Designerlys.dk

Hos Designerlys.dk kan man trygt og frit handle, hvis man søger kvalitetsrigtige lamper, som findes i mange prisklasser. I Designerlys.dk’s brede produktsortiment finder du bl.a. designer lamper fra brands Artemide eller mere simple lamper fra Light-Point.

Light-Point lamper i høj kvalitet

Designerlys.dk udbyder både deres lamper online og i deres fysiske butikker, hvor man bl.a. finder design fra Artemide og Light-point. Lamperne fås i utallige former og farver, der giver dit hjem rig mulighed for at få en lampe til at passe ind i alle rum. Se eventuelt det store udvalg på www.designerlys.dk. Light-point lamper giver dit hjem et meget enkelt og minimalistisk design, hvor at lys i alle kroge ikke bliver et problem. De helt store design fra Light-Point er de klassiske Cube, Box eller Mood lamper, som både kan fås til inde -eller udendørs brug. Se eventuelt det brede udvalg på www.designerlys.dk. Et fællestræk på hele siden er at kvaliteten på lamperne er i top, samt at priserne er ganske overkommelige.

Artemide lamper i klassisk og retro design

Søger man et mere klassisk og retro design, af lamperne fra Artemide et godt alternativ. Artemide har lagt mange timers arbejde i at skabe det bedste italienske design og innovation, som skal vise formålet og hvad deres lamper står for. Funktionaliteten har også stor betydning for Artemides lamper, så alt fokusset ikke er sat på designet, men også at lampen kan bruges rigtigt. Det fremkommer fx på den lange fleksible arme Artimede lampen er fastsat til, der giver den mulighed for at vende og dreje i alle retninger.

Besøg www.designerlys.dk allerede i dag, hvis du er på udkig efter nye lamper til din nye indretning, der både sikrer et flot design samt god funktionalitet. Det er om du enten søger noget meget minimalistisk fra fx Light-Point eller noget mere retro fra Artemide, så har Designerlys.dk hvad du søger.

Find flotte Holmegaard vaser og Kay Bojesen flodhest hos Gaver og Bolig

Find flotte Holmegaard vaser og Kay Bojesen flodhest hos Gaver og Bolig

Mangler du interiør til dit hjem eller pynt til dine tomme hylder? Så tag et kig på gaverogbolig.dk. Her kan du nemlig finde et stort udvalg af en lang række populære mærker indenfor interiør. De forhandler bl.a. Holmegaard vaser og Kay Bojesen flodheste. Læs mere om gaverogbolig.dk herunder.

Holmegaard vaser i smukke danske design

Mærket Holmegaard er smukt dansk design, som har været kendt i Danmark i årtier, og har herunder også leveret glaskunst til danske hjem i ikke mindre end 190 år. Mærket har en lang historie, og var det første reelle glasværk i Danmark. Holmegaard vaser er et godt bud, hvis du går og leder efter et stilfuldt og æstetisk input til hjemmet. Du finder på gaverogbolig.dk Holmegaard vaser i mange forskellige størrelser, former og farver. Derudover kan du også finde et stort udvalg af glas, lysestager, skåle eller fade, som ville være perfekt til borddækningen.

Kay Bojesen flodhest

Den populære Kay Bojesen flodhest er et flot design lavet af egetræ. Den kan fås i både den originale brune farve og i sort. Den sorte flodhest er malet med tavlemaling, så den har den specielle funktion, at den kan tegnes og skrives på. Derfor ville den passe perfekt ind til børneværelset. Den kan hjælpe til at sætte et unikt præg på hjemmet. Kay Bojesen formår at skabe deres egen kunst, der skiller sig ud og skaber en helt speciel ramme for hjemmet. Kay Bojesen flodhesten er et godt bud, hvis du mangler en god gave eller bare har brug for et stilfuldt design til en kedelig vindueskarm. Gaver og Bolig har også et stort sortiment af andre produkter fra Kay Bojesen, såsom sangfugle, gravhunde eller den eftertragtede abe.

 

På gaverogbolig.dk kan du finde Holmegaard vaser og Kay Bojesen flodheste, så der er stor sandsynlighed for, at du finder noget lige i din smag.

 

Alt i møbler inkl. en bambus sofa samt brugskunst som en sivkurv på tinekhome.com

Alt i møbler inkl. en bambus sofa samt brugskunst som en sivkurv på tinekhome.com

Bambusmøbler er populære og Tine K Home står bag lækre skandinaviske møbler i bambustræsorten som fx en simpel bambus sofa og solvogne i materialet. På www.tinekhome.com finder du også smuk interiør som fx en sivkurv.

Køb din bambus sofa fra Tine K Home

En bambus sofa er perfekt til terrassen, hvor man ønsker et simpelt og luksuriøst møbel. Tine K Home bambus sofaer ses i forskellige restaurationsvirksomheder og hos private. Hvis du vil hente inspiration til design af pool-området/terrasse osv., kan du læse mere om deres projekter på tinekhome.com. Virksomheden står for simpelt, elegant, naturligt og boheme fusioneret design, hvilket tydeligt ses for bambusmøblerne designet af Tine K Home. Du finder også almindelige sofaer, som du frit kan sætte dit præg på. Du vælger en base, hvorefter du benytter farvemenuen til at vælge den ønskede farve. Du har også mulighed for at vælge forskellige størrelser. Tine K Home er en fleksibel designvirksomhed, som har stor erfaring med at målrette sofaer, stole, borde osv. til den enkelte kundes behov. Tine K Home kan anbefales, uanset om man leder efter en bambus sofa til udestuen eller en almindelig sofa til placering i selve hyggestuen.

En pyntende sivkurv i flettet palmeblad samt hyggelig julepynt

Tine K Home tilbyder dekorative elementer, som er lavet i hånden. En sivkurv er en af de utallige muligheder, som er flettet af palmeblade. Det er et pyntende element, der kan bruges til opbevaring af forskellige ting. Tine K Home er en familieejet virksomhed fra Fyn, som ofte rejser ud i den vide verden for at opdage ny brugskunst, som de giverne danskerne adgang til. Du finder også brugskunst til julen på tinekhome.com, som sælger julelys, juleklokker, servietter, bånd og forskellige dekorationer til juletiden. Har du ikke pyntet op til jul endnu, så finder du prisvenligt julepynt online på tinekhome.com, der kan løfte stemningen i december måned.

Køb brugskunst til julen og resten af året som fx en sivkurv, marokkanske fade og meget andet fra Tine K Home. Læs også mere om bambusudvalget, der indeholder en bambus sofa samt flere solvogne, stole, borde og meget mere på www.tinekhome.com.