Hus & Have

Her i Danmark bruger vi et utal af timer inde bag vores ligusterhække i vores hus & have. For ud over, at vi elsker at hygge på terrassen, lege med børnene i haven eller passe blomsterbedene, kræver det omskiftelige danske klima, at vi kan søge ly for vind og vejr. Derfor går rigtigt mange danskere ikke kun op i deres haver, men også i deres hjem - og det gør vi også her hos Homecure.dk. I artiklerne herunder har vi samlet nogle af landets dygtigste og mest interessante virksomheder inden for hus & have, som du hurtigt kan gå på opdagelse i.

Alt i stigrus og granitblokke fra den sønderjyske specialist E. Krag Råstoffer A/S

Alt i stigrus og granitblokke fra den sønderjyske specialist E. Krag Råstoffer A/S

E. Krag Råstoffer A/S har et stort udvalg af mineralske råstoffer til forskellige formål. Læs bl.a. om stigrus og om granitblokke her.

Fordele ved at bestille stigrus på ekrag.com

Skal du bruge sand, sten, grus eller noget lignende, så kan du med fordel kontakte E. Krag Råstoffer A/S. På deres hjemmeside ekrag.com kan du læse mere om deres landsdækkende service samt om deres lange historie som førende inden for stenbrydning og leverance af mineralske råstoffer i Danmark. De har over 65 års erfaring og er altså en pålidelig partner til både store og små projekter. Køb fx stigrus hos E. Krag Råstoffer A/S, hvor du finder mange forskellige typer. De fører bl.a. Dan-Grand stigrus, som har en perfekt sigtekurve, hvilket gør den let at komprimere og enormt stabil, selv ved jævnlig kørsel og gang. Stigrus skal have en kantet brydning, for på den måde lægger de enkelte sten sig i spænd ved komprimering, og det giver den unikke bæreevne. Du kan også finde stenmel i mange forskellige farver i sortimentet, som også egner sig godt til gangstier og petanquebaner.

Pæne sort Hyperite granitblokke

E. Krag Råstoffer A/S sælger ikke kun sand, grus og stenmel men også store sten. I forbindelse med kystsikring, opførsel af stendiger, stengabioner, skråninger eller lignende er de også enormt leveringsdygtige. I deres udvalg kan du bl.a. finde et flot udvalg af sorte granitblokke. Den sorte Hyperite granit ser enormt smuk ud og kan virkelig skabe en unik rustik dekoration fx i en have, en park eller et anlæg. Den kan selvfølgelig også bruges som kystsikring. De sorte granitblokke fås i forskellige størrelsesklasser: fra 10-60 kg, fra 60-300 kg og fra 300-1000 kg. De største sten måler omkring 1 meter i diameter og de mindste helt ned til 10 cm. Du vil helt sikkert kunne finde den perfekte granitblok i sortimentet hos dem. De leverer landsdækkende, og du kan med sikkerhed få et godt tilbud, hvis du skal bruge større mængder fx i forbindelse med kystsikring. Se hele sortimentet på www.ekrag.com.

Komfurer, ovne og vaskemaskiner til lave priser hos DeGrønneHvidevarer

Komfurer, ovne og vaskemaskiner til lave priser hos DeGrønneHvidevarer

Tag et kig nu hos DeGrønneHvidevarer, som sælger vaskemaskiner og keramiske komfurer. De har renoveret forskellige modeller og sælger dem videre billigt. Det er mærker som Electrolux, Miele, Bauknecht og Siemens, der bydes på - alt sammen via degroennehvidevarer.dk.

Bæredygtige og renoverede vaskemaskiner online

Hos DeGrønneHvidevarer er de stærke på vaskemaskiner. Det er der slet ikke nogen tvivl om. De fører nemlig et katalog med mærker, der er til at genkende. Miele, Bosch og Beko er blot få af dem. Virksomheden renoverer vaskemaskiner, som stadigvæk har mange gode år tilbage. Det kan være vaskemaskiner med et problem, der nemt kunnet løses, men hvor de tidligere ejere valgte at kassere den. Det er en skam, ikke blot for deres pengepung, men også for miljøet. Du kan heldigvis gøre det godt igen, fordi genbrug af vaskemaskiner sparer nemlig rigtig meget på CO2-regnskabet, og det skader vel heller ikke, at du også støtter din pengepung! Spar penge på kvalitet, og find din renoverede vaskemaskine i dag på degroennehvidevarer.dk.

Har du brug for et keramisk komfur?

Vælg også keramiske komfurer og forskellige typer af ovne hos DeGrønneHvidevarer. De tilbyder ligeledes gasovne, som er meget populære. Det fungerer ved, at de hos virksomheden renoverer de forskellige køkkenfaciliteter og sælger dem videre til dig billigere, ligesom for deres hårde hvidevarer. Det er noget, de har mange erfaringer med, og du kan derfor gøre en god handel på et keramisk komfur, et induktionskomfur eller lignende. Dog skal du være hurtig, fordi de billige varer bliver snuppet som et lyn af kunderne. Så lad være med at beslutte dig i for lang tid, hvis du ønsker et keramisk komfur eller et induktionskomfur. Har du spottet en gasovn? Så slå til med det samme.

Kig det brede katalog med vaskemaskiner og komfurer igennem. I byerne er der ofte behov for en kombineret vaske-tørremaskine. Det kan være en dyr fornøjelse, men det er langt mere miljøvenligt og økonomisk at købe den hos DeGrønneHvidevarer. De renoverer også andre typer hårde hvidevarer, ligeledes til industribehov.

Hos Havehobby.dk sælger de træbænke og læhegn med billig fragt

Hos Havehobby.dk sælger de træbænke og læhegn med billig fragt

Vi skal have et godt sted at sidde, også i den fjerne have. Nogle gange har man bare brug for en anden vinkel end den fra terrassen eller køkkenvinduet. En træbænk vil være fin at placere der, hvor man har sine bed. Det vil være en skøn krog i haven, hvor man kan slappe af og finde sig selv igen. Hvis du ikke vil forstyrres at vinden, så kig også på læhegn, der ligeledes sælges hos Havehobby.dk.

Vintage træbænke og stilfulde stålbænke online

Hos Havehobby.dk har de en fin kategori med træbænke. Du finder også andre typer af havebænke bl.a. i stål. Køb også bænke til parken. En vintage parkbænk er en fin mulighed for mange. Andre foretrækker en ubehandlet træbænk, man selv kan sætte sit præg på. Mal den lige i den farve, du ønsker. Køb f.eks. træbænke i fyrretræ. Hvis du derimod ønsker en færdigbehandlet træbænk, der er klar til at blive placeret i haven, og som kan tåle vind og vejr, så klik også derind. Der er altid et godt tilbud eller to på havebænke samt masser af nyheder. Så kom ofte tilbage til websiden.

Beskyt din terrasse med et læhegn fra www.havehobby.dk

Samtidig bør man have mulighed for at kunne sidde på sin bænk, uden at blæsten kommer til at være en gene. På nogle grunde er det selvfølgelig ikke et problem, da de er naturligt afskærmet af træer, huse etc. Andre steder er der helt åbne marker på alle sider eller en kyststrækning. Der vil blæsten ikke blive bremset af noget, og det kan skabe gener. Et læhegn er heldigvis en effektiv løsning, man kan få for en stærk pris hos Havehobby.dk. Hortus læhegn har et godt ry som værende nogle af de bedste på markedet, og du finder også tilbehør til at opsætte læskærme på www.havehobby.dk. Der er ligeledes hurtig levering på læhegn.

Find både minidrivhuse, plantekasser etc. udover deres sortiment af træbænke og læhegn. Havehobby.dk har nemlig det meste til at gøre din have skøn og nyde den på bedste vis.

GrusDirekte.dk tilbyder et stort udvalg af afretningsgrus og perlesten til både store og små projekter

GrusDirekte.dk tilbyder et stort udvalg af afretningsgrus og perlesten til både store og små projekter

GrusDirekte.dk er stedet for dig, hvis du er på udkig efter sand, grus eller sten til et privat anlægningsprojekt. Der får du nemlig ikke blot et produkt i høj kvalitet, uanset om du skal bruge afretningsgrus eller perlesten, du får også adgang til en række produktvideoer, der hjælper dig til at vælge det helt rigtige materiale.

Afretningsgrus hjælper dig godt i mål

Det rigtige materiale kan gøre en verden til forskel for dine hus- og haveprojekter. Derfor kan du hos GrusDirekte.dk gå på opdagelse i et stort udvalg af materialer, der kan gøre dit drømmeprojekt til virkelighed. Hvis du har gang i et anlægningsprojekt af mindre eller større skala hjemme i haven, så kan f.eks. afretningsgrus nemlig hjælpe dig med at opnå det flotteste resultat. Afretningsgruset lægges som sidste lag inden sten eller fliser og bruges kun til at sikre, at stenene eller fliserne ligger korrekt, da det i sig selv ikke har nogen bæreevne.

Se det store udvalg af perlesten på www.grusdirekte.dk

Er du derimod typen, der foretrækker perlesten frem for fliser i din indkørsel eller som stier gennem din have, så kan du i deres sortiment vælge mellem en række forskellige perlestenstyper af både sø og bakke materiale. Denne blanding af materialer giver perlestene både lyse og mørke nuancer, da sø materialet ofte er lysere og mere afrundet sammenlignet med det mørkere bakkemateriale. Farven varierer desuden også alt afhængigt af, hvor i landet materialet kommer fra. Gå selv på opdagelse i det store udvalg af farver og nuancer på deres hjemmeside www.grusdirekte.dk, hvor du også kan læse mere om de forskellige produkter.

Hos GrusDirekte.dk kan du som privatperson dermed finde alt, hvad du skal bruge af sand, grus og sten til dine hus- og haveprojekter. Derudover får du hos dem desuden også en række købsfordele som f.eks. hurtig og sikker levering i hele Danmark, ekspres fragt eller måske endda levering ind over hækken eller huset.

Mangler du klinker til dit køkken eller badeværelsesfliser? Find det på danskfliselager.dk

Mangler du klinker til dit køkken eller badeværelsesfliser? Find det på danskfliselager.dk

Drømmer du om et nyt look i hjemmet, og søger du derfor en hjemmeside, der kan tilbyde et stort sortiment af smukke fliser, der kan pifte hjemmet op? Så kan du med fordel besøge Danskfliselager.dk, der forhandler et stort udvalg af fliser til forskellige formål. Find alt fra klinker til køkken til badeværelsesfliser og meget andet på www.danskfliselager.dk.

Danskfliselager.dk – Klinker til køkken og badeværelse

Hvad end du har planer om et nyt look i køkkenet, på badeværelset eller noget helt tredje, kan du af god grund besøge Danskfliselager.dk. Her forhandles et stort sortiment af forskellige produkter, hvor du både kan finde fliser til udenfor og inde. Tager du et kig på hjemmesiden, kan du med fordel starte ved udvalget af klinker til køkken. Her går udvalget på en lang række fine nuancer, typer og klinker med forskellige detaljer, hvor du kan være sikker på, at finde noget for enhver smag. Derudover byder udvalget også på klinker i flere størrelser, så du kan finde frem til nogle, der passer ind hos dig. Dette er den rette mulighed for dig, der ønsker at sætte et nyt og moderne præg på hjemmet. Find klinker til køkken på www.danskfliselager.dk.

Badeværelsesfliser og andre fliser og klinker til udendørs og indendørs brug

Trænger dit hjem til en kærlig hånd, og søger du derfor en hjemmeside, der byder på de rette muligheder for dig? Så kan du med fordel klikke dig ind hos Danskfliselager.dk. Her står de inde med et både bredt og varieret sortiment af fliser til hjemmet, som du både finder til ude og inde. For eksempel forhandler hjemmesiden et godt udvalg af badeværelsesfliser. Disse fås i mange smukke nuancer, størrelser og med unikke looks, hvor du desuden både kan vælge imellem kolde og varme toner. Med denne mulighed kan du skabe det badeværelse, du drømmer om, og som du kan få stor glæde af. Find frem til nogle badeværelsesfliser, der falder i din smag, når du besøger www.danskfliselager.dk.

Himmerlands Pejsecenter tilbyder Lotus brændeovne og støjsvage modeller af pilleovne

Himmerlands Pejsecenter tilbyder Lotus brændeovne og støjsvage modeller af pilleovne

Hvis du er på udkig efter støjsvage modeller af pilleovne eller Lotus brændeovne, så er himmerlandspejsecenter.dk et godt sted at starte. Her får du god service og kan trække på deres lange erfaring på markedet.

Caminetti Montegrappa pilleovne er lig med støjsvage modeller

Hos Himmerlands Pejsecenter går de op i at levere det bedste af det bedste, og derfor har de også særligt udvalgt Caminetti Montegrappa som deres foretrukne mærke, når det kommer til støjsvage modeller af pilleovne. Her får du en brugervenlig betjening med et display, hvor du kan læse alle de vigtige informationer på dansk. Dermed får du en pilleovn med et moderne udtryk udvendigt samtidigt med at du får kvalitetstestet teknik indvendigt. Én af grundene til, at en Caminetti Montegrappa pilleovn er én af markedets mest støjsvage modeller er, at hastigheden automatisk styres af pilleovnens motorenhed, så man altid opnår den temperatur, man ønsker. Udover at du altid er velkommen til at kontakte Himmerlands Pejsecenter, når du har brug for råd og vejledning til køb af brændeovne og pejse, så er deres hjemmeside også let at navigere rundt på. Her får du er godt overblik over de forskellige produkter og er derfor godt klædt på til at ringe til én af deres eksperter, når du har læst om fordele og ulemper ved deres forskellige produkter på deres hjemmeside.

Skån miljøet med Lotus brændeovne i dansk design

På himmerlandspejsecenter.dk finder du ikke bare et bredt udvalg af pilleovne, men også af pejse og brændeovne. Hvis du gerne vil have fokus på miljøvenlighed, når du anskaffer dig en brændeovn, så bør du se nærmere på Lotus brændeovne i dansk design. Deres fokus på at skåne miljøet hænger sammen med deres mantra ’Quality First’, hvor de balancerer holdbarhed med design og forbrænding, hvor sidstnævnte især er udslagsgivende for, hvor miljøvenlig en brændeovn er, når du bruger den. Holdbarheden spiller dog også ind på dette område, og da du får 10 års garanti på Lotus brændeovne, er du sikker på at komme hjem med en brændeovn af god kvalitet, der er lavet til at holde.

Bredt udvalg af Dannebrogsflag og tilbehør til flag hos Langkilde & Søn

Bredt udvalg af Dannebrogsflag og tilbehør til flag hos Langkilde & Søn

Hos Langkilde & Søn finder du ikke blot flotte flag af bedste kvalitet, der passer til enhver lejlighed både indendørs og udendørs. Du finder også et firma med en lang tradition bag sig, der gør, at de med stolthed kan kalde sig Kgl. Hofleverandør.

Alt i flagliner, flagstangsknopper og andet flag tilbehør

Kvaliteten er altid i fokus, når du handler hos Langkilde & Søn. Ikke blot kvaliteten af deres produkter, men også kvaliteten af din oplevelse. Derfor finder du i deres sortiment også et bredt udvalg af flag tilbehør, der kan være med til at give dig den bedst mulige oplevelse af Danmarks stolte flagtraditioner. På langkilde-flagfabrik.dk finder du dermed alt lige fra flagliner, flaglineholdere, -kroge og -hager til flagstangsknopper i forskellige farver. De tilbyder tilmed at reparere hjørnerne på dit gamle flag, hvis vind og vejr har været hårde ved det i tidens løb.

Find dit nye Dannebrogsflag på www.langkilde-flagfabrik.dk

Hvis du vil være sikker på, at dit nye flag kan holde mange år endnu, kan du med fordel tage et kig på udvalget hos Langkilde & Søn. De tilbyder nemlig både traditionelle og luksus Dannebrogsflag. For selvom alle flag, du får hos Langkilde & Søn, er af høj kvalitet, er der alligevel kælet lidt mere for detaljen og de danske traditioner i luksusudgaven. Uanset om du er en erfaren flagentusiast eller kun lige har stiftet bekendtskab med de danske flagtraditioner, kan du på deres hjemmeside www.langkilde-flagfabrik.dk finde alt, hvad du skal vide om dit nye Dannebrogsflag, de danske flagregler og de danske flagdage.

Langkilde & Søn er et traditionsrigt firma, der sætter en ære i kvaliteten af deres produkter. Når du handler hos dem, kan du dermed være sikker på at få et produkt, der holder mange år frem, uanset om du er på udkig efter et Dannebrogsflag til haven eller tilbehør til dette.

Om du er privat, fra landbruget eller den grønne sektor, så står DK-TEC klar til at hjælpe dig. Opdag fx en balletang til minilæsser, rotorharve mm.

Om du er privat, fra landbruget eller den grønne sektor, så står DK-TEC klar til at hjælpe dig. Opdag fx en balletang til minilæsser, rotorharve mm.

Uanset om du er på udkig efter en rotorharve eller en balletang til minilæsser, kan du sagtens indstille jagten. For den velassorterede og kvalitetsbevidste forhandler DK-TEC har et enestående og fascinerende udvalg af minilæsserudstyr og maskiner og tilbehør til private kunder og fagpersoner fra landbruget og den grønne sektor. Bliv klogere på det spændende foretagende ved at læse med her.

Hvis du mangler en rotorharve, så besøg dk-tec.dk der leverer hurtigt til hele landet

Med en rotorharve fra DK-TEC går du bestemt ikke galt i byen. For den populære forhandler, der hører hjemme i Nyborg, har nemlig ikke ét eneste produkt, der ikke matcher deres egne høje krav om kvalitet - og det gælder også, når snakken falder på en rotorharve. Med deres centrale beliggenhed servicerer det fynske foretagende deres mange kunder i hele det ganske danske land, og deres base på Fyn er da også ensbetydende med, at de nemt og hurtigt kan levere deres maskiner og tilbehør, som fx en rotorharve, til dig - uanset hvor i landet du befinder dig. Så hvorfor ikke vælge DK-TEC hvis du står og mangler en rotorharve? Hos den velassorterede forhandler finder du nemlig nogle af landets dygtigste, mest erfarne og passionerede fagfolk.

Imponerende udvalg af balletang til minilæsser

DK-TEC kan som sagt også hjælpe dig, hvis du leder efter en balletang til minilæsser. Hvis du besøger deres overskuelige, intuitive og veldesignede webshop, vil du straks kunne se, at de har et stort og imponerende udvalg af minilæsserudstyr - og det gælder også en balletang til minilæsser. Det flinke, kompetente og dedikerede personale står i øvrigt altid klar til at hjælpe dig, hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål vedrørende en balletang til minilæsser eller andre af deres produkter. Derfor er du selvfølgelig velkommen til at kontakte dem telefonisk eller via e-mail, hvis du kunne tænke dig at blive klogere på, hvad en balletang til minilæsser fra DK-TEC kan gøre for dig. Du finder deres telefonnummer og e-mailadresse på dk-tec.dk.

Opdag gode løsninger som robust granitstabil og certificeret faldgrus hos ekrag.com

Opdag gode løsninger som robust granitstabil og certificeret faldgrus hos ekrag.com

Hvis du skal bruge sten, granitstabil, sand eller grus så læs med her. E. Krag Råstoffer A/S har bl.a. certificeret faldgrus i høj kvalitet.

Certificeret faldgrus - genial løsning til legepladser, børnehaver, skoler mm.

E. Krag Råstoffer A/S er eksperter i sand, sten, grus og granit. De har mange års erfaring og know-how i branchen, og kan uden tvivl hjælpe dig med at skaffe de materialer, du skal bruge til dit bygge- eller anlægsprojekt. De tilbyder skræddersyede løsninger med personlig service og professionelle resultater. Du kan bl.a. finde certificeret faldgrus i deres udvalg af grus, hvilket især bruges til områder og institutioner, hvor børn leger. Det kan fx være børnehaver, legepladser, skoler og fritidsordninger. Deres certificerede faldgrus er godkendt til fald fra op til 3 meters højde, og giver et blødt underlag, som afbøder faldet. Faldgrus er relativt grov og rund grus, som gør at de små sten let flytter sig. Det betyder, at de afbøder, når et barn falder eller hopper ned fra en gynge, et legehus eller et klatretræ. Certificeret faldgrus er genialt til legepladser, da det virkelig effektivt afbøder de stød, som ellers bliver sendt op igennem kroppen fra fødderne, når man falder fra flere meters højde.

Modstandsdygtigt granitstabil hos E. Krag Råstoffer A/S

Krag Råstoffer A/S har også mange former for stabilgrus og granitstabil. Du kan bl.a. finde sort granitstabil, som kan bruges i stedet for almindeligt stabilgrus. Der er forskellige fordele, og hvis du eksempelvis ønsker at anlægge indkørsel med sorte granitskærver, så er det en god ide at bruge den sorte granitstabil, som underlag for dine granitskærver. Med tiden kan frost få de større sten til at arbejde sig opad, og det kan give uønskede farveforskelle i underlaget, men det kan du undgå ved at bruge den sorte granitstabil, som i bund og grund kommer fra det samme materiale. Denne granitstabil har en høj densitet og et højt fillerindhold, hvilket gør det meget modstandsdygtigt imod regnskyl. Der er forskellige fordele ved denne slags stabilgrus, som du kan læse mere om på deres hjemmeside ekrag.com.

Pudse muregrus og ærtesten til alle behov

Pudse muregrus og ærtesten til alle behov

Find de største sortimenter af materialer til udendørs anlægnings- og byggeopgaver af højeste og sikreste kvalitet hos www.grusdirekte.dk. Med materialer herfra kan du roligt og sikkert tage børn og børnebørn med i haven, idet du finder egnede materialer til haver med børn, der leger. Her finder du alt fra perle- og ærtesten til pudse muregrus og meget andet.

Flere typer pudse muregrus hos GrusDirekte.dk

Her på siden finder du det fine pudse muregrus, der har en størrelse på blot 0-4 mm, hvilket gør det rart og let at arbejde med. Pudse muregrus er et sø materiale, der kommer fra havet, og som egner sig til diverse opgaver, såsom opmuring af sokler på bl.a. huse, udhuse og andre små fundamenter. Pudse muregruset har en fin, kornet overflade, som hverken er præget af skarpe kanter eller sten, som børn kan komme til at slå sig på, når de leger løs i haven. Desuden giver GrusDirekte.dk dig muligheden for at vælge netop den mængde af pudse muregrus, som du har brug for. Her findes færdigpakkede sække á 250 til 1500 kg og alt derimellem, men du kan også bestille en specifik mængde.

Se også deres ærtesten til alle former for projekter

Ærtesten er en yderst populær og anvendelig stentype, som bruges i flere forskellige projekter. Hvad end du skal lægge indkørsel, dræn, blande din beton op med et ekstra materiale eller noget helt fjerde, så er ærtesten et sikkert valg. Ærtesten kommer i størrelsen 8-16 mm, så de er en anelse større end nogle af de andre stenvarianter, hvorfor de bruges til lidt grovere formål, såsom indkørsler og gårdspladser, hvor biler, cykler og mennesker bevæger sig. Lige meget hvor stor eller lille en mængde af ærtesten, du har brug for, så finder du det hos GrusDirekte.dk, som altid leverer hurtigt og sikkert over hele landet.

Du finder alt, hvad hjertet begærer, af materialer indenfor sten, grus og sand til udendørs byggeprojekter hos GrusDirekte.dk. Find det her i dag og sikr dig den bedste kvalitet i landet.

Inpro A/S forhandler smuk skifer og keramiske fliser til badeværelset

Inpro A/S forhandler smuk skifer og keramiske fliser til badeværelset

Inpro A/S sælger keramiske fliser til badeværelse og har desuden naturstensfliser bl.a. skifer i den bedste kvalitet.

Keramiske fliser til badeværelset

Hos Inpro A/S kan du finde et bredt udvalg af fliser i både natursten og keramik. Et badeværelse i natursten kan se enormt eksklusivt ud, da de flotte sten skaber kontrast til det øvrige interiør, men man skal dog vide, at de keramiske er langt mere praktiske. Man bruger ofte keramiske fliser til badeværelser, da de er enormt slidstærke og tåler enhver form for rengøring. De er nærmest umulige at ridse, og kan let rengøres. Keramiske fliser i badeværelset er praktisk, let og en prisvenlig løsning. Du kan finde enormt mange forskellige badeværelsesfliser i butikken hos www-inpro.dk. De har Danmarks største lagre og over 20 års erfaring på området, så hvis du skal bruge rådgivning, så kan du altid spørge dem om hjælp. Der er mange forskellige smukke fliser i forskellige størrelser, både store og små, mosaik og mønstrede. Læs mere på deres hjemmeside om udvalget af keramiske fliser til dit badeværelse.

Smuk skifer

Hvis du drømmer om naturstensfliser i hjemmet, så har Inpro A/S Danmarks bedste priser. Skifer er en smuk sten, som har den unikke karakteristika, at den er lagdelt fra naturens side. Det vil sige, at stenen brydes og derfor kommer i flade men naturlige stykker, som altså ikke er nedslebne, men stadig relativt flade. Usleben skifer er derfor naturligt vandret, men har stadig den ru og ujævne overflade, som gør den så smuk, at have i huset, da den står i kontrast til hvide vægge, håndvaske, armaturer og hvad der ellers er af interiør. Der er forskellige slags skifer i sortimentet, både uslebent og slebent, og du kan finde forskellige farvenuancer også. Det gør, at hvis du drømmer om skifer inde eller ude, så kan du finde det i butikken til gode priser. De sælger også enormt skiferbordplader i hele stykker, som et af de eneste steder i Danmark.

Vindskeder, inddækning til stålprofiler samt alt andet til ståltag hos Profilmetal A/S

Vindskeder, inddækning til stålprofiler samt alt andet til ståltag hos Profilmetal A/S

Profilmetal A/S har alt inden for stålplader, ståltag og facadebeklædning. Læs bl.a. om inddækning til stålprofiler samt om en vindskede her.

Mangler du inddækning til stålprofiler?

Hvis du skal have nyt tag, så skal du overveje ståltag. Det er smart, nemt og billigt og så holder det enormt godt. Hos Profilmetal A/S sælger de stålplader til tag i bedste kvalitet, og du kan finde alt det, du skal bruge til et helt nyt tag i butikken af både tagstensplader, undertag, inddækning til stålprofiler mm. Deres standardinddækning er i bedste kvalitet, og har lang levetid. Og hvis deres standardmål ikke passer til dit tag, så kan de specialfremstille en inddækning til dig. Deres udvalg af inddækning til stålprofiler er i bedste kvalitet, produceret i Danmark og du køber direkte fra fabrikken, så der er gode penge at spare. Der er forskellige slag spidse og runde rygninger, snefang, vindskeder, siderender og meget mere i deres udvalg. De producerer gerne inddækning til stålprofiler efter kundens ønske og det giver dig mange forskellige muligheder for at finde den helt rette løsning.

Kvalitets vindskede - bestil på profilmetal.dk

Hvis du skal bruge inddækning til dit tag, så har Profilmetal A/S alt hvad du leder efter. Deres sortimentet af standardinddækning er stort og giver dig mange forskellige muligheder for at vælge, og du kan være sikker på at du nok skal finde den helt rette til dit hus. Skal du fx bruge en vindskede, så er der forskellige profiler i sortimentet. En vindskede i kvalitetsstål sikrer dig et sundt og smukt tag, som holder i årtier. Køb dansk produceret inddækning til dit tag på www.profilmetal.dk, hvor du kan finde alt til dit ståltag. Der er rygning, snefang mm. i butikken og du kan være sikker på, at kvaliteten er i top. Dit hus vil få et sundt og stærkt tag, som er holdbart og robust imod vind og vejr. De har et stort know-how og du kan altid kontakte deres kundeservice for at få svar på dine spørgsmål.

Find skarpe badeværelse tilbud og fliser til badeværelse hos Flise Bent

Find skarpe badeværelse tilbud og fliser til badeværelse hos Flise Bent

Hos flisebent.dk tilbyder de god rådgivning og en lang række muligheder for dig, der drømmer om et nyt badeværelse. Herinde kan du altid være sikker på, at finde god inspiration til, hvordan dit badeværelse skal se ud. På hjemmesiden byder de både på badeværelse tilbud, fliser til badeværelse samt meget mere. Læs mere herunder eller besøg hjemmesiden på www.flisebent.dk.

Gode badeværelse tilbud

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en verden der rummer af gode muligheder, inspiration og andet, der kan hjælpe dig på rette vej, når du skal opdatere badeværelset. Hos Flise Bent har de i samarbejde med Flise Bent A/S mange forskellige muligheder, som for eksempel badeværelse tilbud. Dette betyder, at du også kan vælge imellem mange forskellige produkter og få den rette hjælp til renoveringen. Uanset om du ønsker at lave et lille badeværelse eller et stort et, kan du være sikker på, at få gode tilbud hos Flise Bent. Dette er en god mulighed for dig, der skal have lavet ændringer på badeværelset, og ønsker at finde det til en god pris, som du kan være med på. Få mere information om badeværelse tilbud på www.flisebent.dk.

Forskellige flotte fliser til badeværelse

Foruden tilbud er der også mange andre ting at finde, når man tager et kig hos Flise Bent. Her byder de nemlig på et væld af muligheder for dig, der leder efter gode produkter, inspiration eller andet til badeværelset. For eksempel kan hjemmesiden guide dig frem til, hvilke fliser til badeværelse, du skal vælge. Her er der nemlig flere ting, der er værd at overveje, for at få det helt rette resultat. Her fås både natursten, som er billigere. Dog tåler disse ikke så meget som de keramiske, som også er lidt dyrere. Derudover fås fliser til badeværelse i flere forskellige størrelser, nuancer og designs. Bliv guidet frem til de helt rette fliser til dit badeværelse med den gode kundeservice hos www.flisebent.dk.

Flise Bent tilbyder et bredt udvalg af badeværelse fliser samt reparation af fliser

Flise Bent tilbyder et bredt udvalg af badeværelse fliser samt reparation af fliser

Flise Bent er leveringsdygtige inden for alt der har med fliser at gøre, præcist som navnet antyder. F.eks. har de et bredt udvalg af både badeværelse fliser, fliser til haven samt køkkenfliser; og sørger altid for at holde en fair pris, særligt når den høje kvalitet tages med i regnestykket. Udover badeværelse fliser, kan du blandt andet også finde diverse produkter til vedligeholdelse og reparation af fliser, præcist sådan som det bør være. Læs mere om det hele i artiklen herunder, hvis du vil vide mere.

Bredt udvalg af badeværelse fliser 

Har du ledt efter et godt sted at købe badeværelse fliser, men desværre ikke haft held med det endnu? Så må det være fordi du endnu ikke har været forbi www.flisebent.dk, hvor man altid finder et bredt og velassorteret udvalg af fliser; ikke mindst når det gælder badeværelse fliser. Butikkens ejere har mange års erfaring i branchen, og har brugt god tid på at sætte et spændende og inspirerende udvalg af badeværelse fliser sammen. Butikken egner sig derfor rigtig godt til hvis man ikke helt kan finde inspirationen til hvilke badeværelse fliser man skal vælge. Det samme gælder i øvrigt også hvis man er på udkig efter nye fliser til haven eller køkkenfliser.

Reparation af fliser

Udover badeværelse fliser, køkkenfliser og havefliser, kan du blandt andet også købe diverse remedier til vedligeholdelse og reparation af fliser. Har man brugt tid og penge på nye flotte badeværelse fliser eller andre fliser, gælder det selvfølgelig om at passe godt på dem. Skulle det alligevel ske at der kommer små skader på fliserne, kan man ofte godt udbedre dem selv, takket være produkter til reparation af fliser som dem man finder på Flise Bent. Har du i øvrigt spørgsmål vedrørende reparation af fliser, kan kundeservice på siden helt sikkert hjælpe.