Hus & Have

Køb skummadrasser, kontinentalsenge, puder m.m. fra brands som Dunlopillo og Carpe Diem

Køb skummadrasser, kontinentalsenge, puder m.m. fra brands som Dunlopillo og Carpe Diem

Trykaflastende skummadrasser forhandles hos Schwarz Senge, som ligger inde med hundredvis af kvadratmeter, der indeholder alt til soveværelset. Klik ind på schwarz.dk, og køb senge, madrasser, puder og meget mere fra markedets førende mærker - Dunlopillo, Röwa, Carpe Diem etc.

Skummadras - Topkvalitet på schwarz.dk

Schwarz Senge tilbyder skummadrasser i særdeles høj kvalitet. Køb en trykaflastende skummadras i sengebutikken på Østerbro. Det er altid en god ide at ligge på din nye madras inden køb, hvis det altså er muligt. Der tilbydes en række forskellige skummadrasser på nuværende øjeblik, hvor der forhandles i flere prislejer. Det er f.eks. muligt at købe en koldskummadras fra Selecta. Udover Selecta, så finder du også kvalitetsmadrasser i skum fra Röwa. Eksperterne hos Schwarz Senge hjælper dig med at finde en passende skummadras. Kom forbi, og bliv også fristet af de mange kontinentalsenge, boxmadrasser, elevationssenge, sengetøj, hovedpuder og andet, som er tilgængeligt i den fysiske butik i København Ø.

Lækkert Dunlopillo udvalg af senge, puder, madrasser etc.

Køb på udsalg fra Dunlopillo, der har eksisteret i næsten 100 år. Man kender nok mest Dunlopillo for deres puder og madrasser. Dunlopillo Talalay naturlatex hed materialet, der for alvor gjorde mærket kendt, og i dag er det et af de største brands i branchen. Skulle du vælge Dunlopillo, når det kommer til puder og madrasser, men også elevationssenge, topmadrasser m.m., så kan du være helt tryg. Et godt sengemærke som Dunlopillo behøver ikke at være dyrt. Se de gode tilbud på schwarz.dk, hvis du kigger efter måder at spare penge på kvalitet.

Kigger du efter en splinterny seng eller måske enkelte dele eller tilbehør til soveværelset? Schwarz Senge hører til på Østerbro, men udvalget af skummadrasser, topmadrasser, kontinentalsenge, elevationssenge m.m. findes også på www.schwarz.dk. Vælg frit imellem en række af de mest prominente mærker som f.eks. Dunlopillo, Röwa, Selecta og Carpe Diem. I forbindelse med dit besøg i sengehuset, så kan du booke en rygtest. Det er faktisk helt gratis, så det ville da være oplagt at benytte sig af denne gyldne mulighed. Test booking kan foretages online.

Bredt udvalg af undertag og tagrygning til gode priser hos Nettotag.dk

Bredt udvalg af undertag og tagrygning til gode priser hos Nettotag.dk

Når man besøger den danske online forhandler Nettotag.dk, bliver man straks præsenteret for et af landets største udvalg inden for alverdens forskellige tagmaterialer. Du vil blandt andet kunne købe tagrygning, undertag, fuglegitter, ståltagplader og lignende produkter - ja næsten alle typer produkter man kan komme i tanke om. Vil du vide mere om kataloget og forhandleren, så læs videre i artiklen herunder, og find ud af om butikken er den rette for dig.

Tagrygning til gode priser

De gode priser er kun én af flere gode grunde, til at du bør kigge forbi www.nettotag.dk som noget af det første, når du f.eks. skal købe f.eks. tagrygning. Selvom en tagrygning til en ekstra god pris selvfølgelig aldrig er helt skidt!

En anden fordel ved at købe tagrygning, undertag og lignende produkter fra Nettotag.dk, er at kvaliteten altid er helt i skabet. Uanset om man bestiller små eller store bestillinger, sørger virksomhedens ejere altid for at levere et produkt som man kan få masser af gavn af; uanset om det drejer sig om tagrygning, undertag eller en anden type tagmaterialer.

Undertag i høj kvalitet

Sker det at man i forbindelse med køb af undertag, tagrygning eller andre produkter fra kataloget bliver i tvivl om et eller andet, kan man altid rette henvendelse til kundeservice på siden. De er både flinke at snakke med, og så ved de naturligvis en helt masse om emnet, så de kan med sikkerhed hjælpe dig med at vælge den helt rigtige type undertag eller tagrygning, til det projekt du skal i gang med. Det øger chancerne for et godt resultat, og er generelt en rar ting når man handler byggematerialer online.

Udover tagrygning og undertag, kan du blandt andet også købe ståltagplader, fodblik, fuglegitter og mange andre gode produkter hos forhandleren lige nu.

HAY spisebordsstole og Dunlopillo hovedpuder til salg

HAY spisebordsstole og Dunlopillo hovedpuder til salg

Hos www.max-jessen.dk finder du alt, hvad hjertet begærer, indenfor møbler, boligtilbehør og boligindretning generelt. Pryd spisestuen med HAY spisebordsstole, et FDB bord eller noget helt tredje og lad senge og madrasser fra Tempur eller Dunlopillo hjælpe dig til bedre søvn. Mulighederne er mange hos ILVA Max Jessen Terndrup - så gå blot på udkig i dag.

Alt i Dunlopillo online hos ILVA Max Jessen Terndrup

Hos ILVA Max Jessen Terndrup finder du et kvalitetsbevidst udvalg af brandet, Dunlopillo, der er kendt for sine unikke puder, der sikrer dig den bedste søvn. Dunlopillo er specialister indenfor søvn og at opnå den bedst mulige af slagsen. Med deres puder, der er særligt designet og udviklet til absolut luksuskvalitet, er du garanteret nogle af de bedste hovedpuder på markedet. Vælg selv imellem flere af de lækre Dunlopillo puder i dag, og få mere ud af hverdagen, når din søvn forbedres betydeligt. Du vil ikke fortryde det - så shop hos ILVA Max Jessen Terndrup i dag.

Veldesignede HAY spisebordsstole

Blandt de mange populære kvalitetsbrands i ILVA Max Jessen Terndrups sortiment, der designer spisebordsstole, finder du en af de allermest kendte, nemlig HAY spisebordsstole. En HAY spisebordsstol er noget ud over det sædvanlige - med HAYs sans for luksus, komfort og gode materialer, er udvalget af HAY spisebordsstole noget helt særligt. Vælg imellem en lang række varianter af HAY spisebordsstole, der fås i flere forskellige former, farver, materialer og stilarter. På den måde har du rig mulighed for at finde lige netop den HAY spisebordsstol, der passer hjem til din personlige boligindretning.

Gå på udkig hos ILVA Max Jessen Terndrup og lad dig inspirere af de mange skønne møbler og andet boligtilbehør fra en lang række populære og kvalitetsbevidste brands. Du finder noget for enhver smag, så du har mulighed for at finde netop det, du søger.

Arkitekttegnede design køkkener - Culina

Arkitekttegnede design køkkener - Culina

Culina står til rådighed, hvis du ønsker et arkitekttegnet køkken. De har 30+ års erfaring i design køkkener i godt dansk håndværk. Gør drømmen om et ægte snedkerkøkken til en realitet.

Få et arkitekttegnet køkken - Læs mere på culina.dk

Når man skal investere i et arkitekttegnet køkken, så bør man kun samarbejde med en ekspert. Culina har ekspertisen til at sikre dig et fantastisk resultat. Få et arkitekttegnet snedkerkøkken i et unikt luksusdesign, der er helt dit eget. Et gratis og uforpligtende intro-møde kan bookes på culina.dk. Der er det muligt at snakke om de forskellige aspekter, fordi et godt resultat kræver naturligvis, at der er styr på alle led i processen. Lige fra arkitektens kompetencer til håndværkernes evner. Hvis man har nogle unikke ønsker for køkkenet, så er det ofte ikke muligt at finde en standardløsning, der passer. Her skal man investere i en professionel arkitekt, som tager udgangspunkt i husets rammer og skaber snedkerkøkkenet, som I altid har drømt om. Et arkitekttegnet køkkendesign fra Culina er garant for et godt resultat.

Design køkkener i de bedste materialer

Culina tilbyder design køkkener til mennesker med en drøm. Hvis du ønsker et design køkken i unik stil, så skal du også samarbejde med en køkkenspecialist, der kan sit kram. Culina tilbyder nemlig ikke standardløsninger. Deres design snedkerkøkkener tager udgangspunkt i dine behov og visioner. Det danske håndværk kendetegner løsningerne, og hvis du ønsker luksus i særklasse, så prøv at læse lidt mere om mulighederne på www.culina.dk. Derinde finder du god viden om design køkkener til danskere med en brændende passion for køkkendesign. Læs mere om mulighederne på culina.dk, og start den lange proces til en bedre hverdag og et hjem, der er mere dit eget.

Få et stilfuldt snedkerkøkken i et flot design med dine personlige præg på det. Hos Culina er det dine ønsker, som danner forudsætningerne for designprocessen. Læs mere om muligheden for et unikt og arkitekttegnet køkken ved at klikke ind på www.culina.dk.

Lavpris Sengeexperten - Senge tilbud på kontinentalsenge

Lavpris Sengeexperten - Senge tilbud på kontinentalsenge

Lavpris Sengeexperten driver en helt anderledes forretning, og det betyder også en helt anderledes oplevelse som kunde i forhold til konkurrenterne på markedet. Der er butik i Vejle, men du kan også se de fordelagtige senge tilbud på www.lavprissengeexperten.dk. Køb f.eks. en billig kontinentalseng eller elevationsseng online.

Fantastiske senge tilbud online

Se de lukrative senge tilbud, og spar penge! Hos Lavpris Sengeexperten finder du alt fra boxmadrasser og madrasser til elevationssenge og sengegavle. Du finder et ocean af super senge tilbud med elevationssenge og madrasser i forskellige mål. Der er også gode priser på topmadrasser og rullemadrasser via lavprissengeexperten.dk. Denne outlet forhandler ved, hvordan man presser priserne helt ned på kvalitetssenge. Du skal huske at slå til med det samme, når du ser et senge tilbud på elevationssenge eller boxmadrasser. Ellers kan det være en anden er lidt hurtigere og derved ender med varen. Læs mere om konceptet, og se de fantastiske senge tilbud online allerede i dag.

Billig kontinentalseng - Køb i dag

Er du på udkig efter en billig kontinentalseng? På den ene side vil man gerne have maksimal kvalitet, men på den anden side har man heller ikke lyst til at gældsætte sig. Din drømme kontinentalseng kan blive din i den virkelige verden, uden at du bliver ruineret. Lavpris Sengeexperten forhandler nemlig billige kontinentalsenge fra kendte mærker, som giver en luksus soveoplevelse, uden at du holder dig vågen over saldoen på din konto. Hos Lavpris Sengeexperten går høj service og lave priser hånd i hånd. Tøv ikke med at kontakte menneskerne bag webshoppen, hvis du vil have rådgivning til valg af kontinentalseng.

Er du på jagt efter et seriøst senge tilbud? Lavpris Sengeexperten har et kæmpe udvalg, og priserne er ekstra skarpe. Denne outlet butik har altid et stort udvalg af billige kontinentalsenge i lækker kvalitet, og besparelserne gælder også på elevationssenge, boxmadrasser, sengegavle og andet til soveværelset. Start med at klikke ind på lavprissengeexperten.dk.

Læsejl og spagnum til salg

Læsejl og spagnum til salg

Havehobby.dk leverer læsejl og læhegn til hele DK med lav fragtpris til pakkeshop. Køb også spagnum, jord og muld på webshoppen, der udmærker sig både i forhold til den høje kvalitet og med de lave priser. Hvis du derimod kigger efter havebænke, minidrivhuse eller noget tredje og fjerde, så prøv også at kigge forbi www.havehobby.dk. Du kommer sandsynligvis ikke til at skulle kigge andre steder efter græsfrø, parasoller, havepavilloner etc.

Køb læsejl, læskærme og sidesejl til at beskytte mod blæst

Havehobby.dk forhandler læsejl fra Hortus. Køb læhegn og læskærme til konkurrencedygtige priser samt montering til at sætte det op. Uanset om du leder efter læsejl eller tilbehør til læskærme og læhegn, kommer du ikke til at lede forgæves på www.havehobby.dk, der tilbyder hurtig levering til hele landet. Hvis du bor et vindudsat sted, er det et must at opsætte læsejl for at kunne nyde tid på terrassen. Her tænkes bl.a. på sommerhuse ved de mange kyststrækninger i Danmark, men det kan også være, du bor på toppen af en bakke og ikke har nogen reel beskyttelse mod blæsten. Det er oplagt at købe læsejl og læskærme for at løse dette problem, og Havehobby.dk leverer mange flotte modeller, så du også kan finde en, som matcher din haves stil. Klik ind forbi hjemmesiden, og browse igennem hele kataloget af læhegn i høj kvalitet fra Hortus - altid til attraktive onlinepriser.

Højkvalitets spagnum hos Havehobby.dk

Leder du efter godt spagnum til dine udendørsarealer? Køb førsteklasses spagnum hos Havehobby.dk, som også forhandler bunddække, jord og muld fra gode mærker af. Det er vigtigt med en ordentlig bund i haven, og hos Havehobby.dk får du gode literpriser på spagnum, jord, bunddække og muld. Der leveres i bigbags, hvilket er med til at presse prisen ekstra ned. Kig forbi www.havehobby.dk, og bestil spagnum, muld m.m. direkte til din adresse. Tøv ikke med at stille spørgsmål til det servicemindede personale bag internetbutikken, hvis du vil vide mere om jord og bunddække.

Bestil spagnum og læsejl til fordelagtige priser online hos forhandleren Havehobby.dk.

Skurvogn og pavillon til salg hos FOCUS Moduler A/S

Skurvogn og pavillon til salg hos FOCUS Moduler A/S

Leder du efter en mandskabsvogn i høj kvalitet eller flere skurvogne til byggepladsen? FOCUS Moduler A/S er specialist og leverer løsninger, som kan skræddersyes. Se også de nye og brugte pavilloner til salg på www.focusmoduler.dk, hvor du finder alt i genhusning og modulhuse. Denne virksomhed har 30 års erfaring i branchen.

Skurvogn til byggepladsen

Ønsker du en kvalitets mandskabsvogn til konstruktion? Køb en skurvogn hos FOCUS Moduler A/S, der leverer modeller til byggepladser og andre behov. Se de forskellige mandskabsmoduler online. Firmaet her sørger for alt fra transport og sammenbygning til forsyningstilslutninger og afspærring. Der tilbydes også at varetage efterfølgende drift som f.eks. rengøring og opfyldning, ligesom at FOCUS Moduler A/S har et værksted til at udføre reparationer af skurvogne. Klik ind på websitet, og se billeder af de forskellige mandskabsvogne, som sælges. Hvis du ikke finder den rette løsning, så tilbyder denne leverandør også individuelt tilpassede muligheder. Find den rette skurvogn i bedste kvalitet og til en konkurrencedygtig pris online.

Pavillon til salg på focusmoduler.dk

FOCUS Moduler A/S sælger beboelsespavilloner online, og der er et utal af muligheder tilgængelige på hjemmesiden. Disse egner sig både til midlertidigt brug og permanent beboelse. Find den rette pavillon til salg eller udlejning ved at besøge focusmoduler.dk, som har modulhuse op til 70 kvadratmeter, der egner sig perfekt til genhusning. En beboelsespavillon er perfekt til ophold, imens der bygges hus. Mange køber eller lejer derfor en beboelsespavillon på www.focusmoduler.dk i forbindelse med nybyg. Selvom du stadig er ved at bygge drømmehuset, skal din familie naturligvis bo godt. Se pavillonerne til genhusning på websitet, hvor du kan finde plantegninger af de forskellige løsninger.

Besøg FOCUS Moduler A/S online, og læs mere om deres udvalg i modulhuse og modulbyggeri. Der sælges pavilloner til genhusning, skurvogne og toiletløsninger. Klik ind på focusmoduler.dk, og se plantegninger, billeder og meget mere om de forskellige modulløsninger, der tilbydes til konkurrencedygtige priser og altid i topkvalitet.

Billige klinker fra restparti og fliser til badeværelse på www.danskfliselager.dk

Billige klinker fra restparti og fliser til badeværelse på www.danskfliselager.dk

Gør en ekstraordinær god handel på fliser til badeværelse. Køb f.eks. billige klinker fra restparti hos Danskfliselager.dk, der tilbyder opbevaring eller direkte levering af dine køkkenfliser, badeværelsesklinker med mere. Besøg www.danskfliselager.dk eller et af de to showrooms for at se nærmere på de importerede varer.

Fliseudsalg - Køb billige klinker fra det nedsatte restparti

Der er gode tilbud på fliser i hele paller. Køb billige klinker fra restpartiet hos Danskfliselager.dk, som sælger udvalgte modeller langt under indkøbsprisen. Fliser, som er købt fra restsalg, kan ikke opbevares på lager til senere levering i modsætning til resten af fliseudvalget hos Danskfliselager.dk. Til gengæld får du ekstremt billige klinker, som i den grad kan presse prisen på dit boligprojekt ned. Fragten er konstant på 750 kroner, uanset hvor meget som leveres. Derfor er der ekstra at vinde ved at købe stort. Se de forskellige paller med fliser på udsalg via www.danskfliselager.dk. Gør et godt køb, og vælg imellem billige klinker til køkken, bad, terrasse m.m. Gå på opdagelse i dette lækre udvalg af vægfliser, gulvfliser m.m., der kommer i forskellige stilarter. Vælg f.eks. klinker med look af beton, træ og sten. Alle de billige klinker fra dette udsøgte restparti er af 1. klasse. Det er altså stadigvæk kvalitetsklinker, du kan købe via dette udsalg. Se de mange tilbud, og køb billige klinker allerede i dag fra det omfattende restsalg hos Danskfliselager.dk.

Danskfliselager.dk - Alt i fliser til badeværelse

Danskfliselager.dk leverer fliser til badeværelse til gode priser. Det er fliser, du kommer til at nyde at se på dag efter dag, når du træder ind i dit baderum. Badeværelset er jo det sted, vi først og sidst tilbringer tid i boligen, inden vi går i seng. Et flot badeværelse er derfor i høj grad med til at farve din dag og velvære. Sørg for at vælge fliser til badeværelse med stor omhu, så du opnår et resultat, du i den grad kan glæde dig over. Danskfliselager.dk gør det samtidig muligt at spare markant på badeværelsesfliser i høj kvalitet, der også kan ses i Vejle og Køge showroomet.

Køb fliser til badeværelse og billige klinker fra det store restsalg online.

Profilmetal A/S - Undertag og taglægter

Profilmetal A/S - Undertag og taglægter

Profilmetal A/S sælger alt i ståltag, og udover ståltagplader kan du også købe taglægter og undertag i butikken. Læs mere her.

Køb undertag til gode priser

Profilmetal A/S sælger alt i ståltag, helt fra lægder til yderste tagplade. Du kan med andre ord købe alt hvad du skal bruge til et komplet nyt tag i butikken, og du kan være sikker på en god pris. De producerer selv deres tagplader på deres fabrik i Slagelse og det sikrer dig en super god pris, for du kan købe direkte fra producenten. Hvis du skal bruge et billigt tag, så er et ståltag den bedste løsning. Det er langt billigere end teglsten, og går hurtigere at lægge. Bare husk, du skal bruge et undertag, så du ikke får kondensvand på indersiden af taget. Et undertag kommer på rulle og lægges ud under stålpladerne for at sikre et sundt indeklima i huset. Det er en god investering med et undertag på dit hus, for det sikrer et sundt tag, og det er let at lægge og koster ikke alverden, så det kan let passe ind i budgettet.

Taglægter til salg via profilmetal.dk

Profilmetal A/S sælger alt hvad du skal bruge til at lægge taget, og det gælder også de taglægter du lægger som skelet. Imellem lægterne lægger man typisk isolering som fx Rockwool eller træuld, hvis man er lidt mere moderne. Udenpå det kan man lægge dampspærrer og derefter undertaget som ligger lige under stålpladerne. Hvis du skal starte et nyt tagprojekt, så kan du købe det hele billigt på www.profilmetal.dk, både taglægter, skruer, stålplader, undertag og tagrender. Tag et kig på hjemmesiden og find alt, hvad du skal bruge til dit nye tag og fryd dig over den lynhurtige levering, som gør at du hurtigt kan komme i gang med arbejdet. Der er altid gode priser på deres tag, for de har egen fabrik i Slagelse, hvor stålprofilerne laves, så på den måde køber du direkte fra producenten, som gør det billigt for dig at handle. Læs mere om taglægter på hjemmesiden.

Skiferplader og stenvægge - Den ægte vare

Skiferplader og stenvægge - Den ægte vare

Inpro A/S har skrevet en god guide om skiferplader, som alle potentielle købere bør læse. Du finder et stort udvalg af klinker og fliser online, hvor der er alt til terrasse, baderum, køkken, entre og meget andet. Køb også en stenvæg online på www.inpro.dk.

Fantastisk udvalg af skiferplader på inpro.dk

Er du interesseret i køb af skiferplader? Inpro A/S forhandler et stort udvalg af skifer heriblandt til sålbænke og trappetrin. Der er halv pris på rigtig mange naturskifer fliser hos forhandleren! Du finder et af Danmarks mest omfattende klinkesortimenter på inpro.dk, som sælger alle typer skiferplader online. Det er en god ide at overfladebehandle skifer, når fliserne skal benyttes udendørs. Køb lagdelte skiferplader hos Inpro A/S, der har meget svært ved at brække. Der er mange indbydende og flotte skiferplader til salg på webshoppen, og god vejledning god hånd i hånd med konkurrencedygtige priser. Vil du vide mere om skiferplader og evt. købe? Denne forhandler leverer til hele Danmark, men du kan med fordel tage turen til Billund, hvor Inpro A/S har deres showroom.

Stenvæg for et charmerende udtryk

Få en flot stenvæg i din stue eller i dit soveværelse. En stenvæg er et naturligt indslag i hjemmet, men Inpro A/S forhandler også til erhverv. Køb rustikke og fine stenvægge på www.inpro.dk, og skab et vidunderligt, hyggeligt og charmerende udtryk i boligen eller virksomheden. Denne forhandler sælger kun den ægte vare for den ægte oplevelse. Det er muligt at montere din nye stenvæg på alle typer af bærefaste underlag. En stenvæg er et tidløst indslag, som du kan glæde dig over dag efter dag, måned efter måned og år efter år.

Bestil alt i fliser og klinker til alle husets rum. Køb f.eks. naturfliser og keramiske klinker til stue, køkken og entre samt udendørsarealerne som terrasse og have. Bestil stenvægge og skiferplader i høj kvalitet både til privat og erhverv online hos Inpro A/S, der leverer til hele DK.

Flot udvalg af mosaik og klinker til badeværelset hos Nytbaderum.dk

Flot udvalg af mosaik og klinker til badeværelset hos Nytbaderum.dk

Hos Nytbaderum.dk kan du finde mange forskellige slags klinker til badeværelset. Leder du fx efter smuk mosaik til badeværelset, så er der også et flot udvalg på siden.

Mosaik til badeværelset

Hos Nytbaderum.dk kan du få hjælp til at renovere badeværelset. De samarbejder med Flise Bent, som laver super smukke keramiske klinker og fliser i natursten. Der er mange forskellige at vælge imellem, og du kan finde både store og små, samt mosaik til badeværelset. Mosaik til badeværelse er ofte lavet i små keramiske stykker samt glas, som er sat sammen og som giver nogle smukke farvekombinationer, som kan se fantastiske ud på dit badeværelse. Der er mange forskellige at vælge imellem, og du kan nok finde noget til din smag. Det er populært med mosaik til badeværelse, for det giver virkelig noget spil i væggene, farverne der blander sig og danner smukke kombinationer. Mosaik klinker er også super gode og stærke, og holder fugten ude af væggene 100%, så det er en super funktionel løsning, som endda er let at rengøre. De mange forskellige farver på siden gør det let for dig at finde lige de klinker, du drømmer om.

Klinker til badeværelset

Leder du efter klinker til badeværelset, så kan du finde mange forskellige smukke muligheder hos Nytbaderum.dk. Der er både keramiske og natursten i udvalget, og når du skal vælge klinker til badeværelset, så skal du overveje forskellen på de forskellige slags. Keramiske klinker til badeværelset er super holdbare, nærmest ikke til at slide, de er lette at rengøre fordi de er helt glatte, og de holder fugten ude 100%. Natursten er lidt mindre holdbare, og kan blive ridset med tiden. De er heller ikke nær så lette at holde rene, og kræver altså lidt mere vedligeholdelse, men til gengæld er de jo enormt smukke. De holder også vandet ude af væggene, så det er også en funktionel løsning, som sikrer at du ikke får vandskader. Du skal bare have en professionel til at lægge dem for dig, så du er sikker på at de er tætte. Men www.nyt-baderum.dk kan ordne det hele for dig.

Find et bredt udvalg af produkter til isolering hos Stevns Isolering

Find et bredt udvalg af produkter til isolering hos Stevns Isolering

Stevns Isolering er udbyder af et bredt sortiment af gode produkter i høj kvalitet. Produktsortimentet byder bl.a. på papiruld til isolering, samt en gangbro til loftrum, som findes til konkurrencedygtige priser.

Hold varmen inde med papiruld til isolering

Hos Stevns Isolering findes der gode løsninger til isolering, bl.a. deres brandhæmmende papiruld til isolering. Papiruldet er et isoleringsmiddel som sikrer en god isolering af varmen, samtidig med at det også holder på lyd. På den måde fås en behagelig lyd og klang derhjemme, da uønsket støj kan føre til hovedpine og træthed. Papiruld til isolering går effektivt ind og lukker for alle små sprækker og revner, så den mest optimale isolering sikres. Papiruld til isolering er fremstillet af genbrugsaviser, og det er derfor en god miljøvenlig måde at isolere hjemmet på. Derudover er papiruld til isolering fra Stevns Isolering imprægneret med brandhæmmende salte, der sørger for at isoleringsmidlet ikke nemt går i brand. Klik ind på www.alt-til-isolering.dk allerede i dag, hvor der tilbydes hurtig ekspedition og god hjælp.

Gangbro til loftrum fremstillet af gode materialer

Stevns Isolering er også udbyder af en kvalitetsrigtig gangbro til loftrum, som fås til gode priser. Med en gangbro til loftrum fra Stevns Isolering, får man alt man skal bruge til at sætte den op. En gangbro til loftrum kan købes i forskellige størrelser, alt efter hvor store loftrum man har. En gangbro til loftrum fra Stevns Isolering er fremstillet i de bedste materialer, så et kvalitetsrigtigt og holdbart produkt købes. Der kan på hjemmesiden tilkøbes og vælges forskellige størrelser af gangbro fødder, alt efter hvad der passer til ens loftrum. En gangbro til loftrum har afrundet kanter, så man ikke slår eller skærer sig på skarpe trækanter. Gangbro fødderne sørger for at der er minimal varmeledning gennem fødderne, og er derfor et godt og solidt underlag til loftrum. Læs mere om gangbroerne på www.alt-til-isolering.dk.

Besøg butikken i dag, og kig de mange forskellige produkter igennem.

Find havefliser til terrassen og fliser med skifferlook i høj kvalitet hos Flise Bent

Find havefliser til terrassen og fliser med skifferlook i høj kvalitet hos Flise Bent

Tager man et kig på Flise Bent, en af landet største forhandlere af fliser online, ja så er det egentlig ikke så underligt hvorfor det er netop denne forhandler mange danske kunder vælger at handle hos. Her finder man nemlig en masse flotte varianter, både inden for havefliser, køkkenfliser og badeværelse fliser med mere, og der er altid mange ”specialfliser” man kan vælge, så som fliser med skifferlook eller fliser med betonlook. Læs videre i artiklen her, hvis du vil vide mere.

Flotte havefliser til terrassen

Har jeres nuværende havefliser efterhånden trængt til at blive skiftet ud i noget tid, eller er I måske ved at anlægge helt ny have fra bunden af? Uanset hvad, kan du være helt sikker på at finde et flot udvalg af havefliser hos Flise Bent, og helt sikkert også nogen der vil passe til jeres ønsker og forventninger. Her finder man både fliser der er perfekte til terrassen, havefliser til at lægge rundt om bedene i haven samt alle de andre typer man næsten kunne ønske sig. Og alle havefliser leveres naturligvis i den velkendte kvalitet, som er én af de primære årsager til at Flise Bent er så populær en forhandler.

Fliser med skifferlook

En af de bedste ting ved at shoppe havefliser og andre typer fliser hos en forhandler som www.flisebent.dk, er at man har mulighed for at vælge imellem en masse forskellige slags specialfliser. Udover traditionelle fliser, kan man f.eks. købe fliser med skifferlook. Ligesom alle andre fliser man finder på siden, holder de flotte fliser med skifferlook et godt niveau af kvalitet, der sikrer at man kan glæde sig over dem i mange år frem.

Har du spørgsmål vedrørende fliser med skifferlook, havefliser eller andre typer fliser fra kataloget, kan du naturligvis rette henvendelse til den flinke og imødekommende kundeservice og få en snak med dem.

Find et bredt udvalg af pejseindsatser og pilleovne hos Himmerlands Pejsecenter

Find et bredt udvalg af pejseindsatser og pilleovne hos Himmerlands Pejsecenter

Himmerlands Pejsecenter har lige nu et flot udvalg af pilleovne, pejseindsatse, brændeovne, gaspejse og en række andre lignende produkter. Forhandleren har et godt ry blandt danske kunder, og vælger I dem, vil I næsten med sikkerhed også have en god oplevelse. I artiklen herunder, kan du finde et par andre gode grunde til at vælge at købe pilleovne og / eller pejseindsats hos Himmerlands Pejsecenter.

Varm boligen op med en pilleovn

Flere og flere danske boligejere vælger at installere pilleovne til at varme boligen op med. Det er egentlig heller ikke så overraskende, når man først bliver klar over hvor smarte pilleovne er. Hos Himmerlands Pejsecenter har man super godt styr på alt som har med pilleovne at gøre, og kan med sikkerhed sælge jer en model, der passer perfekt til jeres behov. Alle modeller i kataloget holder et ekstra højt niveau af kvalitet, og vil helt sikkert være pilleovne som I bliver glade for, og som I kan have glæde af i mange år frem.

Pejseindsatser i både moderne og klassiske designs

Pilleovne er blot én af flere typer produkter i kataloget hos www.himmerlandspejsecenter.dk lige nu. De har blandt andet også et rigtig flot udvalg af pejseindsatse. I kataloget finder man både klassiske design inden for pejseindsatse, men også de lidt mere af moderne af slagsen. Et rigtig godt eksempel på hvordan man hos Himmerlands Pejsecenter aldrig behøves at gå på kompromis, men næsten altid kan få en pejseindsats - eller andre produkter i samme kategori som brændeovne etc. - der passer perfekt til ens stue, i en kvalitet der sikrer at man har glæde af den i mange år frem.

Har du ikke allerede besøgt butikken og kigget nærmere på deres flotte udvalg inden for blandt andet pejseindsats, pilleovne og andre produkter, så kan du gøre det allerede i dag.