Sport & Sundhed

Køb en cross trainer og vægtskiver til en skarp pris hos Saga Trim

Køb en cross trainer og vægtskiver til en skarp pris hos Saga Trim

Saga Trim har motionsudstyret til dig, som har ambitioner. Køb cross trainere, vægtskiver, kettlebells romaskiner og meget andet også inden for dampbad og sauna på sagatrim.dk. Alternativt kan du handle i butikken med beliggenhed i Herlev.

Bedre kondition og større muskler med en cross trainer

Cross traineren er rigtig god, da den aktiverer hele kroppen. Pulsen bliver skudt i vejret, så du forbrænder en masse kalorier og forbedrer din form. Samtidig aktiveres de fleste muskelgrupper, så du også får styrket musklerne i samme træningspas. Af denne grund er en cross trainer et populært valg, når mange danskere træner uanset niveau. Der er tit rift om denne type træningsmaskine i motionscentret, og efter en lang dag på arbejdet, så gider man næppe vente i kø for at træne. Gør som mange andre danskere, og bestil en cross trainer til dit eget hjem. Du finder Bowflex Max Trainer, men også modeller fra Peak Fitness og Schwinn. Bestil en cross trainer med mange programmer og indstillingsmuligheder til en rigtig god pris hos Saga Trim.

Vægtskiver og vægtstænger til motionscentre og private

Der er også flere danskere, som tager styrketræning med vægte hjem i egen bolig, og hos Saga Trim finder du både vægtskiver, vægtstativer og vægtskiveholdere. Der sælges både til private handlende, men også til fitnesscentre, svømmehaller, skoler, klubber og andre typer erhverv samt offentlige institutioner. Køb store og små vægtstænger i de klassiske mål, som man også kender fra motionscentret af. Der sælges udelukkende vægtskiver og vægtstænger i bedste kvalitet. Husk at købe en bred række vægtskiver, så du kan tilpasse belastningen efter din nuværende styrke. Husk også at købe nogle ekstra vægtskiver med, så du stadigvæk kan udfordre dig selv, når du bliver stærkere. Bestil i dag via sagatrim.dk.

Saga Trim sælger vægtskiver, stænger og pakker med vægte til gode priser, både til motionscentret og til den private handlende, der ønsker et hjemmetræningscenter. Køb også en cross trainer i god kvalitet på www.sagatrim.dk, og kom i gang med at opnå dine træningsmål.

Lommevægt eller badevægt? Bestil via www.digitalvaegten.dk

Lommevægt eller badevægt? Bestil via www.digitalvaegten.dk

Køb lommevægte til særdeles konkurrencedygtige priser online. Klik ind på digitalvaegten.dk, hvor der også er et stort udvalg af badevægte, hvor du f.eks. kan vælge avancerede modeller, der er udstyret med kropsanalyse. Hos Digitalvægten tilbydes fri fragt og hurtig levering.

Lommevægte. Gode priser på kvalitet hos Digitalvægten

En god vægt behøver ikke at fylde det store. Digitalvægten tilbyder lommevægte med høj præcision, som opfylder de flestes behov. Der er gode grunde til at shoppe på digitalvaegten.dk. Deres høje Trustpilot score kan f.eks. nævnes, men også deres sikre betalingssystem og kæmpe udvalg med et hav af underkategorier inden for vægte. I udvalget af lommevægte findes f.eks. vægte til juveler, kuffertvægte og bagagevægte. Der er op til 30 års garanti, da der tilbydes kvalitetsmærker hos forhandleren, som kan stå inde for deres produktionslinjer. Nogle af topmodellerne tilbyder endda livstidsgaranti! At handle hos Digitalvægten er derfor det trygge valg, uanset om det er lommevægte eller industrivægte, man søger efter. Kontakt menneskerne bag shoppen, og få god vejledning til dit valg af vægt allerede i dag.

Leder du efter en ny badevægt?

Der sælges også fra et stort udvalg af badevægte hos Digitalvægten, som leverer vægte til badeværelset af høj kvalitet. Ønsker du et præcist svar på din kropssammensætning? Så bestil en moderne badevægt med kropsanalyse. Køb også de helt almindelige mekaniske og analoge badevægte, som vi alle kender. Der sælges fra mærker som Beurer og Tanita hos Digitalvægten, der også forhandler tilbehør til de mange modeller. På digitalvaegten.dk er de eksperter, og derfor finder du også et særpræget badevægtsudvalg, som du ikke kan finde andre steder. Køb din nye badevægt i dag, og spar penge på kvalitetsmærker. Der sælges nemlig kun fra markedets førende producenter, men til ganske overkommelige priser og med hurtig levering!

Der er altid et tilbud eller to på en ny vægt hos Digitalvægten. Vælg imellem lommevægte og badevægte til attraktive priser, og se ligeledes de mange andre typer i de forskellige underkategorier på www.digitalvaegten.dk. Husk, at du får sikker betaling og 2-3 dages levering.

Find salsa sko og zumbasko i høj kvalitet til gode priser hos Dansesneakers.dk

Find salsa sko og zumbasko i høj kvalitet til gode priser hos Dansesneakers.dk

Der er hos Dansesneakers.dk altid gode muligheder for at shoppe, hvis man søger kvalitetsrigtige sko. Det brede produkt sortiment byder bl.a. på salsa sko og zumbasko, som findes i mange forskellige størrelser, former og til fordelagtige priser.

Salsa sko i høj kvalitet

Dansesneakers.dk er udbyder af en lang række forskellige salsa sko, som findes i god kvalitet. De mange forskellige salsa sko fås i mange farver, så der altid kan findes et par sko til enhver smag. Salsa skoene fås også i mange forskellige størrelser og modeller, så alle kan finde et par sko, der matcher deres stil og komfort. Salsa skoene findes bl.a. i sort, rød, blå, hvid, guld, lilla, orange og mange andre flotte og specielle farver. Med salsa sko fra Dansesneakers.dk, er du sikker på at få et ordentligt produkt, som er fremstillet i slidstærke materialer, så du kan nyde dine sko længe. Der findes på dansesneakers.dk sko til de bedste priser, samt god og professionel vejledning.

Zumbasko til gode priser

Der tilbydes hos Dansesneakers.dk også et fornuftigt udvalg af forskellige zumbasko, til gode priser. Med zumbasko fra Dansesneakers.dk er man sikker på at få et lækkert par sko, som holder til mange timers aktiv zumba. Ligeledes findes der modeller i mange forskellige prisklasser, så alle kan være med, og nyde de lækre sko. Derudover fås zumbaskoene i mange forskellige farver og former, så der altid er mulighed for at finde et par sko, som matcher din personlige stil. Hvis man er i tvivl om hvilke zumbasko som er der rigtige til ens behov, kan man altid tage kontakt på dansesneakers.dk, hvor der ydes professionel og god rådgivning. På den måde er man altid sikker på at få købt de rigtige produkter, til netop dine behov.
Besøg Dansesneakers.dk allerede i dag, hvis du er på udkig efter nye dansesko, som findes til konkurrencedygtige priser.

Bordtennisudstyr - Heriblandt bordtennisbat, net, bolde samt covers fra Stiga, Sponeta m.m.

Bordtennisudstyr - Heriblandt bordtennisbat, net, bolde samt covers fra Stiga, Sponeta m.m.

Bestil bordtennisudstyr af høj kvalitet fra HomeX.dk, som tilbyder bordtennisbat, net, bolde, covers og alt andet i grej til denne sportsgren, som for alvor er blevet populær i DK. Michael Maze har sat sit aftryk med hans kæmpe internationale succes. Hvis du vil til at spille bordtennis, så se udvalget på www.homex.dk - altid gode priser og høj kvalitet.

Alt i bordtennisudstyr - Gode onlinepriser fra stærke brands

Når du køber bordtennisudstyr hos HomeX.dk, kan du vælge imellem de bedste mærker som Stiga, Sponeta og Sportive. Køb dit bordtennisudstyr af høj kvalitet og til gode priser. Hos HomeX.dk går de stærke priser nemlig hånd i hånd med høj kvalitet, uanset om du kigger efter net, bolde, borde, bat eller andet i bordtennisudstyr. Gør en god handel på bordtennisudstyr af elite kvalitet, eller køb slidstærkt, men mere prisvenligt grej til fritidsordningen, skolen, natklubben og andre steder med massiv trafik omkring bordet. HomeX.dk hjælper dig med at finde frem til bordtennisudstyr af højeste kvalitet, uden at det går meget ud over din pengepung. Se det store bordtennisudvalg online.

Køb dit bordtennisbat hos HomeX.dk - Bat til alle niveauer

Køb dit bordtennisbat og cover i samme kategori hos HomeX.dk, der altid gør det muligt at købe bat fra de bedste mærker. Mange professionelle vælger Stiga, som har produceret en lang række bordtennisbat, hvor du finder mange af modellerne på www.homex.dk. Køb også covers, der kan være med til at beskytte, og disse er særdeles praktiske, hvis du ofte tager dit bordtennisbat med dig til træning, kamp eller hen til en ven for at spille. Du finder bordtennisbat og covers til ethvert budget, niveau og spillestil. Du skal selvfølgelig ikke kigge på de samme modeller, hvis du kigger på bat til skolefritidsordningen sammenlignet med til personligt brug i bordtenniskonkurrencer. Læs mere om modellerne online.

Køb bordtennisudstyr af bedste kaliber. Du finder et ocean af udstyr til sportsgrenen på www.homex.dk, som forhandler alt fra bordtennisbat og borde til covers, net og bolde - stærke priser og høj kvalitet fra brands som Stiga og Sponeta hos HomeX.dk.

DermaSilk Intimo undertøj og SANKOM Holdnings-BH’er - www.jepsenhealthcare.dk

DermaSilk Intimo undertøj og SANKOM Holdnings-BH’er - www.jepsenhealthcare.dk

Opnå bedre komfort med DermaSilk Intimo undertøj eller SANKOM holdnings-BH’er. Jepsen HealthCare forhandler komfortabel og lindrende beklædning fra kendte mærker online.

Køb DermaSilk Intimo undertøj til konkurrencedygtige priser

Prøv DermaSilk Intimo undertøj. Du får ikke lyst til at gå tilbage. Med DermaSilk Intimo underbukser og undertrøjer opnår man en langt bedre komfort. Følelsen af naturlig silke på kroppen er uimodståelig, og med undertøj fra DermaSilk Intimo er det kun 100 % silkefibre, der kommer i kontakt med din hud. Dette medfører, at underlivet og huden oplever minimal irritation. DermaSilk silkeundertøj er dermatologisk testet med gode resultater i kliniske studier. Der er altså videnskab bag undertrøjerne og underbukserne, som reducerer både svampe, bakterier og infektioner. Det komfortable stræk i Intimo undertøjet betyder, at man altid er komfortabel. Der forhandles både fra serierne Black, Classic og Elite fra dette brand. Mærk selv forskellen!

SANKOM holdnings-BH - Bestil hos Jepsen HealthCare

SANKOM har udviklet en serie med holdnings-BH’er, der bygger på en unik og patenteret konstruktion, så barmens vægt trækker skuldrene tilbage og medvirker til en bedre positur. Det er en helt naturlig måde at få en bedre rygholdning på. Der er et hav af fordele ved at benytte en SANKOM holdnings-BH. En god positur gør meget for velvære og kan bl.a. lindre hovedpiner og smerter. Disse holdnings-korrigerende BH’er er også med til at skjule deller, ligesom de forebygger udvikling af dobbelthage. Der er altså både æstetiske og sundhedsmæssige fordele ved brug af en holdningskorrigerende BH fra SANKOM. Produkterne er kategoriserede som et Medical Class 1 Devise hjælpemiddel. Det åndbare materiale gør det til en komfortabel oplevelse at gå med en SANKOM holdnings-BH. Læs mere på jepsenhealthcare.dk, som tilbyder hurtig levering.

Jepsen HealthCare forhandler komfortabelt undertøj fra anerkendte producenter. Køb bl.a. DermaSilk Intimo silkeunderbukser og silkeundertrøjer fra webshoppen af. Klik ind på www.jepsenhealthcare.dk, og se udvalget af medicinske artikler, udstyr og tøj, som kan give mere sundhed i dit liv.

Kosmetolog udstyr såvel som klinikstole udbydes hos Wellnessudstyr.dk

Kosmetolog udstyr såvel som klinikstole udbydes hos Wellnessudstyr.dk

Hos Wellnessudstyr.dk kan du købe et væld af kosmetolog udstyr og produkter til relaterede brancher. Som professionel i kosmetologibranchen er du naturligvis klar over, at en god, ergonomisk og robust klinikstol er alfa og omega for at skabe en god oplevelse for dig og dine kunder, og i det følgende kan du netop læse mere om den velassorterede forhandlers mange produkter.

Alt man skal bruge indenfor kosmetolog udstyr

Et hurtigt kik inde på www.wellnessudstyr.dk røber, at de har alt hvad man skal bruge inden for kosmetolog udstyr. Wellnessudstyr.dk henvender sig blandt andet til kosmetologer, klinikker, massører og andre behandlere fra lignende fag, men det er ikke kun online, at du kan shoppe deres mange skønne produkter inden for kosmetolog udstyr. Du kan nemlig også handle med dem direkte. Den pålidelige danske distributør har deres hovedlager og showroom i Danmark, men det høje ambitionsniveau stopper ikke bare der. For hos Wellnessudstyr.dk er vores lille og skønne land nemlig ikke nok – de fokuserer også på Sverige og Norge. Derfor har de også lagere fyldt med kosmetolog udstyr i både Spanien og Norge. Så køb dit næste kosmetolog udstyr gennem Wellnessudstyr.dk og oplev goderne ved en ambitiøs, troværdig og erfaren forhandler. Du vil ikke fortryde det.

Klinikstole i høj kvalitet

Du kan altid forvente kvalitet til gode priser, når du handler hos Wellnessudstyr.dk. Er du eksempelvis på udkig efter en klinikstol, er du kommet til det rette sted. Hos den erfarne distributør ved de, at en klinikstol ikke bare er en klinikstol. Og ligesom med deres andre produkter, forhandler de ikke stole, som de ikke selv kan stå inde for. På den måde er du som kunde sikret, at den høje kvalitet og de lave priser altid går hånd i hånd. Skulle du i øvrigt have nogle spørgsmål angående deres sortiment, skal du heller ikke tøve med at skrive en mail eller ringe til dem. De hjælper dig nemlig hellere end gerne. Kontaktoplysningerne finder du på deres hjemmeside. Så køb din nye klinikstol hos Wellnessudstyr.dk.

Køb Yonex badmintonsko eller en badmintonketcher fra dette brand

Køb Yonex badmintonsko eller en badmintonketcher fra dette brand

Spar seriøse procenter på din næste badmintonketcher. Sport-net.dk ligger også inde med gode priser på Yonex badmintonsko samt andre seriøse brands.

Spar penge på din nye badmintonketcher online

Det er lige meget, om man er ekspert inden for badminton, eller man er øvet eller komplet nybegynder. Man har brug for en badmintonketcher, som passer til en. Sport-net.dk har valgt at inkluderet mange modeller fra FZ Forza, som af mange professionelle såvel som amatører anses for at være et af de bedste brands. Sport-net.dk har valgt at nedsætte priserne på udvalgte modeller - signifikant. Det er ikke blot få procenter, du sparer på en ny badmintonketcher fra FZ Forza m.m. Du kan spare 40 % eller hele 60 % på kendte modeller på markedet. Sport-net.dk tilbyder også fri fragt ved større køb samt prisgaranti og tilfredshedsgaranti. Der er mange gode grunde til at købe din badmintonketcher hos denne specialist fra Danmark af.

Yonex badmintonsko - tilbud hos Sport-net.dk

Sport-net.dk sælger også Yonex badmintonsko til mænd og kvinder. Køb herremodeller og damemodeller af en vis kvalitet, så du har det bedste greb på banen og en god stødabsorbering. Der sælges allround sko, og så finder du også mere specialiserede typer. Mange danske spillere vælger Yonex badmintonsko grundet den fantastiske kvalitet. Man får en seriøs valuta for sine penge. Der er tale om højteknologisk fodtøj, som også professionelle benytter på kampdag. Sport-net.dk gør dig bedre på banen. Det er ikke en hemmelighed, at ordentligt udstyr, gør en vis niveauforskel. Yonex badmintonsko er både for den seriøse atlet og vedkommende, som skal til sin første træning. Der sælges flotte kvalitetsmodeller til herre og dame online. Bestil dine nye Yonex badmintonsko allerede i dag, og bliv klar til træning eller stævne.

Det gør en markant forskel, når man bevæger sig op og investerer i bedre udstyr. Sport-net.dk sælger de verdenskendte Yonex badmintonsko, og du kan også købe en ny badmintonketcher på webshoppen inkl. modeller fra mærket FZ Forza.

Kasein og whey protein - topkvalitet hos mærket Starlabs Nutrition

Kasein og whey protein - topkvalitet hos mærket Starlabs Nutrition

Mangler du ny fuel til din træning? Starlabs Nutrition producerer førsteklasses kasein og whey protein med god smag. Tjek varerne ud på starlabs.dk.

Køb kasein fra starlabs.dk

Starlabs Nutrition har udviklet et unikt langsomoptageligt produkt. Deres PM8 kasein proteinpulver tager længere tid for kroppen at absorbere. Dette er ideelt, da man hver dag har cirka otte timer, hvor man ikke har mulighed for at spise - under søvnen. Mange vægtløftere, som vil nå den ekstra mil, indtager kasein før sengetid, så kroppen har nogle byggesten til at genopbygge musklerne. Kasein er også en type proteinpulver, som kan tages i andre sammenhænge, hvor man allerede på forhånd ved, at man ikke kommer til at spise i et stykke tid. Det kan være, hvis du skal flyve i 10 timer, men ikke ved, om maden ombord har et højt nok proteinindhold. Her vil det også være oplagt for atleter som bodybuildere og power lifters at indtage proteinpulver med kasein. Starlabs Nutrition har forstand på træning og rådgiver gerne vedr. indtagelse.

Whey protein med forskellige smagssammensætninger

Whey protein er langt hurtigere om at blive optaget i kroppen, og derfor indtager vægtløftere typisk denne form lige før, under eller efter træning. Hvad der er bedst i denne sammenhæng, kan Starlabs Nutrition vejlede om. Det er mennesker med en dyb træningsmæssig erfaring, som står bag webshoppen og produktionen. Deres W74 whey protein er en unik formel med nogle af de bedste smagsvarianter på markedet. Vælg mellem vanilje, chokolade, jordbær m.m. Whey protein gør det let at få nok med aminosyrer i kroppen, så musklerne har en hurtigoptagelig kilde til at genopbygges. Bestil smagfuldt whey protein online på starlabs.dk, som udelukkende tilbyder produkter til træningen af topkvalitet.

Bestil kasein eller whey protein online. Starlabs Nutrition leverer til hele Danmark. Denne leverandør har designet et udvalg til de danskere, der tager træningen seriøst. På starlabs.dk kan du læse mere om træning og tilskud og blive klogere på, hvordan du kan gå skridtet videre med din træning.

Træn derhjemme på løbebånd eller motionscykel

Træn derhjemme på løbebånd eller motionscykel

Køb motionsredskaber fra det store lager hos Saga Trim. Bestil fx et løbebånd eller en motionscykel med hurtig levering. Bemærk også, at der tilbydes prismatch på træningsudstyret på sagatrim.dk.

Køb dit eget løbebånd hos Saga Trim

Køb et løbebånd, hvis du vil gøre alvor ud af formen. Det er lækkert at kunne stige op på løbebåndet i eget hjem i stedet for at færde sig i et overtrafikeret motionscenter, hvor der ofte er kø om maskinerne. Træn i stedet for derhjemme, hvor du kan være i fred. Så kan du altid tage en løbetur, præcist når det passer ind i planen. Når man ejer et løbebånd af en ordentlig kvalitet, er man også mere motiveret til at bruge det, og det skaber naturligvis resultater. Du har selvfølgelig mulighed for at prøve det inden køb i butikken i Herlev ved deres 700 kvadratmeter udstilling. Gør et godt køb på et løbebånd fra Kettler, Nautilus eller Peak Fitness. Du får et løbebånd med integrerede programmer, perfekt til intervaller eller andre træningsformer. Vejen til velvære starter på sagatrim.dk.

Opnå et seriøst udbytte på en motionscykel

Bestil også kondicykler hos Saga Trim. Gør et godt køb på en motionscykel, du kan placere hvor som helst i hjemmet. På sagatrim.dk kan du vælge mellem siddecykler, teletrimmere og andre former for motionscykler. Saga Trim ligger inde med en masse know-how om modellerne, så tøv ikke med at spørge ind til udvalgte træningscykler. Med en indendørs motionscykel kan man justere modstanden på en måde, så man får en træning, der passer til ens niveau. Man kan med fordel variere træningen, hvor man nogle dage cykler langt i et roligt tempo, mens man andre dage laver interval sprints med en kort pause imellem. Det er både oplagt for udendørs cyklister og almindelige trænende at benytte en motionscykel til at forbedre formen.

Kvalitet giver resultater. Køb træningsudstyr hos Saga Trim, og start vejen til velvære og mere overskud i hverdagen. Kigger du efter ny motionscykel eller nyt løbebånd? Prøv at klikke ind forbi sagatrim.dk, og læs mere.

Forebyg allergier med sengetøj eller silkeundertøj

Forebyg allergier med sengetøj eller silkeundertøj

Jepsen HealthCare forhandler produkter, der kan hjælpe dig, dit firma eller din institution mod et bedre helbred og velbefindende. Disse produkter indbefatter medicinsk udstyr, behandlingshjælpemidler og sygeplejeartikler, til forebyggelse, behandling og lindring af diverse lidelser — for eksempel silkeundertøj eller sengetøj mod støvmideallergi.

Sengetøj og andet mod allergier

Støvmideallergi kan forårsage utroligt mange gener, der ikke bare påvirker dig og din hverdag, men også dit sovemiljø. Hos Jepsen HealthCare forhandles derfor sengetøj, betræk og lagner mod støvallergi. AllergyControl sengetøj mod støvallergi er udviklet til dig, der lider af husstøvmideallergi, allergisk astma eller eksem. Hvis du bruger AllergyControls sengetøj og madrasbetræk mod støvmideallergi, kan du være sikker på at få sovet både godt og behageligt, da deres specielle væveteknik blokerer for påvirkning fra støvmider i sengen, samt virker fugtregulerende. Du finder samtidigt sengetøj og betræk mod støvallergi til alle slags senge og madrasser, der selvfølgelig alle er yderst komfortable, hvad end du vælger 100% bomuld eller mikrofiber.

Silkeundertøj kan afhjælpe allergi og købes her

Et andet produkt, der kan afhjælpe allergi og eksem er silkeundertøj. DermaSilk silkeundertøj er naturlig terapeutisk undertøj, fremstillet af rene silkefibre. Disse fibre giver suveræn høj komfort, og virker, ligesom AllergyControl sengetøj, også fugtregulerende. Ofte er problemer med husstøvmider nemlig hverken manglende rengøring eller hygiejne, men problemer med fugt. DermaSilk silkeundertøj er derfor ikke bare perfekt til dig, der har problemer med eksem, men også dig, der lider af husstøvmideallergi. Silkeundertøj er desuden utroligt effektivt for kvinder med underlivsgener, da det lindrer hudirritationer. På grund af dets permanente anti-bakterielle behandling, medvirker fibrene i silkeundertøj nemlig til, at reducere spredningen af yderligere bakterier og infektioner.

Læs meget mere på www.jepsenhealthcare.dk, eller tag kontakt til en kompetent medarbejder, hvis du mangler råd og vejledning om dine specifikke behov.

Find tøj til både de sædvanelige og mere usædvanlige sportsgrene på www.sportyfield.com/dk

Find tøj til både de sædvanelige og mere usædvanlige sportsgrene på www.sportyfield.com/dk

Sportyfied er din online sportstøj- og sportsudstyr forretning på internettet. Hos dem finder ud et kæmpe udvalg af tøj og udstyr indenfor alle tænkelige former for sports udøvning, samt tilbyder de også den ekstra service, at du selv kan designe og udsmykke dit holds træningstøj mm. så tag kig nærmere på deres hjemmeside, sportyfied.com/dk og se nærmere.

Holdsæt sportstøj med jeres klubs logo

Er dit hold ikke tilknyttet en af de 115 andre sportsklubber, som Sportyfied har et samarbejde kørende med, eller trænger dit hold til et nyt holdsæt træningsdragter med andet logo, så er du kommet til de helt rigtige. Hos Sportyfied kan du nemlig få lavet træningssæt i alle former der kommer i holdsæt, hvor du fuldstændig selv kan stå for designet. Om det er til privat salg eller til en forening, så er det ikke noget problem at få lavet holdsæt hos Sportyfied. Det eneste du skal gøre, er at gå ind på deres hjemmeside, hvor du direkte kan designe og købe holdsæt, og det taget kun 10 minutter. Du skal blot vælge hvilket mærke dit holdsæt skal komme fra, hvilket logo og evt. sponsorer der skal printes på, og så bliver dit færdige holdsæt sendt direkte hjem til jer efter kun 2-3 uger. Så tag og kig ind forbi og hold ikke kreativiteten tilbage, når der skal designes nye holdsæt.

Bliv klar til næste kamp med tøj designet specielt til Esport 

Sport er ikke kun fodbold og håndbold, men har i løbet af de seneste år virkelig formået at brede sig ud. Derfor skal sportstøjet ligeledes også følge med og tilpasse sig disse nye former for sportsgrene. Du finder derfor også hos Sportyfied et stort og enormt lækkert udbud af Esport tøj. Esport tøj er specielt designet efter specifikke krav, så du føler dig helt komfortable og klar, når du skal i præstere, lige nøjagtigt som i alle andre former for sport. Det nytter ikke at få ned på kvalitet, når der skal handles Esport tøj, og derfor finder kun det allerbedste Esport tøj hos Sportyfied, hvis store sortiment tilbyder mere end 500 forskellige former for trøjer, poloer og t-shirts. Du kan også købe Esport tøj med dit yndlingshold og gå med til hverdag, på samme måde som med fodbold t-shirts og trøjer. Så tag endelig og kig ind forbi og find dit nye Esport tøj, så du er fuldstændig klar til den næste hæsblæsende kamp.

Godt og billigt løbetøj fra Geyser samt stødabsorberende Saucony løbesko på www.ligasport.dk

Godt og billigt løbetøj fra Geyser samt stødabsorberende Saucony løbesko på www.ligasport.dk

Køb billigt løbetøj fra Geyser via ligasport.dk. På denne hjemmeside finder du også andet til løb heriblandt Saucony løbesko, der er kendt blandt både professionelle løbere og amatører.

Find flot og billigt løbetøj fra Geyser til stærke internetpriser

Det er ikke meningen, at løb skal være en dyr sport – i hvert fald ikke sammenlignet med cykling. Det behøver heller ikke at være en dyr sport, da der er mange kvalitetsbevidste mærker, der ikke tager overpris. Geyser er ét af dem. Det er en serie fra ID, som er populær blandt danske løbere. Køb billigt løbetøj fra Geyser på www.ligasport.dk. Geyser står for funktionelle tights, T-shirts, løbejakker og også løbeveste, der gør dig let at se i mørket. Figursyet løbetøj fra Geyser kan holde i lang tid på trods af dagligt slid. Der er altså penge at spare på Geyser løbetøj, uanset om man løber 150 km om ugen eller 15 km om ugen. Se det billige tøj i den separate kategori på ligasport.dk.

Saucony løbesko anbefales at købes online hos Liga Sport

Hos Liga Sport finder du flere typer af Saucony løbesko. Vælg mellem flere serier fra mærket inkl. Ride 10, Freedom ISO, Peregrine 8 og flere. Her er tale om et mærke med mange års erfaringer, der ved, hvad en god løbesko er opbygget af. Hos Saucony implementerer de nye teknologier, der løfter skoen op på et bedre niveau i forhold til parametre som skadeforebyggelse, lethed, affjedring med mere. Derfor er Saucony løbesko foretrukket af erfarne løbere med tusindvis af kilometer på bagen. Du er altid velkommen til at spørge Liga Sport til råds, hvad end det omhandler disse løbesko eller andet fra udvalget.

På ligasport.dk finder du forskellige produkter til løb heriblandt Saucony løbesko, du finder et ekstra stort udvalg. Bestil også billigt løbetøj fra Geyser med en god pasform samt svedtransporterende evne. Liga Sport sørger for hurtig ekspedering, levering, informative produkttekster – altid med et smil.

HomeX.dk tilbyder bordtennisbat, udendørs bordtennisbord og andet inden for sporten

HomeX.dk tilbyder bordtennisbat, udendørs bordtennisbord og andet inden for sporten

Står du og mangler nyt bordtennisbat til dig selv eller til en hel klub? HomeX.dk har udvalgte modeller fra Stiga i forskellige prisklasser til forskellige behov og niveauer. Det er populært med udendørs bordtennis, og du kan også bestille et udendørs bordtennisbord via www.homex.dk.

Find et bordtennisbat, der ligger godt i hånden

Køb dit bordtennisbat hos HomeX.dk. De sælger modeller fra Stiga som fx JMS Fighter, Pure Color og Fury Advance. Køb et bordtennisbat enkeltvis, som par eller som storpak. Der sælges fx et bordtennissæt med 12 bat og 24 bolde beregnet til foreningen og lignende. Stiga har også produceret covers til bordtennisbat i flere farver, du finder i samme kategori på www.homex.dk. Dette svenske mærke er kendt for en høj kvalitet, og derfor er det også et af de foretrukne bordtennismærker i Danmark. Hvis du leder efter det rette Stiga bordtennisbat, så er HomeX.dk det mest anbefalelsesværdige sted at starte. Derinde kan du blive klar til den nye bordtennissæson, hvis du spiller i klub, eller glæde børnene med nye bat.

Spil udenfor med et udendørs bordtennisbord

Hos HomeX.dk finder du også udendørs bordtennisborde. Her finder du bl.a. borde fra Sponeta, Tecto og naturligvis også Stiga i denne kategori. Da HomeX.dk er en autoriseret Stiga forhandler, så føres også det komplette sortiment af udendørs bordtennisborde fra den svenske producent. Du finder ofte nedsatte muligheder i kategorien, hvor der er lidt ekstra procenter at spare på et udendørs bordtennisbord. Stiga outdoor kommer med vandfaste plader, der også modstår varme, fugt og kulde. Det er en unik oplevelse at spille bordtennis under åben himmel, hvilket naturligvis kræver et udendørs bordtennisbord, der er bygget til at kunne modstå det danske vejr.

Find det rette udendørs bordtennisbord, så du kan nyde et godt spil sammen med vennerne. Du finder naturligvis også bordtennisborde til indendørs brug samt et stort udvalg af bordtennisbat fra Stiga og andre brands online på www.homex.dk.

Online forhandler af badmintontøj og badmintontasker i høj kvalitet

Online forhandler af badmintontøj og badmintontasker i høj kvalitet

Lige meget hvad man står og mangler af udstyr eller tilbehør til sin badmintontræning, så bør man helt sikkert kigge ind forbi Ketcher-Sport.dk. Her forhandles der nemlig alt fra badmintontasker af den højeste kvalitet til badmintontøj af kendte mærker. Man kan kigge nærmere på begge dele ved at besøge hjemmesiden www.ketcher-sport.dk.

Badmintontaske i særdeles god kvalitet

Hvis man er vant til at spille badminton, så ved man også godt, at man ikke bare kan have sit badmintonudstyr med i en almindelig sportstaske. Ketchere, sko, strenge, fjerbolde og andet fylder nemlig en hel del, og ketchere har desuden brug for at ligge beskyttet, så strengene ikke tager skade. Det kan derfor være en god idé at investere i en badmintontaske. Hos Ketcher-Sport.dk forhandles der et bredt udvalg af badmintontasker af kendte mærker som de professionelle spillere også bruger såsom Yonex, Victor og mange andre. Alle badmintontasker er naturligvis i særdeles god kvalitet og fås i forskellige størrelser og prisklasser, så det burde være muligt for de fleste at finde den rette taske, man kan have med til træning eller kamp. Man kan kigge nærmere på udvalget ved at besøge Ketcher-Sport.dk på hjemmesiden www.ketcher-sport.dk.

Badmintontøj fra gode mærker

Hvis man spiller badminton, og man er på udkig efter nyt træningstøj, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Ketcher-Sport.dk. Her forhandles der nemlig et stort udvalg af badmintontøj til både mænd og kvinder. Man kan således købe alt fra T-shirts, poloer og nederdele til strømper, shorts og meget, meget mere. Hos Ketcher-Sport.dk forhandles der desuden udelukkende badmintontøj af kendte mærker såsom Yonex, FZ Forza, Victor og mange andre mærker, som producerer tøj af særdeles høj kvalitet. Badmintontøjet fås naturligvis i forskellige nuancer, så det burde være muligt at finde noget, som man godt kan lide. Man kan kigge meget nærmere på udvalget ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.ketcher-sport.dk.

Hos www.ketcher-sport.dk forhandles der et bredt udvalg af tøj og tilbehør til badminton.