Interiør

Hos Bolighuset Werenberg finder du bl.a. Stouby møbler og en dobbelt sovesofa i praktisk design

Hos Bolighuset Werenberg finder du bl.a. Stouby møbler og en dobbelt sovesofa i praktisk design

Hos Bolighuset Werenberg er der gode muligheder for at shoppe, hvis du er på udkig efter møbler i høj kvalitet. Det brede produktsortiment byder bl.a. på flotte dobbelt sovesofaer og Stouby møbler, til gode priser.

Dansk produceret Stouby møbler

Hos Bolighuset Werenberg tilbydes flotte Stouby møbler i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Stouby møbler er dansk produceret, og har mere end 100 års erfaring bag sig. Stouby møblerne er fremstillet ud fra håndværksmæssige traditioner samt møbeldesigneres visioner, der sammen har skabt nogle meget unikke og flotte møbler. Stouby møblerne lover derfor en fantastisk tidløst design, der vil holde i mange årtier frem. Grundet af deres høje kvalitet, kan Stouby møblerne benyttes i mange år, da de er meget slidstærke og yderst funktionelle. Møblerne findes i mange forskellige størrelser og farver, så der altid kan findes en stol eller sofa, der dækker dine behov. Besøg butikken eller klik ind på werenberg.dk for at læse mere om produkterne.

Smart og praktisk dobbelt sovesofa

Der findes hos Bolighuset Werenberg også et bredt udvalg af flotte dobbelt sovesofaer, i høj kvalitet. En dobbelt sovesofa er ideel til gæste- eller teenage-værelset, da de er yderst funktionelle og holdbare. Med en dobbelt sovesofa fås der en dobbelt soveplads, men som ikke fylder mere end en almindelig sofa i dagtimerne. En dobbelt sovesofa er derfor meget pladsbesparende, og kan derfor også meget perfekt i en lejlighed eller lignende. Med en dobbelt sovesofa fra Bolighuset Werenberg sikrer du dig et møbel der både har et flot tidløst design, samt god funktionalitet. Der findes på siden en række flotte modeller i forskellige farver og størrelser, så der altid kan findes noget der dækker dit behov. Klik eventuelt ind på werenberg.dk eller besøg butikken, og læs mere om produkterne.

Besøg Bolighuset Werenberg allerede i dag, hvis du er på udkig efter nogle nye kvalitetsprodukter, til gode priser.

Sengeexperten.dk sælger flotte Hästens senge samt Carpe Diem senge

Sengeexperten.dk sælger flotte Hästens senge samt Carpe Diem senge

Det er bestemt ikke det gode udvalg som mangler, hvis man besøger Sengeexperten.dk for at købe sig en dejlig seng. Den danske forhandler har en masse fine modeller på lager, fra mærker som Hästens senge, Carpe Diem senge og lignende. Så uanset om du gerne vil købe en kontinentalseng, elevationsseng, boxmadras eller en anden type seng, er butikken helt sikkert et godt sted at kigge forbi. Du kan også læse videre herunder, hvis du vil vide mere om Hästens senge, Carpe Diem senge og om forretningen.

God deal på eksempelvis Hästens senge

Du er altid garanteret en god deal når du handler hos Sengeexperten.dk. Også når du gerne vil købe dig en af de lækre Hästens senge, som lige nu udgør en central del af kataloget hos forhandleren. Butikkens ejere har sørget for at skaffe et bredt udsnit af de bedste modeller hjem, og helt sikkert og en Hästens seng der passer perfekt til dig. Hästens senge er altid den bedste kombination af et flot design og en ultimativ komfortoplevelse, som garanterer den bedste nattesøvn man næsten kunne forestille sig. Samtidigt sikrer et højt niveau af kvalitet og holdbare materialer, at man kan have glæde af Hästens senge i mange år frem.

Flotte Carpe Diem senge

Foruden Hästens senge, finder du også en række andre gode mærker i kataloget hos www.sengeexperten.dk disse dage. Blandt andet kan du købe en af de flotte Carpe Diem senge. Lige nu tæller kataloget med Carpe Diem senge blandt andet kontinentalsenge, boxmadrasser og elevationssenge - så sagt med andre ord, er der Carpe Diem senge for enhver smag. Det eneste du skal gøre er sådan set at klikke ind på Sengeexperten.dk og tage et kig på kataloget med Carpe Diem senge.

Køb en eksklusiv Mogens Hansen sofa eller lænestole på tilbud hos Bolighuset Werenberg

Køb en eksklusiv Mogens Hansen sofa eller lænestole på tilbud hos Bolighuset Werenberg

Bolighuset Werenberg sælger mange forskellige danske designermøbler, og du kan bl.a. finde gode lænestole tilbud på siden, hvor du også kan finde en eksklusiv Mogens Hansen sofa.

Lænestole fra anerkendte mærker på tilbud

Bolighuset Werenberg sælger mange forskellige nøje udvalgte designermøbler i bedste kvalitet, og du kan være helt sikker på, at kvaliteten er i top, uanset hvad du tager med hjem fra butikken. Der er bl.a. gode lænestole tilbud på siden lige nu, og der er mærker som Theca Moro, Himolla, Brunstad og Wegner i sortimentet samt mange flere. Mange danske designere har givet deres bud på en klassisk lænestol og det er blevet til mange forskellige super smukke og meget diverse komfortable stole i enten minimalistisk spinkle designs eller tunge og bløde designs. Uanset hvad du leder efter, kan du være sikker på, at du kan finde den helt perfekte komfort på siden. Hvis du leder efter tilbud på lænestole, så er det i hvert fald en god ide at gå ind på www.werenberg.dk, for her er mange forskellige gode bud fra forskellige spændende designere – både danske og udenlandske. Se gode lænestole tilbud på siden.

Klassisk Mogens Hansen sofa

Bolighuset Werenberg sælger mange forskellige designermøbler, bl.a. et bredt udvalg af komfortable og smukke sofaer, som kan blive familiens samlingspunkt om aftenen, når der skal hygges omkring en kop te, en god film eller et brætspil. Der er forskellige gode bud på, hvordan en smuk sofa kan se ud, og sofaer har forskellige personligheder. Nogle er spinkle, andre er tunge, nogle er små og andre er store. En klassiker er en Mogens Hansen sofa, som sælges i butikken i mange forskellige variationer. Der er forskellige størrelser Mogens Hansen sofaer, men også forskellige materialer og tekstiler. Du kan finde en flot Mogens Hansen sofa – en london model – der blev lanceret i 1971, og som har været en klassiker lige siden. Den sælges til en god pris, og den vil helt sikkert se godt ud hjemme hos dig. Komfort og æstetik går hånd i hånd med disse sofaer, som man både sidder enormt godt i, og som er enormt smukke!

 

Møbler fra Doum serien samt design sofaer af Tine K Home

Møbler fra Doum serien samt design sofaer af Tine K Home

Elsker du at dekorere dit hjem med smukke romantiske møbler eller pynteting, så er du kommet til det helt rette sted hvis du tager et kig på denne hjemmeside lige her www.tinekhome.com hvor Tine K Home har samlet et inspirerende udvalg af bl.a. Doum møbler og design sofaer.

Se de stilfulde Doum møbler i boheme

Klikker du ind på deres hjemmeside kommer du ind til en super inspirerende verden hvor du med garanti vil kunne få en masse inspiration til hvordan du kan pynte dit hjem med romantiske og stilrene møbler. Elsker du bohemestilen kombineret med den skandinaviske enkelhed, så vil du elske Tine K Home. Start med at tag et kig på deres udvalg af Doum møbler. Doum møbler er møbler i palmetræ, og du vil altid kunne finde et stort og flot udvalg af møbler fra Doum på deres hjemmeside, fordi det er møbler, der kan passe til super mange trends og stile. Doum møbler er derfor også altid populære. Har du nogle spørgsmål til deres udvalg af Doum møbler, kan du altid fange dem over telefonen hvor de står klar til at hjælpe og rådgive dig i din søgen.

Design sofaer i højeste kvalitet

Når du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter nogle smukke møbler til dit hjem, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af design sofaer. De har et flot udvalg af design sofaer, der alle også er at finde i både parcelhuse, villaer og lejligheder verden over. I deres udvalg af design sofaer finder du modeller der er harmoniske og enkle i deres udtryk, og som med garanti vil kunne passe ind i dit hjem. Har du nogle ønsker til farver eller bestemte betræk, kan du altid kontakte dem over telefonen og få en snak med dem om dette.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse inspiration af deres smukke udvalg af møbler til nutidens boheme hjem.

Hos SIS by Lekolar forhandles bl.a. kantinestole og højborde til gode priser

Hos SIS by Lekolar forhandles bl.a. kantinestole og højborde til gode priser

SIS by Lekolar formår at kombinere design og funktionalitet i deres mange møbler til skoler og institutioner. Nedenfor kan du læse mere om kantinestole og højborde, der fås i mange forskellige udgaver.

Kantinestole i forskellige modeller

Kantinen er det perfekte samlingspunkt for elever, hvor der lades op og hvor gode relationer styrkes. Derfor er det vigtigt at man ikke går på kompromis, når det kommer til kantinemøbler. Hos SIS by Lekolar finder I heldigvis et stort udvalg af kantinestole i høj kvalitet. Både kvalitet, robusthed og design er i fokus for ikke at nævne siddekomforten, der i bogstaveligste forstand er i højsædet. Sortimentet byder på stole i vidt forskellige designs – du finder både tidløse og velkendte designs blandt udvalget ligeså vel som inspirerende, innovative og nye designs. Uanset hvilken model I vælger til jeres kommende kantinestole, kan I være sikre på at vække stor begejstring i blandt medarbejderne eller eleverne. Læs mere om SIS by Lekolars udvalg af kantinestole i ergonomiske design på www.sis-as.dk hvor I også finder mange andre funktionelle møbler til skoler og institutioner.

Højborde til kantinen eller andre fællesarealer

SIS by Lekolars enorme sortiment af møbler til skoler og institutioner byder også på et stort udvalg af højborde – højborde, der med fordel kan integreres i kantiner eller andre former for fællesarealer. Udvalget byder både på højborde med en mindre bordplade, hvor den enkelte får god mulighed for at fordybe sig, men I finder også højborde med større bordplader. De store bordplader, gøre bordene til et fantastisk samlingspunkt ved frokosten, men giver også mulighed for arbejde i større grupper. Ydermere kan en lang række af bordene højdejusteres således, at I kan arbejde fokuseret i jeres fortrukne arbejdsstilling. Bordene er fremstillet i en solid og holdbar konstruktion, der tager højde for stor slitage og anvendelse og som derved kan holde i mange år. Er I på udkig efter højborde, kan I med fordel kontakte SIS by Lekolar, der står klar til at finde en løsning, der passer til jeres behov. Ydermere kan højborde fra SIS by Lekolar også fås i et væld af forskellige farver – både hvad angår bordplade og stel.

Find jeres nye møbler til institutionen hos SIS by Lekolar.

Online forhandler af flotte vitrineskabe og bogreoler til dit hjem

Online forhandler af flotte vitrineskabe og bogreoler til dit hjem

Er du glad for at shoppe møbler, og kan du bedst lide at gøre det hjemmefra i ro og mag online, på én af de mange gode møbelforretninger der findes online nu om dage? Så er du måske også allerede stødt på Direkte Import. Ellers skal der lyde en varm opfordring om at tage et kig på butikken, ikke mindst hvis du har interesse for vitrineskabe, eller gerne vil købe en ny flot bogreol hjem til stuen. I artiklen her kan du læse mere om begge dele.

Vitrineskabe i mange forskellige modeller

Vitrineskabe har af gode grunde haft lidt af en renæssance herhjemme på det seneste, ikke mindst takket være butikker som www.direkteimport.dk, som i den grad har præsenteret mange danskere for flotte vitrineskabe. Siden byder den dag i dag stadigvæk på mange typer og modeller, og er med al sandsynlighed ét af de bedste steder at købe netop vitrineskabe. Kombinationen af ekstra god kvalitet og fornuftige priser, gør webshoppen til et oplagt sted at starte med at kigge, når man skal shoppe vitrineskabe eller bare gerne vil kigge lidt nærmere på hvad der lader sig gøre.

Flot bogreol

Foruden vitrineskabe er der også stribevis af andre spændende kategorier med møbler hos Direkte Import. Blandt andet har du mulighed for at købe en flot bogreol, der på perfekt vis præsenterer alle dine yndlingsbøger. En god bogreol skal være et pænt møbel i sig selv, hvilket man i den grad må sige at alle modellerne hos forhandleren lever op til. Køber du din nye bogreol i butikken, kan du blandt andet glæde dig over fri fragt på alle ordrer. Klik forbi og se udvalget allerede i dag, hvis du er nysgerrig.

 

Bredt sortiment af Light-Point lamper og Artemide lamper hos Designerlys.dk

Bredt sortiment af Light-Point lamper og Artemide lamper hos Designerlys.dk

Hos Designerlys.dk kan man trygt og frit handle, hvis man søger kvalitetsrigtige lamper, som findes i mange prisklasser. I Designerlys.dk’s brede produktsortiment finder du bl.a. designer lamper fra brands Artemide eller mere simple lamper fra Light-Point.

Light-Point lamper i høj kvalitet

Designerlys.dk udbyder både deres lamper online og i deres fysiske butikker, hvor man bl.a. finder design fra Artemide og Light-point. Lamperne fås i utallige former og farver, der giver dit hjem rig mulighed for at få en lampe til at passe ind i alle rum. Se eventuelt det store udvalg på www.designerlys.dk. Light-point lamper giver dit hjem et meget enkelt og minimalistisk design, hvor at lys i alle kroge ikke bliver et problem. De helt store design fra Light-Point er de klassiske Cube, Box eller Mood lamper, som både kan fås til inde -eller udendørs brug. Se eventuelt det brede udvalg på www.designerlys.dk. Et fællestræk på hele siden er at kvaliteten på lamperne er i top, samt at priserne er ganske overkommelige.

Artemide lamper i klassisk og retro design

Søger man et mere klassisk og retro design, af lamperne fra Artemide et godt alternativ. Artemide har lagt mange timers arbejde i at skabe det bedste italienske design og innovation, som skal vise formålet og hvad deres lamper står for. Funktionaliteten har også stor betydning for Artemides lamper, så alt fokusset ikke er sat på designet, men også at lampen kan bruges rigtigt. Det fremkommer fx på den lange fleksible arme Artimede lampen er fastsat til, der giver den mulighed for at vende og dreje i alle retninger.

Besøg www.designerlys.dk allerede i dag, hvis du er på udkig efter nye lamper til din nye indretning, der både sikrer et flot design samt god funktionalitet. Det er om du enten søger noget meget minimalistisk fra fx Light-Point eller noget mere retro fra Artemide, så har Designerlys.dk hvad du søger.

Find flotte Holmegaard vaser og Kay Bojesen flodhest hos Gaver og Bolig

Find flotte Holmegaard vaser og Kay Bojesen flodhest hos Gaver og Bolig

Mangler du interiør til dit hjem eller pynt til dine tomme hylder? Så tag et kig på gaverogbolig.dk. Her kan du nemlig finde et stort udvalg af en lang række populære mærker indenfor interiør. De forhandler bl.a. Holmegaard vaser og Kay Bojesen flodheste. Læs mere om gaverogbolig.dk herunder.

Holmegaard vaser i smukke danske design

Mærket Holmegaard er smukt dansk design, som har været kendt i Danmark i årtier, og har herunder også leveret glaskunst til danske hjem i ikke mindre end 190 år. Mærket har en lang historie, og var det første reelle glasværk i Danmark. Holmegaard vaser er et godt bud, hvis du går og leder efter et stilfuldt og æstetisk input til hjemmet. Du finder på gaverogbolig.dk Holmegaard vaser i mange forskellige størrelser, former og farver. Derudover kan du også finde et stort udvalg af glas, lysestager, skåle eller fade, som ville være perfekt til borddækningen.

Kay Bojesen flodhest

Den populære Kay Bojesen flodhest er et flot design lavet af egetræ. Den kan fås i både den originale brune farve og i sort. Den sorte flodhest er malet med tavlemaling, så den har den specielle funktion, at den kan tegnes og skrives på. Derfor ville den passe perfekt ind til børneværelset. Den kan hjælpe til at sætte et unikt præg på hjemmet. Kay Bojesen formår at skabe deres egen kunst, der skiller sig ud og skaber en helt speciel ramme for hjemmet. Kay Bojesen flodhesten er et godt bud, hvis du mangler en god gave eller bare har brug for et stilfuldt design til en kedelig vindueskarm. Gaver og Bolig har også et stort sortiment af andre produkter fra Kay Bojesen, såsom sangfugle, gravhunde eller den eftertragtede abe.

 

På gaverogbolig.dk kan du finde Holmegaard vaser og Kay Bojesen flodheste, så der er stor sandsynlighed for, at du finder noget lige i din smag.

 

Alt i møbler inkl. en bambus sofa samt brugskunst som en sivkurv på tinekhome.com

Alt i møbler inkl. en bambus sofa samt brugskunst som en sivkurv på tinekhome.com

Bambusmøbler er populære og Tine K Home står bag lækre skandinaviske møbler i bambustræsorten som fx en simpel bambus sofa og solvogne i materialet. På www.tinekhome.com finder du også smuk interiør som fx en sivkurv.

Køb din bambus sofa fra Tine K Home

En bambus sofa er perfekt til terrassen, hvor man ønsker et simpelt og luksuriøst møbel. Tine K Home bambus sofaer ses i forskellige restaurationsvirksomheder og hos private. Hvis du vil hente inspiration til design af pool-området/terrasse osv., kan du læse mere om deres projekter på tinekhome.com. Virksomheden står for simpelt, elegant, naturligt og boheme fusioneret design, hvilket tydeligt ses for bambusmøblerne designet af Tine K Home. Du finder også almindelige sofaer, som du frit kan sætte dit præg på. Du vælger en base, hvorefter du benytter farvemenuen til at vælge den ønskede farve. Du har også mulighed for at vælge forskellige størrelser. Tine K Home er en fleksibel designvirksomhed, som har stor erfaring med at målrette sofaer, stole, borde osv. til den enkelte kundes behov. Tine K Home kan anbefales, uanset om man leder efter en bambus sofa til udestuen eller en almindelig sofa til placering i selve hyggestuen.

En pyntende sivkurv i flettet palmeblad samt hyggelig julepynt

Tine K Home tilbyder dekorative elementer, som er lavet i hånden. En sivkurv er en af de utallige muligheder, som er flettet af palmeblade. Det er et pyntende element, der kan bruges til opbevaring af forskellige ting. Tine K Home er en familieejet virksomhed fra Fyn, som ofte rejser ud i den vide verden for at opdage ny brugskunst, som de giverne danskerne adgang til. Du finder også brugskunst til julen på tinekhome.com, som sælger julelys, juleklokker, servietter, bånd og forskellige dekorationer til juletiden. Har du ikke pyntet op til jul endnu, så finder du prisvenligt julepynt online på tinekhome.com, der kan løfte stemningen i december måned.

Køb brugskunst til julen og resten af året som fx en sivkurv, marokkanske fade og meget andet fra Tine K Home. Læs også mere om bambusudvalget, der indeholder en bambus sofa samt flere solvogne, stole, borde og meget mere på www.tinekhome.com.

Sengeborde og kontinentalsenge fra flere brands

Sengeborde og kontinentalsenge fra flere brands

Schwarz Senge forhandler sengeborde i stilfulde design. På webshoppen schwarz.dk kan du også se de mange sengetyper inkl. elevationssenge og kontinentalsenge, som sengehuset på Østerbro er specialist i.

Sengeborde føres på www.schwarz.dk

Sengebordet er et praktisk lille møbel, de fleste danskere har svært ved at undvære. Hos Schwarz Senge kan du bestille flere typer af sengeborde fra Getama og Kaagaard, der passer godt med udvalget af senge fra sengehuset i København Ø. Det er naturligvis vigtigt at seng og sengebord passer sammen for at skabe en harmonisk indretning i dit soveværelse. Der sælges stilrene sengeborde i sort og hvid samt mere rustikke modeller i forskellige træsorter. På www.schwarz.dk kan du klikke dig frem til de forskellige sengeborde og se dimensioner og andre specifikationer. Det er lækkert med et sengebord til at lægge brillerne og bogen på og evt. placere en bordlampe på.

Et luksuriøst udvalg af kontinentalsenge fra Schramm, Dunlopillo og andre hos Schwarz Senge

På www.schwarz.dk tilbydes kontinentalsenge fra lidt forskellige mærker. Her kan du vælge mellem de bedste modeller fra Schramm, Dunlopillo, Carpe Diem Beds samt Jensen. Den klassiske kontinentalseng er en af de sengetyper, som for alvor har sat sit aftryk på danskernes sovevaner. Den kommer med boxmadras, springmadras og topmadras. Disse tre lag arbejder sammen og giver den høje komfort, man kender fra kontinentalsenge. Læs mere om de forskellige modeller, se priserne, og bestil tid til en gratis rygtest i sengehuset på schwarz.dk. En test af ryggen giver nogle informationer, som kan rådgive om det bedste køb i forhold til kropstype. Det er, som sagt, helt gratis, og du kan bestille tid online. Hvis du tager forbi Schwarz Senge på Østerbro, kan du naturligvis også prøve kontinentalsenge, elevationssenge osv. inden køb.

Hos Schwarz Senge tilbydes de kendte sengetyper som elevationssenge og kontinentalsenge, der fås fra Carpe Diem Beds, Dunlopillo og andre anerkendte mærker. Se også udvalget af sengeborde fra Getama og Kaagaard, der passer med udvalget af senge hos forhandleren her, men også senge fra andre producenter – mere info på schwarz.dk.

Bliv veludhvilet med en komfortabel futon seng eller sovesofa i topkvalitet

Bliv veludhvilet med en komfortabel futon seng eller sovesofa i topkvalitet

Uanset om du har brug for futon senge, en dejlig sovesofa eller en anden type møbler til soveværelset, er Futon House en god butik at besøge. Som navnet antyder har butikkens ejere rigtig god forstand på alt der har med en god nattesøvn at gøre, og så er priserne end da holdt på et fair niveau. Er du interesseret i at vide mere om Futon House, så læs videre i artiklen herunder.

Komfortable futon senge

Med futon senge rammer man den helt perfekte balance imellem et pladsbesparende møbel, der samtidigt er dejligt og behageligt at sove på. Præcist lige som med alt andet, gælder det selvfølgelig om at købe ordentlige futon senge, hvis man vil have mest ud af sit køb. I den forbindelse skal der lyde en opfordring om at klikke ind på www.futonhouse.dk og tage et kig. Som navnet antyder, har man rigtig god forstand på futon senge hos forhandleren. Alle modeller er nøje udvalgt ud fra et ønske om at overbevise os danskere om, at futon senge ikke er lig med lav komfort og ondt i ryggen. Futon senge egner sig naturligvis ekstra godt på små studieværelser og kollegieværelser, hvor det er begrænset med pladsen.

Sovesofa i høj kvalitet

Har du brug for en sovesofa, så start hos Futon House. Her finder du nemlig imponerende mange forskellige modeller, både 2 og 3 personers varianter. Alle modeller holder et godt niveau af kvalitet, og med så mange forskellige design man kan vælge imellem, vil der stort set uden tvivl også være ét som passer ind hjemme hos dig. Og så er det naturligvis kun ekstra dejligt, at både futon senge og sove sofa fås til særdeles konkurrencedygtige priser hos den danske forhandler. Klik eventuelt selv ind forbi og tag et kig.

Stort udvalg af tilbudssenge og udstillingsmodeller til gode priser hos Lavpris Sengeexperten

Stort udvalg af tilbudssenge og udstillingsmodeller til gode priser hos Lavpris Sengeexperten

For at kunne have en velfungerende hverdag er det vigtigt, at man er veludhvilet. Hos Lavpris Sengeexperten fører de et bredt udvalg af kvalitetssenge, som sikrer dig en god nats søvn hver eneste nat. I deres store udvalg finder du tilbudssenge og udstillingsmodeller, som du kan prøve i deres outletsalg i Vejle, inden du foretager dit køb. På den måde kan du finde den helt rette seng, der matcher dine behov. Snyd ikke dig selv for et kig på deres hjemmeside lige her www.lavprissengeexperten.dk.

Tilbudssenge i god kvalitet

Hos Lavpris Sengeexperten fører de et godt udvalg af tilbudssenge. I sortimentet indgår alt lige fra elevationssenge og kontinentalsenge til boxmadrasser. Det er altså nemt at finde en seng, som imødekommer dine ønsker. Leder du for eksempel efter tilbudssenge med en bestemt højde eller hårdhed, er det intet problem. Udvalget af tilbudssenge er varieret, og du kan helt sikkert gøre en god handel til en skarp pris. Har du brug for hjælp til at finde den helt rette seng, står deres erfarne og venlige personale altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så I i fællesskab finder den perfekte løsning. Klik ind på www.lavprissengeexperten.dk med det samme og gå på opdagelse i en verden af tilbudssenge i topkvalitet.

Super billige udstillingsmodeller

Udover senge på tilbud kan du også finde super billige udstillingsmodeller hos Lavpris Sengeexperten. Deres udstillingsmodeller fejler ingenting, og det er et super godt valg, hvis du er på udkig efter en billig seng i høj kvalitet. Har du lyst til selv at kigge nærmere på deres udstillingsmodeller, kan du enten besøge dem i deres fysiske outletbutik i Vejle, eller du kan klikke ind på deres hjemmeside. Foretrækker du det sidstnævnte, kan du se meget nærmere lige her www.lavprissengeexperten.dk, hvor du finder alverdens forskellige udstillingsmodeller, der er så gode som nye.

Køb Hästens senge i topkvalitet hos Bolighuset Werenberg

Køb Hästens senge i topkvalitet hos Bolighuset Werenberg

Hos Bolighuset Werenberg finder du et stort sortiment af Hästens senge i god kvalitet. Uanset hvilken sengemodel som du er på udkig efter, har udvalget noget, der passer til dig og din smag. Nedenfor kan du blandt andet læse mere om Hästens 40 års jubilæumssenge.

Unikt sortiment af Hästens senge

Bolighuset Werenberg byder på et superlækkert sortiment af møbler og boligtilbehør til alle hjem. Igennem mange år har Bolighuset Werenberg forhandlet lækre møbler og andet boligtilbehør fra nogle af de mest vellidte mærker på markedet. Et af de værelser i hjemmet som Bolighuset Werenberg prioriterer højt, er soveværelset. Soveværelset er det rum hvor du lader op så du er klar til endnu en ny dag med mange spændende udfordringer og oplevelser. Soveværelset er derfor et enormt vigtigt rum og Bolighuset Werenberg står derfor klar til at hjælpe dig med at skabe det helt ideelle soveværelse for dig, så du kan være udhvilet til næste dag. Er du på udkig efter senge i høj kvalitet, har du måske overvejet Hästens senge. Hästens er en svensk producent af senge med et fantastisk renommé, der igennem mere end 150 år har været med til at hjælpe et utal af mennesker til at få en bedre nattesøvn. Deres senge er i topkvalitet og hos Bolighuset Werenberg har du også muligheden for at anskaffe dig din egen seng fra Hästens. Hästens senge fås i mange forskellige varianter og der er lidt til enhver smag. Tjek udvalget af Hästens senge ud hos Bolighuset Werenberg og sov som en sten!

Hästens jubilæumsseng

Det er vidt forskellige hvilke senge vi foretrækker. Mens nogle er glade for bløde senge, foretrækker andre mere faste madrasser og vi har alle forskellige behov og krav for vores senge. Opholder du dig meget i soveværelset, ligger du og læser, inden du skal sove, eller elsker du at få serveret morgenmad på sengen, er en elevationsseng måske det rette valg for dig, men ønsker du derimod noget simpelt, som bare virker og til en god pris, finder du også Hästens jubilæumssenge blandt udvalget. Udvalget er stort og udover Hästens kontinentalsenge m.m. byder sortimentet også på Hästens jubilæumsmodeller og boksmadrasser – der er lidt til enhver smag. På www.werenberg.dk kan du læse meget mere om Hästens jubilæumssenge og de mange andre valgmuligheder. 

Få den nødvendige nattesøvn så du er klar til at give den en skalle næste dag!

Flot udvalg af kalendere og rammer til plakater hos ViSSEVASSE

Flot udvalg af kalendere og rammer til plakater hos ViSSEVASSE

Er du på udkig efter en hjemmeside, der har et smukt udvalg af plakater, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her vissevasse.dk hvor ViSSEVASSE giver dig indblik i deres flotte udvalg af bl.a. kalendere og rammer til plakater.

Flot udvalg af kalendere

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en super spændende verden, hvor du med garanti vil kunne få en masse gode ideer til hvordan du kan pynte rummene i dit hjem og gøre dem hyggelige og personlige. ViSSEVASSE går rigtig meget op i at kunne tilbyde deres kunder et stort udvalg af plakater og andre pynteting, og du kan derfor være sikker på at kunne finde noget, der passer til dit behov. Tag fx et kig på deres udvalg af kalendere. Fysiske kalendere kan være enormt dejlige at have fordi de giver et dejligt overblik over tiden. Kalendere kan også fungere som pyntegenstand der kan pryde på væggen i et kontor eller i køkkenet. Se deres flotte udvalg af kalendere på deres webshop og få en masse inspiration.

Rammer til plakater

Når du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter nogle ting, der kan pynte i hjemmet, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af rammer til plakater. Der er intet der hygger og pynter som smukke plakater, men de er ikke fuldendte hvis ikke de også er i en smuk ramme, hvis materiale og farve passer og fremhæver plakatens motiv. I deres udvalg af rammer til plakater finder du rammer i mange forskellige materialer, netop så du har mulighed for at finde den ramme, der går bedst til din plakat. Man kan med fordel blande rammer til plakater i forskellige farver og materialer på samme væg, for at give en mere levende udtryk.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside hvor du kan få en masse inspiration af deres store udvalg af plakater og pynteting til hjemmet.