Find populære mærker indenfor modetøj som Custommade og Neo Noir hos EDIE

Hvis du er på udkig efter Neo Noir modetøj eller Custommade modetøj, så behøver du ikke lede længere. For hos den velassorterede outlet EDIE, som kan besøges i deres butik i København eller på deres webshop edie.dk, kan du netop få en masse tøj fra bl.a. disse to brands til meget konkurrencedygtige priser.

Tøj fra Custommade i tidsløse designs

Et af de fedeste brands på den danske modescene lige nu er Custommade modetøj. Tøjmærket blev skabt tilbage i 2002 af Christian Dam, som lod sig inspirere af den stolte skandinaviske designtradition og af den moderne storbykvinde, som lever livet i overhalingsbanen. Custommade modetøj er derfor også tøj, som holder sæson efter sæson, da det moderne møder det tidsløse. På den måde er Custommade modetøj som skabt til EDIE, der netop sælger tøj fra sidste sæsons kollektioner. Det vil altså sige tøj og mode, som i princippet stadigvæk er friskt, men som måske ville blive nedprioriteret eller fjernet helt fra andre tøjbutikker, når sæsonerne skifter. Det er både godt for dig og din pengepung, designerne og deres arbejde og for miljøet generelt.

Modetøj fra Neo Noir til billige priser

Neo Noir modetøj er et andet godt eksempel på, at du hos EDIE kan få nogle virkelige fine ting til enormt billige priser. Neo Noir modetøj har en meget feminin profil, som både er tiltalende, elegant og i høj kvalitet. Netop disse forhold har medvirket til, at Neo Noir modetøj er eftertragtet blandt mange danske kvinder. Et hurtigt kik inde på webshoppen røber, at EDIE forhandler en masse flot Neo Noir modetøj, men det kan i høj grad også anbefales, at du besøger butikken i København, hvis du er i nærheden. For ud over at butikken både er rigtig skøn og hyggelig, så har de faktisk også flere varer dér, som du ikke kan finde online.

Så besøg EDIE allerede nu og handl smukt og billligt Custommade modetøj og Neo Noir modetøj