Forkæl hjemmet med herregårdplank eller et andet plankegulv fra Billige Trægulve

Hos Billige Trægulve indkøbes trægulve direkte fra kvalitetsbevidste producenter til nettopris. Kvalitetsplankegulve bliver derfor forhandlet til fornuftige priser — især hvis der tages højde for niveauet af både kvalitet og service. Besøg webshoppen, hvis du vil få et indtryk af de mange typer plankegulve, der blandt andet omfatter de populære herregårdsplanker.

Følg tidens trend med herregårdsplank fra www.billigetraegulve.dk

En herregårdsplank er speciel, idet dens ekstra bredde gør den omkring 26 cm bred. Lidt ekstra brede planker giver hjemmet et helt særligt look, som mange mennesker elsker, fordi det synes både moderne og eksklusivt. Vælger du en herregårdsplank, følger du altså tidens trends inden for gulvbelægning. Hos Billige Trægulve kommer en herregårdsplank med europæisk toplag i ask eller eg, samt med overfladebehandling i enten olie eller lak. Alle planker er fra naturens side skabt forskellige. Investerer du derfor i et herregårdsplankegulv, investerer du samtidigt i et helt unikt gulv, der har sin helt egen naturlige charme.

Plankegulv med matlak eller hvid matlak med smart click-system

Herregårdsplank i matlakeret eg eller naturlige plankegulve i hvid matlakering? De mange muligheder indenfor plankegulve på www.billigetraegulve.dk betyder, at du med sikkerhed finder noget inden for din smag for interiør. For eksempel er de hvidlakerede brædder flotte i sammenhæng med moderne møblementer og interiører. Alle de mulige gulve er dog utroligt nemme at lægge blandt andet på grund af det smarte click-system, der ikke behøver lim af nogen art. Dette gør desuden gulvene utroligt nemme at rengøre, vedligeholde og udskifte, hvis uheldet er ude, eller du en dag skifter mening om dit valg af gulvbelægning. En anden fordel ved plankegulv fra Billige Trægulve er, at de alle er vokset i samlingerne. Du undgår herved at få irriterende og knirkende gulve. I stedet får du lydløse planker, der tilmed er utroligt behagelige at betræde.

Køb dine nye plankegulve med 15-50 års fabriksgaranti, for ikke at nævne til markedets bedste pris på www.billigetraegulve.dk. Her finder du ligeledes kontaktoplysninger, hvis du ligger inde med spørgsmål eller et ønske om personlig vejledning.