Hos Mette F kan du købe tøj fra Ganni samt Nørgaard På Strøget

Skal du købe kvalitets damestøj fra alle de kendte designere, så er Mette F uden tvivl det helt rigtige sted for dig at kigge hen, hvis du skal forkæle dig selv. Hos dem finder du et stort udvalg af alle de kendte mærker, og du kan se deres sortiment på deres hjemmeside, mettef.dk og selv udvælge, hvad der passer bedst til dig.

Danske Ganni

Et af de mærker, som de forhandler hos Mette F, er det super populære danske modebrand, Ganni, der blev grundlagt helt tilbage i 2000, med den vision, om at skabe smukt og klassisk dametøj. Det er derfor en selvfølge, at du også finder det lækre mærke Ganni i Mette F’s sortiment, herunder kjoler, skjorter, bukser, sko, strik mm. Ganni er især kendt for sit feminine print, der passer perfekt både til hverdag men også til fest. Hos Mette F sørger de for altid at have de nyeste Ganni kollektioner på lager, hvilket sker hele fire gange om året. Du skal altså følge godt med, hvis du skal have det nyeste nye fra det lækre modehus Ganni. Så skal du forkæle dig selv med årets nyeste og mest trendy tøj, så smut ind forbi hjemmesiden og gør et godt køb allerede i dag.

Nørgaard På Strøget er et dansk modeikon

Hos Mette F finder du derudover også et af de allermest kendte mærker på den danske modescene, nemlig et dansk modeikon, Nørgaard På Strøget. Der er efterhånden ikke den dansker, som ikke ejer et stykke tøj fra Nørgaard På Strøget, der er kendt for deres stribede trøjer, som kommer i forskellige farver. Hos Mette F tilbyder de et kæmpestort udvalg af den klassiske bluse fra Nørgaard På Strøget, her i utallige forskellige farvekombinationer. Du kan her finde alt fra de helt basic ensfarvede til stribede i alt fra pangfarver, til mere afdæmpede. En klassisk trøje fra Nørgaard På Strøget kan bruges til alle tænkelige lejligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser. Så skal den gamle Nørgaard På Strøget trøje skiftes ud med en ny, så er Mette F altså stedet, hvor dette kan lade sig gøre.