Opgrader serveringen med en vinholder eller køkkenrulleholder i egetræ fra Heldal Design

Der er ikke noget bedre end en god middag med venner og et godt glas vin til. Skal der gøres lidt ekstra ud af det, så servér vinen med en smuk og sofistikeret vinholder i røget egetræ fra Heldal Design. Den ser nydelig ud på bordet og er en perfekt måde at præsentere aftenens vin for gæsterne på. Heldal Design forhandler også andre redskaber i træ til køkken og servering. Imponér dine gæster og fuldfør bordækningen med en matchende køkkenrulleholder i egetræ.

Sofistikeret vinholder eller vinreol med et råt og stilistisk udtryk

De pragtfulde vinholdere fra Heldal Design tager vinserveringen til helt nye højder. Vinholderne er lavet i kvalitets egetræ og kommer både i mørkt træ og lyst træ. De er håndlavede og designet med en stilfuld betonbund, der forhindre vinen i at tippe. Gå ind på www.heldaldesign.dk og tjek udvalget af smukke æstetiske vinholdere i egetræ ud eller nogle af de mange andre produkter til servering i træ. En vinholder fra Heldal Design er en del af KANT serien, og passer derfor godt til seriens øvrige produkter. KANT-serien har et skråt og kantet design, der er med til at give vinholderen et råt og stilistisk udtryk, enhver gæst vil beundre. Du kan desuden skabe din egen lille vinreol ved at bruge flere af vinholderne sammen. De løse vinholdere kan nemt rykkes rundt, hvilket gør, at du til hver en tid kan ændre placeringen på vinen og ændre udtrykket på køkkenindretningen.

Smarte køkkenrulleholdere i egetræ fra www.heldaldesign.dk

Heldal Design har udover deres sofistikerede vinholdere også designet flotte køkkenrulleholdere i røget egetræ. Køkkenrulleholderne i egetræ er håndlavede og robuste. De kommer i et minimalistisk design, der gør, at de holder flere generationer. Køkkenrulleholderen står på en fast bund af beton, der er med til at stabilisere vægten og sikre at køkkenrulleholderen ikke vælter, når papiret rives af. Den skrå pind i egetræ, der holder køkkenrullen, sikrer at køkkenrullepapiret hverken flyver eller løber. Køkkenrulleholderen er også oplagt her om sommeren, hvor maden serveres på havebordet og vinden derfor godt kan tage fat. Gå ind på www.heldaldesign.dk og se udvalget af de smukke køkkenrulleholdere, der både kommer i mørkt og lyst røget eg.