Moderne MVMT og klassiske Oris ure

Køb fra et stort sortiment af ure hos Guldsmed Østergaard, hvor du har adgang til både trendy mærker som MVMT og klassiske som Oris. Produkterne kan findes på guldsmedoestergaard.dk.

Ure fra MVMT Nova Stella serien hos Guldsmed Østergaard

Du har måske hørt om MVMT og deres ungdommelige ure. Guldsmed Østergaard sælger fra Nova Stella serien, og online på www.guldsmedoestergaard.dk kan du også købe dameure og herreure fra andre af de kendte MVMT serier. Mærket udtales ”Movement”. Det er en nyere bevægelse, som blev etableret i 2013 med en ide om at lækre og kvalitetsfulde ure ikke skal være dyre. De cool design har gjort MVMT til et verdenskendt mærke på rekordtid. Det kan man bl.a. se på de over fire millioner følgere på sociale medier. Guldsmed Østergaard har et stort udvalg af MVMT ure, du frit kan browse ved at besøge guldsmedoestergaard.dk.

Oris Aquis serien føres på guldsmedoestergaard.dk

Hvis du derimod er ude efter et klassisk og stilfuldt ur, så falder tankerne bl.a. på Oris fra Schweiz. Guldsmed Østergaard sælger fx Oris Aquis og Big Crown Pilot ure via webshoppen. Mærket er kendt for ure af en højere mekanisk kvalitet og uden unødvendige detaljer. Herreurene og dameurene fra Oris er, som mottoet siger, ”real watches for real people”. Tag en kikker på guldsmedoestergaard.dk, der sikkert også har modeller fra din favorit serie fra Oris. Et ur fra dette mærke er den perfekte gave til ham eller hende, som er målrettet og ikke har tid til unødvendige distraktioner. Det er den kvalitetsbevidste gave, som kan vare resten af livet. Guldsmed Østergaard er et godt valg pga. deres status som autoriseret Oris forhandler, men også pga. af serviceniveauet, der inkluderer gratis indpakning og personligt kort, skrevet i hånden.

Guldsmed Østergaard tilbyder flotte ure fra kendte mærker fra indland og udland. Hvis du klikker ind på guldsmedoestergaard.dk kan du kigge på udvalget fra Oris og MVMT, som nævnt her, men også Ole Mathiesen, Breitling og mange flere.