Find dine prismer og polerede sten hos Tessies

Der er mulighed for at finde sten af forskellig slags hos Tessies. Butikken ligger i København, og har mange forskellige sten og krystaller. Du kan blandt andet finde flotte polerede sten, der er ideelle at have i lommen, eller liggende fremme. De har også et spændende udvalg af prismer i forskellige faconer og størrelser.

Vælg polerede sten i ametrin for bedre selvtillid

For dig der elsker sten og krystaller, er Tessies uden tvivl det helt perfekte sted at besøge. I deres udvalg af polerede sten, finder du helt sikkert nogle, der matcher dig. Du kan blandt andet få polerede sten i ametrin, der står for selvtillid, balance og harmoni. De forskellige polerede sten kan være en rar afstresning, som du kan have på dig hele tiden. Den glatte overflade kan du nemlig let glide fingrene henover, der kan være til hjælp i stressende situationer. De polerede sten har forskellige betydninger, og du kan læse under hver sten, hvad de betyder. Du kan tage ind forbi Tessies og finde et væld af flotte og forskellige polerede sten, som kan hjælpe dig åndeligt.

Fjern tunge energier i dit hjem med en flot prisme

Har dit hjem behov for lidt ekstra pynt, så vil en prisme i vinduet helt sikkert være det du er på udkig efter. Prismer kan gøre meget for dig hjem, ved at lyse det op med flotte regnbuefarver fra solen. Du finder et spændende udvalg af dem hos Tessies, der også foreslår at hænge dem op, hvis der er tunge energier i hjemmet. En prisme i vinduet eller flere forskellige steder i rummet, kan løfte stemningen, og gøre dit hjem mere behageligt for dig. En prisme kan hænges i lang eller kort snor, og du kan derfor pynte med prismer, der er forskud i længden af hinanden. Du har helt frie hænder når det kommer til prismer. Tessies.dk har alt den information du har behov for, og ellers kan du tage kontakt.