Pilates måtter og vægtskiver online - Giv dig selv de bedste træningsrammer

Hos Sidea.dk finder du det rette udstyr til at fremme din form. De sælger træningsudstyr som vægtskiver, OL-vægtstænger og kettlebells i en lang række af størrelser. Bestil også pilates måtter, fitnessgulve etc. altid med henblik på høj kvalitet.

Vægtskiver og bumper plates - Stort udvalg

Det er ingen hemmelighed, at intensitet er et vigtigt element for at opnå en bedre form, hvad end det er styrkeforbedringer eller konditionsforbedringer. Det skal være sådan, at du har nok vægtskiver til at udfordre dig selv. Du skal kunne vælge den helt rette vægt til dagens sæt, som dit træningsprogram dikterer. Sidea.dk forhandler vægtskiver til alle formål. Køb bl.a. gummiskiver og bumper plates online. Mangler du et sted at opbevare dine nye vægtskiver? Så overvej at købe et af de multifunktionelle stativer fra Sidea.

Køb din pilates måtte / udstyr til yoga hos Sidea.dk

Er du en af tusindvis af danskere, som dyrker pilates? Sidea.dk har den rette pilates måtte til dig, der er specialdesignet til de øvelser, som pilates indebærer. Som bekendt, er der også behov for en række andre ting til nogle øvelser. Derfor sælger Sidea.dk også pilatesbolde og pilatesringe i høj kvalitet. Kategorien indeholder faktisk både pilates og yoga måtter. Alle måtter er sammenklappelige og fylder derfor nærmest ingenting, når de ikke benyttes. Produkterne er skabt i de bedste materialer til formålet - nemlig PVC eller polyethylen. Hvis du leder efter træningsudstyr til holistiske øvelser, er www.sidea.dk derfor et godt bud. Klik ind på hjemmesiden, og find din pilates måtte, ring eller bold allerede i dag.

Webshoppen Sidea.dk understøtter mærket Sidea og deres kæmpe udvalg til forskellige træningsformer. Styrkeatleter finder masser af spændende udstyr, der er specialdesignet til bestemte øvelser, men selvfølgelig også generelle vægtskiver, vægtstænger og racks. Crossfitatleter er ligeledes i stand til at ramme jackpot på www.sidea.dk, der f.eks. tilbyder vægtveste og crossfitslæder i højeste kvalitet. Dem med interesse for alternative øvelser som yoga og pilates finder bolde, ringe, bælter, blokke og en del andet. Der er, kort sagt, noget for enhver type atlet og fitnessentusiast. Glæd dig til at opleve Sidea træningsudstyr.