Hus & Have

Her i Danmark bruger vi et utal af timer inde bag vores ligusterhække i vores hus & have. For ud over, at vi elsker at hygge på terrassen, lege med børnene i haven eller passe blomsterbedene, kræver det omskiftelige danske klima, at vi kan søge ly for vind og vejr. Derfor går rigtigt mange danskere ikke kun op i deres haver, men også i deres hjem - og det gør vi også her hos Homecure.dk. I artiklerne herunder har vi samlet nogle af landets dygtigste og mest interessante virksomheder inden for hus & have, som du hurtigt kan gå på opdagelse i.

Murerarbejde: Med det rette grej kan du gøre det selv

Murerarbejde: Med det rette grej kan du gøre det selv

Hjemmet er hvor vi bruger tid med vores nærmeste og lader op til hverdagens mange gøremål. Derfor er det naturligvis vigtigt, at vi passer godt på vores hjem og sørger for at reparere og renovere, når det er nødvendigt. 
Trænger din bolig til en murerhånd? I nogle tilfælde vil det blive nødvendigt at hyre en professionel. Men hvis du har hænderne skruet nogenlunde rigtigt på, er der faktisk også et væld af mureropgaver, som du sagtens kan varetage selv, hvis du bare har udstyr som fliseskærer, fliseklæb og den slags.

Fordelene ved at gøre det selv 

Der er flere fordele ved selv at stå for noget af dét murerarbejde, der engang i mellem skal udføres i boligen. Først og fremmest sparer du en masse penge på den professionelle murers arbejdskraft. Du har fuld kontrol over processen og kan sikre, at arbejdet bliver udført i overensstemmelse med dine egne standarder, og at arbejdet foregår, når det passer dig bedst. Dertil er dét for eksempel at lægge fliser på badeværelset en meget lærerig oplevelse for dig, som interesserer sig for murerarbejde. Og når du ser det færdige projekt, vil du uden tvivl føle både tilfredshed og stolthed. Der er intet som at se det lykkes, når du arbejder med hænderne. Så tag endelig bare et kig hos Murergrej.dk og find grej som fliseklæb og fliseskærer til gør-det-selv-projektet.

Sådan gør du det selv 

Den konkrete arbejdsproces vil altid afhænge af, hvilken form for murerarbejde du ønsker at udføre i hjemmet. Før du går i gang, er det dog altid en god idé, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan arbejdet skal udføres: I dag findes der et væld af gratis online guides og videoer, som kan hjælpe både dig og dit hjem med at komme sikkert igennem arbejdsprocessen, når du gør det selv. 
 Udover dét er det selvsagt altafgørende, at du har de værktøjer, du skal bruge. Og hvis dit arbejde indebærer fliser enten indenfor eller udenfor, skal du som det allerførste har fat i fliseklæb, sugekopper til flisemontering og en god fliseskærer

Alt i fliseskærere hos Murergrej.dk 

Fliseskærere og andet murergrej findes i mange former. Uanset hvilken fliseskærer, spartel, blæser, tommestok eller anden type værktøj du leder efter, findes det garanteret hos Murergrej. Virksomheden specialiserer sig blandt andet i fliseskærere af høj kvalitet, og på hjemmesiden er det nemt at finde frem til netop den model, som kan hjælpe dig bedst på vej med murerarbejdet i dit hjem. 

Derfor skal du købe oliefyr eller andre varmekilder hos DBVVS

Derfor skal du købe oliefyr eller andre varmekilder hos DBVVS

www.dbvvs.dk er en online VVS-butik, der tilbyder et bredt udvalg af oliefyr og varmekilder til hjemmet, og de har et stort udvalg af produkter, der passer til ethvert budget og behov. De tilbyder også professionel rådgivning og installation af oliefyr og andre varmekilder, således du kan føle dig tryg ved at købe fra DBVVS. De er et dedikeret team af teknikere, der er klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit hjem.

Få fingrene i de mest effektive oliefyr 

Oliefyr er en af de mere effektive måder at opvarme dit hjem på. Det er en af de mest almindelige former for varmekilder, og det er et af de mest anerkendte og populære alternativer til gas og el. Helt grundlæggende er det en maskine, der bruger olie som brændstof til at opvarme dit hjem i stedet for andre løsninger, som el, flis, gas eller andet som brændstof, som man har det i andre husstande. Hvis du er på udkig efter et oliefyr eller anden varmekilde til dit hjem, skal du besøge dbvvs.dk. Her kan du finde et stort udvalg af oliefyr og andre varmekilder, der passer til ethvert budget og behov. De tilbyder også professionel rådgivning og installation heraf, så du kan føle dig tryg ved at købe fra dem. Hvis ikke oliefyr er en løsning, du ønsker i dit hjem, kan du også se mere om pillefyr, varmepumper eller pilleovne fra www.dbvvs.dk, eller tage et kig under solvarme og radiatorer.

Find alt i varmekilder,  såsom pillefyr og varmepumper

En varmekilde er et opvarmningssystem, der bruger en eller flere energikilder til at opvarme et hjem. Det kan være varmekilder, som bl.a. oliefyr, gasfyr, el, solenergi eller andre former, som pillefyr, varmepumper eller pilleovne. Varmekilder fra DBVVS er designet til at give dig den bedste løsning til dit hjem. De er konstrueret til at give dig maksimal effektivitet og komfort. De tilbyder også et stort udvalg af radiatorer, der passer til de husstande, som gerne vil have eller har det. De har også professionel rådgivning og installation af radiatorer, så du kan få det hele ordnet, når du køber gennem DBVVS.

Hvis du har spørgsmål til en varmekilde, er du mere end velkommen til at kontakte DBVVS på 40 87  22 22. Ellers kan du vælge at besøge deres butik ved Svendborg Landevej 42, 5874 Hesselager.

Entreprenørfirmaet Hansen & Larsen tager sig af ombygning af industribygninger

Entreprenørfirmaet Hansen & Larsen tager sig af ombygning af industribygninger

Du kan altid regne med at Hansen & Larsen kan klare alle store og små byggeopgaver for erhverv, industri og private. Entreprenørfirmaet er den rette virksomhed, når det kommer til renoveringer, ombygninger og tilbygninger både for private og industrier. Skal der klares ombygning af industribygninger, kan du derfor uden problemer tage kontakt til dem.

Effektiv ombygning af industribygninger

Søger du et helt igennem fantastisk og pålideligt team til ombygning af industribygninger i Skjern, Tarm eller Ringkøbing, så er Hansen & Larsen virksomheden for dig. De sørger altid for at levere et godt resultat, som du vil være fuldt ud tilfreds med. Som en virksomhed har de over 50 års erfaring, og kender alle lovmæssige regler og krav. Derfor er de også det helt perfekte team, når det kommer til ombygning af industribygninger. Allerede inden de går i gang med ombygning af industribygninger, vil du være sikker på, at de tager dine ønsker og behov i betragtning. Du er derfor med fra tegnebrættet til afsluttet projekt. Du er dermed helt sikker på, at der under ombygning af industribygninger ikke vil blive taget nogle beslutninger, som du ikke har godkendt først. Ved ombygning af industribygninger, kan du være sikker på, at der vil være et flot resultat, som matcher med resten af bygningerne, hvis det er nødvendigt. De vil nemlig sørge for at skabe de optimale rammer, der passer både dig og byggeriet.

Entreprenørfirmaet arbejder under stabilitet og kvalitet

Uanset om det er ombygning, renovering, nybyggeri eller små reparationer, så er entreprenørfirmaet klar til at hjælpe. Tager du ind forbi www.hansenlarsen.dk, kan du finde en masse informationer omkring entreprenørfirmaet, der bl.a. forklarer om de opgaver, de er klar til at varetage. Selvom der er forskel på, om du skal have ombygning af industribygning, lavet en garage eller renoveret noget i hjemmet, så lægger entreprenørfirmaet lige meget energi i. De har over 50 års erfaring indenfor entreprenørarbejde, og har derfor også mange forskellige projekter på bagen. Det gælder både for private og erhverv. Vigtigst for dem, er at de leverer et helt igennem flot resultat, der har både stabilitet, kvalitet og sikkerhed. Entreprenørfirmaet er bosat i Skjern, men klarer også opgaver i både Ringkøbing og Tarm. Da der er konstant udvikling indenfor regler og krav, sørger de for at følge med, så de kan levere det bedste resultat, der følger både dine ønsker og behov, samt er indenfor de lovmæssige krav og regler.

Hansen & Larsen er en totalentreprise, der er løsningsorienteret, og har fokus på god service og høj kvalitet.

Shop alt fra Heatlets træpiller til træbriketter med høj brændværdi

Shop alt fra Heatlets træpiller til træbriketter med høj brændværdi

www.jyskbiobrandsel.dk er allerede manges foretrukne forhandler af miljøvenligt brændsel, og de kan også hurtigt blive din. Ligegyldigt om du leder efter biobrændsel til opvarmning af dit private hjem eller din virksomhed, så er du sikker på at finde, hvad du søger her. Jysk Biobrændsel byder bl.a. på en bred vifte af træbriketter og -piller m.m. fra anerkendte brands, såsom Ekman HP og Heatlets træpiller m.fl. Gør dig selv den tjeneste at tjekke hjemmesiden ud allerede i dag. 

Du finder alt i Heatlets træpiller hos Jysk Biobrændsel

Du finder et imponerende udvalg af Heatlets træpiller med høj brændværdi hos Jysk Biobrændsel, der udelukkende forhandler kvalitetsbrands, hvilket Heatlets træpillerne er et glimrende eksempel på. Heatlets træpiller forhandles i flere forskellige slags, så du har mulighed for at finde den variant, der passer til dine behov og ikke mindst din type af pillefyr eller -ovn- Vælg bl.a. mellem Heatlets træpiller i forskellige typer, mængder og størrelser. Måske bruger du mange træpiller og har derfor brug for en af de største sække af Heatlets træpiller på 10 kilos sække fordelt over 900 kilo. Du kan også vælge mellem størrelser, heriblandt 6 mm og 8 mm, hvis det har betydning for dit valg af Heatlets træpiller fra siden. Tag et kig i dag og find den rette variant for dig og dit pillefyr.

Praktiske og effektive træbriketter for ethvert behov

Hvis du er på udkig efter en smart form for biobrændsel, så er det flotte udvalg af træbriketter fra Jysk Biobrændsel ikke en dum idé. Træbriketter har vundet stor popularitet blandt danskerne, når det kommer til at tænde op og varme hjem eller virksomhed op, og det er der flere grunde til. For det første er træbriketter utroligt praktiske at opbevare, samtidig med at de er nemme og enkle at håndtere for enhver. Derfor behøver du ikke have de store erfaringer med at tænde op, når du benytter dig af træbriketter. Desuden har alle træbriketterne på siden en høj og effektiv brændværdi, idet fugtigheden har en lav procent. Dette giver dig de bedste forudsætninger for at tænde ordentligt op med træbriketter fra det brede sortiment. Det vil du ikke komme til at fortryde. 

 

Tøv ikke med at lade Jysk Biobrændsel være din faste forhandler og leverandør af brændsel, som du kan tænde forsvarligt og miljøvenligt op med. Her er der noget for ethvert krav og en hvilken som helst præference, så gå på udkig i det unikke og bæredygtige univers i dag.

Få den rigtige boligadvokat til din bolighandel i Køge gennem Sagførerne

Få den rigtige boligadvokat til din bolighandel i Køge gennem Sagførerne

Hos Sagførerne er de eksperter i lovgivningen omkring fast ejendom, og derfor er de også særligt egnede til at gennemgå din bolighandel. De dækker desuden både Sjælland, Fyn og Jylland, så du kan søge juridisk bistand hos dem, uanset om din bolighandel er i Køge, i Aarhus eller et helt tredje sted.

Køb hus i Køge i samarbejde med en boligadvokat fra Sagførerne

Uanset hvor i Køge du vil købe bolig, er det en rigtig god ide at få rådgivning fra en specialiseret boligadvokat. Boligadvokaten kan sikre, at alle de juridiske aspekter af handlen er i orden og stå for at klare alt det langhårede papirarbejde, så som at få lavet et skøde, tinglyst handlen og udarbejdet en refusionsopgørelse. På den måde kan du overlade ansvaret for at efterse, at der ikke gemmer sig noget problematisk i juraen omkring handlen til din boligadvokat i Køge, mens du selv fokuserer på de andre ting, der er vigtige for dig.

Et andet godt argument for at benytte en boligadvokat i Køge til din handel er, at advokatens rolle også er at give modspil til sælgers ejendomsmægler. Det ses desværre ofte, at boligkøbere ender med at føle sig en smule snydt af en hurtig ejendomsmægler, som måske har oversolgt boligen en anelse, eller formuleret en købsaftale, der tager vel meget højde for sælgers interesser. Boligadvokater er mindst lige så erfarne med ejendomshandler som ejendomsmæglere er og ved derfor, hvor det er, mægleren skal have et modspil for, at handlen bliver så god som muligt.

Sagførernes boligadvokater har gennem årene bistået ved mange handler i og omkring Køge. De kender lokalforholdene og kan derfor også hjælpe dig sikkert igennem din handel.

Det bedste team til tjek af bolighandler

På samme måde kan Sagførerne også bistå dig ved din bolighandel i Aarhus. Sagførerne har siden 1977 haft kontor i Aarhus og kender derfor det Aarhusianske boligmarked særdeles indgående. Med en lokalkendt boligadvokat i Aarhus fra Sagførerne er du altså rigtig godt stillet, hvis du står foran en bolighandel i Aarhus. Det er nemlig boligadvokatens fornemmeste opgave at sørge for, at du er tryg igennem hele processen, uanset om du er førstegangskøber, eller du har været igennem processen mange gange før. Boligadvokaten er den, du undervejs kan gå til, hvis der opstår spørgsmål.

Tøv derfor ikke med at tage kontakt til Sagførerne eller besøge sagfoererne.com. På hjemmesiden er der samlet en stor mængde information om bolighandler og de ting, du som køber bør være særligt opmærksom på. Husk også at første samtale altid er gratis. Det koster dig altså ikke noget at få en samtale med deres boligadvokat i Aarhus eller Køge, før du beslutter dig.

Oplev et bredt udvalg af højbede i cortenstål samt generelle højbede hos thy-metal.dk

Oplev et bredt udvalg af højbede i cortenstål samt generelle højbede hos thy-metal.dk

Hos Thy-metal kan du gå på opdagelse i danskproducerede højbede, kompostbeholdere, blomsteropsatser og spejlbassiner. De mange flotte design er alle tegnet på den interne tegnestue, der også gerne tegner produkter specifikt til dine ønsker og din haves specialmål. Læs videre her, hvis du vil vide mere om deres unikke højbede i cortenstål samt mulighederne for andre haveprodukter i metal.

Ved Thy-metal kan du få dine nye højbede i cortenstål

Højbede i cortenstål er et særdels populært produkt indenfor kategorien højbed. Med højbede i cortenstål kan du indramme dine planter på smukkeste vis, hvor det moderne udtryk skyldes den flotte og unikke materiale. I det senere år har genbrug og patina nemlig vundet indpas i det fleste husejeres haver, og netop derfor vil højbede i cortenstål med sikkerhed blive et hit hjemme hos dig også. De flotte højbede i cortenstål fås i specialmål eller andre standardiserede mål og former. Desuden leveres de lynhurtigt - dog ikke samlet, men med medfølgende bolte og møtrikker. 

Www.thy-metal.dk har et jbed i S-form eller andre kvadratiske former til netop dit behov

Thy-metal er kendt for deres produktion af unikke højbede, der kan udformes og specialdesignes til netop din have og dens behov. Deres højbede er alle resultatet af et godt håndværk, dansk produktion og øje for detaljer. Et højbed produceres på topmoderne maskiner hos virksomheden KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål. På www.thy-metal.dk kan du få indtryk af de mange forskellige højbede, der inkluderer både S-, U- og L-forme samt kvadratiske mål. Passer ingen af disse former dog din individuelle have, så kan du også få dit helt eget højbed produceret i det store metalværksted. På www.thy-metal.dk finder du kontaktinformationer på erfarne metalspecialister, der kan udregne et godt tilbud til dig, der ønsker et højbed i specialmål og høj kvalitet.

Hos Thy-metal kan du altid forvente hurtig levering samt en fantastisk service fra din nye leverandør af haveprodukter i metal.

Find de bedste korkgulve og tæppefliser hos JC Gulventreprise

Find de bedste korkgulve og tæppefliser hos JC Gulventreprise

Korkgulve eller tæppefliser? JC Gulventreprise dækker alt under kategorien gulvbelægning. De slidstærke og praktiske løsninger forhandlet på www.jcgulve.dk bliver altid gennemgået og monteret af certificerede gulvlæggere med mange års erfaring. Alt dette og meget mere gør dem bestemt til en af Danmarks bedste gulventreprisevirksomheder.

Få et bedre indeklima med korkgulve

Ønsker du stort udsving på komfort-barometeret er korkgulve måske den rette løsning for netop dig. Korkgulve kommer med en lang række fordele, der bestemt er investeringen værd. Det komfortable naturmateriale er ikke bare utroligt bæredygtigt, men samtidigt en meget slidstærk, og derfor meget langtidssigtet, løsning. Korkgulve tilfører ydermere ikke bare masser varme til rummet, men ligeledes god akustik og medvirker derfor til generelt gode indeklimaer i længden. Du kan altså med noget så simpelt som valg af gulvbelægning, sikre betydelig mindskning af både støj og rumklang. Sidst men ikke mindst betyder korkgulve masser af aflastning for både led og ryg, da det bløde materiale bevirker en naturlig affjedring. Alt i alt er korkgulve altså en særdeles miljøvenlig løsning, der overhovedet ikke betyder, at du skal give afkald på nogen form for kvalitet.

Vær sikret blødt underlag med tæppefliser

Et andet blødt materiale, der sælger i stor stil hos JC Gulventreprise er tæppefliser. Tæppefliser bliver ofte anvendt til kontorlandskaber eller andre former for åbne fælles-, møde- og virksomhedslokaler. Dette er tilfældet, da tæpper fra JC Gulventreprise er utroligt slidstærke og praktiske, samt dæmper lydniveauet betragteligt i meget besøgte lokaler. Med tæppefliser køber du altså ligeledes ind i egenskaberne god akustik og godt indeklima. Tæppefliser kan desuden brugerdefineres efter behov i netop de farver og mønstre, der passer perfekt til jeres virksomhed. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser, hvis du vælger at lægge tæppefliser fra JC Gulventreprise. Uheld er heller intet noget problem, da udskiftning af enkelte fliser naturligvis kan gøres hurtigt og enkelt.

Gå ind på www.jcgulve.dk og se dig omkring i udvalget af tæpper, korkgulve og mange andre gulve til både private og erhvervsdrivende.

Du finder et stort udvalg af møbelbeslag og skruer på moller-mammen.dk

Du finder et stort udvalg af møbelbeslag og skruer på moller-mammen.dk

www.moller-mammen.dk er en elsket isenkræmmer, der har ligget i København siden 1876 og nu også er kommet online, så alle kan have glæde af deres imponerende og brede sortimenter. Isenkram er nemlig mange ting, og enhver har fra tid til anden brug for produkter fra en isenkræmmer. Hvad end det drejer sig om bestemte former for møbelbeslag, specifikke skruer, smukke dørhamre eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange hos Møller & Mammen, der altid er klar til at servicere dig.

Forny dine møbler med flotte møbelbeslag

Møbelbeslag er en paraplyterm for mange forskellige dimser, der sidder på og i diverse møbler. Derfor finder du alle disse former for møbelbeslag hos Møller & Mammen. Her er de blot inddelt i underkategorier, så det er nemmere og mere overskueligt for dig at finde den helt rette form for møbelbeslag. Hvad end du er på udkig efter møbelknopper og møbelgreb eller nøgleskilte og lemgreb, så finder du det, du søger, i det brede udvalg. Fælles for alle møbelbeslag på siden er, at de er af høj kvalitet og hver især forhandles i mange smukke design. På den måde er der noget for enhver smag, når du handler her.

Find også skruer til alle behov

Find netop den skrue, du står og mangler, hos Møller & Mammen i dag. Her forhandles alverdens størrelser og slags, så du er sikker på at finde den rette til dit projekt. Det kan være uoverskueligt at finde den helt rette slags, så derfor er skruerne inddelt i underkategorier, der gør det nemmere at finde frem til den rigtige variant. Find selv alt fra messing, elforzinket eller unbrako m.fl. blandt de forskellige kategorier. Udover skruer finder du også bolte, øskner og kroge m.m.

Lad Møller & Mammen levere alt i isenkram til dig.

Besøg Helbos Living og find Meraki produkter og Ib Laursen krus

Besøg Helbos Living og find Meraki produkter og Ib Laursen krus

Alt du skal bruge til hjemmet kan du finde hos www.helbos-living.dk. De har blandt andet et udvalg af forskellige Meraki produkter, der laver både sæber og cremer til huden. Du kan også få et flot Ib Laursen krus, i blandt andet service til køkkenet.

Bliv klar til dagen med Meraki body butter Northern Dawn

Vil du have hudprodukter af kvalitet, og som er gode for huden, så vil det være ideelt med Meraki. Du kan hos Helbos Living finde Meraki produkter, der er milde for hud, og blandt andet kan fås med økologi. Skal du have gjort rent, kan du også finde opvaskemiddel fra Meraki, der er godt på service, såvel som hårde overflader. Du kan selvfølgelig også få duftfrisker med duften Sandcastles and Sunsets, eller Vivid shades. Mangler du bodylotion, så har de også den gode Meraki body butter, Northern Dawn. Den kan du også få som body wash, som let kan bruges med pumpe. Elsker du Meraki produkter, så bør du besøge Helbos Living. De har nemlig et stort sortiment af de mange forskellige typer Meraki produkter.

Nyd din morgen kaffe i et Ib Laursen krus

Krus kan ikke undværes når der drikkes mange varme drikke i dit hjem. Elsker du Ib Laursen krus, så har Helbos Living det rette til dig. De har nemlig et stort udvalg af Ib Laursen krus, der kommer i flere forskellige farver. Ligesom med mange andre produkter fra Ib Laursen, er deres krus rustikke og holdbare. De kan derfor være det helt perfekte i et hjem med en rustik industriel design. Det behøver dog langtfra være det eneste sted, du skal have Ib Laursen krus. De flotte og gode krus kan sagtens anvendes i alle hjem. Med de forskellige farver du kan få Ib Laursen krus i, kan du selv vælge om det skal være en enkelt farve, eller om de skal mixes. Du bør finde dine Ib Laursen krus hos Helbos Living.

Køb sørøverflag og håndflag til særlige lejligheder på langkilde-flagfabrik.dk

Køb sørøverflag og håndflag til særlige lejligheder på langkilde-flagfabrik.dk

Hvis du leder efter en hjemmeside, der kan tilbyde dig flag til ethvert formål, kan du af god grund klikke dig ind hos Langkilde & Søn. Her står de inde med et stort sortiment af produkter i høj kvalitet, hvor du for eksempel kan finde håndflag. Find også sørøverflag, når du klikker dig ind hos www.langkilde-flagfabrik.dk.

Håndflag til mange festlige anledninger

Om end du søger et flot flag til flagstangen, bordflag eller noget helt tredje indenfor dette, kan du med fordel tage et kig forbi Langkilde & Søn. Her står de inde med et bredt sortiment af flag, som du alle finder i en høj kvalitet og med et tidsløst design. Blandt andet byder hjemmesiden på et fint udvalg af håndflag. Her går udvalget på flag i flere forskellige slags, modeller og størrelser, hvor du kan finde flag til mange forskellige anledninger. Håndflag herfra kan nemlig både tages i brug den 17. maj samt til bryllupper, fødselsdage og i mange andre anledninger. Dette er et godt valg for dig, der søger nogle fine flag, du kan tage i brug når som helst. Find håndflag på www.langkilde-flagfabrik.dk.

Sørøverflag og meget mere hos Langkilde & Søn

Er du på udkig efter en hjemmeside, der kan tilbyde dig flag til ethvert behov og i enhver anledning? Så er Langkilde & Søn det helt rette sted at søge. Her forhandles et både stort og varieret sortiment af flag, hvor du kan være sikker på at finde noget til ethvert behov. For eksempel står hjemmesiden inde med et godt udvalg af sørøverflag. Her går udvalget på flag i flere forskellige typer og størrelser, hvor du både kan finde sørøverflag til små såvel som store pirater. Disse finder du desuden alle i en høj kvalitet og i et fint design, der ikke er til at gå glip af. Du kan se hele udvalget af sørøverflag, når du klikker dig ind hos www.langkilde-flagfabrik.dk.  

Få din nye sålbænk og natursten til indkørsel hos Inpro A/S

Få din nye sålbænk og natursten til indkørsel hos Inpro A/S

Lad dig inspirere til opgradering af dit hus og hjem hos www.inpro.dk. På den flotte og alsidige hjemmeside finder du nemlig alt, hvad hjertet begærer, af materialer til facader og overflader. Så hvad end du drømmer om et nyt tag, en flot terrasse, et lækkert gulv eller noget helt fjerde, er dette stedet, du finder det. Her er altid høj kvalitet og lave priser, hvad end du skal bruge en sålbænk, natursten til indkørslen, skiferplade til bord eller noget helt andet.

Vælg en sålbænk som flot afslutning under vinduet

En sålbænk afslutter smukt og naturligt dine vinduer på husfacaden, og derfor finder du dem i et bredt udvalg hos Inpro A/S. Sålbænkene findes i et flot udvalg, hvor der er mulighed for at finde den variant, som skal indgå som en enkel og smuk detalje på dit hus. Vælg bl.a. mellem sålbænke med bundstykker i travertin og marmor m.m., alt efter dine personlige og/eller professionelle præferencer. Du finder naturligvis sålbænkene i flere farvenuancer, så du kan finde den, der passer bedst til dit hus. Mulighederne er mange hos Inpro A/S.

Få flotte natursten til indkørsel

Skab en smuk indkørsel af natursten fra det flotte udvalg hos Inpro A/S. Natursten til indkørslen skaber et smukt og elegant udtryk, som desuden er yderst holdbart til når du kører ind og bakker ud af garagen. Læs yderligere information om natursten til indkørsel for at finde ud af, om det er den rette løsning for dig. Naturstenene til indkørsel er desuden meget enkle, således de passer godt til mange slags huse og arkitektoniske stile.

 

Inpro A/S bestræber sig på altid at have de bredeste, bedste og billigste sortimenter til rådighed, ligegyldigt hvilket projekt du måtte have i ærmet.

Anretterborde og vitrineskabe i flere typer træ - høj kvalitet

Anretterborde og vitrineskabe i flere typer træ - høj kvalitet

Direkte Import bugner med møbler, der er importeret til en langt bedre pris, end andre virksomheder er i stand til. De scorer ikke avancen selv, men lader kunderne få del i besparelserne. Se selv de lave priser på anretterborde, vitrineskabe gulvspejle, stigereoler etc. online.

Køb et anretterbord til en god pris hos Direkte Import

Et anretterbord er perfekt til at stille de retter, som der ikke er plads til på spisebordet. Kigger du efter et stilfuldt anretterbord i høj kvalitet? På direkteimport.dk finder du f.eks. borde til anretning og konsolborde i forskellige træsorter. Køb også hvidmalede anretterborde med bakke og konsolborde i massiv teak. Du finder mindre anretterborde såvel som større modeller. I kategorien har du også mulighed for at bestille en køkkenø, der er med til at skabe et unikt køkken. Hvis du har meget tomrum i køkkenet, vil en køkkenø kunne skabe bedre sammenhæng og mere plads til at arbejde. Det er også med til at skabe et socialt rum, hvor børnene også har plads til at hjælpe til med madlavningen. Så uanset om du kigger efter et alm. anretterbord eller en komplet køkkenø, så hent inspiration på direkteimport.dk.

Bestil et antikt malet vitrineskab i træ

Direkte Import fører vitrineskabe i forskellige træsorter til gode priser. Et vitrineskab i træ er et af de mest populære valg, og på www.direkteimport.dk kan du både købe væghængte og antikt malede modeller i høj kvalitet. Spar penge på et ægte trævitrineskab, der er direkte importeret. Bemærk dog, at importøren udelukkende sørger for at have kvalitetsmodeller iblandt sortimentet. Tøv derfor ikke med at bestille et vitrineskab i træ, hvis du har spottet en lækker model, der passer perfekt i din stue. Med et vitrineskab i træ kan du udstille de flotteste tallerkener, skåle, gafler, knive, skeer osv. Det vil være det perfekte sted at placere arvesølvet.

Direkte Import er ikke kun en førende importør af indendørsmøbler som anretterborde og vitrineskabe i træ. Nej, de har også et stort katalog af havemøbler, der også kan give dig mange besparelser i forhold til diverse konkurrenter.

Hvide stikkontakter og færdigmonterede tavler fra Lauritz Knudsen / Schneider Electric

Hvide stikkontakter og færdigmonterede tavler fra Lauritz Knudsen / Schneider Electric

Hos YouSave.dk finder man altid en bred vifte af gode el-artikler, og næsten med sikkerhed også den type du kigger efter. Det gælder også, hvis du kigger efter en færdigmonteret tavle, der både leveres i den helt rigtige kvalitet, og som har lang levetid. Er man i gang med at skifte stikkontakterne derhjemme, kan butikken bestemt også levere sådanne, inklusive hvide stikkontakter, ligeledes i den helt rigtige kvalitet.

Færdigmonteret tavle fra LK til en lav pris

Der er el-artikler i førsteklasses kvalitet klar til levering hos www.yousave.dk, inklusive færdigmonterede tavler. Disse er naturligvis CE-mærkede, og lever generelt op til skrappe krav til kvalitet og sikkerhed. Afdækningerne på en færdigmonteret tavle fra butikkens katalog vil som regel være produceret af Lauritz Knudsen, komponenterne typisk af Schneider Electric. Køber du en færdigmonteret tavle fra YouSave.dk leveres den med både komplet varmetabsberegning, og yderligere også med en række andre vigtige dokumenter. Husk, at hvis du har spørgsmål vedrørende valg af færdigmonteret tavle, kan du altid kontakte kundeservice på hjemmesiden. De ved en masse om færdigmonteret tavle og andre el-artikler, og vil helt sikkert gerne hjælpe dig med at vælge den korrekte type, hvis du f.eks. er i tvivl om hvilken model, der er den rigtige.

De berømte hvide stikkontakter fra Lauritz Knudsen på www.yousave.dk

Der er som lovet også en masse andre gode el-artikler klar til levering hos den danske el-online-forhandler. Blandt andet fører de hvide stikkontakter, klar til installation. Helt som man forventer, hvis man har handlet i butikken før, leveres både hvide stikkontakter samt andre typer stikkontakter i vanlig høj kvalitet og med hurtig levering. Kataloget inkluderer lige nu LK Fuga hvide stikkontakter, som er alletiders valg, når man skal installere nye stikkontakter derhjemme, både hvad angår kvalitet og design.

Besøg butikken allerede i dag, og få et kig på det brede udvalg af hvide stikkontakter, færdigmonterede tavler og meget mere.

Aluzink tagrender, vindskeder og andet til ståltag hos Profilmetal A/S

Aluzink tagrender, vindskeder og andet til ståltag hos Profilmetal A/S

Profilmetal A/S fører ståltag, vindskeder, aluzink tagrender og meget mere til både private og erhvervskunder.

Stærk leverandør af aluzink tagrender

Når du skal have nye tagrender, så er det vigtigt, at du køber et produkt med lang levetid. Tagrenderne har en meget vital funktion på huset, for hele tagets areal samler enormt meget regnvand, når det regner. Hvis det løber ned ad siderne på huset, så vil der ikke gå længe, før bygningen ville rådne og få svamp. Hos Profilmetal A/S kan du finde aluzink tagrender, som føres til gode priser. Der er op til 40 års garanti på deres produkter til ståltag og aluzink tagrender. Tagrenderne er i højeste kvalitet og beskytter huset imod vand og vandskader. De har flotte modeller og praktisk tilbehør i sortimentet, bl.a. hjørnestykker, konsoljern, tudstykker og rendejern. Du vil helt sikkert kunne finde præcis det, du skal bruge i sortimentet, hvor du også kan opsøge hjælp, råd og vejledning.

Vindskeder til ethvert formål

Hos Profilmetal A/S kan du finde tagrender, ståltag og inddækninger med op til 40 års garanti. De har et bredt udvalg af inddækninger med mange forskellige formål. Ethvert hus bliver udsat for en hel del regn og vind, og derfor er det vigtigt at beskytte vinduer og facader imod vand, svamp og råd. Du kan bl.a. finde effektive inddækninger til vindskeder i udvalget, som beskytter dem imod regn. Der findes inddækninger til vindskeder i forskellige størrelser, som giver dit hus beskyttelse imod regn, vind og vejr, og som på den måde sikrer husets levetid. Svamp og vandskader er alvorligt for et hus, og derfor skal man være enormt opmærksom og virkelig passe på sit hus’ facader og vinduer, da det kan skabe varige skader, som er langt mere alvorlige end at skulle udskifte tagplader eller facadeplader. Læs mere om vindskeder på hjemmesiden, hvor du kan finde hele udvalget til gode priser.