Klæd dig i lækkert, dansk topdesign

Har du en svaghed for lækkert modetøj fra gode danske tøjbrands, så er du kommet det helt rigtige sted. I Danmark er vi kendte for vores design i topkvalitet, der præsenterer en bred palette af forskellige produkter. Særligt i modebranchen brillerer mange danske designere, hvor der ofte er repræsenteret bredt, så enhver kvinde kan finde noget der passer til lige netop hendes udtryk. Hvis du er glad for et klassisk og tidløst design, findes der et væld af muligheder, og det behøver desuden ikke at række helt ud over budgettet. 

Det danske modebrand H2O er vokset enormt i størrelse og i omtale, bl.a. grundet dets tidløse og stilrene design. H2O Fagerholt indeholder designs der er i afdæmpede og klassiske farver, så tøjet passer til enhver lejlighed og til en bred smag. Står garderoben og støver en smule til, er det måske tid til at du går på opdagelse i, hvad det danske modeunivers har at byde på.

Dansk design: H2O Fagerholt puster liv i hverdagen

I Danmark har vi mange dygtige designere der er eksperter i tøjdesign og de nyeste modebølger. Blandt dem er den fremadstormende Julie Fagerholt, der har indgået et samarbejde med det internationale sportswear-brand H2O. Kombinationen af Julie Fagerholts mere feminine og tidløse stil og det mere sporty og komfortable look fra H2O går formidabelt med hinanden. Sammen bliver det til H2O Fagerholt, og de tilslutter sig modekulturen ‘athleisure’. Kulturen, der er enormt populær i øjeblikket, handler altså om at kombinere et mere afslappet og komfortabelt look med noget sportsligt. Det må man sige at H2O Fagerholt leverer i stor stil, uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. H2O Fagerholt producerer tøj til dage hvor du skal i fitness, men også hvis du skal på bytur.

Giv din garderobe et makeover

H2O Fagerholt brillerer i at levere tøj der kombinerer det bedste fra to verdener. Udover det, kan det også puste lidt friskt liv i din garderobe. Selvom designet kommer i afdæmpede farver og klassiske designs, så er tøjprodukterne også unikke. Bl.a. grundet den trendy ‘athleisure’ tøjkultur, der balancerer en perfekt kombination af sporty og casual chic, så du altid ser fashionabel ud. Det gælder både de dage hvor den står på hygge i sofaen, træning eller på en festlig bytur med veninderne i høje hæle. Uanset hvad du er til af udtryk, så sørger H2O Fagerholt for et stilrent look, der går til enhver begivenhed.