Sennheiser og Jabra headset er det rette valg for private og erhverv

Headset i lange baner! På www.headset.dk er de specialister i headset til kontormiljøer, hvilket vil sige både enkeltmands kontorer, storrums kontorer og callcentre miljøer. Du finder derfor udstyr, der både fungerer optimalt og fungerer ergonomisk. De har derfor et udvalg af Sennheiser headset og Jabra headset, som laver komfortabelt udstyr.

Headset.dk har et bredt udvalg af Sennheiser headset

En del af udvalget på www.headset.dk leveres fra Sennheiser. Sennheiser headset forhandles både til erhverv og private, sådan at du kan få kvalitetsprodukter uanset hvilken form for kunde du er. Sennheiser headset er nemlig et populært valg blandt mange, på grund af deres lækre egenskaber. Vælger du at investere i Sennheiser headset vil du opdage, at deres teknologi og lydkvalitet er fra absolut bedste skuffe, uanset hvilket produkt du vælger. Tag for eksempel de trådløse høretelefoner, der blandt andet egner sig til forskellige former for callcentre miljøer. Disse Sennheiser headset er specielt designet til at reducerer baggrundsstøj, sådan at enhver lydoplevelse er knivskarp i begge ender af røret. Sennheiser headset er derfor gode til store åbne kontorarealer, hvor du stadig skal kunne snakke i telefon med kunder dagen lang. Ligeledes fungerer Sennheiser headset, hvis du ofte kører i bil og stadig skal kunne tage telefonen uden at slippe rattet.

Få krystalklar lyd med Jabra headset

Et andet brand, der forhandles på www.headset.dk er Jabra. Jabra headset er kendte for deres intelligente lydløsninger, der altid er kombineret med lækkert tidløst design. Et Jabra headset er derfor også oplagt til brug i callcentre og åben kontorlandskaber, da deres mikrofon ligeledes kommer med støjreducerende højtalere og mikrofoner. Dette betyder, at Jabra headset altid leverer krystalklare opkald — selv i støjfyldte lokaler. En anden fordel ved et Jabra headset er dets trådløse ydeevne. Du vil nemlig kunne arbejde op til 150 meter væk fra dit skrivebord, sådan at du sagtens kan gå ud og tage dig en kop kaffe, og samtidigt have forbindelse til din maskine. Sidst men ikke mindst er et Jabra headset både nemt af benytte og utroligt behageligt at bære i mange timer ad gangen. Du kan derfor nemt besvare og afslutte opkald, ligesom du har muligheden for at slå et “busylight” til, der fungerer som et “forstyr-ikke”-signal til kollegaerne.

Læs mere om de mange fordele med både Sennheiser og Jabra headset på www.headset.dk. Her finder du ligeledes forskellige måder at tage kontakt til en medarbejder på, hvis du mangler rådgivning om dine specifikke behov.