Find uldundertøj og lanolingarn i den bedste kvalitet hos Naturlig Beklædning

Naturlig Beklædning sælger økologisk lanolingarn samt tøj og uldundertøj i mange forskellige smukke design. Læs mere her.

Lanolingarn i den bedste kvalitet

Hvis du elsker at strikke, så er uld jo noget af det bedste, man kan strikke med. Naturligt ubehandlet uld er grundlaget for Naturlig Beklædning, som sælger kvalitetsprodukter i naturlige materialer. Uld har enormt mange fordele og særlige egenskaber. Det nedbryder svedlugt og renser sig selv. Lanolingarn er naturligt uld, der er vasket rent for spindeolie, skyllet i naturlig eddike og har fået en let lanolinbehandling, som giver det ekstra modstandsdygtighed over for snavs og lugt. Uld er fra naturens side et fantastisk materiale, som har temperaturregulerende egenskaber, og altså kan holde dig varm, når det er koldt og kan køle, når det er varmt. Det er vandafvisende og nedbryder svedlugt. Det kan ”vaskes” ved at luftes udenfor, og kan en sjælden gang imellem smides i en vaskemaskine på et koldt og skånsomt program. Find lanolingarn i den bedste kvalitet hos shop.naturlig-beklaedning.dk, hvor der er mange forskellige slags garn i den bedste kvalitet at vælge imellem.

Svedabsorberende uldundertøj

Hos Naturlig Beklædning kan du også købe uldundertøj. Uldundertøj har mange gode fordele, for godt naturligt uld, der er blevet ordentligt og skånsomt behandlet har mange egenskaber, som gør det oplagt til undertøj. Selv et tyndt lag uld kan varme enormt meget om sommeren, og det har desuden svedabsorberende egenskaber, som holder dig tør, selv hvis du sveder. Det skal blot luftes, og så er det rent igen, da det selv har en svedlugts nedbrydende effekt. Du kan finde mange forskellige slags økologisk og GOTS certificeret uldundertøj i butikken, som helt sikkert vil være noget for dig, hvis du skal bruge dejlig varme og den blødeste komfort. De sælger undertøj til både mænd, kvinder og børn i butikken, og sikrer altid hurtig levering og personlig kundeservice, så det er en god butik at kende til, hvis du fx strikker, og ofte skal bruge lækkert og lokalproduceret garn. Læs mere på deres side www.shop.naturlig-beklaedning.dk.