Find skånsomme lommebleer og stofbleer til din guldklump hos Pusleriet

www.pusleriet.dk er det rette sted for dig at finde produkter til børn og mødre, hvis du går op i høj og skånsom kvalitet. Du finder alverdens lækre og fine produkter, der er nødvendige i en hverdag med småbørn. Tag selv et kig på de flotte sortimenter, hvor du finder alt fra lommebleer til stofbleer og mange andre ting, som gør hverdagen nemmere og rarere for både forældre og barn.

Lommebleer i bambus

På denne side finder du Pusleriets skønne udvalg af lommebleer i en lang række skønne varianter. Lommebleerne er genanvendelige, idet de består af et vandtæt cover omgivet af et stykke stof, hvori der puttes indlæg i. Selve lommebleerne er produceret så skånsomt for miljøet som muligt, fremstillet naturligt af bl.a. bomuld, bambus m.m. På den måde er baby også beskyttet og fri for kemi med lommebleerne. Du finder naturligvis lommebleerne i en lang række søde, fine farver og print, som passer til netop dit barn.

Stort udvalg af stofbleer 

Pusleriet forhandler en helt masse forskellige former for bleer, så du har mulighed for at finde den helt rette variant til dit barn. Her på siden er der fokus på stofbleer, som fås i en lang række forskellige slags, alt efter hvad der er behov for hjemme hos jer. Gå bl.a. ind og tjek sortimenterne af bindebleer, covers og training pads ud, eller tag et kig på, hvad badebleer, all-in-one eller all-in-two bleerne kan gøre for jer. Mulighederne er altid mange, når du handler hos Pusleriet - så tøv ikke med at aflægge dem et besøg.

Hos Pusleriet finder du et hav af skønne genanvendelige bleer til dit barn. De forskellige bleer er alle naturligt fremstillede, således de både er skånsomme for naturen og barnet. Desuden kan du spare en hel del penge, når du vælger de genanvendelige bleer fra Pusleriet frem for engangsbleerne.