Mangler du en flot sangskjuler til konfirmation? Besøg Skovgaarden

Der er mange traditioner til en konfirmation, og én af dem er de søde og sjove festsange, der sendes rundt om bordet i en flot sangskjuler. Hvis du ikke selv er kreativ eller har tiden til at nørkle med en sangskjuler, kan du hos Skovgaarden finde et væld af flotte og personlige sangskjulere til konfirmation.

Personlige sangskjulere til konfirmanden

Sangskjulere til konfirmation bør være personlige, så de matcher konfirmandens interesser og særlige karaktertræk. Måske elsker konfirmanden fodbold, eller måske er det i stedet musik, gymnastik eller heste, der fylder i hverdagen? Uanset hvad din konfirmand går op i, kan du få en sangskjuler til konfirmation hos Skovgaarden, der passer til både konfirmand og den særlige lejlighed.

Godt udvalg af sangskjulere til konfirmation hos Skovgaarden

Skovgaarden producerer sangskjulere til konfirmation, der er fremstillet i laserskåret træ med graverede detaljer. Hver sangskjuler er graveret med en præcisionslaser, så den har fine detaljer og en flot finish, og der er forskellige design at vælge mellem.

Sangskjulerne har alle en bundplade, så de kan stå og pynte på bordet, når sangene er fordelt. Og efter festen kan den fine sangskjuler fungere som et godt minde om den helt særlige dag.

Sæt dit eget præg på sangskjuleren

Når du bestiller din sangskjuler til konfirmation fra Skovgaarden, kan du naturligvis stadig sætte dit eget præg på designet. Du har nemlig mulighed for selv at bestemme, hvilken tekst og dato der skal indgraveres eller skæres ud.

Sangskjulere til konfirmation er dog ikke forbeholdt udelukkende konfirmationer. Med mulighed for selv at bestemme tekst og dato, kan du også bruge sangskjulerne til store begivenheder som fødselsdage eller bryllupper.

Har Skovgaarden ikke en sangskjuler i sortimentet, der matcher din konfirmand, kan de også fremstille unikke sangskjulere. Du skal blot kontakte dem med dine ønsker, og de fremstiller en tegning og et design, der passer til dine ønsker.

Få alt til konfirmationen samlet ét sted

Skal du holde konfirmation, kan du finde alt til konfirmation hos Skovgaarden. Udover et stort udvalg af unikke sangskjulere til konfirmation kan Skovgaarden også tilbyde en lang række andre produkter til den store dag. Du kan nemlig også bestille menukort, bordnumre, konfirmationstavler, mindekasser og bordkort til konfirmation fra Skovgaarden.

Når du skal dække bord, kan du derfor få bordpynt til konfirmationen, der matcher i farver og stil, så du får et flot og sammenhængende festbord til den store dag.