Handel og Erhverv

I denne kategori om handel & erhverv kan du finde alt lige fra kontorartikler og USB-kabler til præfabrikerede kontormoduler, erhvervsadvokater og meget, meget mere. Ligegyldigt hvilken dansk arbejdsplads der er tale om, har man brug for leverandører og samarbejdspartnere af den ene eller anden slags, og i de nedenstående artikler kan du med stor sandsynlighed finde den hjælp, som du står og mangler. Så klik rundt i vores mange spændende artikler om handel & erhverv og bliv inspireret. Via vores links kan du blive dirigeret om til de respektive virksomheders hjemmesider, så du kan lære meget mere om dem. Rigtig god fornøjelse.

Hansen & Larsen har både den rigtige murer, tømrer og projektleder til dit næste husbyggeri

Hansen & Larsen har både den rigtige murer, tømrer og projektleder til dit næste husbyggeri

Hansen & Larsen er et stort dansk entreprenørfirma med ekspertise inden for husbyggeri. Læs bl.a. med her, hvis du skal bruge en murer.

Hyr en murer eller andre håndværkere fra hansenlarsen.dk

Skal du bruge en murer i Vestjylland, så bør du kende til Hansen & Larsen. Virksomheden har udført professionelt murerarbejde siden 1968, og de gør det stadig med erfaring, ekspertise og hurtighed. Det er et stort entreprenørfirma med 100 medarbejdere, både har tømrere, murere, smede og VVS’ere ansatte, således at de kan klare totalentrepriser med primært intern arbejdskraft. Det giver mange fordele, da der ikke går kludder i kommunikationen eller tidsplanen, når der er en projektleder, der har det samlede overblik. Hvis du skal bruge en murer til at bygge dig noget eller restaurere noget, så kan du med sikkerhed finde hjælp på hansenlarsen.dk, hvor du kan finde et godt tilbud på kvalitetsarbejde. Deres håndværkere er stolte og teknisk dygtige, og tidsplaner er noget, de tager enormt seriøst, så deres kunder kan stole på de tilbud, de får. Læs meget mere på hjemmesiden om det murerarbejde, de har udført og find inspiration i billedgalleriet.

Totalløsninger indenfor husbyggeri

Drømmer du om at bygge hus i Vestjylland? Når man bygger helt nyt hus, så er der de fordele, at man helt selv kan bestemme, hvordan det skal indrettes. Man får et helt nyt hjem, hvor ingen før har boet, og man kan på den måde gøre det til sit helt personlige sted uden indflydelse udefra og fra fortiden. Der er mange fordele ved selv at bygge hus, men det risikerer at tage lidt tid. Men hos Hansen & Larsen kan du faktisk få bygget et parcelhus på kun 5-6 måneder fra de allerførste skitser til det nøglefærdige resultat. Hvordan kan det lade sig gøre? Tænker du måske. Det er fordi Hansen & Larsen er eksperter i husbyggeri og har over 50 års erfaring. Desuden har de alle de nødvendige fagfolk ansat i virksomheden, således at der ikke er fem forskellige håndværkervirksomheder, der skal kommunikere med en arkitekt og en bygherre og med hinanden. Husbyggeri kan ofte blive forsinket pga. for mange forskellige aktører, men med en entreprenør, der påtager sig hele ansvaret og overblikket kan husbyggeri klares langt hurtigere.

 

GroomUs forhandler Dogman kølemåtter og Ashley Craig hundeshampoo i høj kvalitet

GroomUs forhandler Dogman kølemåtter og Ashley Craig hundeshampoo i høj kvalitet

Er du så heldig at være hundeejer, vil du få rigtig meget gavn af at tage et kig på denne hjemmeside www.groomus.dk. Her viser GroomUs nemlig et inspirerende udvalg af hundeshampoo og produkter fra mærket Dogman.

Ashley Craig hundeshampoo i høj kvalitet

Klikker du ind på deres hjemmeside, vil du hurtigt kunne danne dig et godt indblik i deres store udvalg af produkter til hunde. GroomUs har i mange år specialiseret sig indenfor dyrepleje, og har derfor et dybdegående kendskab til dyreplejeprodukter. Leder du efter noget sundt sæbe til din hund, er deres webshop derfor det helt rette sted for dig at lede. Her kan du starte med at se deres udvalg af hundeshampoo hvor Ashley Craig er et førende mærke. Med Ashley Craig hundeshampoo får du hundeshampoo der er sundt og plejende for din hund. Det er vigtigt med at sund og ren pels, og derfor er hundeshampoo et afgørende produkt at have, når man er hundeejer. Har du spørgsmål til deres hundeshampoo skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte dem.

Smarte Dogman kølemåtter

Når du besøger deres hjemmeside kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af produkter fra mærket Dogman. Her finder du nemlig et skønt udvalg af kølemåtter. Med en kølemåtte fra Dogman får du en kvalitetsmåtte der er perfekt at ligge frem til din hund på de varme sommerdage hvor hunden har svært ved at komme af med sin varme. Dogman giver her din hund mulighed for at blive afkølet på en rolig og afslappende måde, hvor hunden selv bestemmer hvornår den har fået nok. Dogman sikrer dermed din hunds velvære på de varme sommerdage, hvilket giver dig en generelt roligere hund.

Du går derfor ikke galt ved at tage et kig på deres hjemmeside, idet du her kan få en masse inspiration af deres store udvalg af produkter.

JohnHarmsen tilbyder arbejdsglæde foredrag samt mentorforløb

JohnHarmsen tilbyder arbejdsglæde foredrag samt mentorforløb

JohnHarmsen er foredragsholder og coach med mange års erfaring inden for arbejdsglæde foredrag og mentorforløb.

JohnHarmsen afholder arbejdsglæde foredrag

Søger du nye værktøjer til at finde arbejdsglæden? Er det en global ting i hele virksomheden og trænger i som team til at finde hinanden og ruske op i nogle fastgroede strukturer? JohnHarmsen er ekspert i arbejdspladser, arbejdsglæde, stress og kollegiale relationer. Han tilbyder bl.a. arbejdsglæde foredrag, hvor seriøse emner bliver behandlet med en god portion humor, som får tilskuerne til let at kunne se sig selv i emnerne. Med udgangspunkt i sin bog Verdens Bedste Kollega holder han arbejdsglæde foredrag, som allerede mange danske virksomheder har nydt godt af. Der bliver talt om brokkekultur, sammenhold iblandt kollegaer, kollega-typer og holdninger og foredraget kan holdes som webinar, kursus over flere dage med workshops, on-demand eller klassisk foredrag. Det er enormt underholdende og han har faktisk en hel unik tilfredshedsgaranti: tilfredshed eller helt gratis! Klik ind på www.johnharmsen.dk og læs mere om jeres muligheder for at udvikle jer som arbejdsplads med et spændende, interessant og sjovt arbejdsglæde foredrag.

Prøv et mentorforløb

Som uddannet coach tilbyder JohnHarmsen også mentorforløb. Han har ekspertise inden for positiv psykologi, stress, optimisme-uddannelse, salgs- og service optimering, DISC adfærd m.m. Der er leder, der ikke føler de slår til, medarbejdere med stress eller angst og andre, der ønsker større gennemslagskraft. Alt dette kan et mentorforløb måske hjælpe dig med. Han er enormt god til at læse mennesker og har mange års erfaring med at hjælpe folk til at indfri deres mål. Han har erfaring inden for stort set alle brancher, og kender alt til lederskab og arbejdsmiljø. Ofte kan et mentorforløb hjælpe med, at kigge dybt på de personlige forventninger til en selv og hjælpe med at arbejde henimod et sundere forhold til ens arbejdsplads, stilling og fremtid. Klik ind på johnharmsen.dk og læs mere om, hvordan han kan hjælpe dig med at få svar på de spørgsmål, som du tumler med.

Som abonnement på firmafrokost hos Frokost+ oplever man adskillige fordele

Som abonnement på firmafrokost hos Frokost+ oplever man adskillige fordele

Hos Frokost+ finder du altid flere gode muligheder med frokost til din virksomhed. Her tilbydes nemlig lækre frokostordninger til virksomheder nær Aarhus. Blandt andet kan du finde frem til en frokostordning i Aarhus eller en velsmagende firmafrokost. Læs mere herunder eller tjek de mange gode muligheder ud, når du klikker dig ind forbi www.frokostplus.dk.

En af de bedste frokostordninger i hele Aarhus og måske også resten af Østjylland

Ønsker du at få en god frokostordning i din virksomhed, og leder du derfor efter en hjemmeside, der kan tilbyde det helt rette? Så kan du af god grund klikke dig ind hos Frokost+, der tilbyder frokostordninger til virksomheder i Aarhus og omegn. Tager du et kig på deres hjemmeside, kan du for eksempel finde en frokostordning i Aarhus. Her er du altid sikret en god og sund frokost, der med sikkerhed vil falde i god jord hos dig og dine kollegaer. Ved frokostordning er der desuden flere lækre menuer at vælge imellem, så dig og dine kollegaer er sikret en god frokost, der kan blive til dagens højdepunkt. Dermed kan du få leveret lækker mad til Aarhus og omegn i dine arbejdsdage. Se de gode muligheder med frokostordning i Aarhus på www.frokostplus.dk.

Virksomheder tilmelder sig i stigende grad en firmafrokost i stil med den fra frokostplus.dk

Er du træt af at bruge dine aftener på at lave madpakker til dine arbejdsdage, og søger du derfor en god løsning til dette? Så kan du med fordel klikke dig ind hos Frokost+, der tilbyder en lang række gode muligheder indenfor frokostordninger. Her kan du for eksempel finde en lækker og fordelagtig firmafrokost. Med denne mulighed kan du få leveret frokost til den rette tid hver dag, så du og dine kollegaer kan få en lækker og lun frokost. Her er du samtidig sikret en varieret frokost, der passer til jeres behov og ønsker. Dette er et godt valg for dig, der ønsker at spare tid på at lave madpakker, men samtidig sætter pris på en god frokost. Læs mere om firmafrokost på www.frokostplus.dk.

Henvisningsskilte og facadeskilte hos Amstrup Skilte - en førende ekspert

Henvisningsskilte og facadeskilte hos Amstrup Skilte - en førende ekspert

Leder du efter et firma, der har specialiseret sig i at lave skilte, så kan du tage et kig på denne hjemmeside lige her amstrupskilte.dk og læse om Amstrup Skilte. De forhandler blandt andet et henvisningsskilt og et facadeskilt.

Henvisningsskilt i topkvalitet på amstrupskilte.dk

Når du besøger deres hjemmeside, vil du opleve et firma, der er enormt kvalitetsorienteret, og som går meget op i at kunne tilbyde deres kunder det bedste af det bedste. Af den grund tilbyder Amstrup Skilte nogle gode løsninger, når det kommer til skilte. Har du for eksempel brug for et henvisningsskilt, kan du finde et på deres hjemmeside. Vejvisning er nødvendigt i flere situationer og kontekster, og det er derfor afgørende at have mulighed for at få et henvisningsskilt. Det kan være du skal henvise til noget på din byggeplads eller i din butik. Har du brug for noget vejledning i deres udvalg af henvisningsskilte, kan du altid fange dem over telefonen, hvor de står klar til at hjælpe dig.

Flere former for facadeskilte til effektiv skiltning på facader

Når du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter nogle skilte, kan du også tage et kig på deres udvalg af facadeskilte. Et facadeskilt bruges typisk til at vise et firmas navn, fx ude foran firmaets butik. Med et facadeskilt får man dermed mulighed for profilering af butikken navn og logo og dermed gøre det tydeligt for kunder, at butikken ligger der. I deres udvalg af facadeskilte kan du blandt andet få et skilt med LED. Et oplyst facadeskilt er rigtig smart, idet det fanger øjet på en helt anden måde, end hvis det ikke var oplyst. Et facadeskilt med LED er derudover smart i de mørke vintermåneder, idet det kan lyse butikken op på lang afstand og dermed tiltrække kunder.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og gør dig et kup, som din forretning vil få stor gavn af.

DC-Supply tilbyder container udlejning af eksempelvis 20 fods containere

DC-Supply tilbyder container udlejning af eksempelvis 20 fods containere

Hos DC-Supply kan du altid være sikker på, at finde en lang række gode muligheder indenfor containerløsninger. Herinde er passionen for specialdesignede løsninger til ethvert behov, i fokus. På hjemmesiden tilbyder de for eksempel container udlejning, 20 fods container og meget andet. Læs mere herunder eller tjek de mange gode muligheder ud, når du besøger www.dc-supply.dk.

Container udlejning

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en verden, der byder på en lang række gode muligheder for dig. Hos DC-Supply forhandles nemlig et stort sortiment af specialdesignede løsninger indenfor containere. Her byder de på noget for ethvert behov, hvor du for eksempel kan finde container udlejning. Her finder du en lang række gode muligheder indenfor containerløsninger, som du både kan finde til civile og militære formål. Derudover tilbyder hjemmesiden også standardcontainere samt specialdesignede containerløsninger. Udvalget af disse går både på nogle til udstilling, ophold og meget andet, hvor du med sikkerhed kan finde en, der passer til dit behov. Få mere information om container udlejning på www.dc-supply.dk eller kontakt deres kundeservice og få styr på det hele.

20 fods container med standard mål

Når du klikker dig ind forbi hjemmesiden, vil du hurtigt få øje på de mange gode muligheder, DC-Supply kan tilbyde dig. Her står de inde med en lang række forskellige containerløsninger, hvor du kan være sikker på, at finde noget til ethvert behov. Blandt det fine sortiment hjemmesiden tilbyder, kan du for eksempel finde 20 fods container med alle standard mål. Udvalget af disse går på flere forskellige slags og modeller, hvor du både kan vælge imellem isoleret container, kølecontainer og flere andre. Derudover finder du dem også i gode og robuste kvaliteter, der kan holde til mange års brug – uanset hvad formålet er. Dette giver dig rig mulighed for at finde frem til en, der passer til dit behov. Find en 20 fods container på www.dc-supply.dk.

Hos FOCUS Moduler A/S finder du både et præfabrikeret sommerhus og kontormoduler, der matcher alle dine ønsker

Hos FOCUS Moduler A/S finder du både et præfabrikeret sommerhus og kontormoduler, der matcher alle dine ønsker

Et byggeri behøver ikke tage oceaner af tid. FOCUS Moduler A/S tilbyder modulløsninger, som både er yderst holdbare, æstetiske og hurtig produceres. Det gælder, hvis din virksomhed er vokset og skal udvides med kontormoduler - eller hvis du drømmer om at kunne tage på weekend og ferie i et præfabrikeret sommerhus, som er designet efter dine ønsker.

Hold ferie i et specialdesignet præfabrikeret sommerhus

Præfabrikeret sommerhus? Måske leder ordet ’præfabrikeret’ dine tanker i retning af billig og alt for salt færdigmad. Men det er altså langt fra tilfældet hos FOCUS Moduler A/S. Med præfabrikeret sommerhus menes der blot, at du fortæller dem, hvad du præcist ønsker af dit nye sommerhus, og på deres værksted bygger de det, I har aftalt - og de leverer din drøm af et præfabrikeret sommerhus til din grund. Hvis du ønsker det, sørger de for alle vvs- og elinstallationer og indretningen. Et præfabrikeret sommerhus kan bygges i hundredvis af variationer. Det kunne være et sortmalet træhus med højt til loftet eller et luksuriøst sommerhus med spa og sauna. Det handler bare om, hvad dine ønsker og behov til et præfabrikeret sommerhus er, og så er det dét, du får. Og du slipper for en lang byggeproces og for en masse vedligehold, så du bare kan bruge dine ferier på at slappe af i dit nye sommerhus.

Kontormoduler med plads til alle

Det kan være en stor ulempe for de ansatte i en virksomhed, hvis de ikke har nok plads til at udføre deres arbejde ordentligt. Det er naturligvis et godt tegn for virksomheden, fordi vækst er godt; men det kan være fordelagtigt for alle, at der hurtigt kommer flere kontormoduler til, så man kan brede sig ved skrivebordet. FOCUS Moduler A/S kan nemt og hurtigt opsætte kontormoduler i forbindelse med din virksomhed, hvis der er pladsmangel. Kontormodulerne fremstilles på deres værksted, og så snart de er blevet transporteret hen til virksomheden er de klar til brug. Hvis der er behov for ekstra mødelokaler, kan dette også indrettes i en kontormodul, og det samme gælder kontormoduler med toiletfaciliteter og kantine. Hvis du har spørgsmål eller tvivl ift. en udvidelse af virksomheden med kontormoduler, tilbydes du gratis vejledning på www.focusmoduler.dk. De har 30 års erfaring, så du kan trygt lægge din virksomheds udvidelse i deres hænder!

Privat charterfly eller helikopter til din næste tur?

Privat charterfly eller helikopter til din næste tur?

Private Jet Partner sørger for, at dine behov til en flyvning bliver opfyldt ned til mindste detalje. Det gælder både, om du ønsker et privat charterfly eller en helikopter. Lej privatfly til Spanien, Frankrig, USA, Indien m.m. på private-jet-partner.dk

Udlejning af helikopter med god kundeservice hos Private Jet Partner

Lej en helikopter online. Denne transportform tilbyder nogle bekvemmeligheder, man ikke får med fly. Tophastigheden er ikke så høj, men med korte eller mellem helikopterture betyder det ikke noget, da man typisk vil ankomme tættere på destinationen. Det er sjældent, at lufthavne er helt der, hvor man vil hen. En helikopter vil kunne lande på selve bygningen eller en af de omkringliggende bygninger eller mindre flyvepladser. Det gør en helikopter til en langt bedre transportform i mange tilfælde, både for forretningsrejsende, men også private. Helikoptere benyttes også til oplevelsesrejser. Det kunne være sightseeing over et stort vandfald eller en tur over regnskoven. Private Jet Partner udlejer helikoptere til alle behov, og mere til.

Smart med privat charterfly til store grupper

Book et privat charterfly, så I kan rejse nemt samlet. Økonomien er naturligvis stærkere, hvis man er mange om et privat charterfly. Det gør det ofte til en bedre mulighed end et almindeligt charterfly gennem et rejsebureau. Private Jet Partner er selvfølgelig også dygtige til at sikre kunder en bedre løsning inden for charter privatfly. Rejs dermed direkte hen til den destination, I skal holde ferie ved. Løsningen er både for dem, der skal se fodboldkamp, høre musikbands eller sole sig. Der er skrevet yderligere om betingelserne for at booke et privat charterfly på www.private-jet-partner.dk, som selvfølgelig kan arrangeres til hele Verden heriblandt Milano, Valencia, Malaga, Lyon og Marseille. Eller rejs til Krakow, Moskva og mange flere.

Det er gjort nemmere at booke hos Private Jet Partner. Deres system gør det simpelt for dig at bestille et privat charterfly til Kreta, Rhodos, Mallorca etc. Eller lej en helikopter til den korte tur, og kom lynhurtigt frem.

Liqui Molly additiver og Shell motorolie - kun det bedste til din bil!

Liqui Molly additiver og Shell motorolie - kun det bedste til din bil!

Hvis du leder efter en forhandler af motorolie og andre vigtige produkter til dit fartøjs motor, er www.weboil.dk stedet for dig. Her kan du finder produkter til motorer i både biler og både, motorcykler og lastbiler. På den måde er der rig mulighed for at finde det, der passer til netop din motor. Med 35 års erfaring på området er weboil.dk dit foretrukne valg af alt fra Liqui Moly additiver til Shell motorolie og meget andet.

Shell motorolie til lave priser på weboil.dk

weboil.dk forhandler et flot udvalg af motorolie fra Shell, som er både populært, af høj kvalitet og forhandles til gode priser. Shell motorolie er noget af det mest kendte på verdensplan, og derfor er du sikret det bedste af det bedste til din motor. Blandt Shell motorolie finder du både mange forskellige varianter samt mængder af olie, alt efter dit behov. Læs mere om de enkelte Shell motorolier på det specifikke produkt, hvor du får forklaret, hvad dens effekt og formål er. Ligegyldigt hvad du vælger i udvalget af Shell motorolie, er du garanteret i, at det er noget af det bedste, en motor kan få.

Additiver, smøreolie og olie fra Liqui Moly

Olie, smøreolie og diverse additiver fra det tyske mærke, Liqui Moly, forhandles i stor stil hos weboil.dk. Især Liqui Moly additiver er populære og kan forebygge skader og slitage i din motor. Hvad de enkelte Liqui Moly additiver har af effekt, kan du dog læse mere om ved at klikke på produkterne. Lige meget hvad din motor har brug for, for at komme op i gear igen, er du dog sikker på at kunne finde hjælp blandt Liqui Moly additiverne. Tøv dog ikke med at spørge om vejledning og rådgivning hos det kompetente og erfarne team, hvis du skulle få brug for det.

Bestil det, din motor har brug for, hos weboil.dk i dag og få levering indenfor blot 1-2 hverdage.

Tømrer, der kan udføre store og små hus renoveringer

Tømrer, der kan udføre store og små hus renoveringer

Hansen & Larsen er eksperter i byggeri og hus renovering. Læs mere her, hvis du søger en pålidelig tømrer i Vestjylland.

Tømrer nær Skjern og Ringkøbing - Hansen & Larsen

Søger du en tømrer omkring Videbæk, Tarm m.m.? Hansen & Larsen har over 50 års erfaring som tømrerfirma og har base i Skjern. De bygger med glæde over hele landet, og har erfaring med både privatboliger, renoveringer, tilbygninger samt store industriprojekter og støbning af vindmøllefundamenter. Hvis du søger en tømrer til dit byggeprojekt, så kan du finde den hjælp, du skal bruge hos dem. Deres mangeårige erfaring og brede kompetenceområde gør dem til den perfekte totalentreprenør. De har både tømrer, murere, VVS’ere, betonarbejdere og smede ansatte i virksomheden, så der er tale om velkoordinerede byggeprocesser, hvor tidsplaner og budgetter bliver stramt overholdt. Find tømrere til dit projekt på hansenlarsen.dk og glæd dig over den høje kvalitet og de mange forskellige dygtige og erfarne håndværkere, der får dit drømmehus op at stå. De kan faktisk bygge et parcelhus op fra bunden på 6 måneder og har også arkitekter ansat, der tegner dit hus for dig, før tømrerne går i gang.

Få ekspert hus renovering på www.hansenlarsen.dk

Hansen & Larsen blev startet i 1968 af to venner, som snart måtte udvide virksomheden, og som nu tilhører den næste generation og beskæftiger rundt regnet 80 medarbejdere. De har stor erfaring med bl.a. landbrugsbyggeri, industribyggeri, fundamentstøbning samt opførsel og renovering af privatboliger. Når det kommer til hus renovering, så finder du ikke en mere pålidelig partner i Vestjylland. Deres mange års erfaring i området samt store æstetiske og tekniske kompetencer gør det muligt for dem at udføre langtidsholdbare løsninger. Hvis du tænker på hus renovering, så er der mange muligheder at overveje. Er det facaden, der trænger til en opfriskning? Du kan sandblæse dit hus og pudse det op igen, eller fjerne facadepaneler og påsætte nye. Du kan også renovere huset indvendigt og skabe en helt ny grundplan. Måske drømmer du om større rum og vil gerne have væltet en væg. Indhent et tilbud på hus renovering på www.hansenlarsen.dk.

Send buketter med blomster leveret til bryllupsfest hos Buketservice by Billigblomst

Send buketter med blomster leveret til bryllupsfest hos Buketservice by Billigblomst

Send en buket med Buketservice by Billigblomst, som bl.a. yder blomster levering til bryllup til stærke priser.

Alt i blomster levering til bryllup - vælg mellem mange farver

Hos Buketservice by Billigblomst kan du finde et stort udvalg af smukke blomster til gode priser. Der er mange forskellige smukke blomster at vælge imellem, og du kan være helt sikker på, at du nok skal kunne finde den perfekte til dem du holder af. Du kan bl.a. bestille blomster levering til bryllup med smukke og farverige sommerblomster, vilde blomster eller engblomster til lave priser. Send blomster for at vise din glæde til brudeparret og vælg imellem mange forskellige slags buketter i forskellige farver. Du kan bestille blomster levering til bryllup dagen før og stadig få de bedste priser i landet. Deres blomster er smukke, friske og velduftende, og de leverer til hele fastlandet samt de bro-faste øer. Til et bryllup skal der være blomster. Det er en tradition, for de sætter farve på livet og sætter stemningen. Bestil blomster levering til brylluppet på www.buketservice.dk, hvor du kan se det store udvalg af smukke buketter.

Send en buket, der imponerer

Send en buket med Buketservice by Billigblomst, som har blomster til alle sæsoner og lejligheder. Du kan bl.a. finde en smuk sommerbuket i enten hvid, rød, lyserød eller orange med både roser, tulipaner, liljer mm. Send buketter, når du vil markere en særlig dag eller vise din glæde til nogen, du holder af. Det er en smuk gestus og det varmer altid, at få sendt blomster til døren. Du kan bestille et personligt kort med din buket helt gratis, hvis du har et særligt budskab, der skal overleveres til modtageren. Send buket med modtagerens yndlingsfarver, for du kan være sikker på, at det får et smil frem på læben på den, du har i tankerne. Man kan sende buketter til bryllupper, begravelser, fødselsdage, mors dag, fars dag etc. Det er altid en smuk gestus, for blomster er altid velkomne. Og du vil helt sikkert kunne finde en buket på siden, som matcher dine yndlingsfarver.

SeniorSalg.dk forhandler et stort udvalg af produkter til ældre som f.eks. New Feet sandaler og forstørrelsesglas

SeniorSalg.dk forhandler et stort udvalg af produkter til ældre som f.eks. New Feet sandaler og forstørrelsesglas

Helt som navnet antyder, er danske Seniorsalg.dk alletiders sted at starte med at kigge, hvis man er ved at komme lidt op i årene eller handler på vegne af en, som er det. I ens ældre år kan man nemlig have brug for produkter som forstørrelsesglas, til når man skal læse avisen, eller New Feet sandaler og andet fodtøj med ekstra god støtte. Butikken har en masse gode varer på lager, og så er den ganske fint indrettet. Læs mere herunder.

Pas godt på dine fødder med New Feet sandaler

Når man kommer op i årene, vil de fleste opleve, at man får brug for lidt ekstra støtte forskellige steder – bl.a. i ens fodtøj. Der bliver lidt mindre fokus på, hvordan fodtøjet ser ud, og mere på om man går ordentligt i det. Med New Feet sandaler får man i den grad fodtøj, som er komfortabelt at gå i, og som giver god og solid støtte. Og så er det jo bare en ekstra bonus, at New Feet sandaler også er både nydelige og fås i flere fine design. En slidstærk kvalitet sikrer desuden, at man kan nyde sine nye New Feet sandaler i ekstra lang tid. Hos www.seniorsalg.dk finder man altid en masse gode produkter til senior, så selvfølgelig har de også New Feet sandaler på lager.

Suppler brillerne med et forstørrelsesglas

I takt med at ens syn begynder at blive svækket, når man kommer op i alderen, vil nogen personer opleve, at det ikke længere er nok med et par læsebriller, når man f.eks. skal læse dagens avis. Kender du til det, vil forstørrelsesglas, lup og læselamper som dem fra kategorien med denne type produkter på Seniorsalg.dk være en god løsning på problemet. Alle forstørrelsesglas, luplamper og læselamper fra kataloget er smart designet, og kan være med til at give én glæden ved at læse tilbage.

Besøg hjemmesiden og få et kig på udvalget inden for bl.a. forstørrelsesglas, New Feet sandaler og mange andre produkter til seniorer.

Find bl.a. akustik lamper og spotlight lamper på luminex.dk

Find bl.a. akustik lamper og spotlight lamper på luminex.dk

Hos Luminex A/S kan du bestille lamper med en god akustisk værdi. De tilbyder også spotlight lamper som helhedsløsninger til virksomheder. Det bedste resultat opnås ved ikke at udlicitere belysningen til mange parter. Nej, lad denne ekspert med masser af referencer om hele processen. Så er det færdige resultat garanteret.

Akustik lampe som en del af en belysningsløsning

Der er værdi i at tænke akustikken ind i belysningen. Derfor er akustik lamper noget, man bør overveje. Det er et felt, hvor de hos Luminex A/S har bred viden. De vil derfor med glæde rådgive dig om, hvilken type akustik lampe vil egne sig bedst. Du finder både runde og firkantede akustik lamper i deres sortiment. Ved at placere belysningen strategisk som en helhed, så vil man være i stand til at have en positiv effekt på akustikken i rummet. Det skaber stor værdi på restauranter, kontorer osv. Tøv ikke med at kontakte dem allerede i dag, og find ud af om akustik belysning kunne være interessant for din virksomhed.

Næsten alle virksomheder benytter spotlight lamper

Luminex A/S tilbyder selvfølgelig spotlight lamper, som er nogle af de mest populære rundt omkring på virksomheder. De giver maksimal frihed til at rotere lyset derhen, hvor det falder bedst. Har I behov for en samlet installation af spotlights? Der er mange faldgruber, og det giver bedre mening at lade en ekspert om hele processen. Så kan I fokusere mere på det, der skaber værdi i jeres virksomhed. Bestil tid hos Luminex A/S, og få opsat spotlight lamper, der passer til jeres kontorbygning, lager eller lignende. De leverer selvfølgelig spotlight lamper til alle typer erhverv rundt omkring i landet. Klik også ind på deres referencer for at se eksempler på tidligere projekter.

Ønsker du en opstilling af akustik lamper, spotlights og andre typer? Luminex A/S tænker æstetikken ind i hele processen, og de skaber en belysningsopstilling, der passer perfekt til jeres brand og bygning. Vælg dem for at få den højeste kvalitet, som I kan glæde jer over hver dag.

Hos Kiesel Scandinavia finder du entreprenørmaskiner som vejtromler og gravemaskiner til større projekter

Hos Kiesel Scandinavia finder du entreprenørmaskiner som vejtromler og gravemaskiner til større projekter

Leder du efter en vejtromler eller en gravemaskine til salg? Hos Kiesel Scandinavia kan du finde et stort udvalg af entreprenørmaskiner. 

Robuste og slidstærke vejtromler til alle brancher

Kiesel Scandinavia har i 20 år solgt entreprenørmaskiner til bl.a. konstruktionsbranchen, landbruget, metalindustrien, shipping og havn. De har bl.a. et stort udvalg af vejtromler til vejarbejde. De fører bl.a. det franske mærke Mecalac, som laver nogle af de stærkeste maskiner i verden. Deres forskellige maskiner er stærke og enormt slidstærke, og der findes mange forskellige størrelser og vægtklasser til en bred vifte af arbejdsopgaver. Den tungeste vejtromler i sortimentet er deres TV1400, som vejer 4,4 tons og er til de store og tunge opgaver. De er alle udstyret med effektiv vibrationsdæmpning for de bedste arbejdsforhold. En vejtromler fra Mecalac har en meget intuitiv styring og vil helt sikkert kunne klare de opgaver, som du måtte blive mødt med i forbindelse med fx vejarbejde eller konstruktion. Kiesel.dk er Skandinaviens næststørste leverandør af entreprenørmaskiner og tilbyder desuden specialløsninger og komplette løsninger. De yder selvfølgelig service i forbindelse med vedligeholdelse og reparationer på alle deres produkter.

Køb din nye gravemaskine til en skarp pris på www.kiesel.dk

Kiesel Scandinavia har mange forskellige gravemaskiner til salg fra franske Mecalac, som i mange år har været Europas førende producent af stærke og slidstærke maskiner til effektivt arbejde. Det er fransk ingeniørkunst, når det er allerbedst, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde maskiner i sortimentet, som kan klare de opgaver, du skal have klaret. De forskellige stærke maskiner kan klare alsidige opgaver, og der findes også små fleksible modeller i sortimentet til graveopgaver på små arealer, hvor der skal kunne vendes på et frimærke. Deres store salg af gravemaskiner omfatter også service, reparationer og vedligeholdelse, og du kan være helt sikker på, at du nok skal kunne finde den rette gravemaskine til salg. Når det kommer til gravemaskiner, så kan du uden tvivl finde den rette model til dine arbejdsopgaver i butikken. Deres sortiment er stort og indeholder mange forskellige stærke modeller. Læs mere om gravemaskiner til salg på www.kiesel.dk.