Av-Cables.dk forhandler LR44 batterier og varmeblæsere med prisgaranti

Søger du et LR44 batteri, en varmeblæser eller noget helt andet elektronik, så kan du finde lige det, du skal bruge hos Av-Cables.dk.

Et LR44 batteri ure, bilnøgler og småelektronik

Av-Cables.dk har et stort udvalg af elektronik og kan hjælpe dig, hvis du skal bruge noget specifikt eller specielt. De har gode priser på hele udvalget af forskellige kabler og elektroniske gadgets etc. Søger du fx et LR44 batteri til ur, bilnøgler, kamera eller lommeregner. Så kan du finde lige det, du søger, i deres store udvalg. De har mange LR44 batterier fra mange mærker som Kodak, GP, Phillips etc. Et LR44 batteri kan holde i lang tid, og det bruges ofte til småelektronik, som ikke kan slukkes (fx et ur eller en bilnøgle), så batteriet er tilsluttet hele tiden. Det er lavet præcist til dette formål, så det holder i lang og har en god ydeevne. Læs mere på www.av-cables.dk, hvor du kan søge information og rådgivning, hvis du har spørgsmål til produkterne. Der findes mange forskellige batterier, og de har forskellige fordele. Nogle har mere kraft, andre længere holdbarhed. Alt det kan du læse mere om på hjemmesiden.

Invester i en varmeblæser til den kolde tid

Hvis du søger en god varmeblæser, så kan du finde mange modeller i en bred vifte af forskellige størrelser i udvalget. De fører bl.a. Nordic Home, BLACK + DECKER, Emerio og mange flere mærker. Hvis man har et rum, som ikke er opvarmet, fx et atelier, et værksted, en kolonihave eller et sommerhus, så kan en varmeblæser virkelig være en god ting at alliere sig med hen over de kolde måneder. En varmeblæser holder fødderne varme, når man sidder og arbejder, og der findes både store og små modeller. De mindre modeller bruges fx af croquismodeller, som skal sidde nøgne og stå stille i længere tid ad gangen. I sortimentet finder du også store industrielle modeller samt elektriske brændeovne i den større ende af skalaen. Find den helt rette varmeblæser til dine behov på www.av-cables.dk. Der findes mange modeller at vælge imellem, og du kan uden tvivl finde den rette model til dine behov.