Interiør

Dansk design har i mange år været verdenskendt for dets høje kvalitet og skarpe æstetiske udtryk. Det gælder også, når snakken falder på interiør. Boligindretning og interiør er nemlig et felt, der ligger mange danskeres hjerter nær - både når det drejer sig om borgere, producenter og leverandører. Dyk ned i nogle af landets bedste forhandlere af interiør i artiklerne nedenfor. De korte artikler egner sig perfekt til at lade sig inspirere og få et hurtigt indblik i de forskellige virksomheder, der beskæftiger sig med interiør. Hver artikel er desuden udstyret med et link til de respektive virksomheder, så du nemt kan lære dem endnu bedre at kende.

Sov godt eller sid godt i en ny seng eller sofa fra Moderno.dk

Sov godt eller sid godt i en ny seng eller sofa fra Moderno.dk

Man finder lige nu et skønt udvalg af nøje udvalgte møbler hos den danske forhandler Moderno.dk fordelt over en masse spændende kategorier. Her kan man bl.a. købe ny seng, hvis man gerne vil have en endnu bedre nattesøvn. Mangler der en ny sofa i stuen, kan man helt sikkert også finde sådan én i kataloget, uanset om man foretrækker en hjørnesofa, en chaiselongsofa, en u-sofa eller en anden type. Læs mere om forhandleren i artiklen herunder.

Sov bedre med en seng af høj kvalitet

Din nye seng kan du med fordel starte med at kigge efter hos www.moderno.dk. Her har de nemlig samlet et flot udvalg af gode senge og med sikkerhed også en model, som vil passe perfekt til dig. Kataloget med senge er nøje udvalgt ud fra skrappe krav til kvaliteten, og man kan derfor roligt regne med, at der er tale om en seng, som man kan have glæde i mange år frem. Og måske vigtigst af alt giver sengene den bedste nattesøvn, og de er både komfortable og gode at lægge på. Så det kan godt være, at det bliver lidt svært at komme op om morgenen, men det må man se igennem fingre med, når man køber ny seng.

Få en velindrettet stue med en u-sofa, chaiselong sofa eller hjørnesofa

Udover ny seng, kan du bl.a. også købe ny sofa til stuen hos Moderno.dk. I kategorien med sofaer bliver man ligeledes præsenteret for et bredt og velassorteret udvalg, der lige nu både tæller hjørnesofaer, chaiselong sofaer, sofasæt og u-sofaer - og selvfølgelig både 2 personers og 3 personers sofaer. Præcis ligesom det gælder i kategorien seng, vil enhver sofa, man køber hos forhandleren, være et kvalitetsprodukt med lang levetid. Sofaerne findes i mange forskellige design og vil derfor passe perfekt ind i enhver moderne og velindrettet stue.

Besøg hjemmesiden allerede i dag, og få et kig på det store katalog med kategorier som seng, sofa og meget mere.

Gode senge tilbud hos schwarz.dk – se det store udvalg af senge og topmadrasser

Gode senge tilbud hos schwarz.dk – se det store udvalg af senge og topmadrasser

Som deres navn antyder, forhandler Schwarz Senge alt inden for senge, madrasser og sengetilbehør. Hos det spændende og velassorterede foretagende kan du altid finde et godt senge tilbud eller en lækker topmadras i tårnhøj kvalitet. Læs med her og lær den velansete, dedikerede og professionelle virksomhed meget bedre at kende.

En topmadras der fuldender sengen

Med en topmadras fra Schwarz Senge går du ikke galt i byen. Så enkelt kan det siges. For siden den populære forhandler slog dørene op for deres skønne og imponerende butik på Østerbro i København, har de ikke set sig tilbage. Alle dage har butikken været kendt for udelukkende at forhandle produkter fra nogle af markedets bedste og mest respekterede producenter. Hos den traditionsrige sengespecialist finder du altså med andre ord ikke ét produkt, der ikke lever op til deres egne høje krav om kvalitet - og det gælder også, hvis du fx er på udkig efter en topmadras. For en topmadras er ikke bare en topmadras, men fællesnævneren for alle dem, du finder hos Schwarz Senge, er altså, at kvaliteten altid er i top.

Der er altid gode senge tilbud hos Schwarz Senge

Hos den kompetente forhandler har de altid et væld af spændende og tiltalende senge tilbud og andre udsalgsprodukter. Du finder disse senge tilbud ved at klikke ind på Schwarz Senges overskuelige, brugervenlige og veldesignede hjemmeside schwarz.dk, hvor du også kan gå på opdagelse i resten af deres store og imponerende udvalg af kvalitetssenge, madrasser og sengetilbehør. Kunne du være interesseret i at høre mere om disse senge tilbud, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte de gode folk hos Schwarz Senge - enten telefonisk, pr. email eller ved et besøg nede i butikken. Du finder deres telefonnummer, e-mailadresse og adressen på butikken inde på førnævnte hjemmeside. Så hvorfor ikke gøre brug af et vaskeægte senge tilbud fra en af landets bedste og mest pålidelige sengeforhandlere?

Wally and Whiz og Design Letters. Læs om udvalget på alwi.dk her!

Wally and Whiz og Design Letters. Læs om udvalget på alwi.dk her!

Www.alwi.dk er stedet du finder det smukkeste bæredygtige interiør til dit hjem. Foruden interiør og boligindretning er det dog også muligt at finde lækre, sunde og naturlige snacks blandt de forskellige sortimenter. Gå på udkig i det imponerende univers mellem kvalitetsbrands, såsom Design Letters og House Doctor, Wally and Whiz og Fabel Te m.fl. Mulighederne er mange, og kvaliteten er høj, når du handler hos ALWI Organic.

Smag på Wally and Whiz vingummier

Når du først har smagt lækkerierne fra Wally and Whiz, vil du ikke have lyst til at købe andre snacks. Wally and Whiz er et bæredygtigt brand, der producerer lækre og naturlige snacks i form af vingummier og lakridser for enhver smag. Du finder nemlig en lang række forskellige smagsvarianter, så det ikke er svært at finde noget, du vil kunne lide. Der er både mulighed for at købe enkelte smagsvarianter, men ALWI Organic forhandler også Wally and Whiz gaveæsker med flere forskellige varianter i samme pakke. Tøv ikke med at prøve en snack fra Wally and Whiz hos ALWI Organic i dag.

De fleste har hørt om Design Letters

Design Letters er et yderst populære brand, som du finder et flot sortiment af hos ALWI Organic via ovenstående link. Design Letters designer produkter til din hverdag med bogstaver på, som gør produkterne personlige og nemme at inkorporere i dit hjem, hvad end du bor alene, med en kæreste, med din familie eller noget helt fjerde. Vælg mellem produkter fra Design Letters, såsom kopper og drikkedunke m.m. med enten dit forbogstav, din titel eller et budskab på. Gå selv på udkig i sortimentet i dag og find skønne produkter til dig selv og din familie.

ALWI Organic forhandler brede og bæredygtige sortimenter af hverdagsprodukter til dit hjem og liv. Du finder nemt rundt via de forskellige kategorier, alt efter hvad du er på udkig efter.

Kunstværker og sofaborde plus meget andet i møbler og brugskunst hos Daily-Living.dk

Kunstværker og sofaborde plus meget andet i møbler og brugskunst hos Daily-Living.dk

Drømmer du om et sofabord i hvid højglans? Eller kigger du efter kunst i fantastiske design til lave priser? Køb bl.a. billige håndmalede malerier af landskaber, mennesker og POP-art. Shop TV borde, stumtjenere, postkasser og meget mere på www.daily-living.dk til lavpris!

Kigger du efter et sofabord i hvid højglans, så læs med her

Hos Daily-Living.dk sælger de mange typer borde til sofapartiet. Et af de populære valg er et sofabord i hvid højglans. Du kan købe forskellige typer sofaborde online, der er med hvid højglans. De fører dog også mange andre muligheder, også i TV-borde. Daily-Living.dk har presset prisen ordentligt ned. Spar penge på sofaborde i mange farver og materialer. Køb billige sofaborde i et væld af kvalitets træsorter. Tøv ikke med at klikke ind på hjemmesiden.

Flot kunst - Oliemalerier, der er malet i hånden

Køb også billig kunst. Vælg farverige POP-art billeder, og bestil abstrakte malerier til dig, der ønsker noget særligt til det moderne hjem. Du kommer til at elske disse håndmalede malerier. Der er tale om billig kunst i topkvalitet. Deres landskabsmalerier er perfekte til dig, som ønsker noget smukt og særligt, der løfter stemningen i stuen eller på dit værelse. Især i stuen er det også populært med gruppemalerier. Disse kan bl.a. hænges over sofaen for at skabe et moderne look. Daily-Living.dk sælger også billig kunst af mennesker, blomster og dyr. Se også deres andre kategorier inden for brugskunst. De byder bl.a. på lærredstryk, pyntepuder, lysestager, plaider og glasbilleder. Alle fortjener et veludsmykket hjem, og med de lave priser fra Daily-Living.dk udvalget er det nu også blevet langt billigere. Du kan købe kunstværker og andet fra shoppen med betalingskort og MobilePay.

Daily-Living.dk tilbyder god, dansk service. De leverer kunst til lave priser heriblandt abstrakte malerier og landskabsbilleder. Køb sofaborde i træ og hvid højglans. Bestil unikke barskabe af vintønder, jagttrofæer og et væld af boligmøbler. Det drejer sig f.eks. om barstole, gyngestole, kommoder og postkasser til særdeles skarpe priser.

Online forhandler af æstetiske Solwang klude og skønne produkter fra Durance

Online forhandler af æstetiske Solwang klude og skønne produkter fra Durance

Hvis du er på udkig efter Solwang karklude eller skønne produkter fra Durance, bør du læse med her. For i de følgende to afsnit skal det handle om webshoppen By Frey, der er et vaskeægte slaraffenland for dig, der elsker alt, der har med velvære, brugskunst og interiør at gøre.

Æstetiske Solwang karklude 

By Frey er et kvalitetsbevidst foretagende, der siger spar to. Du finder nemlig ikke ét eneste produkt på deres virtuelle hylder, der ikke opfylder deres høje standarder inden for kvalitet. Det samme gælder, når snakken falder på æstetik. De gode folk bag By Frey har en uforlignelig god smag, der betyder, at de skønne produkter er en fryd for øjet. Derfor forhandler den populære, pålidelige og professionelle webshop da også Solwang karklude. Solwang karklude er smukke tekstilprodukter og dansk design, når det er bedst. For Solwang karklude er ikke blot høj kvalitet og dejlig æstetik - det er også miljøbevidsthed med stort M. Derfor kan du med god samvittighed købe de smukke Solwang karklude hos en af landets bedste online forhandlere: By Frey.

Lækre Durance produkter

Webshoppen, der kan besøges på byfrey.dk, har naturligvis også et stort og imponerende udvalg af produkter fra Durance. Durance er til den kræsne og bevidste forbruger, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet, når det gælder produkter indenfor hudpleje, sæbe og dufte. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende deres produkter, som fx produkter fra Durance, skal du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til det venlige, erfarne og kompetente personale hos By Frey. For ud over at være dybt dedikerede omkring deres brede sortiment af fx produkter fra Durance, gør de også en dyd ud af, at alle skal have en god oplevelse, når de er i kontakt med dem - uanset om det er via telefonen eller e-mail. Så hvorfor ikke vælge By Frey, hvis du leder efter produkter fra Durance?

Uanset om du ønsker en flot New Yorker dør eller en skræddersyet New Yorker væg, så er du det rette sted

Uanset om du ønsker en flot New Yorker dør eller en skræddersyet New Yorker væg, så er du det rette sted

Kunne du tænke dig en flot New Yorker dør eller en skræddersyet New Yorker væg, hvor lyset kan strømme igennem det elegante og smukke design, burde First Floor CPH være lige noget for dig. Den danske design- og produktionsvirksomhed er garant for æstetiske, holdbare og solide løsninger for både private og erhvervskunder.

New Yorker dør – Populært valg hos både private og på kontorer

Kært barn har som bekendt mange navne. Og uanset om du ynder at sige “The Big Apple”, “byen der aldrig sover” eller blot “New York”, er den amerikanske storby et utroligt ikonisk sted. Den populære rejsedestination er ikke kun kendt for sin skyline, sine mange turistattraktioner og tv-serier som “Sex & the City”, “Friends”, “Girls” osv., men også for en af de mest legendariske interiør-/boligklassikere: Den smukke New Yorker dør. En New Yorker dør er til stadighed et populært valg hos både private og på kontorer verden over, hvilket blandt andet skyldes det elegante og minimalistiske glasdesign, der virkelig skaber plads til lyset. First Floor CPH er en oplagt samarbejdspartner, hvis du drømmer om at få sat en New Yorker dør op på kontoret eller hjemme i privaten. Med en New Yorker dør fra First Floor CPH får du en langtidssikret og smuk løsning.

 

Vælg en skræddersyet New Yorker væg fra First Floor CPH

First Floor CPH er også en anbefalelsesværdig samarbejdspartner, hvis du kunne tænke dig en skræddersyet New Yorker væg. Den danske design- og produktionsvirksomhed har leveret et væld af forskellige skræddersyede New Yorker vægge til alt fra brusenicher til mødelokaler og trappeopgange, og de hører da også hellere end gerne fra dig, hvis du har et særligt behov, du gerne vil have stillet i forbindelse med en New Yorker væg. De sætter nemlig en ære i at kunne levere skræddersyede og kundetilpassede løsninger, og de gør en stor dyd ud af at deres kunder altid skal være glade og tilfredse med deres produkt og slutresultatet. Læs mere om deres skræddersyede vægge på firstfloorcph.dk.

Hos InteriorFlirt finder du bl.a. interiør fra Lene Bjerre og Day Home møbler til gode priser

Hos InteriorFlirt finder du bl.a. interiør fra Lene Bjerre og Day Home møbler til gode priser

Hvad enten man godt kunne tænke sig nye møbler eller nyt interiør til sit hjem, så kan det bestemt anbefales, at man vælger at kigge ind forbi InteriorFlirt. Her finder man nemlig alt fra de skønneste produkter fra Lene Bjerre til Day Home møbler af den bedste kvalitet. Man kan købe allerede i dag ved at besøge hjemmesiden www.interiorflirt.dk.

Flot interiør fra Lene Bjerre

Hvis man er på udkig efter nogle nye, fantastiske ting til sit hjem, og man gerne vil være helt sikker på, at man får købt interiør af høj kvalitet og moderne design, så bør man kigge nærmere på produkter fra Lene Bjerre. Lene Bjerre har nemlig siden 1975 haft en passion for det gode håndværk, stilsikre design og ikke mindst fantastisk kvalitet. Hos InteriorFlirt forhandles der alt fra kosmetiktasker og plaider til puder, sengetæpper, håndlavede møbler og meget, meget mere. Det burde derfor uden tvivl være muligt at finde lige præcis det interiør, man godt kunne tænke sig til sit hjem. Man kan se meget nærmere på udvalget af interiør fra Lene Bjerre og købe allerede i dag ved at kigge ind forbi InteriorFlirt på hjemmesiden interiorflirt.dk.

Day Home møbler af gode materialer

Kunne man godt tænke sig nye møbler til sit hjem, og vil man gerne have god kvalitet til prisen, så er det hos InteriorFlirt, man skal kigge. Her forhandles der blandt andet et bredt udvalg af Day Home møbler, og man kan således vælge imellem alt fra skriveborde og stole til taburetter og mange, mange andre møbler. Day Home møbler har et stilrent og moderne design, som helt sikkert vil passe ind i langt de fleste danske hjem. Hos InteriorFlirt tilbydes der personlig service både på mail og telefon, så man altid kan være sikker på, at man får købt de helt rette møbler til sit hjem. Man kan kigge meget nærmere på udvalget af Day Home møbler på hjemmesiden interiorflirt.dk.

Hos www.interiorflirt.dk kan man købe et stort udvalg af møbler og interiør til de bedste priser.

Et hjørnebord i smart design og en god elevationsseng kan findes hos ILVA Max Jessen Terndrup

Et hjørnebord i smart design og en god elevationsseng kan findes hos ILVA Max Jessen Terndrup

Er du på udkig efter en online webshop der kan give dig en masse inspiration til hvordan du kan indrette dit hjem på en spændende måde fx ved hjælp af et hjørnebord eller en elevationsseng, kan du tage et kig på denne hjemmeside www.max-jessen.dk hvor ILVA Max Jessen Terndrup har samlet deres store udvalg af møbler.

Smart og praktisk hjørnebord

Deres hjemmeside er det perfekte sted for dig, der drømmer om at forny dit hjem med spændende og anerkendte møbeldesignere. ILVA Max Jessen Terndrup har nemlig en stor passion for kvalitetsdesign og innovative designerløsninger. Af den grund vil du kunne se et smukt udvalg af både nye og klassiske møbler. Leder du for eksempel efter et hjørnebord kan du med stor fordel tage et kig på deres hjemmeside, idet de her har et flot udvalg af hjørneborde. Hjørneborde kan bruges i mange forskellige rum, både i forbindelse med stuen hvor de har en funktion som bord til kopper eller en lampe, men det kan også bruges som en pyntebord i en gang eller i en spisestue, hvor der er behov for at skabe lidt hygge og pynt.

Elevationsseng fra anerkendte mærker

Når du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter nogle smarte møbler, går du heller ikke galt ved at tage et kig på deres udvalg af senge. Start for eksempel med at se deres elevationssenge. En elevationsseng er super smart, idet det kan køre op og ned, og dermed give dig et stort udvalg af sidde- og liggemuligheder. De sælger elevationssenge fra mange store mærker såsom Wonderland og Tempur. Du kan derfor være sikker på at få en kvalitetsseng hvis du handler din elevationsseng hos dem. En elevationsseng er for eksempel perfekt for dig, der godt kan lide at sidde i sengen og læse eller dig, der godt kan lide at se fjernsyn i sengen.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside hvor du kan finde deres kontaktinformationer, og hold dig ikke tilbage med at kontakte dem.

Indretning af konferencelokaler og erhverv - Få specialvejledning

Indretning af konferencelokaler og erhverv - Få specialvejledning

Står du med nogle erhvervsbygninger der skal indrettes, kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.dokk16.com hvor DOKK16 giver dig et godt indblik i deres erhvervsindretning såsom indretning af konferencelokale.

Totalleverandør inden for erhvervsindretning - DOKK16

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en verden hvor der er et stort fokus på kvalitet. Dette vil du hurtigt kunne mærke hvis du tager et kig rundt i deres spændende verden. DOKK16’s passion for æstetik og kvalitet skinner tydeligt igennem i deres univers, hvor deres indretningsløsninger og møbler alle er unikke. Søger du nogen, der kan stå for din erhvervsindretning, er du derfor kommet til det rette sted. Erhvervsindretning er en essentiel del af virksomheden, idet indretningen afspejler den stemning og kultur der er i virksomheden. Indretningen af dit erhverv er samtidigt med til at skabe en bestemt atmosfære og spiller altså en stor rolle. Er du nysgerrig i deres erhvervsindretning, kan du se mulighederne på linket her og besøge www.dokk16.com. Du er også altid velkommen til at kontakte dem over telefonen, hvor de står klar til at hjælpe og rådgive dig i din søgen.

Her kan du læse om indretning af konferencelokale

Du kan også med stor fordel tage et kig på deres hjemmeside, hvis du har nogle lidt mere specifikke ønsker, såsom indretning af konferencelokale. De har stor erfaring med at indrette konferencelokaler, og har derfor rigtig mange ideer til hvordan det kan løses på forskellige måder. Indretning af konferencelokale kan både gøres enkelt og minimalistisk, men det kan også gøres med et fokus på mere personlighed, fx med nogle særlige møbler eller billedpynt. Alt dette har de super mange ideer til, og de kan derfor blive en rigtig spændende sparringspartner. Hold dig derfor ikke tilbage med at kontakte dem med dine spørgsmål til indretning af konferencelokale.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside, idet du her kan læse om deres virke samt finde deres kontaktinformationer, hvis du ønsker at kontakte dem.

Køb lammeskind, lasagnefade, julepynt etc. hos denne isenkræmmer

Køb lammeskind, lasagnefade, julepynt etc. hos denne isenkræmmer

Leder du efter en kyndig online isenkræmmer med et kæmpe udvalg inkl. mange af de bedste danske mærker? Så klik ind på ekram.dk, der tilbyder lasagnefade, serveringsfade, grydelåg, men også julepynt, støvsugere, lammeskind og meget andet. Der er nok at vælge imellem på alle hylder, og du får hurtig levering! Se også udvalget i deres fire forskellige fysiske butikker.

Kvalitets isenkræmmer med kæmpe online udvalg på www.ekram.dk

Køb online hos en af DK’s førende isenkræmmere. Når du bestiller hos den isenkræmmer, der har adresse på www.ekram.dk, så kan du vælge imellem alle de populære mærker, men til bedre priser end hos konkurrenterne. Få 1-3 dages levering og tilfredshed eller pengene retur. Du vil hurtigt opdage, at det er lidt billigere at købe hos denne isenkræmmer, uanset om man kigger efter minihakkere, saftpressere eller æggekogere. Køb også røreskåle, gryder, wok, brødknive og blendere online og til ekstra-stærke priser! Det er samtidig billigt at bestille frituregryder, håndmixere og brødristere hos denne isenkræmmer på internettet, der udelukkende tilbyder god kvalitet - også i kategorierne med sous vide, kasseroller og pandekagebagere. Læs mere om et af DK’s foretrukne isenkræmmer websites.

Shop lammeskind via ekram.dk - Billigt

Udvalget byder naturligvis også på lammeskind, hvor du kan vælge imellem noget lækkert og førsteklasses lammeskind bl.a. fra Kina og New Zealand. Du kan også købe imiteret skind ekstra billigt som f.eks. sædehynder, men hvis du hellere vil have den ægte vare, så har ekram.dk selvfølgelig også et skønt udvalg. Køb lammeskind fra forskellige typer lam og altid i sublim kvalitet og i mange forskellige design. Det er populært med sædehynder i lammeskind, når man kigger ind i nordiske hjem. Hvis du leder efter eksklusivt skind fra lam, og du gerne vil spare penge, så start med at besøge www.ekram.dk nu.

Webshoppen ekram.dk er meget mere end blot en isenkræmmer, der sælger grydelapper, lasagnefade og wok og køkkenudstyr. Køb også lammeskind, julepynt, støvsugerartikler og andet fra suveræne mærker og til ganske fornuftige internetpriser. Eller kig forbi en af deres mange hyggelige fysiske shops!

Hos InteriorFlirt kan du bl.a. købe Lene Bjerre møbler og J-line interiør til skarpe priser

Hos InteriorFlirt kan du bl.a. købe Lene Bjerre møbler og J-line interiør til skarpe priser

www.interiorflirt.dk er din foretrukne forhandler af alt, der hedder boligindretning, møbler og pynt til hjemmet. Her finder du bl.a. kendte kvalitetsmærker, såsom Lene Bjerre, J-Line og mange flere. Tag blot et kig rundt på de imponerende sortimenter. Her finder du bl.a. de populære bambus- og jernmøbler samt mange andre materialer, alt efter hvad du ønsker dig til netop dit hjem.

Møbler i unikke design fra Lene Bjerre

Er du vild med Lene Bjerres unikke og kreative møbeldesigns, så bør du tjekke InteriorFlirts sortiment af netop dette ud. Her finder du et bredt, smukt og varieret udvalg af Lene Bjerre boligindretning til dit hjem. Lene Bjerre er kendt for sin innovative og kreative tilgang til bolig- og møbeldesign, hvilket gør det muligt for dig at finde netop de artikler, der passer bedst ind i dit hjem. Måske leder du efter en ny sofa, et bord, en lampe eller noget helt fjerde? Du finder alle former for møbler samt et herligt udvalg af diverse pyntegenstande i InteriorFlirts udvalg af Lene Bjerre. Så gå blot på udkig og find dine favoritter i dag.

J-line interiør af gode materialer

I InteriorFlirts brede og skønne udvalg af J-line møbler og interiør finder du alverdens smukke og skønne designs til dit hjem. Det belgiske J-line er særligt kendt for deres sans for trends verden over, hvilket også viser sig i deres møbler og boligindretning, der er inspireret af en lang række kulturer og materialer, former og farver. Hvad end du er på udkig efter et nyt smukt tæppe, lampe, sofa eller noget helt fjerde, så finder du alt dette og mere til at høj kvalitet og unikt design i J-line sortimentet. Hos InteriorFlirt finder du desuden alle J-line møbler og boligindretning til gode priser, så du har mulighed for at få flere af dine personlige favoritter med hjem.

Tøv ikke med at besøge InteriorFlirt, når du er på udkig efter nyt til hjemmet, hvad end det er møbler, pynt eller andet boligindretning. Her får du både personlig service, 30 dages returret samt fri fragt ved køb for over 299 kr. Så gå på udkig i de smukke sortimenter og gør et godt køb hos InteriorFlirt i dag.

Pynt dit hjem med smukke lysestager og malerier fra Daily Living

Pynt dit hjem med smukke lysestager og malerier fra Daily Living

Hos Daily Living finder du mange forskellige gode møbler og designvarer til billige priser online. Læs bl.a. om lysestager i træ eller find et smukt maleri i butikken.

Smukke lysestager i flere materialer

Daily Living sælger mange forskellige super smukke designervarer, brugskunst og møbler til billige priser. Deres online hjemmesiden daily-living.dk er spækket med forskellige gode tilbud på gode solide møbler i gode materialer til super gode priser. Du kan bl.a. finde smukke lysestager i træ og metal til billige priser på siden, og der er mange forskellige at vælge imellem til forskellige slags stearinlys. Hvis du kan lide levende lys, så er det godt at have nogle solide lysestager i træ og metal, som holder i mange år. Sådan kan man skabe sig hyggelig stemning derhjemme, når man trænger til lidt levende lys i stuen. Det kan skabe en helt særlig stemning som elektrisk lys ikke kan efterligne. Find flotte lysestager i træ og metal på hjemmesiden til gode priser og vælg imellem mange forskellige smukke designs. Det er høj kvalitet til lave priser, og hurtig og billig fragt og god kundeservice.

Smukke malerier til din væg

Trænger du til at pynte væggene derhjemme, så kan du finde mange forskellige smukke malerier hos Daily Living. Der er forskellige kategorier og mange forskellige billeder, som ikke koster alverden. Hvis du har lyst til at have et smukt maleri med dyremotiv, så er der mange forskellige super smukke billeder at vælge imellem. Det er vigtigt at have noget hængende på væggene, hvis man gerne vil skabe en personlig og hyggelig stemning derhjemme, som gør det dejligt og hjemligt at opholde sig derhjemme. Der er forskellige gode og spændende billeder i butikken, som du kan bruge til at dekorere dine vægge i huset eller lejligheden, og du kan være sikker på, at du kan finde et billigt maleri, som passer lige til din smag i butikken. Se de mange forskellige olie- og akrylmalerier på hjemmesiden, hvor du helt sikkert kan blive inspireret til, hvordan du skal indrette og dekorere dit hjem.

 

Bredt udvalg af elevationssenge og Carpe Diem senge hos Sengeexperten.dk

Bredt udvalg af elevationssenge og Carpe Diem senge hos Sengeexperten.dk

Trænger din gamle seng til at blive skiftet ud med en ny og god en? Hos Sengeexperten.dk har du god mulighed for at finde den helt rette for dig. Herinde byder de nemlig på et stort og lækkert udvalg af blandt andet elevationsseng og Carpe Diem senge af høj kvalitet. Tjek udvalget ud og find frem til det rette valg for dig på www.sengeexperten.dk.

Auping elevationsseng

For at få den bedste søvn om natten, så du kan have en velfungerende dagligdag, er det også vigtigt at finde den helt rette seng, der passer til dine behov og personlige præferencer. Hos Sengeexperten.dk byder de på et væld af forskellige slags senge, så du kan være sikker på at finde en til dit behov. Du kan for eksempel finde en elevationsseng, som er et godt bud, hvis du har svært ved at sove ordentligt og kunne tænke dig den rette støtte, så du sover bedre og mere roligt om natten. Sengeexperten.dk forhandler elevationssenge fra forskellige kvalitetsmærker som Auping, Dunlopillo, TEMPUR og mange flere. Besøg hjemmesiden på www.sengeexperten.dk og få gratis fragt over 450 kroner, når du bestiller herinde.

Eksklusive Carpe Diem senge

Tager du et kig forbi hjemmesiden, vil du hurtigt finde frem til det brede udvalg, Sengeexperten.dk har at byde på. Herinde forhandler de stort set alt, du har brug for, for at forbedre din søvn om natten. På hjemmesiden kan du for eksempel finde et bredt udvalg af senge fra en masse forskellige udbydere. Blandt andet byder de på Carpe Diem senge, som kan fås i flere forskellige slags, så du med stor sandsynlighed kan finde en, der passer til dit behov. Med deres eksklusive og fantastiske design, er du sikret en seng, der ikke mindst står flot på soveværelset, men også som giver dig komfort, når du benytter dig af den. Du kan se hele udvalget af Carpe Diem senge på www.sengeexperten.dk.

 

Find de smukkeste håndknyttede tæpper til dit hjem fra Tyrkiet hos Noeola

Find de smukkeste håndknyttede tæpper til dit hjem fra Tyrkiet hos Noeola

Noeola sælger håndknytte tæpper fra Tyrkiet, også kaldet kelimtæpper til gode priser. Læs mere her.

Håndknyttede tæpper i smukke designs

Noeola sælger mange forskellige super gode flotte håndknyttede tæpper, som er bragt til Danmark fra Tyrkiet hvor de er nøje udvalgte. Der er mange forskellige super smukke designs at vælge imellem og hvert enkelt er nøje udvalgt fra Tyrkiet. De smukke håndknyttede tæpper minder ikke om noget andet, du kan finde i mainstream indretningsbutikkerne. De er simpelthen helt unikke og giver virkelig en spændende stemning derhjemme, hvor sådan en smukt tæppe der ligger og breder sig ud over hele stuen bare skaber stemning. Vintage håndknyttede tæpper er lavet efter præcise mål – dertil hvor de skulle bruges – og det betyder at de ikke følger nutidens standard mål. Derfor kan du nogle gange blive nødt til at gå på kompromis med størrelsen til fordel for æstetikken. Men det er charmen ved at købe kelimtæpper fra Tyrkiet, for du finder ikke noget så smukt andre steder fra overhovedet, og man kan virkelig mærke håndværkets kraft.

Detaljerede kelimtæpper

De mange forskellige kelimtæpper, som du finder hos Noeola sælges til gode priser og vil helt sikkert være noget for dig, hvis du leder efter et stort smukt tæppe som kan brede sig ud over stuen hjemme hos dig. De store og smukke tæpper er enormt detaljerede og er lavet i hånden i Tyrkiet. De er alle unikke og sælges til gode priser fra butikken på Frederiksberg, hvortil de er blevet bragt på en af de mange rejser, som ejerne foretager sig. Her håndplukker de smukke kelimtæpper i mange forskellige størrelser og med de smukkeste støvede farver, som giver den helt unikke stemning. De smukke designs er ikke til at efterligne, for når man står på et håndknyttet tæppe af den størrelse, så kan man mærke hvordan håndværket vibrerer. Der er lagt så mange timer i det arbejde, og det kan en maskine aldrig efterligne. Læs mere om de smukke kelimtæpper på noeola.dk.