Hus & Have

Her i Danmark bruger vi et utal af timer inde bag vores ligusterhække i vores hus & have. For ud over, at vi elsker at hygge på terrassen, lege med børnene i haven eller passe blomsterbedene, kræver det omskiftelige danske klima, at vi kan søge ly for vind og vejr. Derfor går rigtigt mange danskere ikke kun op i deres haver, men også i deres hjem - og det gør vi også her hos Homecure.dk. I artiklerne herunder har vi samlet nogle af landets dygtigste og mest interessante virksomheder inden for hus & have, som du hurtigt kan gå på opdagelse i.

Shop alt fra Heatlets træpiller til træbriketter med høj brændværdi

Shop alt fra Heatlets træpiller til træbriketter med høj brændværdi

www.jyskbiobrandsel.dk er allerede manges foretrukne forhandler af miljøvenligt brændsel, og de kan også hurtigt blive din. Ligegyldigt om du leder efter biobrændsel til opvarmning af dit private hjem eller din virksomhed, så er du sikker på at finde, hvad du søger her. Jysk Biobrændsel byder bl.a. på en bred vifte af træbriketter og -piller m.m. fra anerkendte brands, såsom Ekman HP og Heatlets træpiller m.fl. Gør dig selv den tjeneste at tjekke hjemmesiden ud allerede i dag. 

Du finder alt i Heatlets træpiller hos Jysk Biobrændsel

Du finder et imponerende udvalg af Heatlets træpiller med høj brændværdi hos Jysk Biobrændsel, der udelukkende forhandler kvalitetsbrands, hvilket Heatlets træpillerne er et glimrende eksempel på. Heatlets træpiller forhandles i flere forskellige slags, så du har mulighed for at finde den variant, der passer til dine behov og ikke mindst din type af pillefyr eller -ovn- Vælg bl.a. mellem Heatlets træpiller i forskellige typer, mængder og størrelser. Måske bruger du mange træpiller og har derfor brug for en af de største sække af Heatlets træpiller på 10 kilos sække fordelt over 900 kilo. Du kan også vælge mellem størrelser, heriblandt 6 mm og 8 mm, hvis det har betydning for dit valg af Heatlets træpiller fra siden. Tag et kig i dag og find den rette variant for dig og dit pillefyr.

Praktiske og effektive træbriketter for ethvert behov

Hvis du er på udkig efter en smart form for biobrændsel, så er det flotte udvalg af træbriketter fra Jysk Biobrændsel ikke en dum idé. Træbriketter har vundet stor popularitet blandt danskerne, når det kommer til at tænde op og varme hjem eller virksomhed op, og det er der flere grunde til. For det første er træbriketter utroligt praktiske at opbevare, samtidig med at de er nemme og enkle at håndtere for enhver. Derfor behøver du ikke have de store erfaringer med at tænde op, når du benytter dig af træbriketter. Desuden har alle træbriketterne på siden en høj og effektiv brændværdi, idet fugtigheden har en lav procent. Dette giver dig de bedste forudsætninger for at tænde ordentligt op med træbriketter fra det brede sortiment. Det vil du ikke komme til at fortryde. 

 

Tøv ikke med at lade Jysk Biobrændsel være din faste forhandler og leverandør af brændsel, som du kan tænde forsvarligt og miljøvenligt op med. Her er der noget for ethvert krav og en hvilken som helst præference, så gå på udkig i det unikke og bæredygtige univers i dag.

Få den rigtige boligadvokat til din bolighandel i Køge gennem Sagførerne

Få den rigtige boligadvokat til din bolighandel i Køge gennem Sagførerne

Hos Sagførerne er de eksperter i lovgivningen omkring fast ejendom, og derfor er de også særligt egnede til at gennemgå din bolighandel. De dækker desuden både Sjælland, Fyn og Jylland, så du kan søge juridisk bistand hos dem, uanset om din bolighandel er i Køge, i Aarhus eller et helt tredje sted.

Køb hus i Køge i samarbejde med en boligadvokat fra Sagførerne

Uanset hvor i Køge du vil købe bolig, er det en rigtig god ide at få rådgivning fra en specialiseret boligadvokat. Boligadvokaten kan sikre, at alle de juridiske aspekter af handlen er i orden og stå for at klare alt det langhårede papirarbejde, så som at få lavet et skøde, tinglyst handlen og udarbejdet en refusionsopgørelse. På den måde kan du overlade ansvaret for at efterse, at der ikke gemmer sig noget problematisk i juraen omkring handlen til din boligadvokat i Køge, mens du selv fokuserer på de andre ting, der er vigtige for dig.

Et andet godt argument for at benytte en boligadvokat i Køge til din handel er, at advokatens rolle også er at give modspil til sælgers ejendomsmægler. Det ses desværre ofte, at boligkøbere ender med at føle sig en smule snydt af en hurtig ejendomsmægler, som måske har oversolgt boligen en anelse, eller formuleret en købsaftale, der tager vel meget højde for sælgers interesser. Boligadvokater er mindst lige så erfarne med ejendomshandler som ejendomsmæglere er og ved derfor, hvor det er, mægleren skal have et modspil for, at handlen bliver så god som muligt.

Sagførernes boligadvokater har gennem årene bistået ved mange handler i og omkring Køge. De kender lokalforholdene og kan derfor også hjælpe dig sikkert igennem din handel.

Det bedste team til tjek af bolighandler

På samme måde kan Sagførerne også bistå dig ved din bolighandel i Aarhus. Sagførerne har siden 1977 haft kontor i Aarhus og kender derfor det Aarhusianske boligmarked særdeles indgående. Med en lokalkendt boligadvokat i Aarhus fra Sagførerne er du altså rigtig godt stillet, hvis du står foran en bolighandel i Aarhus. Det er nemlig boligadvokatens fornemmeste opgave at sørge for, at du er tryg igennem hele processen, uanset om du er førstegangskøber, eller du har været igennem processen mange gange før. Boligadvokaten er den, du undervejs kan gå til, hvis der opstår spørgsmål.

Tøv derfor ikke med at tage kontakt til Sagførerne eller besøge sagfoererne.com. På hjemmesiden er der samlet en stor mængde information om bolighandler og de ting, du som køber bør være særligt opmærksom på. Husk også at første samtale altid er gratis. Det koster dig altså ikke noget at få en samtale med deres boligadvokat i Aarhus eller Køge, før du beslutter dig.

Oplev et bredt udvalg af højbede i cortenstål samt generelle højbede hos thy-metal.dk

Oplev et bredt udvalg af højbede i cortenstål samt generelle højbede hos thy-metal.dk

Hos Thy-metal kan du gå på opdagelse i danskproducerede højbede, kompostbeholdere, blomsteropsatser og spejlbassiner. De mange flotte design er alle tegnet på den interne tegnestue, der også gerne tegner produkter specifikt til dine ønsker og din haves specialmål. Læs videre her, hvis du vil vide mere om deres unikke højbede i cortenstål samt mulighederne for andre haveprodukter i metal.

Ved Thy-metal kan du få dine nye højbede i cortenstål

Højbede i cortenstål er et særdels populært produkt indenfor kategorien højbed. Med højbede i cortenstål kan du indramme dine planter på smukkeste vis, hvor det moderne udtryk skyldes den flotte og unikke materiale. I det senere år har genbrug og patina nemlig vundet indpas i det fleste husejeres haver, og netop derfor vil højbede i cortenstål med sikkerhed blive et hit hjemme hos dig også. De flotte højbede i cortenstål fås i specialmål eller andre standardiserede mål og former. Desuden leveres de lynhurtigt - dog ikke samlet, men med medfølgende bolte og møtrikker. 

Www.thy-metal.dk har et jbed i S-form eller andre kvadratiske former til netop dit behov

Thy-metal er kendt for deres produktion af unikke højbede, der kan udformes og specialdesignes til netop din have og dens behov. Deres højbede er alle resultatet af et godt håndværk, dansk produktion og øje for detaljer. Et højbed produceres på topmoderne maskiner hos virksomheden KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål. På www.thy-metal.dk kan du få indtryk af de mange forskellige højbede, der inkluderer både S-, U- og L-forme samt kvadratiske mål. Passer ingen af disse former dog din individuelle have, så kan du også få dit helt eget højbed produceret i det store metalværksted. På www.thy-metal.dk finder du kontaktinformationer på erfarne metalspecialister, der kan udregne et godt tilbud til dig, der ønsker et højbed i specialmål og høj kvalitet.

Hos Thy-metal kan du altid forvente hurtig levering samt en fantastisk service fra din nye leverandør af haveprodukter i metal.

Find de bedste korkgulve og tæppefliser hos JC Gulventreprise

Find de bedste korkgulve og tæppefliser hos JC Gulventreprise

Korkgulve eller tæppefliser? JC Gulventreprise dækker alt under kategorien gulvbelægning. De slidstærke og praktiske løsninger forhandlet på www.jcgulve.dk bliver altid gennemgået og monteret af certificerede gulvlæggere med mange års erfaring. Alt dette og meget mere gør dem bestemt til en af Danmarks bedste gulventreprisevirksomheder.

Få et bedre indeklima med korkgulve

Ønsker du stort udsving på komfort-barometeret er korkgulve måske den rette løsning for netop dig. Korkgulve kommer med en lang række fordele, der bestemt er investeringen værd. Det komfortable naturmateriale er ikke bare utroligt bæredygtigt, men samtidigt en meget slidstærk, og derfor meget langtidssigtet, løsning. Korkgulve tilfører ydermere ikke bare masser varme til rummet, men ligeledes god akustik og medvirker derfor til generelt gode indeklimaer i længden. Du kan altså med noget så simpelt som valg af gulvbelægning, sikre betydelig mindskning af både støj og rumklang. Sidst men ikke mindst betyder korkgulve masser af aflastning for både led og ryg, da det bløde materiale bevirker en naturlig affjedring. Alt i alt er korkgulve altså en særdeles miljøvenlig løsning, der overhovedet ikke betyder, at du skal give afkald på nogen form for kvalitet.

Vær sikret blødt underlag med tæppefliser

Et andet blødt materiale, der sælger i stor stil hos JC Gulventreprise er tæppefliser. Tæppefliser bliver ofte anvendt til kontorlandskaber eller andre former for åbne fælles-, møde- og virksomhedslokaler. Dette er tilfældet, da tæpper fra JC Gulventreprise er utroligt slidstærke og praktiske, samt dæmper lydniveauet betragteligt i meget besøgte lokaler. Med tæppefliser køber du altså ligeledes ind i egenskaberne god akustik og godt indeklima. Tæppefliser kan desuden brugerdefineres efter behov i netop de farver og mønstre, der passer perfekt til jeres virksomhed. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser, hvis du vælger at lægge tæppefliser fra JC Gulventreprise. Uheld er heller intet noget problem, da udskiftning af enkelte fliser naturligvis kan gøres hurtigt og enkelt.

Gå ind på www.jcgulve.dk og se dig omkring i udvalget af tæpper, korkgulve og mange andre gulve til både private og erhvervsdrivende.

Du finder et stort udvalg af møbelbeslag og skruer på moller-mammen.dk

Du finder et stort udvalg af møbelbeslag og skruer på moller-mammen.dk

www.moller-mammen.dk er en elsket isenkræmmer, der har ligget i København siden 1876 og nu også er kommet online, så alle kan have glæde af deres imponerende og brede sortimenter. Isenkram er nemlig mange ting, og enhver har fra tid til anden brug for produkter fra en isenkræmmer. Hvad end det drejer sig om bestemte former for møbelbeslag, specifikke skruer, smukke dørhamre eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange hos Møller & Mammen, der altid er klar til at servicere dig.

Forny dine møbler med flotte møbelbeslag

Møbelbeslag er en paraplyterm for mange forskellige dimser, der sidder på og i diverse møbler. Derfor finder du alle disse former for møbelbeslag hos Møller & Mammen. Her er de blot inddelt i underkategorier, så det er nemmere og mere overskueligt for dig at finde den helt rette form for møbelbeslag. Hvad end du er på udkig efter møbelknopper og møbelgreb eller nøgleskilte og lemgreb, så finder du det, du søger, i det brede udvalg. Fælles for alle møbelbeslag på siden er, at de er af høj kvalitet og hver især forhandles i mange smukke design. På den måde er der noget for enhver smag, når du handler her.

Find også skruer til alle behov

Find netop den skrue, du står og mangler, hos Møller & Mammen i dag. Her forhandles alverdens størrelser og slags, så du er sikker på at finde den rette til dit projekt. Det kan være uoverskueligt at finde den helt rette slags, så derfor er skruerne inddelt i underkategorier, der gør det nemmere at finde frem til den rigtige variant. Find selv alt fra messing, elforzinket eller unbrako m.fl. blandt de forskellige kategorier. Udover skruer finder du også bolte, øskner og kroge m.m.

Lad Møller & Mammen levere alt i isenkram til dig.

Besøg Helbos Living og find Meraki produkter og Ib Laursen krus

Besøg Helbos Living og find Meraki produkter og Ib Laursen krus

Alt du skal bruge til hjemmet kan du finde hos www.helbos-living.dk. De har blandt andet et udvalg af forskellige Meraki produkter, der laver både sæber og cremer til huden. Du kan også få et flot Ib Laursen krus, i blandt andet service til køkkenet.

Bliv klar til dagen med Meraki body butter Northern Dawn

Vil du have hudprodukter af kvalitet, og som er gode for huden, så vil det være ideelt med Meraki. Du kan hos Helbos Living finde Meraki produkter, der er milde for hud, og blandt andet kan fås med økologi. Skal du have gjort rent, kan du også finde opvaskemiddel fra Meraki, der er godt på service, såvel som hårde overflader. Du kan selvfølgelig også få duftfrisker med duften Sandcastles and Sunsets, eller Vivid shades. Mangler du bodylotion, så har de også den gode Meraki body butter, Northern Dawn. Den kan du også få som body wash, som let kan bruges med pumpe. Elsker du Meraki produkter, så bør du besøge Helbos Living. De har nemlig et stort sortiment af de mange forskellige typer Meraki produkter.

Nyd din morgen kaffe i et Ib Laursen krus

Krus kan ikke undværes når der drikkes mange varme drikke i dit hjem. Elsker du Ib Laursen krus, så har Helbos Living det rette til dig. De har nemlig et stort udvalg af Ib Laursen krus, der kommer i flere forskellige farver. Ligesom med mange andre produkter fra Ib Laursen, er deres krus rustikke og holdbare. De kan derfor være det helt perfekte i et hjem med en rustik industriel design. Det behøver dog langtfra være det eneste sted, du skal have Ib Laursen krus. De flotte og gode krus kan sagtens anvendes i alle hjem. Med de forskellige farver du kan få Ib Laursen krus i, kan du selv vælge om det skal være en enkelt farve, eller om de skal mixes. Du bør finde dine Ib Laursen krus hos Helbos Living.

Køb sørøverflag og håndflag til særlige lejligheder på langkilde-flagfabrik.dk

Køb sørøverflag og håndflag til særlige lejligheder på langkilde-flagfabrik.dk

Hvis du leder efter en hjemmeside, der kan tilbyde dig flag til ethvert formål, kan du af god grund klikke dig ind hos Langkilde & Søn. Her står de inde med et stort sortiment af produkter i høj kvalitet, hvor du for eksempel kan finde håndflag. Find også sørøverflag, når du klikker dig ind hos www.langkilde-flagfabrik.dk.

Håndflag til mange festlige anledninger

Om end du søger et flot flag til flagstangen, bordflag eller noget helt tredje indenfor dette, kan du med fordel tage et kig forbi Langkilde & Søn. Her står de inde med et bredt sortiment af flag, som du alle finder i en høj kvalitet og med et tidsløst design. Blandt andet byder hjemmesiden på et fint udvalg af håndflag. Her går udvalget på flag i flere forskellige slags, modeller og størrelser, hvor du kan finde flag til mange forskellige anledninger. Håndflag herfra kan nemlig både tages i brug den 17. maj samt til bryllupper, fødselsdage og i mange andre anledninger. Dette er et godt valg for dig, der søger nogle fine flag, du kan tage i brug når som helst. Find håndflag på www.langkilde-flagfabrik.dk.

Sørøverflag og meget mere hos Langkilde & Søn

Er du på udkig efter en hjemmeside, der kan tilbyde dig flag til ethvert behov og i enhver anledning? Så er Langkilde & Søn det helt rette sted at søge. Her forhandles et både stort og varieret sortiment af flag, hvor du kan være sikker på at finde noget til ethvert behov. For eksempel står hjemmesiden inde med et godt udvalg af sørøverflag. Her går udvalget på flag i flere forskellige typer og størrelser, hvor du både kan finde sørøverflag til små såvel som store pirater. Disse finder du desuden alle i en høj kvalitet og i et fint design, der ikke er til at gå glip af. Du kan se hele udvalget af sørøverflag, når du klikker dig ind hos www.langkilde-flagfabrik.dk.  

Få din nye sålbænk og natursten til indkørsel hos Inpro A/S

Få din nye sålbænk og natursten til indkørsel hos Inpro A/S

Lad dig inspirere til opgradering af dit hus og hjem hos www.inpro.dk. På den flotte og alsidige hjemmeside finder du nemlig alt, hvad hjertet begærer, af materialer til facader og overflader. Så hvad end du drømmer om et nyt tag, en flot terrasse, et lækkert gulv eller noget helt fjerde, er dette stedet, du finder det. Her er altid høj kvalitet og lave priser, hvad end du skal bruge en sålbænk, natursten til indkørslen, skiferplade til bord eller noget helt andet.

Vælg en sålbænk som flot afslutning under vinduet

En sålbænk afslutter smukt og naturligt dine vinduer på husfacaden, og derfor finder du dem i et bredt udvalg hos Inpro A/S. Sålbænkene findes i et flot udvalg, hvor der er mulighed for at finde den variant, som skal indgå som en enkel og smuk detalje på dit hus. Vælg bl.a. mellem sålbænke med bundstykker i travertin og marmor m.m., alt efter dine personlige og/eller professionelle præferencer. Du finder naturligvis sålbænkene i flere farvenuancer, så du kan finde den, der passer bedst til dit hus. Mulighederne er mange hos Inpro A/S.

Få flotte natursten til indkørsel

Skab en smuk indkørsel af natursten fra det flotte udvalg hos Inpro A/S. Natursten til indkørslen skaber et smukt og elegant udtryk, som desuden er yderst holdbart til når du kører ind og bakker ud af garagen. Læs yderligere information om natursten til indkørsel for at finde ud af, om det er den rette løsning for dig. Naturstenene til indkørsel er desuden meget enkle, således de passer godt til mange slags huse og arkitektoniske stile.

 

Inpro A/S bestræber sig på altid at have de bredeste, bedste og billigste sortimenter til rådighed, ligegyldigt hvilket projekt du måtte have i ærmet.

Anretterborde og vitrineskabe i flere typer træ - høj kvalitet

Anretterborde og vitrineskabe i flere typer træ - høj kvalitet

Direkte Import bugner med møbler, der er importeret til en langt bedre pris, end andre virksomheder er i stand til. De scorer ikke avancen selv, men lader kunderne få del i besparelserne. Se selv de lave priser på anretterborde, vitrineskabe gulvspejle, stigereoler etc. online.

Køb et anretterbord til en god pris hos Direkte Import

Et anretterbord er perfekt til at stille de retter, som der ikke er plads til på spisebordet. Kigger du efter et stilfuldt anretterbord i høj kvalitet? På direkteimport.dk finder du f.eks. borde til anretning og konsolborde i forskellige træsorter. Køb også hvidmalede anretterborde med bakke og konsolborde i massiv teak. Du finder mindre anretterborde såvel som større modeller. I kategorien har du også mulighed for at bestille en køkkenø, der er med til at skabe et unikt køkken. Hvis du har meget tomrum i køkkenet, vil en køkkenø kunne skabe bedre sammenhæng og mere plads til at arbejde. Det er også med til at skabe et socialt rum, hvor børnene også har plads til at hjælpe til med madlavningen. Så uanset om du kigger efter et alm. anretterbord eller en komplet køkkenø, så hent inspiration på direkteimport.dk.

Bestil et antikt malet vitrineskab i træ

Direkte Import fører vitrineskabe i forskellige træsorter til gode priser. Et vitrineskab i træ er et af de mest populære valg, og på www.direkteimport.dk kan du både købe væghængte og antikt malede modeller i høj kvalitet. Spar penge på et ægte trævitrineskab, der er direkte importeret. Bemærk dog, at importøren udelukkende sørger for at have kvalitetsmodeller iblandt sortimentet. Tøv derfor ikke med at bestille et vitrineskab i træ, hvis du har spottet en lækker model, der passer perfekt i din stue. Med et vitrineskab i træ kan du udstille de flotteste tallerkener, skåle, gafler, knive, skeer osv. Det vil være det perfekte sted at placere arvesølvet.

Direkte Import er ikke kun en førende importør af indendørsmøbler som anretterborde og vitrineskabe i træ. Nej, de har også et stort katalog af havemøbler, der også kan give dig mange besparelser i forhold til diverse konkurrenter.

Hvide stikkontakter og færdigmonterede tavler fra Lauritz Knudsen / Schneider Electric

Hvide stikkontakter og færdigmonterede tavler fra Lauritz Knudsen / Schneider Electric

Hos YouSave.dk finder man altid en bred vifte af gode el-artikler, og næsten med sikkerhed også den type du kigger efter. Det gælder også, hvis du kigger efter en færdigmonteret tavle, der både leveres i den helt rigtige kvalitet, og som har lang levetid. Er man i gang med at skifte stikkontakterne derhjemme, kan butikken bestemt også levere sådanne, inklusive hvide stikkontakter, ligeledes i den helt rigtige kvalitet.

Færdigmonteret tavle fra LK til en lav pris

Der er el-artikler i førsteklasses kvalitet klar til levering hos www.yousave.dk, inklusive færdigmonterede tavler. Disse er naturligvis CE-mærkede, og lever generelt op til skrappe krav til kvalitet og sikkerhed. Afdækningerne på en færdigmonteret tavle fra butikkens katalog vil som regel være produceret af Lauritz Knudsen, komponenterne typisk af Schneider Electric. Køber du en færdigmonteret tavle fra YouSave.dk leveres den med både komplet varmetabsberegning, og yderligere også med en række andre vigtige dokumenter. Husk, at hvis du har spørgsmål vedrørende valg af færdigmonteret tavle, kan du altid kontakte kundeservice på hjemmesiden. De ved en masse om færdigmonteret tavle og andre el-artikler, og vil helt sikkert gerne hjælpe dig med at vælge den korrekte type, hvis du f.eks. er i tvivl om hvilken model, der er den rigtige.

De berømte hvide stikkontakter fra Lauritz Knudsen på www.yousave.dk

Der er som lovet også en masse andre gode el-artikler klar til levering hos den danske el-online-forhandler. Blandt andet fører de hvide stikkontakter, klar til installation. Helt som man forventer, hvis man har handlet i butikken før, leveres både hvide stikkontakter samt andre typer stikkontakter i vanlig høj kvalitet og med hurtig levering. Kataloget inkluderer lige nu LK Fuga hvide stikkontakter, som er alletiders valg, når man skal installere nye stikkontakter derhjemme, både hvad angår kvalitet og design.

Besøg butikken allerede i dag, og få et kig på det brede udvalg af hvide stikkontakter, færdigmonterede tavler og meget mere.

Aluzink tagrender, vindskeder og andet til ståltag hos Profilmetal A/S

Aluzink tagrender, vindskeder og andet til ståltag hos Profilmetal A/S

Profilmetal A/S fører ståltag, vindskeder, aluzink tagrender og meget mere til både private og erhvervskunder.

Stærk leverandør af aluzink tagrender

Når du skal have nye tagrender, så er det vigtigt, at du køber et produkt med lang levetid. Tagrenderne har en meget vital funktion på huset, for hele tagets areal samler enormt meget regnvand, når det regner. Hvis det løber ned ad siderne på huset, så vil der ikke gå længe, før bygningen ville rådne og få svamp. Hos Profilmetal A/S kan du finde aluzink tagrender, som føres til gode priser. Der er op til 40 års garanti på deres produkter til ståltag og aluzink tagrender. Tagrenderne er i højeste kvalitet og beskytter huset imod vand og vandskader. De har flotte modeller og praktisk tilbehør i sortimentet, bl.a. hjørnestykker, konsoljern, tudstykker og rendejern. Du vil helt sikkert kunne finde præcis det, du skal bruge i sortimentet, hvor du også kan opsøge hjælp, råd og vejledning.

Vindskeder til ethvert formål

Hos Profilmetal A/S kan du finde tagrender, ståltag og inddækninger med op til 40 års garanti. De har et bredt udvalg af inddækninger med mange forskellige formål. Ethvert hus bliver udsat for en hel del regn og vind, og derfor er det vigtigt at beskytte vinduer og facader imod vand, svamp og råd. Du kan bl.a. finde effektive inddækninger til vindskeder i udvalget, som beskytter dem imod regn. Der findes inddækninger til vindskeder i forskellige størrelser, som giver dit hus beskyttelse imod regn, vind og vejr, og som på den måde sikrer husets levetid. Svamp og vandskader er alvorligt for et hus, og derfor skal man være enormt opmærksom og virkelig passe på sit hus’ facader og vinduer, da det kan skabe varige skader, som er langt mere alvorlige end at skulle udskifte tagplader eller facadeplader. Læs mere om vindskeder på hjemmesiden, hvor du kan finde hele udvalget til gode priser.

Køb 6 og 8 mm træpiller i sække fra Scandbio

Køb 6 og 8 mm træpiller i sække fra Scandbio

Hos Jysk Biobrændsel er de meget omhyggelige i deres udvalg af produkter og køber kun de bedste brands hjem til deres kunder. Det betyder derfor, at det er muligt at købe træpiller, fra det svenske kvalitetsmærke Scandbio. På Jysk Biobrændsel kan du købe Scandbio træpiller i mange varianter, herunder 6 mm træpiller i sække i både standard og premium kvalitet.

Spar penge på Scandbio træpiller via jyskbiobrandsel.dk

Det kan være svært at navigere i markedet for biobrændsel: Hvilken type brændsel skal du vælge og hvilke brands er de gode? Hos Jysk Biobrændsel er de specialister i at guide og rådgive deres kunder, så du er sikret at få det rette produkt hjem og fuld tilfredshed. Et særdeles godt bud på en god type biobrændsel er Scandbio træpiller, i høj svensk kvalitet. Ikke nok med at Scandbio træpiller har et minimalt indhold af fugt på 6-8%, der sikrer en høj brændværdi, så er træpillerne fra Scandbio også fremstillet af restprodukter som flis og spåner fra skov- og savværksindustrien. Hos Jysk Biobrændsel har de fokus på miljøet og forhandler derfor udelukkende mærker, der har ansvarlige leverandører fx som Scandbio, som er certificeret i henhold til FSC og PEFC og agerer ansvarligt i forhold til klima og miljø.  Gå ind på www.jyskbiobrandsel.dk og se det store udvalg af træpiller fra kendte kvalitetsmærker.

6 mm træpiller kan fås i sække

Fragt og levering er ikke noget du skal bekymre dig om, når du handler på www.jyskbiobrandsel.dk. Bestiller du eksempelvis 6 mm træpiller i sække, bliver træpillerne bliver leveret med fragtmand og stilles i din indkørsel mest optimalt. Uanset vejret, sikrer vores emballering af produkterne, at kvaliteten bibeholdes, både i blæst og regn. Træpillerne er pakket i 16 kilos poser, hvoraf én palle kommer med 56 poser i alt. Hver palle er overdækket af en kraftig plasthætte, som sikre optimal beskyttelse af dine træpiller indtil du kommer hjem, og får tid til at stille dem ind. Derudover tilbyder Jysk Biobrændsel også hurtig levering, så du inden for få dage har produktet hjemme.

Bestil billig flyttehjælp og privat massør via workr.dk

Bestil billig flyttehjælp og privat massør via workr.dk

Hos Workr kan du altid være sikker på at finde en lang række gode og billige løsninger til en travl hverdag. Her tilbydes nemlig flere gode muligheder indenfor hjælp til hverdagen, hvor du for eksempel kan finde billig flyttehjælp. Find også en privat massør, når du klikker dig ind forbi www.workr.dk.

Kigger du efter billig flyttehjælp til den helt store flyttedag?

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en verden, der byder på et væld af gode muligheder. Hos Workr tilbydes nemlig en lang række gode løsninger, der kan være til stor fordel for dig med en travl hverdag. Søger du for eksempel hjælp til flytning, kan du nemt, hurtigt og sikkert finde billig flyttehjælp. Her står flere erfarne og dygtige personer klar til at hjælpe dig med din flytning, så du kan slippe for alt det hårde arbejde selv. Så om end du bor på 4. sal, i et hus med mange ting eller i en lille lejlighed, kan du med sikkerhed finde netop den hjælp, du mangler. Dermed kan du bruge din tid på at indrette og klargøre dit nye hjem til indflytning. Find billig flyttehjælp på www.workr.dk.

Privat massør - Rendyrket afslapning

Foruden flyttehjælp kan du også være sikker på at finde en lang række andre gode muligheder, når du besøger Workr. Herinde tilbydes flere fordelagtige og billige løsninger indenfor hjælp til dagligdagen, hvor du med sikkerhed kan finde hjælp, der kan gavne dig i din hverdag. For eksempel kan hjemmesiden nemt og hurtigt hjælpe dig med at finde en privat massør, som kan give dig en god massage. Her tilbydes nemlig flere dygtige massører, hvor du med sikkerhed kan finde en massør, der lever op til dine krav, og kan give dig den massage, du ønsker. Dette er den rette mulighed for dig, der er anspændt og trænger til at komme ned i gear. Få afslapning i hele kroppen med en privat massør hos www.workr.dk.

Giv dit hjem et smukt udtryk med udendørs væglamper og indbygningsspot fra Lite-House

Giv dit hjem et smukt udtryk med udendørs væglamper og indbygningsspot fra Lite-House

Udendørs væglamper er vigtige af praktiske og sikkerhedsmæssige årsager, men kan også give et smukt udtryk. Lite-House forhandler et bredt udvalg af udendørs væglamper såsom indbygningsspot og skiltebelysning.

Facade- og skiltebelysning, indbyggede væglamper og andre udendørs væglamper

Udendørs væglamper og udendørs belysning i det hele taget er vigtigt, for at man kan føle sig tryg omkring sit hjem, for at man kan finde rundt, og endelig kan en flot, udendørs væglampe i det rette design være et yderst dekorativt element. Mangler du udendørs væglamper til dit hus, er www.lite-house.dk et godt sted at gå på lampejagt, for deres udvalg er bredt. De har gjort det yderst overskueligt for dig ved at opdele deres udvendige væglamper i fire kategorier: Facade- og skiltebelysning er velegnet til butiksfacader eller til at oplyse en skulptur, en lille sø eller lignende. Indbyggede væglamper er til facadebelysning, eksempelvis ved en trappeopgang. Udendørs væglamper til facaden er både dekorative og praktiske, og endelig har Lite-House en kategori af udendørs væglamper med sensor, så lyset automatisk tænder og slukker, når sensoren registrerer bevægelse. Disse væglamper er smarte - hvis du kommer sent hjem en aften i mørke, er der ingen fare for at køre ind i postkassen, for lyset tænder helt af sig selv.

Lys hjemmet op med indbygningsspot og downlights fra www.lite-house.dk

Hos Lite-House forhandler de mange former for indbygningsspots. Disse spots kan både monteres på vægge og i lofter og er velegnede som arbejdslys. Downlights er et andet ord for indbygningsspots, og de er en fremragende lyskilde. Især ved skrivebordet, hvor man gerne skal kunne se detaljer, og i køkkenet, hvor man ikke skal forveksle pastinakkerne med sine fingre, er indbygningsspots velegnede. Lyset er godt, præcist og kaster ingen skygger, så også ved spejlet på badeværelset foretrækker mange at installere indbygningsspots, fx med henblik på makeup. De nævnte eksempler er alle indendørs, men spottene kan også sagtens monteres udenfor i fx en carport eller under et udhæng. På lite-house.dk kan du desuden finde spots med indbygget LED, som er en dyrere, men meget elegant løsning.