Køb legetøj fra populære mærker som Dantoy og LEGO hos Legebyen

Står du og leder efter godt sted at købe kvalitetslegetøj? Så burde du slå vejen forbi Legebyens hjemmeside, legebyen.dk, hvor du finder et Danmarks bedste og største udvalg af kvalitetslegetøj fra alle de store og kendte mærker, samt de mindre kendte. Så gør dig selv en tjeneste og tag og klik ind og lad dig inspirere.

Det populærere LEGO Boost 

Der er siden LEGO kom på markedet sket en kæmpe udvikling i det populære og sjove legetøj, og hos Legebyen er det vigtigt at kunne følge med og tilbyde deres spændte kunder det aller nyeste. Du finder derfor også det helt nye og spændende LEGO Boost hos dem. LEGO Boost er ikke LEGO som vi kender det fra gamle dage, men er derimod LEGO tilført en masse avanceret hardware og software teknologi, der er med til at skabe helt nye og spændene muligheder, eller sagt på en anden måde: Det at lege med LEGO er taget til et helt nyt niveau. LEGO Boost gør dine LEGO-modeller levende ved at du påfører dem motorer og sensorer, og derefter styrer dem gennem enkle ikon baserede programmeringskommandoer. Til LEGO Boost medfølger også deres gratis app, som fungerer til alle tablets og indeholder nemme og overskuelige byggevejledninger, der kan bruges til at bygge og programmere modellerne. Så tøv ikke med at klikke ind og bestil det nye LEGO Boost, så du kan være med til at lege med fremtidens legetøj.

Find et stort udvalg Dantoy køretøjer

Findes der noget bedre en at lege med biler mens du samtidigt bygger et stort og flot sandslot i sandkassen? Næppe. Og til et stort og flot sandslot, hører der selvfølgelig Dantoy køretøjer til. Hos Legebyen finder du et stort og bredt udvalg af Dantoy køretøjer, såsom den klassiske brandbil, rendegraveren, traktorer og mange andre. Modsat mange andre legetøjsbiler, er Dantoy køretøjer lavet til at køre i sand, og du skal derfor ikke være bange for at dine biler går i stykker, når du leger med dem udenfor. Du kan hos Legebyen få flere modeller, der kommer i flere forskellige størrelser, samt du også kan vælge tre forskellige pakkeløsninger, hvor du enten får 8, 16 eller 22 biler i hver pakke. Du finder derudover også den nye BIOplastic serie, samt en masse tilbehør såsom den fine politigarage. Alle Dantoy køretøjer er produceret af højeste kvalitet og er alle Svanemærket. Mangler du sjov i sandkassen, så kig ind forbi det store udvalg og lad dig inspirere.