Godt udvalg af Bitte Kai Rand modetøj og Hultquist smykker hos Mimi de Paris

Mimi de Paris er din modetøjsshop, hvis du er på udkig efter stilrent modetøj fra Paris til konkurrencedygtige priser. Deres sortiment rummer nemlig et bredt udvalg af tøj og tilbehør til den modebevidste kvinde fra anerkendte brands som f.eks. Bitte Kai Rand og Hultquist.

Bitte Kai Rand modetøj

Hos Mimi de Paris har de noget for alle kvinder, der går efter en klassisk og feminin stil. På mimideparis.dk præsenteres du nemlig for et bredt udvalg af håndplukket modetøj fra brands som Bitte Kai Rand, der er designet med et øje for kvalitet, detaljer og udtryk. Dette skaber rammerne for et brand, der tager udgangspunkt i grafiske former, godt håndværk og de helt rigtige materialer, som sikrer dig det flotteste udtryk og den bedste pasform. Bitte Kai Rand brandet står for tøj med personlighed, der giver dig optimale muligheder for at se godt ud og blive set, uanset om du bærer det til hverdag eller til fest.

Hultquist smykker

Hos Mimi de Paris finder du desuden også er bredt udvalg af smykker fra mærker som Hultquist, du kan kombinere med det stilrene modetøj for at opnå det helt rigtige look. Smykkerne er designet af Anne Hultquist og hendes team, der inspireret af det klassiske skandinaviske look skaber flotte smykker, der udtrykker både individualitet og modebevidsthed. Også der finder du noget for enhver smag, men fælles for alle smykkerne i deres udvalg er det stilrene og klassiske look, der går godt i spænd med det franske modetøj.

På www.mimideparis.dk finder du dermed et stort udvalg af håndplukket modetøj fra Paris til en stærk pris. De har noget for alle moderigtige kvinder, og køber du for mere end 499 kr., får du naturligvis fri fragt. Er dit køb desuden en gave til en heldig kvinde, tilbyder de også gratis gaveindpakning.