Find alt lige fra søde Huttelihut huer til bæredygtige 4Ocean armbånd hos Organic Footsteps

Hos Organic Footsteps kan du finde mange forskellige slags lækkert øko børne- og babytøj. Læs om en fed Hutttelihut hue eller om de godgørende 4Ocean armbånd.

Behagelig Huttelihut hue

Organic Footsteps sælger mange forskellige slags børnetøj til gode priser fra en masse forskellige brands, som alle har det til fælles at de laver 100% økologisk tøj, som er GOTS certificeret og ikke indeholder farlige allergi fremkaldende kemikalier. Du kan bl.a. finde en flot Huttelihut hue, som sidder godt på hovedet på en lille pige eller dreng. Der er mange forskellige smukke designs, elefanthuer, huer med kvast, huer med bjørne- eller katteører. En Huttelihut hue er en fantastisk fin lille ting, som helt sikkert vil være lige noget for dig, hvis du skal bruge en flot hue til en god pris, som er lavet i økomaterialer, og som kan holde det lille hoved varmt. Der er både til de helt små med bånd, der kan snøres under hagen, men også til større børn. Find den perfekte Huttelihut hue i butikken til dit barn. Der er mange forskellige smukke at vælge imellem.

4Ocean armbånd 

Organic Footsteps sælger også 4Ocean armbånd, som du kan købe til en billig pris, hvis du gerne vil støtte en god sag. Det er en organisation, som har besluttet sig for at fjerne plastik fra verdenshavene stykke for stykke, og de er allerede godt i gang. På deres egen hjemmeside kan du læse om, hvor mange tons plast de allerede har fjernet. Ved t købe et 4Ocean armbånd støtter du deres arbejde med at fjerne plastik fra havene. De er selvfølgelig lavet af genbrugsplast fra dette arbejde, og der er masser at tage af, for der flyder øer så store som Sjælland rundt i havene af plastik, som ender i havet og er livsfarligt for havets dyr og fisk. Et 4Ocean armbånd er en god måde at støtte denne gode sag på, for de er virkelig i gang med at gøre en stor forskel, og deres organisation bliver større og større.