Køb hornfisk eller pighvar hos Friskfangetfisk

Helt som navnet leder tankerne hen på, er Friskfangetfisk den helt rigtige side at kigge forbi, hvis man gerne vil købe alt lige Pighvar og Hornfisk til rejer og Østers. Butikken har nemlig altid et herligt udvalg af frisk og lækker fisk og skaldyr klar til levering, og sørger altid for et ekstra højt serviceniveau. Og næsten som det bedste af det hele, så leveres varerne direkte til din dør. Læs mere om butik og katalog i artiklen herunder.

Friskfanget hornfisk til aftensmaden

Der er altid et bredt udvalg af velsmagende fisk klar til levering hos www.friskfangetfisk.dk, der er friskfanget og leveret direkte til din dør. Der er derfor ikke længere nogen undskyldning for at vælge fisk fra i din hverdag. Kataloget varierer efter årstid, men kan f.eks. ofte byde på hornfisk og pighvar. Hornfisk er en lækker og velsmagende spisefisk, som især er at finde i fiskehandlernes udvalg fra tidlig forår og hen over sommeren. Hornfisk kan laves på flere forskellige måder når den skal tilberedes. Mangler du inspiration til tilberedning af hornfisk, kan du finde spændende inspiration på Friskfangetfisk ’s egen hjemmeside lige nu, hvor du også kan læse lidt mere om hornfisk generelt.

Tilbered en lækker friskfanget pighvar

Udover hornfisk, finder du som nævnt bl.a. også pighvar hos Friskfangetfisk lige nu. Pighvar smager fantastisk og er anerkendt som en af de absolut bedste spisefisk man finder i det danske farvand. Det er unægteligt noget af en delikatesse. Pighvar fanges året rundt, og er da også i højere og højere grad at finde på danskeres middagsbord nytårsaften, i stedet for den traditionelle nytårstorsk. Man kan både tilberede på grill, pande eller i ovnen, alle variationer smager fantastisk. Besøg forhandlerens hjemmeside allerede i dag. Der kan du få et kig på mulighederne inden for bestilling af bl.a. hornfisk, pighvar og andre lækre spisefisk, samt samlede fiskekasser / fiskepakker.