Hus & Have

Find alt lige fra SodaStream flasker til diverse støvsugerslanger hos Stoevsugerposen.dk

Find alt lige fra SodaStream flasker til diverse støvsugerslanger hos Stoevsugerposen.dk

Hos Stoevsugerposen.dk kan du finde et bredt udvalg af tilbehør til støvsugere og andet elektronik i huset. Skal du bruge en støvsugerslange eller SodaStream flasker, så læs med her.

Den helt rette støvsugerslange

Stoevsugerposen.dk sælger udstyr til alt elektronik i huset, og skal du bruge udstyr til rengøring, fitness, madlavning eller isenkram, så kan du finde godt udstyr til gode priser på hjemmesiden. Der er bl.a. et bredt udvalg af forskellige støvsugerslanger til alle forskellige slags støvsugere, og hvis du skal bruge en ekstra slange, så kan du helt sikkert finde en der passer til din støvsuger derhjemme. En støvsugerslange kan godt blive utæt, hvis man ikke passer på, eller hvis den er gammel, men det er ikke grund til at skille sig af med selve støvsugeren, for man kan købe en ny støvsugerslange separat, og det koster ikke alverden. Der er gode solide slanger til salg på hjemmesiden til gode priser, og du kan være helt sikker på, at du nok skal kunne finde lige den, du skal bruge på siden til en god pris. Læs mere på www.stoevsugerposen.dk, hvor du kan søge på de forskellige mærker, som fx Nilfisk, Bosch osv.

SodaStream flasker til gode priser

Stoevsugerposen.dk sælger også SodaStream flasker til gode priser, og der er mange forskellige modeller i forskellige materialer. Der er selvfølgelige de klassiske flasker, som allerede følger med maskinen, men du kan også finde SodaStream flasker i rustfrit stål, som du kan bruge som drikkedunk. Der er mange forskellige flotte at vælge imellem, som er lavet i god hård plastik og andre materialer. SodaStream maskinen er et populært værktøj i mange danske hjem, for det er med den, at man kan lave vand om til danskvand. Den tilføjer kulsyre til de væsker, man hælder i flasken, og på den måde kan man lave sodavand ud af saftevand eller danskvand ud af vand. Mange elsker nemlig vand med brus, og sådan en maskine kan man helt selv bestemme, om der skal brus i vandet. Køb en ekstra SodaStream flaske til din maskine, for så har du til flere forskellige slags læskende væsker, som du kan opbevare i køleskabet.

Kajdis Algerens tilbyder effektiv graffitirens og algerens med 15 års fuld garanti

Kajdis Algerens tilbyder effektiv graffitirens og algerens med 15 års fuld garanti

Som navnet antyder, har den danske virksomhed Kajdis Algerens godt styr på alle typer algerens, og lignende opgaver. Man tilbyder en bred vifte af forskellige typer bygningsvedligeholdelse, så som rensning af tag, diverse slags algerens, graffitirens med mere. Der anvendes altid grundige og effektive metoder, og prismæssigt er det altid til at betale sig fra at indgå et samarbejde med dem. Vil du vide mere, så læs videre i artiklen herunder.

Algerens med 15 års fuld garanti

Det er ikke uden grund, at Kajdis Algerens tilbyder 15 års fuld garanti på algerens og en række andre typer opgaver. Det gør de tvært i mod, fordi de har fuld tiltro til deres egen evne til at løse opgaver ordentligt, så du som kunde bliver tilfreds med jobbet. Der er flere gode fordele ved algerens. Først og fremmest, kan algerens give nyt liv til bygninger, terrasser og andre områder som er ramt af algeangreb, og få dem til at fremstå flotte igen. Samtidig anvender Kajdis Algerens metoder til algerens, der gør at der vil gå længere tid end normalt, før der igen begynder at være alger på underlaget. Man kan derfor sagtens se algerens som en god investering, som man kan have glæde af i mange år frem.

Effektiv graffitirens 

Har ubudne gæster været forbi og skæmmet bygninger med graffiti? Så fortvivl ikke. Graffitirens er nemlig en effektiv måde at komme graffitien til livs, uden at skæmme bygninger og underlag yderligere. Hos www.kajdisalgerens.dk tilbyder man graffitirens som en del af deres vifte af services, og man stopper først når jobbet er klaret ordentligt, præcist ligesom ved algerens. Vil du vide mere om graffitirens, algerens og lignende slags service virksomheden tilbyder, så kontakt kundeservice på hjemmesiden, og få en uforpligtende snak.

Brusekabine i elegant design og super lækker infrarød sauna kan købes hos Wellmore

Brusekabine i elegant design og super lækker infrarød sauna kan købes hos Wellmore

Få danske wellness forretninger kan konkurrere med det udvalg man lige nu finder hos den danske webbutik Wellmore. Her finder du blandt andet ny brusekabine, infrarød sauna, spabade, vildmarksbade, swimmingpool og meget mere. Fælles for alle produkter i kataloget er et højt niveau af kvalitet, og uanset ordrens størrelse, er man altid sikret en god handel hos dem. Vil du vide mere, så læs videre i artiklen herunder.

Køb den helt rette brusekabine her

Der er mange spændende produkter man kan vælge imellem, når man shopper hos Wellmore. Blandt andet finder man et godt udvalg inden for kategorien brusekabine. Der er flere gode fordele ved at købe brusekabine hos forhandleren. Først og fremmest er udvalget ekstra stort. Derfor behøves man aldrig gå på kompromis med ens ønsker og behov, men kan derimod vælge en brusekabine der er så godt som skræddersyet til rummet den skal stå i. Samtidig er der altid et elegant og stilrent design der falder ekstra meget i ens smag, uanset om man foretrækker klassiske brusekabiner eller mere moderne af slagsen.

Smart infrarød sauna

Foruden brusekabiner kan du blandt andet også købe en infrarød sauna hos Wellmore. En infrarød sauna har flere gode fordele, som gør den populær hos danske wellness-entusiaster. Først og fremmest er det super lækkert at slappe af i en infrarød sauna efter en lang dag, og samtidig har flere undersøgelse peget på, at det kan være sygdomsforebyggende at gå i infrarød sauna en gang imellem. Lige nu er der infrarøde saunaer i flere smarte design hos www.wellmore.dk, både modeller til én person samt modeller med plads til tre og fire personer. Hos forhandleren kan du desuden også finde en masse god ekstra information om infrarøde saunaer, og blive klogere på om denne type wellness er noget for dig.

Find et fugleskræmsel og et bålfad i høj kvalitet hos Dansk Skovudstyr

Find et fugleskræmsel og et bålfad i høj kvalitet hos Dansk Skovudstyr

Hos www.dansk-skovudtyr.dk finder du udstyr til udendørsbrug i alle afskygninger. Dyrker du afgrøder af hvilken som helst slags, kan et effektivt fugleskræmsel gøre underværker. Og hvis du nyder gode og mindeværdige udendørs stunder med venner og familie, vil et af de fine bålfade skrue op for varmen og hyggen.

Effektivt fugleskræmsel

Hvis du ønsker at beskytte diverse afgrøder mod ubudne gæster, så besøg Dansk Skovudstyr og find et af de mange fugleskræmsler, der kan afhjælpe problemet. Fugleskræmslerne fås i forskellige højder, så de kan dække over et større eller mindre areal efter dit behov. Desuden finder du fugleskræmsler, der kan holde til vindstyrke i op mod 17m/s, hvilket er de mest solide på markedet. Når du køber et fugleskræmsel hos Dansk Skovudstyr, får du både skræmmefugl, jordspyd og teleskopstang med, så du nemt kan opsætte den selv. Fugleskræmslerne fås i forskellige varianter og med forskellige udseender, alt efter hvad de målrettes at skræmme væk – find bl.a. skræmmefugle med advarselsfarver, der øger chancen for at skræmme de ubudne gæster væk fra dine afgrøder.

Find det helt rette bålfad her

Det er altid ren hygge at samles om et bålsted. Det synes de også hos Dansk Skovudstyr, som har et flot og varieret sortiment af bålfade. Et bålfad kan bruges til mange forskellige lejligheder – bl.a. som varmekilde en kølig aften, samlingspunkt for hygge, snobrød og guitarspil eller noget helt andet. Dansk Skovudstyrs bålfade er lavet af rustfrit stål, og de er meget nemme både at rengøre og stille væk efter brug. Skal du bruge et bålfad til en lille eller større forsamling af mennesker? Du finder mange forskellige størrelser af bålfade, helt fra 80cm til 130cm i diameter. Der er altså mulighed for at finde lige det, der passer hjem i haven eller ned i SFO’en, alt efter hvad behovet er.

Find alverdens udstyr til udendørs brug hos Dansk Skovudstyr. Her er der ingen grænser for, hvilke effektive, smarte produkter, du vil finde i det store sortiment, der indeholder udstyr af høj og solid kvalitet.

Fliser med marmorlook eller trælook sikrer smukke detaljer

Fliser med marmorlook eller trælook sikrer smukke detaljer

Få danske flisebutikker kan konkurrere med Flise Bent når det gælder det gode udvalg. Man har virkelig formået at samle et imponerende stort udvalg af flotte fliser hos forhandleren, blandt andet i kategorier som fliser med marmorlook, fliser med trælook og mange andre. Mindre interessant bliver det bestemt ikke af at butikken samtidig forhandler fliser til særdeles konkurrencedygtige priser, og altid med mulighed for at få et par gode råd af kundeservice, hvis man er i tvivl om et eller andet.

Marmorlook fliser

Nye fliser med marmorlook til badeværelset eller til køkkenet? Uanset hvad, kan I med fordel starte med at kigge hos Flise Bent. Den danske webshop har samlet et bredt udvalg af køkkenfliser, badeværelsefliser, fliser til haven samt andre typer, som blandt andet tæller et bredt udvalg af både fliser med trælook og fliser med marmorlook. I vil derfor med sikkerhed også finde fliser, der passer helt perfekt til det projekt som I skal i gang med, uanset om det er at renovere køkkenet, sætte nye fliser op på badeværelset eller noget helt tredje.

Unikke fliser med trælook

Der hvor butikken især skiller sig ud, må unægtelig være deres imponerende udvalg. Uanset om man kigger ind forbi kategorier som fliser med marmorlook, fliser med trælook eller andre kategorier, har man næsten aldrig fornemmelsen af at være begrænset i sine valgmuligheder. Tværtimod kan man frit vælge imellem et smukt udvalg af kvalitets fliser i alverdens afskygninger. Og har du spørgsmål vedrørende valg af fliser med marmorlook, fliser med trælook eller andre typer fliser, kan kundeservice takket være deres lange erfaring inden for branchen helt sikkert hjælpe jer med at vælge rigtigt. Klik ind på www.flisebent.dk og se det store udvalg allerede i dag.

Retromøbler og vitrineskabe via boboonline.dk

Retromøbler og vitrineskabe via boboonline.dk

Hos BOBO – Din online møbelbutik finder du alt i retro møbler. Leder du fx efter nyt vitrineskab i et antikt design? Så se udvalget på boboonline.dk, hvor der tilbydes prismatch på alle varerne.

Køb retro møbler - mange muligheder

Møbler i retro genren er på vej tilbage, og BOBO – Din online møbelbutik har et stort sortiment af disse. Bemærk, at når du bestiller retro møbler eller andre typer på boboonline.dk, får du gratis fragt. Køb lamper, borde, stole og andet i retro stil til stærke priser. Disse klassiske møbler er omfattet af 365 dages returret, ligesom resten af udvalget på hjemmesiden. Inde på boboonline.dk kan du sortere efter farve, bredde, dybde, højde, funktion, form og meget andet. De forskellige retro møbler er klassificeret, så det er ekstra let for dig at finde frem til de rette til din bolig. Gå ikke glip af det store online sortiment hos BOBO – Din online møbelbutik.

Bestil et vitrineskab allerede i dag hos BOBO – Din online møbelbutik

Køb et flot vitrineskab, der kan dekorere i din dagligstue. Det er et møbel, som i den grad sætter atmosfæren, og det er et af de første, man som gæst bemærker, når man træder ind i rummet. Vælg dit nye vitrineskab fra et stort udvalg hos BOBO – Din online møbelbutik, som både indeholder moderne og traditionelle varianter - alle sammen af en høj kvalitet, naturligvis. Her kan man udstille ens flotte bestik og tallerkener, som er beregnet til de fine lejligheder, men man kan selvfølgelig også placere hvad som helst andet i sit vitrineskab. Nogle af modellerne kommer med glaslåger over det hele, mens andre også kommer med lukkede rum i bunden. Det er nemt at finde det rette vitrineskab på boboonline.dk uanset dine forventninger og økonomi.

Tag et kig på det vidunderlige udvalg af retro møbler hos BOBO – Din online møbelbutik. Denne butik sælger vitrineskabe, skænke, kabinetter og meget mere til hjemmet. Du er også i stand til at shoppe havemøbler, boligtilbehør og naturligvis møblementer til ethvert rum i huset via hjemmesiden.

Himmerlands Pejsecenter sælger pilleovne såvel som pejse i topkvalitet

Himmerlands Pejsecenter sælger pilleovne såvel som pejse i topkvalitet

Ny pejs eller måske ny pilleovn? Begge dele kan klares hos Himmerlands Pejsecenter, som med al sandsynlighed har et af landets bedste udvalg inden for både pilleovne, pejse, pejseindsatse, brændeovne og lignende produkter lige nu. Butikken yder desuden altid venlig og kyndig kundeservice, hvilket naturligvis også er en ekstra fordel. Læs mere om pilleovne, pejs og om butikken herunder, hvis du vil vide mere.

Pålidelig samt driftsikker pilleovn

Har I besluttet jer for at installere pilleovn hjemme i boligen, er Himmerlands Pejsecenter en oplagt butik at starte med at kigge hos. De har masser af know-how om emnet, og kan helt sikkert hjælpe jer med at vælge den helt rette pilleovn til at varme boligen op. Alle pilleovne er topkvalitetsprodukter, som er designet til både at være driftssikre og pålidelige, samtidig med at de naturligvis lever op til alle sikkerhedskrav. Klik eventuelt ind på www.himmerlandspejsecenter.dk og læs meget mere om blandt andet pilleovne.

Pejs i en god handel

Det er slet ikke nogen overdrivelse at påstå at de har styr på det hele hos forhandleren, ikke kun når det gælder pilleovne, men bestemt også når det gælder pejs, brændeovn og lignende produkter. Det betyder at man altid har en god fornemmelse som kunde, og kan være ekstra sikker på at man gør en god handel. Og præcist lige som det gælder ovre i kategorien med pilleovne, forhandler man udelukkende pejse i bedste kvalitet. I vil derfor med sikkerhed kunne glæde jer over jeres nye pejs i mange år frem, uanset hvilken model der er tale om. Og så er det jo sådan set bare en ekstra bonus at der både er super mange flotte pejse man kan vælge imellem, og at alle holder et godt niveau af kvalitet. Klik forbi forhandleren allerede i dag og tag et kig hvis du er nysgerrig.

Pillemadsen forhandler alt lige fra brændetårne til Lucerne hestefoder

Pillemadsen forhandler alt lige fra brændetårne til Lucerne hestefoder

Mangler du et godt sted at købe et brændetårn til vinter eller andre typer biobrændsel? Så er her et godt tip: hos Pillemadsen finder du en række gode tilbud, fra en række af markedets absolut bedste mærker, så som Lava, Olimp, Heatlets og RW træpiller. Foruden biobrændsel forhandler man også en række forskellige typer kvalitets dyrefoder, blandt andet Lucerne hestefoder. Uanset hvad du ender med at shoppe, kan du nøjes med at betale tysk moms. Præcist hvad det betyder, kan du læse mere om herunder.

Brændetårn i høj kvalitet

Mangler du et godt sted at købe et eller flere brændetårne til vinter, eller lignende typer biobrændsel, og vil du gerne spare på dine indkøb, så overvej at shoppe hos Pillemadsen. Butikken ligger nemlig lige nede på den anden side af grænsen, og derfor kan man nøjes med at betale tysk moms, som kun er 7 procent. Det kan hurtigt betyde store besparelser, når man køber stort ind, ikke mindst fordi priserne på et brændetårn allerede er ekstra gode. Alle typer biobrændsel fra forhandleren holder et højt niveau af kvalitet, hvilket også omfatter deres kategori brændetårn. Samtidig kan du altid få hjælp af kundeservice når du handler brændetårn, hvis du er i tvivl om et eller andet. Alt i alt et godt sted at klare årets indkøb af brændetårn, inden vinterkulden melder sin ankomst.

Lucerne hestefoder

Foruden brændetårne og andre typer biobrændsel, kan du blandt andet også købe Lucerne hestefoder og andre typer dyrefoder til gode priser på www.pillemadsen. Både Lucerne hestefoder og andre typer foder du finder på siden holdet et godt niveau af kvalitet, hvor man får god værdi for pengene. Samtidig har man ligesom når man køber et brændetårn mulighed for at få hjælp af kundeservice, hvis man eksempelvis har spørgsmål vedrørende køb af Lucerne hestefoder.

 

Køb en hækkeklipper, løvblæser eller andet i havemaskiner hos Bahn-Larsen

Køb en hækkeklipper, løvblæser eller andet i havemaskiner hos Bahn-Larsen

Kigger du efter en løvblæser, hækkeklipper eller en anden type maskine til haven? Tjek hjemmesiden bahn-larsen.dk ud, og køb fra eksperter i branchen.

Bestil en løvblæser med suge-funktion online

Bestil en løvblæser til en særdeles stærk pris online. Bahn-Larsen sælger løvblæsere samt løvsugere fra førende fabrikanter. Køb fra brands som Echo, Stihl, Ariens, Solo og Stiga. Du kan købe benzindrevne modeller, men du kan også shoppe modeller med batteri. Så slipper du for at døje med ledninger. Som førstegangskøber af en løvblæser kan det på det varmeste anbefales, at man søger vejledning. Hos Bahn-Larsen er det kun eksperter, som står klar til at give potentielle gode råd. Dette betyder, at du undgår fejlvalg. Du ender med en løvblæser, der passer til dit budget og dine krav i haven. Nu når efteråret snart nærmer sig, er det godt at være på forkanten med en løvblæser, hvis man bor i en have med mange træer. Ellers kan det være svært at få styr på alle de nedfaldne blade. Køb en løvblæser online allerede i dag via webshoppen www.bahn-larsen.dk.

Hækkeklipper til salg - stærke priser

Solen har været fremme en del i år, og det betyder selvfølgelig også, at hækken vokser og vokser. Har du den rette hækkeklipper til formålet? Bahn-Larsen sælger modeller til ethvert behov og til skarpe priser. Køb din hækkeklipper på hjemmesiden grundet størrelsen af udvalget plus rådgivning. Inden du bestiller eller kontakter personalet, så gør dig nogle tanker om størrelsen af hækken og arten. Hvor højt skal du nå op? Tænk også over, om du har brug for en støjsvag hækkeklipper for at tage hensyn til naboerne eller lignende. Du bør også studse over, om du ønsker en batteridrevet hækkeklipper, eller du er interesseret i en model med benzin. Gør en fin handel, og køb din hækkeklipper online hos Danmarks førende specialist.

Kig nærmere på sortimentet af kvalitetsfulde havemaskiner til ethvert behov hos Bahn-Larsen. Køb bl.a. en hækkeklipper, uanset størrelsen og højden af din hæk. Du kan også spare kroner og ører på en god allround løvblæser via hjemmesiden.

Køb spagnum eller ukrudtsmidler som glyphosat 360 hos Havehobby.dk

Køb spagnum eller ukrudtsmidler som glyphosat 360 hos Havehobby.dk

Havehobby.dk er en førende dansk online havehandler, der sælger alt fra glyphosat 360 ukrudtsmiddel til jord, muld, spagnum og bunddække.

Bestil glyphosat 360 samt sprøjter

Bestil nyt ukrudtsmiddel. Den danske have kan hurtigt løbe fra en, hvis man ikke holder den i skak. Det er nødvendigt med ukrudtsmiddel af en seriøs karakter. Det bliver ikke mere effektivt end glyphosat ukrudtsmidler med en koncentration på 360 g/l. Det er det aktive stof, man fx finder i brands som RoundUp og Pistol. Hvis du har tænkt dig at benytte glyphosat 360, skal du vide, at det kræver en sprøjtetilladelse. I kategorien med ukrudtsmiddel finder du en række gode tilbud - også ved flerkøb. Køb fx en pakke med husrens og glyphosat 360 ukrudtsmiddel. Så er du godt gearet på til at holde haven og huset rent og pænt. Det vil hurtigt gå op for dig, hvor stor en forskel der er ved at benytte almindeligt ukrudtsmiddel sammenlignet med glyphosat 360. Når man først har prøvet denne effektive variant, er der ingen vej tilbage.

Jord, bunddække, spagnum plus muld online hos denne havebutik

I en anden kategori hos Havehobby.dk kan du browse igennem det store udvalg af jord og spagnum, ligesom du også kan klikke dig frem til ny muld og bunddække. Deres spagnum fås i big bags, og der føres fx en fin allround variant, der går an i de fleste haver i Danmark. Hvis du ønsker grov spagnum, er Havehobby.dk også leveringsdygtige. Forhandleren sælger også billigt bunddække og dækmateriale, som er med til at gøre haven ekstra frodig. Ved at benytte bunddække gør man det mere simpelt for sig selv at være haveejer. Kigger du derimod efter jord eller muld? Med et godt grundlag har man bedre chance for at få en succesfuld og flot have spækket med florerende planter. Uanset om du bestiller spagnum, jord, muld eller bunddække, så leverer Havehobby.dk direkte til din kantsten.

Køb lækker muld og bunddække, eller spar på spagnum og jord hos Havehobby.dk. Husk også at genopfylde dit arsenal af ukrudtsmiddel. Glyphosat 360 kan anbefales, hvis du er i besiddelse af en sprøjtelicens.

Professionel tapetsering af MC Malerforretning i Århus og omegn

Professionel tapetsering af MC Malerforretning i Århus og omegn

MC Malerforretning i Århus udfører en lang række af services til private, erhverv og boligforeninger. Her i artiklen kan du læse mere om at tapetsere og om teknikken bag processen. Find yderligere info om firmaet og deres tilbud på mcmaler.dk.

En af de mest kompetente malerforretninger i Århus

MC Malerforretning tilbyder deres service, uanset om du har en stor eller lille opgave – en enkelt væg eller en hel opgang. Udbuddet af malerforretninger i Århus er stort, men få varetager så mange forskellige services som MC Malerforretning. De har bl.a. kompetencer inden for beskyttelse mod mug og skimmelsvamp, maling af udvendigt træ med specifik og kvalitetsfuld maling, der holder år efter år, samt forskellige typer af renoveringer. Der udføres services i Århus, men typisk også i resten af Østjylland. Hjemmesiden på mcmaler.dk er informativ omkring processerne og fremgangsmåden. Mange maleropgaver er uoverkommelige selv at foretage. Lad hellere de professionelle om det.

Tapetsering – info på mcmaler.dk

En af de ting, som udføres af MC Malerforretning, er at tapetsere vægge. Det er en meget nænsom proces, der er svær at gøre korrekt, medmindre man har en lang række af erfaringer i branchen. Bestil tid allerede i dag, og læs mere om, hvordan denne virksomhed tapetserer, på mcmaler.dk. Udover at få professionel service på tapetsering, er du også garanteret skarpe priser. Kontakt dette malerfirma, og få et komplet uforpligtende tilbud på, hvor meget det kommer til at koste, hvis de tager ud og tapetserer for dig. Hvis du vil undgå at begå typiske fejl, er det en god ide at lade de kompetente fagfolk bag MC Malerforretning tage ud og udføre din opgave, hvis den er i Østjylland.

Hos MC Malerforretning udføres en lang række af opgaver heriblandt tapetsering af vægge, og dette malerfirma fra Århus tager også ud og ordner opgaver i resten af Østjylland. Se hele deres repertoire online på mcmaler.dk. God service, høj kvalitet og et tilfredsstillende resultat går hånd i hånd.

Køb en super god brændeovn som fx. en af de smarte HWAM brændeovne hos Himmerlands Pejsecenter

Køb en super god brændeovn som fx. en af de smarte HWAM brændeovne hos Himmerlands Pejsecenter

Har I besluttet jer for at installere en dejlig brændeovn hjemme i stuen, eller har I allerede én, som er ved at være klar til at blive skiftet ud? Så er Himmerlands Pejsecenter den helt rigtige forhandler at kigge forbi. Her finder du nemlig en masse flotte modeller til konkurrencedygtige priser, fra kendte mærker fra ind - og udland. Blandt andet kan du lige nu købe dig én af de super flotte HWAM brændeovne. Læs mere om mulighederne herunder.

Brændeovn i flot design

Der er flere gode fordele ved at starte jagten på ens nye drømme brændeovn hjem til boligen hos Himmerlands Pejsecenter. Én af dem er, at der altid er mange flotte design man kan vælge imellem. Uanset om man foretrækker brændeovne i moderne design, eller de lidt mere klassiske af slagsen, har kataloget masser at byde på. Desuden sikrer et gennemløbende højt niveau af kvalitet, at I frit kan vælge præcist den brændeovn I synes bedst om, velvidende at der er tale om et kvalitetsprodukt, I kan have glæde af i mange år frem. Klik selv ind på www.himmerlandspejsecenter.dk, og kig nærmere på de mange flotte brændeovne.

HWAM brændeovne

Ét af de mærker I helt sikkert bør tage et kig på, når I besøger Himmerlands Pejsecenter, er HWAM brændeovne. HWAM brændeovne er tidløst nordisk design når det er bedst, hvilket først og fremmest sikrer at I kan glæde jer over jeres nye brændeovn i mange år frem, og at den stadigvæk vil passe super godt ind i stuen, i takt med at indretningsstilarter skifter. HWAM brændeovne holder desuden samme høje kvalitetsniveau, som resten af kataloget hos www.himmerlandspejsecenter.dk. I vil derfor kunne glæde jer over jeres nye HWAM brændeovne i mange år frem. Har I spørgsmål vedrørende HWAM brændeovne eller andre modeller fra kataloget, så kontakt den venlige kundeservice hos forhandleren, som helt sikkert kan besvare disse.

Bestil alt fra kugletæpper til et Magic Mesh myggenet

Bestil alt fra kugletæpper til et Magic Mesh myggenet

Den danske webshop Home Shoppen er altid fyldt med spændende tilbud og gode varer, og er det perfekte sted at shoppe alverdens ting og sager. Her kan du blandt andet købe dejlig bløde kugletæpper i flotte farver, perfekt til stue eller soveværelse. Er du træt af at myg og andre insekter invaderer din stue i sommerhalvåret, er et Magic Mesh myggenet sikkert også noget som vil have interesse. To gode produkter du lige nu finder i kataloget fra butikken.

Kugletæpper i alverdens varianter og farver

Der er flere ting der lokker én til at have lyst til at købe kugletæpper hjem til stuen eller soveværelset. Den primære er nok, at kugletæpper er super bløde og lækre for fødderne. Har man små børn, vil de helt sikkert elske at lege på kugletæppet. Samtidig fås kugletæpper i alverdens flotte farvekombinationer, og næsten med sikkerhed også én som passer godt hjem i jeres bolig. Mindre interessante bliver kugletæpper bestemt ikke når man ser hvor fornuftige priser man kan købe dem for, hos forhandlere som www.home-shoppen.dk. Klik selv forbi forhandleren allerede i dag, og kig nærmere på de flotte, farverige og superbløde kugletæpper.

Magic Mesh myggenet kan bruges i flere situationer

Nu vi taler udstyr til boligen, og det samtidig er ved at blive sommer igen, så skal Magic Mesh myggenet som du også finder i forretningen lige nævnes. Oplever I ofte at sommeraftener foran tv’et bliver spoleret af myg og fluer, som søger inden for når i har havedøren åben? Så er et Magic Mesh myggenet den perfekte løsning. Takket være magneter, lukker Magic Mesh myggenet sig selv igen når man går ind og ud af dem. Ikke mindst en fordel hvis man har hund eller kat. Samtidigt kan man have havedøren stående åben, så sommerluften kan strømme ind i stuen. Faktisk er det kun myg og andre insekter, som Magic Mesh myggenet holder uden for.

Landsdækkende montage af varmepumper herunder luft til vand varmepumper

Landsdækkende montage af varmepumper herunder luft til vand varmepumper

Hos NovaSolar kan du bestille montering af varmepumpe til en god pris. Læs mere om luft til luft og luft til vand varmepumpe her.

Montering af varmepumpe i hele landet

Hvis du skal have en varmepumpe, så skal du også huske at tænke på montering af varmepumpe. Det er ikke sådan lige til selv at ordne, og derfor skal du medregne det i prisen, når du køber en pumpe til hjemmet. En luft til luft varmepumpe suger luft ind udefra og omsætter det til varme indendørs, og derfor skal der selvfølgelig laves et hul i væggen hele vejen igennem. Det kan du måske ordne selv, men NovaSolar kan helt sikkert ordne det for dig, og det er en smart løsning. De udbyder landsdækkende montage, og det vil sige at du kan bestille montering af varmepumpe i hele landet. Hos dem kan du både købe din luft til luft varmepumpe og få den monteret til en super god pris. Deres priser er svære at slå, fordi der både er kvalitetsprodukter og montering til super gode priser. Læs mere om montering af varmepumpe på novasolar-webshop.dk.

Luft til vand varmepumper som reducerer din elregning

Vil du gerne have grønnere varme derhjemme? Ikke bare kan du nedsætte din belastning af klimaet, men du kan også reducere din elregning gevaldigt, hvis du fx har elradiatorer i dit sommerhus eller har olie- eller gasfyr. En luft til vand varmepumpe omsætter energien i luften til varme, som varmer dit centralvarmesystem, og det er en super økonomisk løsning, som desuden er lige så effektiv som jordvarmesystemer. Og det er derfor mange bruger luft til vand varmepumper derhjemme – det er virkelig smart og en super let løsning, som ikke kræver den helt store installering, som jordvarme jo fx gør. Med en luft til vand varmepumpe kan du spare på dit strømforbrug og vil kunne nyde en dejlig varme fra den super smarte pumpe, som støjer minimalt og bruger minimalt strøm. Der er forskellige gode modeller, som alle er super effektive og lette at få installeret i dit hjem og klar til brug.