Hus & Have

Skiferplader og stenvægge - Den ægte vare

Skiferplader og stenvægge - Den ægte vare

Inpro A/S har skrevet en god guide om skiferplader, som alle potentielle købere bør læse. Du finder et stort udvalg af klinker og fliser online, hvor der er alt til terrasse, baderum, køkken, entre og meget andet. Køb også en stenvæg online på www.inpro.dk.

Fantastisk udvalg af skiferplader på inpro.dk

Er du interesseret i køb af skiferplader? Inpro A/S forhandler et stort udvalg af skifer heriblandt til sålbænke og trappetrin. Der er halv pris på rigtig mange naturskifer fliser hos forhandleren! Du finder et af Danmarks mest omfattende klinkesortimenter på inpro.dk, som sælger alle typer skiferplader online. Det er en god ide at overfladebehandle skifer, når fliserne skal benyttes udendørs. Køb lagdelte skiferplader hos Inpro A/S, der har meget svært ved at brække. Der er mange indbydende og flotte skiferplader til salg på webshoppen, og god vejledning god hånd i hånd med konkurrencedygtige priser. Vil du vide mere om skiferplader og evt. købe? Denne forhandler leverer til hele Danmark, men du kan med fordel tage turen til Billund, hvor Inpro A/S har deres showroom.

Stenvæg for et charmerende udtryk

Få en flot stenvæg i din stue eller i dit soveværelse. En stenvæg er et naturligt indslag i hjemmet, men Inpro A/S forhandler også til erhverv. Køb rustikke og fine stenvægge på www.inpro.dk, og skab et vidunderligt, hyggeligt og charmerende udtryk i boligen eller virksomheden. Denne forhandler sælger kun den ægte vare for den ægte oplevelse. Det er muligt at montere din nye stenvæg på alle typer af bærefaste underlag. En stenvæg er et tidløst indslag, som du kan glæde dig over dag efter dag, måned efter måned og år efter år.

Bestil alt i fliser og klinker til alle husets rum. Køb f.eks. naturfliser og keramiske klinker til stue, køkken og entre samt udendørsarealerne som terrasse og have. Bestil stenvægge og skiferplader i høj kvalitet både til privat og erhverv online hos Inpro A/S, der leverer til hele DK.

Flot udvalg af mosaik og klinker til badeværelset hos Nytbaderum.dk

Flot udvalg af mosaik og klinker til badeværelset hos Nytbaderum.dk

Hos Nytbaderum.dk kan du finde mange forskellige slags klinker til badeværelset. Leder du fx efter smuk mosaik til badeværelset, så er der også et flot udvalg på siden.

Mosaik til badeværelset

Hos Nytbaderum.dk kan du få hjælp til at renovere badeværelset. De samarbejder med Flise Bent, som laver super smukke keramiske klinker og fliser i natursten. Der er mange forskellige at vælge imellem, og du kan finde både store og små, samt mosaik til badeværelset. Mosaik til badeværelse er ofte lavet i små keramiske stykker samt glas, som er sat sammen og som giver nogle smukke farvekombinationer, som kan se fantastiske ud på dit badeværelse. Der er mange forskellige at vælge imellem, og du kan nok finde noget til din smag. Det er populært med mosaik til badeværelse, for det giver virkelig noget spil i væggene, farverne der blander sig og danner smukke kombinationer. Mosaik klinker er også super gode og stærke, og holder fugten ude af væggene 100%, så det er en super funktionel løsning, som endda er let at rengøre. De mange forskellige farver på siden gør det let for dig at finde lige de klinker, du drømmer om.

Klinker til badeværelset

Leder du efter klinker til badeværelset, så kan du finde mange forskellige smukke muligheder hos Nytbaderum.dk. Der er både keramiske og natursten i udvalget, og når du skal vælge klinker til badeværelset, så skal du overveje forskellen på de forskellige slags. Keramiske klinker til badeværelset er super holdbare, nærmest ikke til at slide, de er lette at rengøre fordi de er helt glatte, og de holder fugten ude 100%. Natursten er lidt mindre holdbare, og kan blive ridset med tiden. De er heller ikke nær så lette at holde rene, og kræver altså lidt mere vedligeholdelse, men til gengæld er de jo enormt smukke. De holder også vandet ude af væggene, så det er også en funktionel løsning, som sikrer at du ikke får vandskader. Du skal bare have en professionel til at lægge dem for dig, så du er sikker på at de er tætte. Men www.nyt-baderum.dk kan ordne det hele for dig.

Find et bredt udvalg af produkter til isolering hos Stevns Isolering

Find et bredt udvalg af produkter til isolering hos Stevns Isolering

Stevns Isolering er udbyder af et bredt sortiment af gode produkter i høj kvalitet. Produktsortimentet byder bl.a. på papiruld til isolering, samt en gangbro til loftrum, som findes til konkurrencedygtige priser.

Hold varmen inde med papiruld til isolering

Hos Stevns Isolering findes der gode løsninger til isolering, bl.a. deres brandhæmmende papiruld til isolering. Papiruldet er et isoleringsmiddel som sikrer en god isolering af varmen, samtidig med at det også holder på lyd. På den måde fås en behagelig lyd og klang derhjemme, da uønsket støj kan føre til hovedpine og træthed. Papiruld til isolering går effektivt ind og lukker for alle små sprækker og revner, så den mest optimale isolering sikres. Papiruld til isolering er fremstillet af genbrugsaviser, og det er derfor en god miljøvenlig måde at isolere hjemmet på. Derudover er papiruld til isolering fra Stevns Isolering imprægneret med brandhæmmende salte, der sørger for at isoleringsmidlet ikke nemt går i brand. Klik ind på www.alt-til-isolering.dk allerede i dag, hvor der tilbydes hurtig ekspedition og god hjælp.

Gangbro til loftrum fremstillet af gode materialer

Stevns Isolering er også udbyder af en kvalitetsrigtig gangbro til loftrum, som fås til gode priser. Med en gangbro til loftrum fra Stevns Isolering, får man alt man skal bruge til at sætte den op. En gangbro til loftrum kan købes i forskellige størrelser, alt efter hvor store loftrum man har. En gangbro til loftrum fra Stevns Isolering er fremstillet i de bedste materialer, så et kvalitetsrigtigt og holdbart produkt købes. Der kan på hjemmesiden tilkøbes og vælges forskellige størrelser af gangbro fødder, alt efter hvad der passer til ens loftrum. En gangbro til loftrum har afrundet kanter, så man ikke slår eller skærer sig på skarpe trækanter. Gangbro fødderne sørger for at der er minimal varmeledning gennem fødderne, og er derfor et godt og solidt underlag til loftrum. Læs mere om gangbroerne på www.alt-til-isolering.dk.

Besøg butikken i dag, og kig de mange forskellige produkter igennem.

Find havefliser til terrassen og fliser med skifferlook i høj kvalitet hos Flise Bent

Find havefliser til terrassen og fliser med skifferlook i høj kvalitet hos Flise Bent

Tager man et kig på Flise Bent, en af landet største forhandlere af fliser online, ja så er det egentlig ikke så underligt hvorfor det er netop denne forhandler mange danske kunder vælger at handle hos. Her finder man nemlig en masse flotte varianter, både inden for havefliser, køkkenfliser og badeværelse fliser med mere, og der er altid mange ”specialfliser” man kan vælge, så som fliser med skifferlook eller fliser med betonlook. Læs videre i artiklen her, hvis du vil vide mere.

Flotte havefliser til terrassen

Har jeres nuværende havefliser efterhånden trængt til at blive skiftet ud i noget tid, eller er I måske ved at anlægge helt ny have fra bunden af? Uanset hvad, kan du være helt sikker på at finde et flot udvalg af havefliser hos Flise Bent, og helt sikkert også nogen der vil passe til jeres ønsker og forventninger. Her finder man både fliser der er perfekte til terrassen, havefliser til at lægge rundt om bedene i haven samt alle de andre typer man næsten kunne ønske sig. Og alle havefliser leveres naturligvis i den velkendte kvalitet, som er én af de primære årsager til at Flise Bent er så populær en forhandler.

Fliser med skifferlook

En af de bedste ting ved at shoppe havefliser og andre typer fliser hos en forhandler som www.flisebent.dk, er at man har mulighed for at vælge imellem en masse forskellige slags specialfliser. Udover traditionelle fliser, kan man f.eks. købe fliser med skifferlook. Ligesom alle andre fliser man finder på siden, holder de flotte fliser med skifferlook et godt niveau af kvalitet, der sikrer at man kan glæde sig over dem i mange år frem.

Har du spørgsmål vedrørende fliser med skifferlook, havefliser eller andre typer fliser fra kataloget, kan du naturligvis rette henvendelse til den flinke og imødekommende kundeservice og få en snak med dem.

Find et bredt udvalg af pejseindsatser og pilleovne hos Himmerlands Pejsecenter

Find et bredt udvalg af pejseindsatser og pilleovne hos Himmerlands Pejsecenter

Himmerlands Pejsecenter har lige nu et flot udvalg af pilleovne, pejseindsatse, brændeovne, gaspejse og en række andre lignende produkter. Forhandleren har et godt ry blandt danske kunder, og vælger I dem, vil I næsten med sikkerhed også have en god oplevelse. I artiklen herunder, kan du finde et par andre gode grunde til at vælge at købe pilleovne og / eller pejseindsats hos Himmerlands Pejsecenter.

Varm boligen op med en pilleovn

Flere og flere danske boligejere vælger at installere pilleovne til at varme boligen op med. Det er egentlig heller ikke så overraskende, når man først bliver klar over hvor smarte pilleovne er. Hos Himmerlands Pejsecenter har man super godt styr på alt som har med pilleovne at gøre, og kan med sikkerhed sælge jer en model, der passer perfekt til jeres behov. Alle modeller i kataloget holder et ekstra højt niveau af kvalitet, og vil helt sikkert være pilleovne som I bliver glade for, og som I kan have glæde af i mange år frem.

Pejseindsatser i både moderne og klassiske designs

Pilleovne er blot én af flere typer produkter i kataloget hos www.himmerlandspejsecenter.dk lige nu. De har blandt andet også et rigtig flot udvalg af pejseindsatse. I kataloget finder man både klassiske design inden for pejseindsatse, men også de lidt mere af moderne af slagsen. Et rigtig godt eksempel på hvordan man hos Himmerlands Pejsecenter aldrig behøves at gå på kompromis, men næsten altid kan få en pejseindsats - eller andre produkter i samme kategori som brændeovne etc. - der passer perfekt til ens stue, i en kvalitet der sikrer at man har glæde af den i mange år frem.

Har du ikke allerede besøgt butikken og kigget nærmere på deres flotte udvalg inden for blandt andet pejseindsats, pilleovne og andre produkter, så kan du gøre det allerede i dag.

Særdeles gode udendørs væglamper og GU10 LED lyskilder

Særdeles gode udendørs væglamper og GU10 LED lyskilder

Du finder de største, mest varierede sortimenter af belysning til både indendørs- og udendørsbrug hos www.lite-house.dk. Find bl.a. en lang række forskellige udendørs væglamper til terrasse, garage, hoveddør m.m. samt GU10 LED lyskilder til diverse rum i dit hjem. Mulighederne er mange, du skal blot finde de lyskilder og lamper m.m., du har brug for. 

Udendørs væglamper i flere flotte modeller

Udvalget af udendørsbelysning hos Lite House er stort og varieret – du finder alt fra indbygnings- og nedgravningsspots, projektører, pendler, loftlamper m.m. Her er bl.a. et flot udvalg af udendørs væglamper i mange smarte og flotte modeller og varianter. Her finder du bl.a. udendørs væglamper med sensor, så din hoveddør lyses op, når du kommer hjem. De mange udendørs væglamper fås i en lang række designs, så du kan finde lige den, du ønsker. Vælg bl.a. mellem vintage stil, skilte, indbyggede lamper og meget andet. Tag et kig på de flotte sortimenter i dag, og få god udendørsbelysning op din matrikel.

GU10 LED lyskilder er effektive til belysning af hjemmet

Med GU10 LED lyskilder fra Lite House er du sikret effektiv og smart belysning til hele dit hjem. Du finder både GU10 LED lyskilderne i ikke dæmpbare og dæmpbare modeller samt modeller med flere funktioner – det kunne bl.a. være lysspredning, farvetemperaturer og farvegengivelse. På den måde kan du helt selv skræddersy belysningen rundt omkring i dit hjem. Sortimentet er stort og varieret, og kvaliteten er altid i top – så gør en god handel, når du vælger at købe dine GU10 LED lyskilder hos Lite House i dag. Her er kundeservicen også altid i højsædet.

Tøv ikke med at besøge Lite House, når du er på udkig efter belysning til dit hjem. Du finder alle former for lyskilder og lamper til både indendørs- og udendørsbrug – så find de helt rette modeller og varianter, og lys dit hjem op med produkter fra Lite House i dag.

Køb Georg Jensen fødselsdagsflag og Bloomingville fødselsdagstog

Køb Georg Jensen fødselsdagsflag og Bloomingville fødselsdagstog

Hos TrendyLiving.dk finder du et stort udvalg af Bloomingville design heriblandt møbler og interiør. Køb også stilfulde fødselsdagsflag af en høj kvalitet online via www.trendyliving.dk.

Bloomingville anno 2000 - Køb fra mærket hos TrendyLiving.dk

Bloomingville er et anerkendt mærke, som man næsten ikke kan tro, kun har eksisteret siden år 2000. Det var Betina Stampe, der grundlagde Bloomingville, og der er sket meget i de ca. 20 år, som mærket har været på banen. Det er kvindens passion og fascination for de nordiske elementer, der har båret dette brand til en væsentlig succes på så kort tid. TrendyLiving.dk fører et stort udvalg fra Bloomingville, og det betyder, at du bl.a. kan finde lamper, lysestager, julepynt, servietter og puder fra mærket online. Køb også Bloomingville møbler, urtepotter, tæpper og plaider online til gode priser via www.trendyliving.dk, der har alt til at opgradere dit hjem med lækker brugskunst og flotte møbler.

Det perfekte fødselsdagsflag med Dannebrog

Køb et stilfuldt fødselsdagsflag, som du kan bruge igen år efter år. TrendyLiving.dk fører enestående flag fra bl.a. Trip Trap og Georg Jensen. Et eksklusivt fødselsdagsflag kan selvfølgelig også dekorere på alle de andre dage i løbet af året. Alle flag, der føres hos TrendyLiving.dk, er af en rigtig høj kvalitet og findes i flere materialer. Køb fødselsdagsflag med Dannebrog, som egner sig perfekt til alt fra fødselsdag til barnedåb. Køb også flag på liner, eller et såkaldt fødselsdagstog til at dekorere vindueskarmen eller fødselsdagsbordet. Læs mere på www.trendyliving.dk, og køb dine nye fødselsdagsflag allerede i dag.

Kigger du efter nyt og flot design til hjemmet? TrendyLiving.dk fører især mange danske mærker, hvor du kan vælge imellem noget af det bedste i brugskunst og møbler, der er skabt i Danmark. Webshoppen på www.trendyliving.dk byder bl.a. på fødselsdagsflag fra Georg Jensen og Trip Trap. Du kan også købe et flot fødselsdagstog fra Bloomingville, der også er perfekt til at dekorere ved fødselsdagsbordet. Du finder et af de største designerudvalg til hjemmet online.

Find alt lige fra SodaStream flasker til diverse støvsugerslanger hos Stoevsugerposen.dk

Find alt lige fra SodaStream flasker til diverse støvsugerslanger hos Stoevsugerposen.dk

Hos Stoevsugerposen.dk kan du finde et bredt udvalg af tilbehør til støvsugere og andet elektronik i huset. Skal du bruge en støvsugerslange eller SodaStream flasker, så læs med her.

Den helt rette støvsugerslange

Stoevsugerposen.dk sælger udstyr til alt elektronik i huset, og skal du bruge udstyr til rengøring, fitness, madlavning eller isenkram, så kan du finde godt udstyr til gode priser på hjemmesiden. Der er bl.a. et bredt udvalg af forskellige støvsugerslanger til alle forskellige slags støvsugere, og hvis du skal bruge en ekstra slange, så kan du helt sikkert finde en der passer til din støvsuger derhjemme. En støvsugerslange kan godt blive utæt, hvis man ikke passer på, eller hvis den er gammel, men det er ikke grund til at skille sig af med selve støvsugeren, for man kan købe en ny støvsugerslange separat, og det koster ikke alverden. Der er gode solide slanger til salg på hjemmesiden til gode priser, og du kan være helt sikker på, at du nok skal kunne finde lige den, du skal bruge på siden til en god pris. Læs mere på www.stoevsugerposen.dk, hvor du kan søge på de forskellige mærker, som fx Nilfisk, Bosch osv.

SodaStream flasker til gode priser

Stoevsugerposen.dk sælger også SodaStream flasker til gode priser, og der er mange forskellige modeller i forskellige materialer. Der er selvfølgelige de klassiske flasker, som allerede følger med maskinen, men du kan også finde SodaStream flasker i rustfrit stål, som du kan bruge som drikkedunk. Der er mange forskellige flotte at vælge imellem, som er lavet i god hård plastik og andre materialer. SodaStream maskinen er et populært værktøj i mange danske hjem, for det er med den, at man kan lave vand om til danskvand. Den tilføjer kulsyre til de væsker, man hælder i flasken, og på den måde kan man lave sodavand ud af saftevand eller danskvand ud af vand. Mange elsker nemlig vand med brus, og sådan en maskine kan man helt selv bestemme, om der skal brus i vandet. Køb en ekstra SodaStream flaske til din maskine, for så har du til flere forskellige slags læskende væsker, som du kan opbevare i køleskabet.

Find en havetraktor i høj kvalitet og partytelte i forskellige størrelser hos Harald Nyborg

Find en havetraktor i høj kvalitet og partytelte i forskellige størrelser hos Harald Nyborg

Hos Harald Nyborg er der gode muligheder for at handle, hvis man søger prisvenlige produkter. Det brede produktsortiment byder bl.a. på havetraktorer og partytelte, til fornuftige og overkommelige priser.

Effektiv havetraktor

Harald Nyborg er udbyder af en række forskellige havetraktorer, til gode priser. Havetraktorerne findes i mange forskellige størrelser og prisklasser, så der altid kan findes en der dækker dine behov. En havetraktor er en god løsning hvis man har store udendørsarealer, hvor der kan spares meget tid ved hjælp af en havetraktor. Harald Nyborg byder på flere forskellige modeller, alt efter hvilke behov man har. Prisklassen befinder sig på 8.000 kr. til 17.000 kr., hvor der findes både små og store modeller, til forskellige behov. Havetraktorerne er fra mærket MTD, og der sikres derfor en leveringsdygtig maskine, der yder et effektivt arbejde, med minimal arbejdsindsats. Læs mere om de mange forskellige maskiner på www.harald-nyborg.dk og kig det brede udvalg igennem.

Super fede partytelte

Der findes hos Harald Nyborg også et fornuftigt udvalg af forskellige partytelte, til gode priser. Partytelte er ideelle hvis man skal holde en udendørs fest eller komsammen, da de effektivt dækker af for vind og vejr. Partyteltene kan opsættes flere forskellige steder, bl.a. på gårdspladser eller i haver. Der kan til teltene tilkøbes forskelligt tilbehør, som fx ekstra siddevægge, der giver ekstra beskyttelse mod blæst og sol. Partyteltene findes i mange forskellige størrelser, så der altid kan findes det perfekte telt, til netop din fest. Partyteltene giver adgang til at holde et flot udendørs arrangement, hvor den flotte grønne natur kan nydes. Partyteltene fra Harald Nyborg er fremstillet i gode og slidstærke materialer, så teltet holder i mange år frem. Læs mere på www.harald-nyborg.dk.

Besøg Harald Nyborg allerede i dag, hvis du er på udkig efter mere effektive måder at slå græs på, eller ønsker at holde en flot udendørs fest.

Kajdis Algerens tilbyder effektiv graffitirens og algerens med 15 års fuld garanti

Kajdis Algerens tilbyder effektiv graffitirens og algerens med 15 års fuld garanti

Som navnet antyder, har den danske virksomhed Kajdis Algerens godt styr på alle typer algerens, og lignende opgaver. Man tilbyder en bred vifte af forskellige typer bygningsvedligeholdelse, så som rensning af tag, diverse slags algerens, graffitirens med mere. Der anvendes altid grundige og effektive metoder, og prismæssigt er det altid til at betale sig fra at indgå et samarbejde med dem. Vil du vide mere, så læs videre i artiklen herunder.

Algerens med 15 års fuld garanti

Det er ikke uden grund, at Kajdis Algerens tilbyder 15 års fuld garanti på algerens og en række andre typer opgaver. Det gør de tvært i mod, fordi de har fuld tiltro til deres egen evne til at løse opgaver ordentligt, så du som kunde bliver tilfreds med jobbet. Der er flere gode fordele ved algerens. Først og fremmest, kan algerens give nyt liv til bygninger, terrasser og andre områder som er ramt af algeangreb, og få dem til at fremstå flotte igen. Samtidig anvender Kajdis Algerens metoder til algerens, der gør at der vil gå længere tid end normalt, før der igen begynder at være alger på underlaget. Man kan derfor sagtens se algerens som en god investering, som man kan have glæde af i mange år frem.

Effektiv graffitirens 

Har ubudne gæster været forbi og skæmmet bygninger med graffiti? Så fortvivl ikke. Graffitirens er nemlig en effektiv måde at komme graffitien til livs, uden at skæmme bygninger og underlag yderligere. Hos www.kajdisalgerens.dk tilbyder man graffitirens som en del af deres vifte af services, og man stopper først når jobbet er klaret ordentligt, præcist ligesom ved algerens. Vil du vide mere om graffitirens, algerens og lignende slags service virksomheden tilbyder, så kontakt kundeservice på hjemmesiden, og få en uforpligtende snak.

Brusekabine i elegant design og super lækker infrarød sauna kan købes hos Wellmore

Brusekabine i elegant design og super lækker infrarød sauna kan købes hos Wellmore

Få danske wellness forretninger kan konkurrere med det udvalg man lige nu finder hos den danske webbutik Wellmore. Her finder du blandt andet ny brusekabine, infrarød sauna, spabade, vildmarksbade, swimmingpool og meget mere. Fælles for alle produkter i kataloget er et højt niveau af kvalitet, og uanset ordrens størrelse, er man altid sikret en god handel hos dem. Vil du vide mere, så læs videre i artiklen herunder.

Køb den helt rette brusekabine her

Der er mange spændende produkter man kan vælge imellem, når man shopper hos Wellmore. Blandt andet finder man et godt udvalg inden for kategorien brusekabine. Der er flere gode fordele ved at købe brusekabine hos forhandleren. Først og fremmest er udvalget ekstra stort. Derfor behøves man aldrig gå på kompromis med ens ønsker og behov, men kan derimod vælge en brusekabine der er så godt som skræddersyet til rummet den skal stå i. Samtidig er der altid et elegant og stilrent design der falder ekstra meget i ens smag, uanset om man foretrækker klassiske brusekabiner eller mere moderne af slagsen.

Smart infrarød sauna

Foruden brusekabiner kan du blandt andet også købe en infrarød sauna hos Wellmore. En infrarød sauna har flere gode fordele, som gør den populær hos danske wellness-entusiaster. Først og fremmest er det super lækkert at slappe af i en infrarød sauna efter en lang dag, og samtidig har flere undersøgelse peget på, at det kan være sygdomsforebyggende at gå i infrarød sauna en gang imellem. Lige nu er der infrarøde saunaer i flere smarte design hos www.wellmore.dk, både modeller til én person samt modeller med plads til tre og fire personer. Hos forhandleren kan du desuden også finde en masse god ekstra information om infrarøde saunaer, og blive klogere på om denne type wellness er noget for dig.

Find et fugleskræmsel og et bålfad i høj kvalitet hos Dansk Skovudstyr

Find et fugleskræmsel og et bålfad i høj kvalitet hos Dansk Skovudstyr

Hos www.dansk-skovudtyr.dk finder du udstyr til udendørsbrug i alle afskygninger. Dyrker du afgrøder af hvilken som helst slags, kan et effektivt fugleskræmsel gøre underværker. Og hvis du nyder gode og mindeværdige udendørs stunder med venner og familie, vil et af de fine bålfade skrue op for varmen og hyggen.

Effektivt fugleskræmsel

Hvis du ønsker at beskytte diverse afgrøder mod ubudne gæster, så besøg Dansk Skovudstyr og find et af de mange fugleskræmsler, der kan afhjælpe problemet. Fugleskræmslerne fås i forskellige højder, så de kan dække over et større eller mindre areal efter dit behov. Desuden finder du fugleskræmsler, der kan holde til vindstyrke i op mod 17m/s, hvilket er de mest solide på markedet. Når du køber et fugleskræmsel hos Dansk Skovudstyr, får du både skræmmefugl, jordspyd og teleskopstang med, så du nemt kan opsætte den selv. Fugleskræmslerne fås i forskellige varianter og med forskellige udseender, alt efter hvad de målrettes at skræmme væk – find bl.a. skræmmefugle med advarselsfarver, der øger chancen for at skræmme de ubudne gæster væk fra dine afgrøder.

Find det helt rette bålfad her

Det er altid ren hygge at samles om et bålsted. Det synes de også hos Dansk Skovudstyr, som har et flot og varieret sortiment af bålfade. Et bålfad kan bruges til mange forskellige lejligheder – bl.a. som varmekilde en kølig aften, samlingspunkt for hygge, snobrød og guitarspil eller noget helt andet. Dansk Skovudstyrs bålfade er lavet af rustfrit stål, og de er meget nemme både at rengøre og stille væk efter brug. Skal du bruge et bålfad til en lille eller større forsamling af mennesker? Du finder mange forskellige størrelser af bålfade, helt fra 80cm til 130cm i diameter. Der er altså mulighed for at finde lige det, der passer hjem i haven eller ned i SFO’en, alt efter hvad behovet er.

Find alverdens udstyr til udendørs brug hos Dansk Skovudstyr. Her er der ingen grænser for, hvilke effektive, smarte produkter, du vil finde i det store sortiment, der indeholder udstyr af høj og solid kvalitet.

Fliser med marmorlook eller trælook sikrer smukke detaljer

Fliser med marmorlook eller trælook sikrer smukke detaljer

Få danske flisebutikker kan konkurrere med Flise Bent når det gælder det gode udvalg. Man har virkelig formået at samle et imponerende stort udvalg af flotte fliser hos forhandleren, blandt andet i kategorier som fliser med marmorlook, fliser med trælook og mange andre. Mindre interessant bliver det bestemt ikke af at butikken samtidig forhandler fliser til særdeles konkurrencedygtige priser, og altid med mulighed for at få et par gode råd af kundeservice, hvis man er i tvivl om et eller andet.

Marmorlook fliser

Nye fliser med marmorlook til badeværelset eller til køkkenet? Uanset hvad, kan I med fordel starte med at kigge hos Flise Bent. Den danske webshop har samlet et bredt udvalg af køkkenfliser, badeværelsefliser, fliser til haven samt andre typer, som blandt andet tæller et bredt udvalg af både fliser med trælook og fliser med marmorlook. I vil derfor med sikkerhed også finde fliser, der passer helt perfekt til det projekt som I skal i gang med, uanset om det er at renovere køkkenet, sætte nye fliser op på badeværelset eller noget helt tredje.

Unikke fliser med trælook

Der hvor butikken især skiller sig ud, må unægtelig være deres imponerende udvalg. Uanset om man kigger ind forbi kategorier som fliser med marmorlook, fliser med trælook eller andre kategorier, har man næsten aldrig fornemmelsen af at være begrænset i sine valgmuligheder. Tværtimod kan man frit vælge imellem et smukt udvalg af kvalitets fliser i alverdens afskygninger. Og har du spørgsmål vedrørende valg af fliser med marmorlook, fliser med trælook eller andre typer fliser, kan kundeservice takket være deres lange erfaring inden for branchen helt sikkert hjælpe jer med at vælge rigtigt. Klik ind på www.flisebent.dk og se det store udvalg allerede i dag.

Retromøbler og vitrineskabe via boboonline.dk

Retromøbler og vitrineskabe via boboonline.dk

Hos BOBO – Din online møbelbutik finder du alt i retro møbler. Leder du fx efter nyt vitrineskab i et antikt design? Så se udvalget på boboonline.dk, hvor der tilbydes prismatch på alle varerne.

Køb retro møbler - mange muligheder

Møbler i retro genren er på vej tilbage, og BOBO – Din online møbelbutik har et stort sortiment af disse. Bemærk, at når du bestiller retro møbler eller andre typer på boboonline.dk, får du gratis fragt. Køb lamper, borde, stole og andet i retro stil til stærke priser. Disse klassiske møbler er omfattet af 365 dages returret, ligesom resten af udvalget på hjemmesiden. Inde på boboonline.dk kan du sortere efter farve, bredde, dybde, højde, funktion, form og meget andet. De forskellige retro møbler er klassificeret, så det er ekstra let for dig at finde frem til de rette til din bolig. Gå ikke glip af det store online sortiment hos BOBO – Din online møbelbutik.

Bestil et vitrineskab allerede i dag hos BOBO – Din online møbelbutik

Køb et flot vitrineskab, der kan dekorere i din dagligstue. Det er et møbel, som i den grad sætter atmosfæren, og det er et af de første, man som gæst bemærker, når man træder ind i rummet. Vælg dit nye vitrineskab fra et stort udvalg hos BOBO – Din online møbelbutik, som både indeholder moderne og traditionelle varianter - alle sammen af en høj kvalitet, naturligvis. Her kan man udstille ens flotte bestik og tallerkener, som er beregnet til de fine lejligheder, men man kan selvfølgelig også placere hvad som helst andet i sit vitrineskab. Nogle af modellerne kommer med glaslåger over det hele, mens andre også kommer med lukkede rum i bunden. Det er nemt at finde det rette vitrineskab på boboonline.dk uanset dine forventninger og økonomi.

Tag et kig på det vidunderlige udvalg af retro møbler hos BOBO – Din online møbelbutik. Denne butik sælger vitrineskabe, skænke, kabinetter og meget mere til hjemmet. Du er også i stand til at shoppe havemøbler, boligtilbehør og naturligvis møblementer til ethvert rum i huset via hjemmesiden.