Handel og Erhverv

Find den perfekte reklamegave eller firmagave hos Højgaard

Find den perfekte reklamegave eller firmagave hos Højgaard

Besøger du Højgaard firma og reklamegaver, har du lige nu flere gode muligheder for at købe firmagaver og reklamegaver - præcist som virksomhedens navn antyder. Her vil du blandt andet finde muleposer med tryk; den perfekte måde at gøre opmærksom på dit brand med en gave der samtidig er brugbar. Du vil desuden også finde en masse klassiske og elskede designerbrands så som Georg Jensen Damask. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Giv en muleposer med tryk som reklamegave

Profiler din organisation på bedste vis, og giv samtidigt en brugbar og miljøvenlig gave væk, med muleposer med tryk. Der er flere gode fordele ved muleposer med tryk. Først og fremmest vil modtager selvfølgelig være glad for gaven, da den er brugbar i hverdagen. Samtidig er muleposer med tryk omvandrende reklamesøjler, næsten bogstavelig talt. Når modtager går til og fra supermarkedet eller andre shoppedestinationer med en mulepose med jeres firmalogo på siden, ja så er det jo helt gratis reklame for jeres brand. Sidst men ikke mindst, giver muleposer med tryk også et positivt indtryk af jeres virksomhed; indtrykket af en virksomhed som gerne vil give naturen en hånd, uanset om det så i virkeligheden er den oprindelige hensigt eller ej. Klik ind på www.shophojgaard.dk hvis du vil vide mere om mulighederne inden for muleposer med tryk.

Giv et godt indtryk med Georg Jensen Damask

Når det kommer til danske designtraditioner, så kommer man ganske simpelt ikke uden om Georg Jensen Damask. Den danske virksomhed har et rigtig godt ry på det danske og det internationale marked, af gode grunde. Georg Jensen Damask duge, plaider, sengetøj, puder og lignende produkter er nemlig altid førsteklasses produkter. De egner sig derfor helt perfekt som firmagaver og reklamegaver - hvis der er plads til det i budgettet - og du vil gøre et ekstra godt indtryk. Lige nu finder du Georg Jensen Damask som en del af kataloget hos www.shophojgaard.dk.

DC-Supply - salg af container inden for de rette mål og vægt

DC-Supply - salg af container inden for de rette mål og vægt

DC-Supply fremstiller containere specielt efter kundernes ønsker. Derfor finder du også en container til salg fra et tidligere projekt i de rette mål og vægt, der måske også kunne være aktuelt til dig. Ellers er det muligt at indgå et samarbejde og få en skræddersyet model – mere info på dc-supply.dk.

Specialcontainere i de rette mål og vægt

Hos DC-Supply tilbydes containere inden for forskellige mål og vægt. Her kan fx nævnes minicontainere, der findes på 6, 8 og 10 fod. DC-Supply ligger også inde med containere på 20 fod og 40 fod, og alle målene fås selvfølgelig inden for en lang række formål. Her tænkes på mobile køkkener, skurvogne, fragtcontainere og våbenopbevaring. Det er naturligvis også væsentligt at tage containerens vægt med i betragtning af flere årsager. Hvad end du har af ønsker og begrænsninger inden for mål og vægt, bør det være muligt at finde den rette container på dc-supply.dk. Her kan du også lege med højden ved at vælge en high cube container, hvis du bestiller én med mål på 20 fod eller 40 fod. DC-Supply sælger både nye og brugte containere, ligesom det er en mulighed at leje en specialcontainer, fragtcontainer med videre.

Container til salg via www.dc-supply.dk

DC-Supply står for salg af den rette container uanset ønsker, behov og begrænsninger i forhold til mål, vægt, budget osv. DC-Supply leverer ikke kun den rette container til kunder i Danmark, men de står også bag en række udenlandsprojekter i Afrika, på Færøerne og andre steder. Med over 35 års erfaringer og et mandskab pt. på 27 medarbejdere er DC-Supply i stand til at overkomme de fleste udfordringer. Med de mange år på bagen er firmaet også i stand til at tilbyde billigere salg af container end mange andre steder, ligesom du får en stor fleksibilitet i forhold til design, hvis du ønsker en unik container. På www.dc-supply.dk kan du læse mere om design af egen container eller allerede eksisterende modeller.

Hos DC-Supply finder du mange containere til salg i de rette mål og vægt efter eget ønske.

Engangs kaffekopper og andet i bionedbrydelig og komposterbar emballage og engangsservice

Engangs kaffekopper og andet i bionedbrydelig og komposterbar emballage og engangsservice

Køb alt fra engangs kaffekopper til palmebladstallerkener hos Plant2Plast A/S. På plant2plast.dk finder du bionedbrydelig og komposterbar emballage og engangsservice i en god kvalitet og i forskellige design.

Find engangs kaffekopper til din café på plant2plast.dk

Engangs kaffekopper er ikke kun en nødvendighed i caféen, men også i baren, hotellet og restauranten, hvor der tilbydes kaffe to go. Plant2Plast A/S har udviklet forskellige typer af engangs kaffekopper i spændende design, der gør dem indbydende at drikke af, og som løfter kundeoplevelsen. Der kan nævnes modeller som Doublewall papbægret, der med to belægninger forbedrer isoleringen. Plant2Plast A/S forhandler også engangs kaffekopper med riller og kopper specielt til espresso brug. På plant2plast.dk kan du også bestille kopholdere til to eller fire kopper, ligesom du også finder meget andet i emballage til caféer.

Plant2Plast A/S - bionedbrydelig og komposterbar emballage samt engangsservice

Køb alt inden for bionedbrydelig og komposterbar emballage og engangsservice online hos Plant2Plast A/S. Firmaet tilbyder fx take away bokse til varm og kold mad, ligesom du kan finde sugerør, plastglas, servietter og bestik – alt sammen i en miljøvenlig og så bionedbrydelig kvalitet som mulig! Find flotte og funktionelle engangsartikler til din virksomhed, og slå et slag for miljøet på samme tid. Komposterbar emballage og bionedbrydelig engangsservice er fremtiden, og skiftet er gjort så enkelt som muligt af denne producent. På plant2plast.dk finder du både billig og miljøvenlig emballage i flotte design inden for et væld af målgrupper i restaurationsbranchen – kinagrillen, pizzariaet, isboden osv. Klik ind på hjemmesiden, og se de mange muligheder i flasker, papbægre, kinabokse, bakker til pommes frites osv. i en bionedbrydelig kvalitet. Firmaet designet og sælger selv, hvilket medfører lavere priser og større fleksibilitet.

Hvis du leder efter bionedbrydelig og komposterbar emballage og engangsservice, kan virksomheden Plant2Plast A/S anbefales af flere grunde. Udvalget er større, men også velassorteret. Priserne er presset i bund, og der er storkøbsfordele at hente på alt fra sugerør til engangs kaffekopper.

Berlin Specialisten – studietur til Bruxelles, Budapest og andre europæiske metropoler

Berlin Specialisten – studietur til Bruxelles, Budapest og andre europæiske metropoler

En studietur til Bruxelles kan hurtigt gå hen at blive årets højdepunkt, eller hvad med en Budapest studierejse? Uanset valg af destination til studieturen, er det essentielt at bestille hos en kompetent rejsearrangør. Berlin Specialisten har erfaringer med skoleferier med alt inklusivt. Se den brede vifte af rejsemål på berlinspecialisten.dk.

Kom på Bruxelles studietur – sæde for EU og NATO

Tag på en Bruxelles studietur med hele klassen, og oplev den belgiske hovedstad på bedste vis med Berlin Specialisten. Bruxelles spiller en central del i europæisk politik, da den er hovedsæde for mange EU-institutioner, ligesom den også huser NATO kontorer. Det er en multikulturel by, der kan give eleverne en dybere forståelse for de politiske takter, der påvirker Europa og også Danmark. Berlin Specialisten har arrangeret et uddybende program. Hvis du tager med Berlin Specialisten på studietur til Bruxelles, så drager du også fordel af deres mangfoldige servicepakke, der inkluderer billetter til museer, udarbejdelse af personligt program, dansk guide, men også mindre fornøjelser som fx kaffe i bussen.

På berlinspecialisten.dk tilbydes en omfattende Budapest studierejse

En anden mulighed er en Budapest studierejse. Budapest er en europæisk perle og en af de smukkeste byer på kontinentet. Berlin Specialisten arrangerer hvert år ture til eventyrlystne klasser, og Budapest er en af de byer, som virkelig leverer valuta for pengene. Den ungarske hovedstad er kendt for floden Donau, der løber midt igennem den. Navnet på hovedstaden er en sammenfletning af de to bydele Buda og Pest, som netop opdeles af Donau. Med en studierejse til Budapest fra Berlin Specialisten, kommer I til at komme tæt på den spændende historie i storbyen samt mulighed for at opleve de flotte parker, pladser og bygninger, man aldrig skal kigge længe efter. En studierejse til Budapest byder på kultur, arkitektur, gastronomi og historie – ganske enkelt lidt af det hele! Hvis den ungarske hovedstad lyder som en interessant destination, kan du læse mere om rejsen på www.berlinspecialisten.dk. Det er nærmest uundgåeligt ikke at blive betaget af Budapest.

Kom på studietur til Budapest eller Bruxelles med Berlin Specialisten. Skræddersy jeres egen studierejse på berlinspecialisten.dk.

Fyrværkeri salg i Næstved til outlet priser

Fyrværkeri salg i Næstved til outlet priser

Kongkrudt står for salg af fyrværkeri i Næstved. Deres store fyrværkeri outlet er det største på Sjælland med utallige muligheder inden for fontæner, heksehyl, bomberaketter og mange andre typer inkl. billige juniorprodukter.

Kongkrudt tilbyder det største fyrværkeri salg på Sjælland

Kongkrudt tilbyder gode kampagnepriser på deres fyrværkeri salg. Her har du mulighed for at vælge mellem over 150 raketter, bomberør og andre typer af fyrværkeri til lave priser. Udleveringen finder sted ved butikken i Næstved og ikke ved en brakmark i modsætning til så mange andre fyrværkeriforhandlere. Derfor er Kongkrudt et foretrukket valg for beboende i Næstved og omegn, som leder efter kvalitetsfyrværkeri. Som en unik service tilbydes prøveafskydning d. 27., så du kan vælge det helt rette til at fyre 2019 i gang med manér. Klik ind på kongkrudt.dk for at læse mere om salg af heksehyl, knaldperler, bomberaketter, fontæner og andre typer, der alle sammen udleveres i Næstved.

Se produkterne fra deres fyrværkeri outlet på www.kongkrudt.dk

Kongkrudt tilbyder et enormt fyrværkeri outlet, hvor der virkelig er penge at spare. Man finder alt i ”håndgranater”, bombemix (pakke med assorterede bomberaketter) og enestående festbatterier, der egner sig perfekt til de sidste minutter af 2018 eller de første af 2019. Indbyggere i Næstved og omkringliggende distrikter bør overveje at købe fra det store fyrværkeri outlet hos Kongkrudt, da deres sortiment er det største på Sjælland. Det er kun muligt at handle mellem d. 15. og 31. december. Danskerne elsker at fyre raketter af sted, sætte ild til høje heksehyl og nyde den pragtfulde nattehimmel på nytårsaften. Glæd hele nabolaget med smukt fyrværkeri fra Kongkrudt, og få en fantastisk nytårsaften anno 2018.

Uanset hvilken nytårsfest man tager til, er det kutyme at beskue den flotte nattehimmel d. 31. december. Kongkrudt har gode kampagnepriser på deres enestående fyrværkeri outlet. Deres fyrværkeri salg finder sted i Næstved med udlevering ved butikken, så du slipper for at tage ud på landet for at hente det ved en brakmark. Læs mere på www.kongkrudt.dk, og find frem til de flotteste raketter, fontæner og bomberør.

Find miljørigtige rengøringsmidler og madopbevaring hos Gågrøn!

Find miljørigtige rengøringsmidler og madopbevaring hos Gågrøn!

På Gågrøn! har man specialiseret sig i alt der har med miljøvenlige hverdagsprodukter at gøre. I hvert fald næsten alt. Her kan du blandet andet finde et godt udvalg af miljøvenlige rengøringsmidler, diverse typer madopbevaring og lignende. Webshoppens katalog formår at holde en fin balance imellem fornuftige priser og ordentlig kvalitet. Den er således helt perfekt til den miljøbevidste kunde, som ikke har et ubegrænset stort budget. videre mere i artiklen.

Hold huset rent med miljøvenlige rengøringsmidler

Det er ikke miljøvenlige rengøringsmidler der mangler på Gågrøn! Mangler du inspiration til gaver til housewarming? Hvad med at give et godt udvalg af miljøvenlige rengøringsmidler, til at hjælpe modtager ekstra godt i gang med at holde sit hus rent og pænt, og samtidig gøre det med hensyn til miljøet. Kataloget med miljøvenlige rengøringsmidler spænder relativt bredt, og omfatter blandt andet skrubbesvampe, skuresvampe, vaskeklude med mere. Alt er nøje udvalgt ud fra skrappe krav til kvaliteten - det er med andre ord ikke nok med at der er tale om miljøvenlige rengøringsmidler - de skal også fungere godt og efter hensigten. Klik selv ind på Gågrøn!s hjemmside, hvis du vil kigge nærmere på kataloget med miljøvenlige rengøringsmidler.

Stort udvalg af miljøvenlig madopbevaring

Har du hørt gode ting om udvalget af madopbevaring hos Gågrøn!? Så find udvalget her, og find ud af om rygterne er sande. Faktum er i hvert fald at der lige nu er et fint udvalg af produkter til madopbevaring, så som madkasser i diverse smarte design, termobeholdere, brødposer med mere. Alt er lige som kataloget udvalgt ud fra krav til både kvalitet og praktisk anvendelse, og så selvfølgelig at det er produceret med hensyntagen til natur og miljø. Lyder det interessant, så klik ind på www.gagron.dk og kig nærmere på kataloget med produkter til madopbevaring med mere.

Få oplevelser og venner for livet på Musik og Teaterhøjskolen

Få oplevelser og venner for livet på Musik og Teaterhøjskolen

Et ophold på Musik og Teaterhøjskolen vil med sikkerhed være noget du husker resten af livet. Uanset om du vælger skolen på grund af linjefaget cirkus højskole, linjefaget elektronisk musik højskole eller én af de andre spændende muligheder, så vil du næsten med sikkerhed være tilfreds med dit ophold, ikke mindst på grund af det spændende team af undervisere der står klar til at tage imod dig. Læs mere om skolen og fagene i artiklen herunder.

Få nye og spændende oplevelser på cirkus højskole

Et ophold på cirkus højskole vil byde på en masse spændende oplevelser, og masser af krop og bevægelse. Flere og flere får interesse for såkaldt NyCirkus. Er du én af dem, er et ophold på cirkus højskole på Musik og Teaterhøjskolen og lignende institutioner den helt rigtige måde at tage dine kompetencer til det næste niveau. Her vil du møde en masse spændende mennesker, der samtidigt deler dine interesser, både i form af dine medstuderende og dine undervisere. Der er naturligvis også rigelig tid til sociale aktiviteter uden for undervisningen når du tilmelder dig en cirkus højskole. Det hele kan du finde masser af info om på www.musikogteater.dk.

Fordyb dig i musikken på elektronisk musik højskole

Det er ikke interessante forløb der er mangel på, når man tilmelder sig Musik og Teaterhøjskolen. Skolen fungerer blandt andet som elektronisk musik højskole, og her er der virkelig noget at se frem til. Rigtig mange har interesse for at producere og komponere elektronisk musik, men ved måske ikke helt hvordan man kommer i gang. Her er et ophold på elektronisk musik højskole den helt rigtige måde at komme videre. Du vil i ro og mag kunne fordybe dig i musikken, og samtidigt udvide dine praktiske og teoretiske evner. Klik eventuelt ind på skolens hjemmeside, hvis du vil vide mere om mulighederne inden for elektronisk musik højskole.

 

Svanemærket rengøring og effektiv skadeservice hos Anders Andersens Rengøring

Svanemærket rengøring og effektiv skadeservice hos Anders Andersens Rengøring

Der er brug for rengøring på forskellige niveauer, og hvis din virksomhed har brug for at få gjort ordentligt rent, enten efter skade eller bare til hverdag, så vil www.aaren.dk være behjælpelige. De ordner både akut udbedring med deres skadeservice, samt foretager domicilrengøring, og du er sikret miljøvenlige løsninger med Svanemærket rengøring.

Svanemærket rengøring

Det er vigtigt at en arbejdsplads er ren, da det gør at de ansatte, har lettere ved at koncentrere sig om arbejdet. Hvis du ønsker god rengøring, så vil Anders Andersens Rengøring være den rette hjælp, og med deres Svanemærket rengøring, er du sikret miljøvenlige løsninger. Med deres Svanemærket rengøring, er du sikker på, at de opfylder de skrappeste miljøkrav. De overholder også etiske krav, i forhold til medarbejdere, myndigheder og omverdenen. Anders Andersens Rengøring var det første landsdækkende rengøringsselskab, der opnåede godkendelse af Miljømærkning Danmark som leverandør af Svanemærket rengøring. Hvis du tænker meget på miljøet, så vil det uden tvivl være det rette valg for dig at bruge Anders Andersens Rengøring, så du kan få Svanemærket rengøring.

Akut og hurtig skadeservice

Når der er sket en skade, enten oversvømmelse, brand og røgskade, eller hvad der ellers kan være, så vil der være brug for at få det gjort rent. Du kan med Anders Andersens Rengøring få skadeservice, der vil være en akut udbedring, af den skade der er sket. Deres skadeservice vil være lige den hjælp du har brug for, og da de har døgnvagt, kan du være sikker på de kan komme, når du har brug for dem. I deres skadeservice vil du også kunne hjælpe med fugtproblemer, også hvis du finder sundhedsskadelig skimmelsvamp. Uanset hvad kan du være sikker på, at de vil kunne hjælpe dig, i en akut situation. Det er derfor en god ide, at du tænker på Anders Andersens Rengøring, hvis du har brug for skadeservice.

Hos Kondomland.dk forhandles bl.a. Durex kondomer og Protex kondom i høj kvalitet

Hos Kondomland.dk forhandles bl.a. Durex kondomer og Protex kondom i høj kvalitet

Den danske webshop Kondomland.dk har i skrivende stund ét af landets absolut største og bedste udvalg af kondomer på lager. Du finder alle de kendte mærker til gode priser, så som Protex kondomer og Durex kondomer. Således er chancen for at du ikke kan finde et kondom du synes godt om lig med nul. I artiklen herunder kan du læse mere om kataloget med Protex kondomer og Durex kondomer.

Durex kondomer i sikker kvalitet

Der er flere fordele ved at shoppe prævention hos Kondomland.dk. Først og fremmest at kondomerne bliver diskret leveret. Der er ikke nogen grund til at hverken postvæsen eller nysgerrige naboer får et dybere indblik i hvad man køber af soveværelse-udstyr, uanset om man shopper Durex kondomer, glidecreme eller noget helt tredje. Den risiko løber man heldigvis ikke, når man eksempelvis køber Durex kondomer hos den danske forhandler. En anden fordel er at butikken har et af landets absolut største udvalg inden for mange forskellige kategorier og mærker. Du finder f.eks. over 10 forskellige typer Durex kondomer i kataloget i skrivende stund. Klik selv ind på www.kondomland.dk hvis du vil se nærmere på udvalget.

Protex kondom

Når man vælger et Protex kondom når man shopper, vælger man blandt andet dansk kvalitet. Sammen med Worlds Best er Protex kondom ét af de bedste mærker i verden inden for kondomer. En god anledning til national stolthed. Kataloget med Protex kondom spænder ganske bredt, og du kan næsten med sikkerhed finde en type Protex kondom der passer perfekt til dig. Takket være fornuftige priser på både Protex kondom og Durex kondomer bliver det hurtigt lidt sjovere at shoppe. Klik selv ind på butikken hvis du vil kigge nærmere. Her kan du foruden kondomer også købe produkter så som glidecreme etc.

Køb en komfortabel massagepude og et spændende Segboard hos Home Shoppen

Køb en komfortabel massagepude og et spændende Segboard hos Home Shoppen

Kommer du hver dag træt hjem fra arbejde, og trænger til at forkæle dig selv lidt? Så er en massagepude den helt rigtige måde at gøre det på. Den er nem at anvende, men får ikke desto mindre musklerne i skuldrene og nakken til at løsne op, og en god følelse spreder sig i kroppen. Køb dem hos Home Shoppen lige nu. Her kan du også købe dig et smart og sejt Segboard, der både er nem transport og sjovt at køre på.

Super komfortabel massagepude

Stress af med en dejlig massagepude som dem du finder hos www.home-shoppen.dk lige nu. En massagepude er super let at anvende. Man tænder bare for den, og tager den over nakken. Straks efter kan man nyde en dejlig automatisk massage, der giver en god og afslappende følelse i både nakke og skuldre. En fordel ved en massagepude er at man sagtens kan lave andre ting imens man bruger den. Således kan du rent faktisk sidde i din yndlingslænestol og læse en god bog eller se serier på computeren, alt i mens du nyder en dejlig massage fra din massagepude. Kombinerer du det hele med et varmt fodbad, ja så kan man vist næsten ikke få det mere afslappet. Find de smarte massagepuder i flere varianter hos Home Shoppen lige nu.

Sjovt Segboard i god kvalitet

Er du til nem transport, som samtidig også er sjovt? Så skal du helt sikkert prøve et Segboard. Ved et Segboard har man kort sagt taget en Segway, og gjort den langt mere kompakt. Et Segboard er nemt at køre på når man lige får følelsen for det, og så er det kort sagt utrolig morsomt. I skrivende stund finder du de smarte Segboards til gode priser hos Home Shoppen.

Online forhandler af lynlåsposer og følgeseddellommer til skarpe priser

Online forhandler af lynlåsposer og følgeseddellommer til skarpe priser

BilligEmballage har et stort udvalg af diverse former for emballage og alt det, der hører til. Deres sortiment består blandt andet af et stort udvalg af lynlåsposer og følgeseddellommer som du kan læse mere om her.

Smarte lynlåsposer

Lynlåsposer er utrolig smarte og kan bruges til at opbevare alt lige fra A til Z. De er uhyre nemme at anvende og man skal ikke være bange for, at indholdet ryger ud af posen, når man først har fået den lukket. Hos billigEmballage finder du også et lækkert udvalg af disse poser. Sortimentet giver dig som kunde mulighed for at købe poserne med lynlås i flere forskellige størrelser, hvilket måske er den største forskel, der er til at se med det blotte øje. Lynlåsposer kan med fordel anvendes til at opbevare små ting som skruer og småt elektronik. Udvalget hos billigEmballage byder også på poser med lynlås, der er fødevaregodkendte. Når du handler hos billigEmballage får du et stort antal af poser med lynlås til skarpe priser. Ydermere er der intet kortgebyr, når du handler hos billigEmballage og fragten er gratis ved større ordre, hvilket gør det til et ideelt sted at handle. Du kan læse mere om fordelene ved de forskellige lynlåsposer på www.billigemballage.dk.

Følgeseddellommer

Hos billigEmballage vil du også støde på de såkaldte følgeseddellommer. En lomme til en følgeseddel kan være utrolig smart at gøre brug af, da det gør arbejdet med at montere følgesedlen markant lettere. Bagsiden på lommerne kan nemlig klistre og arbejdet med følgesedler bliver derfor en del nemmere. Lommerne fås i flere forskellige størrelser og er du i tvivl om hvorvidt følgesedlen er til at spotte, kan du med fordel anvende følgeseddellommer med rød markering som du også finder hos billigEmballage. Bestiller du varer fra billigEmballage skal du heldigvis ikke vente længe før du modtager varen. BilligEmballage har nemlig 1-3 dages levering og du kan derfor forvente at modtage din vare kort tid efter bestillingen. Bestiller du inden klokken tolv, bliver varen endda sendt afsted samme dag. Besøg billigEmballage og bliv klogere på de forskellige følgeseddellommer deres sortiment byder på.

SAP Danmark, SAP HR løsninger og hjælp til håndtering af persondata hos 2BM

SAP Danmark, SAP HR løsninger og hjælp til håndtering af persondata hos 2BM

2BM er et af de bedste konsulenthuse inden for SAP Danmark har at byde på. De rådgiver inden for mange af SAP’s facetter og nedenfor kan du læse mere om håndtering af persondata og andre SAP HR løsninger.

SAP Danmark

Ønsker du at skabe yderligere vækst, værdi og succes i din virksomhed, er SAP noget du simpelthen ikke kan komme udenom. SAP giver dig muligheden for at styre, automatisere og effektivisere diverse arbejdsopgaver i din virksomhed. 2BM er totalleverandør af SAP og det betyder, at hvad enten du har brug for et smart system, der kan være til gavn inden for lønninger, planlægning, udvikling af medarbejdere eller noget helt fjerde, står 2BM klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at komme godt i mål. 2BM har stået i spidsen og været med til at implementere nogle af de største projekter i SAP i Danmark og der bør derfor ikke være nogen tvivl om, at 2BM har styr på hvad de laver. United VARs er verdens største SAP-forhandleralliance og 2BM er et af de konsulenthuse, der er med i denne. Det betyder, at du får en partner, der udover at bestå af 80 eksperter i Danmark også har forbindelse til 7500 andre eksperter fordelt over hele verden. 2BM står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at implementere de helt rigtige SAP-løsninger. 2BM er et af de dygtigste og mest kompetente konsulenthuse, der rådgiver inden for SAP Danmark har og de står også klar til at hjælpe din virksomhed med at implementere de helt rette SAP-løsninger. Du kan læse mere om hvorfor 2BM er en af de førende konsulenthuse inden for SAP Danmark har ved at klikke ind på www.2bm.dk.

Hjælp til håndtering af persondata

Det er vigtigt, at du har styr på hvordan din virksomhed behandler personlige data fra kunderne. EU’s nye lovgivning, der omhandler håndtering af persondata, stiller nogle krav til de enkelte virksomheder, der kan være svære at efterleve. Hvis man som virksomhed ikke formår at efterleve disse krav, kan man i værste fald få meget store bøder. 2BM tilbyder en lang række it-løsninger indenfor SAP, der gør det nemmere for dig at undgå ikke at efterleve disse krav. It-løsningerne automatiserer flere indviklede processer inden for håndtering af persondata og giver dig et godt overblik over de gemte personoplysninger. De forskellige it-løsninger er super nemme at gøre brug af og 2BM hjælper dig med at implementere dem i din virksomhed. Persondataforordningen stiller ikke kun krav til hvordan du som virksomhed behandler dine kunders personlige informationer – den stiller også krav til virksomhedens håndtering af persondata fra medarbejderne. Et af de krav som lovgivningen stiller til de enkelte virksomheder er, at de bør slette personlige informationer hvis ikke de har grundlag for at opbevare det. Et andet krav, der stilles er, at man som virksomhed er forpligtet til at udlevere al den data du har på et individ, hvis individet beder om at få det udleveret. Dette er blot nogle af de mange krav som lovgivningen stiller, men det er også blot nogle af de udfordringer en virksomhed kan have inden for håndtering af persondata, som 2BM står klar til at løse!

Effektive SAP HR løsninger

2BM har arbejdet med at implementere SAP-løsninger i rigtig mange virksomheder i de seneste femten år. Det har drejet sig om alt lige fra smarte lønsystemer til SAP projektledelse. Et af de områder som 2BM virkelig brillerer inden for er SAP HR løsninger. Med smarte SAP HR løsninger fra 2BM får du som virksomhed det maksimale ud af dine medarbejdere. 2BM har haft cases for både danske og udenlandske virksomheder som de har løst til UG – heriblandt for store virksomheder som Jysk og Grundfos. Uanset hvilket led i medarbejdercyklussen du ønsker at effektivisere eller automatisere, står 2BM klar med smarte SAP HR løsninger som du helt sikkert vil blive glad for. 2BM’s dygtige specialister mestrer desuden HCM-løsninger fra SuccessFactors, et redskab der kan bruges til at måle og effektivisere diverse processer og arbejdsmetoder, og de står også klar til at lave en skræddersyet løsning til dig og din virksomhed. Udnyt dine medarbejders potentiale til fulde med SAP HR løsninger fra 2BM.

Læs mere om 2BM og deres løsninger på www.2bm.dk.

Find alt lige fra brændeklodser til løst leveret brænde på www.dgb-braende.dk

Find alt lige fra brændeklodser til løst leveret brænde på www.dgb-braende.dk

Alt lige fra brændeklodser til løst leveret brænde, som alt sammen sælges til yderst lave priser. Har du lyst til at kigge nærmere på det store udvalg, kan du med fordel besøge webshoppen lige her www.dgb-braende.dk.

Stort udvalg løst leveret brænde

Hos Den Gamle Brugs finder du blandt andet et stort udvalg af løst leveret brænde. Deres brænde er savet og kløvet på deres egen fabrik og består af 100 % dansk produceret træ. Kvaliteten er altid i top, og du kan derfor roligt bestille dit brænde hos dem. Det varierede udvalg af løst leveret brænde består af både bøg, eg, ask og gran, så det er uden tvivl muligt at finde lige præcis den slags, du foretrækker. Har du brug for hjælp til at vælge den helt rette slags løst leveret brænde, er du mere end velkommen til at kontakte deres kundeservice, som altid står klar til at hjælpe og komme med gode råd. Snyd ikke dig selv for et kig på udvalget af løst leveret brænde lige her www.dgb-braende.dk.

Flot udvalg af miljøvenlige brændeklodser

Den Gamle Brugs er en virksomhed, som går ind for grønne løsninger, hvorfor de fører et godt udvalg af miljøvenlige brændeklodser. Deres brændeklodser er nemlig fremstillet af overskudsprodukter fra produktionen af parketgulve hos Junckers Savværk. I stedet for at lade klodserne af bøgetræ gå til spilde, sælges de som brændsel til fordelagtige priser hos forhandleren. Fordelen ved brændeklodser af bøgetræ er, at de brænder jævnt og har en høj brændværdi. Har du lyst til at fyre op med god samvittighed derhjemme, kan du købe de miljøvenlige brændeklodser lige her www.dgb-braende.dk.

 

Rengøring efter håndværk og viceværtsservice hos Anders Andersens Rengøring

Rengøring efter håndværk og viceværtsservice hos Anders Andersens Rengøring

Der er forskellige former for rengøring, og hvordan der skal gøres rent, kommer altid an på hvor det er, og om det er inde eller ude. Du kan gennem www.aaren.dk finde alt du skal bruge, uanset om det er kontor eller andre steder. De tilbyder nemlig alt fra rengøring efter håndværk til viceværtsservice.

Rengøring efter håndværk

Hvis du har renoveret en del af din virksomhed, eller har bygget helt nyt, så vil der altid være behov for rengøring. For at sikre, at rengøring efter håndværk bliver gjort ordentligt, bør du bestille Anders Andersens Rengøring. Med dem er du sikret ordentligt rengøring efter håndværk, og de vil give det afsluttende touch, så der ser ekstra rent og lækkert ud. Det er helt sikkert nødvendigt, når der er lavet nyt, og hvis du ikke gerne vil rydde op, så vil deres rengøring efter håndværk, være den rette hjælp. De tager sig af det, uanset opgavens størrelse, og du vil ikke blive skuffet over resultatet. Det er derfor helt ideelt, at du bestiller Anders Andersens Rengøring, når du har behov for rengøring efter håndværk.

Mange års erfaring indenfor viceværtsservice

Står du i en situation, hvor du har behov for hjælp til rollen som vicevært, enten grundet sygdom, eller du er imellem viceværter? Uanset grunden vil Anders Andersens Rengøring kunne hjælpe, med deres viceværtsservice. De har en mangeårig erfaring inden for rengøring og viceværtsservice, og de vil være en pålidelig løsning, når du ikke ved hvad du skal gøre. De kan hjælpe dig med viceværtsservice i både kortere og længere perioder, så du kan være sikker på at få den hjælp du har behov for. De vil være yderst effektive, både når det gælder rengøring, snerydning, græsslåning eller andet, som skal klares af viceværten i løbet af året. Hvis du har behov for at finde en god og pålidelig viceværtsservice, så vælg service fra Anders Andersens Rengøring.