Brug TV-stativet til at indrette din TV-stue uden meget vægplads

Der er i dag rigtig mange, der bor på få kvadratmeter. Og det kan være ganske hyggeligt, men også en udfordring - særligt når det kommer til den måde, som vi indretter os på. Nogle ting kræver plads, og det er ingen undtagelse, når det kommer til vores TV.

Skal det være i en god størrelse, så vi virkelig kan følge med i, hvad der foregår, så billedet er skarpt, og lyden er klar, er der ofte også behov for en større, bar væg, som TV'et kan hænge på. Desværre er det ikke alle, der er så heldige, at de har en helt ideel plads - og her kan det være nyttigt med et TV stativ, som kan forhandles hos Av-Cables.

Gør brug af et TV stativ

Uanset hvad, så findes der heldigvis en løsning med en gulvstander til TV - eller et TV stativ. Og det er endda en ganske smart løsning. Frem for at hænge dit TV på en væg, kan du nemlig gøre brug af din gulvplads til et TV og investere i et TV stativ. Og nej, her er der altså ikke tale om et TV-bord eller andet upraktisk, der også tager meget plads og måske også er en smule outdated i forhold til den måde, som vi gerne vil indrette os på i dag.

I stedet er der tale om et praktisk TV stativ. Et sådant fungerer en smule som et staffeli. Et TV stativ fylder ikke meget i sig selv, men det er robust og kan bære dit TV. På den måde kan du med et TV stativ få placeret dit TV både væk fra din væg og væk fra dit gulv - det er helt genialt i de små hjem!

Bibehold det lette udtryk

Med et TV stativ får du løftet dit TV op i en god højde, og du får skabt noget luft omkring det. På den måde vil det heller ikke synes så bastant og robust i din indretning, og det betyder altså, at du på en let og luftig måde får bragt et meget stort monstrum ind på selv den mindste plads. Uden, at det føles for voldsomt.

I flere moderne hjem vælges derfor også en TV stander frem for alternativer på væg og gulv - simpelthen fordi det ser mere smart ud, og det skaber et mere let udtryk. Særligt med de skandinaviske tendenser, der i dag gennemstrømmer den måde, vi indretter os på, er det meget velset.

Måske er et TV stativ fremtiden for TV-stuen?