Online forhandler af Yatzy og Elmer's lim i den bedste kvalitet

Uanset om du er på jagt efter Yatzy eller Elmer’s lim, er Rebus Aps garanteret noget for dig. Den danske forhandler har nemlig disse populære produkter på hylderne – side om side med mange andre spændende emner. Bliv klogere på den skønne og velassorterede butik, som nogle kalder ”Danmarks mindste stormagasin”, her.

Underholdende Yatzy

At familieforetagendet Rebus Aps i nogles øjne er et lille stormagasin, skal nok ses i det faktum, at deres udvalg er stort, imponerende og enormt bredt. Således finder du alt fra legetøj og børnetøj til produkter inden for velvære og bolig. Et af deres mest populære produkter er dog Yatzy. Alle danskere har prøvet at rafle terninger i et raflebæger til et spændende slag Yatzy med familien eller vennerne. Det kompakte spil er som skabt til den lange togrejse eller den hyggelige aften i sommerhuset. Derfor er det heller ingen overraskelse, at Rebus Aps forhandler Yatzy, raflebægere og blokke hertil. Besøg deres hyggelige butik i Ølgod eller klik ind på deres brugervenlige webshop, rebusshop.dk, hvis du gerne vil have fingrene i et spil Yatzy. Knæk og bræk!

Elmer's lim i høj kvalitet

Elmer’s lim er også blandt de mest populære produkter hos Rebus Aps, der så dagens lys i januar 2018. Elmer’s lim har derimod lidt flere år på bagen. Således blev det amerikanske mærke grundlagt helt tilbage i 1947, og både i USA og i Danmark nyder Elmer’s lim stor popularitet. Der er nemlig tale om kvalitetslim med stort k, og uanset om du besøger Rebus Aps’ webshop eller butik i Ølgod, vil du finde et stort udvalg af forskellige lime fra det verdensberømte mærke. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende Elmer’s lim, skal du endelig ikke tøve med at kontakte det dedikerede, erfarne og dygtige personale hos Rebus Aps. De står nemlig altid klar til at hjælpe dig – både nede i butikken og over telefonen eller på e-mail.