Specialundervisning og matematik kursus i Egå, Aarhus

Mini-Skolen.dk tilbyder specialundervisning samt ekstraundervisning til børn med faglige og/eller sociale udfordringer. Læs bl.a. om et godt målrettet matematik kursus i Aarhus her.

Mini-Skolen.dk - Specialundervisning til børn enkeltvis eller på hold

Mini-Skolen.dk tilbyder specialundervisning til børn, der har specielle behov og udfordringer i Aarhus området. Karla Jensen har over 20 års erfaring som folkeskolelærer samt specialunderviser og kender alt til at møde børn på deres eget niveau og til at finde frem til de læringsmetoder, som virker bedst for dem. For folkeskolen har ikke altid overskud til at finde de indlæringsmetoder, som virker bedst for det enkelte barn, og det gør nogle gange, at nogle børn kommer bagud. Men hvis du er forælder til et barn med faglige vanskeligheder, sociale vanskeligheder eller en diagnose, så fortvivl ikke, for www.mini-skolen.dk i Aarhus er måske svaret. I specialundervisningen arbejdes der med hold på maks. 4 elever ad gangen og børnene får derfor stor opmærksomhed og bliver mødt lige der, hvor de er fagligt og socialt. Der er også enkeltundervisning, og dit barn kan få et stort fagligt løft af den slags koncentreret specialundervisning, som er på barnets præmisser.

Matematik kursus - Alle kan lære matematik!

Hos Mini-Skolen.dk kan du finde undervisning til dit barn, som trænger til ekstra faglig opmærksomhed. Mange børn kan opleve store udfordringer med matematik i folkeskolen, men det kan sagtens indhentes, for ofte skyldes det nogle huller i deres forståelse, som skal lappes. Med en matematiktest finder Karla Jensen ud af, hvor disse huller er, og begynder med et målrettet matematik kursus at lappe dem. I løbet af sådan et matematik kursus, som enten er på et hold med 4 elever på ca. samme niveau eller enkeltundervisning vil børnenes matematik fundament blive opbygget og forstærket, sådan at der kan bygges ovenpå. For det er sådan, matematik fungerer. Man bygger oven på den grundlæggende matematik, men hvis man ikke helt har fået fat i den, så kan man ikke bygge oven på, og så falder man bagud. Men med et matematik kursus hos www.mini-skolen.dk i Egå vil dit barn hurtigt komme op på niveau med de andre elever.