En septiktank og olielamper er nyttige produkter til din båd

Septiktanke til din båd er for bådejere, der tømmer toiletindholdet i dertil egnede kloakker på land. Olielamper i maritim stil er også rare at have på båden, når du skal nyde aftenerne inde og ude. De fleste olielamper er i god, gammeldags stil og findes som lofts-, bord og væglamper. Du får septiktanke i forskellige modeller, både med og uden pumpe, og en kontraventil er tilbehør, så du bliver beskyttet mod tilbageløb. Find septiktanke og olielamper i den store fysiske butik i Vejle, Marinebutikken.

Septiktanke i flere størrelser og modeller fra Marinebutikken

Du finder septiktanke til din båd fra 40 til 100 liter. Du skal vælge den ud fra, hvor stort dit behov er. Er du længe på havet, har du brug for en større septiktank, end hvis du tit lægger til kaj. Det samme gælder, hvis du har en større besætning. Du kan finde septiktanke med lodret og vandret montering, så du er sikker på at finde én, der passer til pladsforholdene på din båd. Du kan vælge tankene i gul eller blå plast, og de gule er af polypropylen. De septiktanke, der er forsynet med en maceratorpumpe, er lettere for dig at tømme, da pumpen gør arbejdet for dig. Hvis du monterer en kontraventil, undgår du at få vand fra slangen retur. Det kan være virkeligt ulækkert, hvis det sker, så det anbefales, at du tilkøber en kontraventil til din septiktank. Find septiktanke med og uden pumpe samt kontraventiler på marinebutikken.dk, hvor der er 1-3 dages levering.

Olielampe i et maritimt look giver lys og hygge på din båd

I, bogstavelig talt, den anden ende af nyttige produkter til din båd, finder du olielamper. De findes både til vægmontering og som bord- og loftslamper. Nogle af dem i god, gammeldags stil er kombinationslamper og kan også transporteres, så du kan bruge olielamperne til køjelamper. Der anbefales en maritim olielampe i messing, som kan vippes, så den enten kan lyse hyggeligt på et bord eller hænge ved din køje. Olielampen har et lille håndtag, og lampen lyser for dig, når du lister til køjs. Der kan du vippe den og hænge den på et søm eller en skrue på væggen. En transportabel Petrolux olielampe er især egnet, når du vil nyde en stille sommeraften udendørs i havblik. I sådan en situation er der virkeligt noget ved at være på en båd. Skål i rom! Til skippers kahyt er der blandt andet to Captain’s lamps olielamper, og de kan selvfølgelig også hænge i loftet i messen eller lukafet.

Slå et slag om den store fysiske butik i Vejle, eller køb alt, hvad du drømmer om til din båd, fra septiktanke med eller uden maceratorpumpe og kontraventil til hyggelige olielamper på www.marinebutikken.dk, hvor du betaler fast lav fragt.