Hos Present Time finder du alt fra Karlsson ure til smukke vækkeure

Et smukt vækkeur eller et væghængt Karlsson ur er blot to eksempler på, at du med Present Time kan få nogle fantastiske produkter, hvis du er forhandler af boliginteriør og lignende. Det store udvalg kan ses på present-time.dk. Ellers kan du lære mere om det hele, hvis du læser med her.

De populære Karlsson ure

Et Karlsson ur behøver dog ikke at være væghængt. Det populære brand, som siden 1999 har været ejet af Present Time, laver blandt andet også vækkeure og gulvure. Fælles for dem alle er, at du med et Karlsson ur får høj kvalitet, en elegant æstetisk profil og et tidsløst udtryk til en god pris. Det hollandske brand er dog ikke kun verdenskendt for disse ting. Deres store succes skyldes nemlig også deres innovative design og sans for former, farver og minimalisme. Alt dette gør også, at der stort set ikke findes ét hjem, hvor et Karlsson ur ikke passer ind. Om det så er i København, Kolding eller Kalundborg, så er der noget almengyldigt over de lækre design, der gør, at mange stuer, køkkener og soveværelser ville se endnu bedre ud med et Karlsson ur hængende på væggen eller stående på bordet eller gulvet.

En god start på dagen med et nyt vækkeur

Selvom mange mennesker måske ville ønske, at de kunne leve et liv uden at blive forstyrret af et vækkeur, så er det nok langt mere utopisk end realistisk. Derfor kan man lige så godt investere i et smukt, pålideligt og lækkert vækkeur, som gør starten på dagen lidt bedre end ellers. Et hurtigt kik på present-time.dk røber, at alle kan finde et vækkeur, der passer lige præcis til deres smag. Hjemmesiden har kun erhvervskunder, men hvis du har lyst til at blive forhandler, skal du blot starte med at udfylde den overskuelige ansøgningsformular, som du finder online. Hjemmesiden varetages af den nordsjællandske virksomhed Columbine, som du endelig heller ikke skal tøve med at kontakte, hvis du skulle have nogle spørgsmål.