Frokostordning til virksomheder i København og catering til teambuilding

Hos Madkonceptet tilbydes en lang række services inden for catering til, men ikke udelukket til, erhverv. De tilpasser menuen, uanset om det er jeres daglige frokostordning på arbejdspladsen eller til et specielt teambuilding-event. Der leveres mad ud af huset i hele København.

Madkonceptet og deres forrygende frokostordning i København

Få den måske bedste frokostordning i København med masser kærlighed selv for de mindre detaljer. Det er de små forskelle, der tilsammen bidrager til helhedsindtrykket og er med til at gøre denne frokostordning i København til noget specielt. Frokostordningen kan også meget mere end at give næring, mætte maver og masser af smag til den daglige rutine. Som abonnent hos Madkonceptet får man også adgang til en række tilvalg. Det kunne være, at I har planlagt et teambuilding-event eller en anden type firmabegivenhed? I så fald er der rigtig meget at vinde ved at udnytte jeres frokostordning til fulde. Maden leveres til jeres firmas adresse direkte i København.

Catering langt ud over det, man forventer

Catering hos madkonceptet.dk handler om rigtig mange ting - også til begivenheder til private som bl.a. til julefrokoster, konfirmationer og lignende. På www.madkonceptet.dk er alle muligheder beskrevet i detaljer. Lad mig anbefale deres fremragende vælg-selv kategorier som f.eks. 3-retters menuer, tapas etc., hvor man blot sætter krydser. Catering er, som sagt, perfekt til firma events, hvor det handler om at styrke sammenholdet og fællesskabet. Uanset om I skal trække i tov mod hinanden, eller I skal prøve et af de spændende Exit-Rooms, så lad Madkonceptet sørge for catering til jeres firmaevent.

Der er nok at vælge imellem på madkonceptet.dk, som med deres firmafrokost har gjort det til en eksklusiv oplevelse at spise sundt, lækkert og nærende på arbejdspladsen. Når julefrokosten eller en anden firmabegivenhed skal planlægges, så står Madkonceptet også klar til at hjælpe jer. Deres catering indeholder noget for enhver smag. Glæd jer til at sætte tænder i de friskeste retter, der altid er lavet med gode råvarer.