Køb smykker og ure fra Arne Jacobsen, ByBiehl m.fl.

Hvad enten det er nye smykker, man står og mangler, eller man er på udkig efter et nyt smart ur, så skal man helt bestemt overveje at kigge ind forbi Guldsmed Østergaard. Her forhandles der blandt andet smykker fra ByBiehl og de mest elegante Arne Jacobsen ure. Man kan købe i dag ved at besøge hjemmesiden www.guldsmedoestergaard.dk.

ByBiehl vedhæng, ringe og smykker

Hvis man er på udkig efter nogle nye elegante smykker, som man vil kunne have på både til hverdag på kontoret og ved mere festlige lejligheder, så er det helt sikkert ByBiehl smykker, man skal kigge nærmere på. Hos Guldsmed Østergaard forhandles der blandt andet alt fra ringe, halskæder og diverse vedhæng til armbånd, øreringe og mange andre fine smykker. ByBiehl smykker fås i et væld af elegante designs og udtryk. Man kan eksempelvis købe en halskæde med et vedhæng af små tændstikmænd, der holder hinanden i hånden. Alt efter hvor stor en familie man har, så kan man købe et vedhæng med samme antal tændstikmænd som en hyldest til sin familie. Hos Guldsmed Østergaard forhandles der ByBiehl smykker af både sølv og guld, og man kan se hele udvalget ved at besøge hjemmesiden guldsmedoestergaard.dk.

Arne Jacobsen ur i flot design

Lige meget hvilken type af ur man er på udkig efter, så finder man helt sikkert det rette hos Guldsmed Østergaard. Her forhandles der blandt andet Arne Jacobsen ure i skikkelse af alt fra armbåndsure og vægure til bordure. Fælles for alle Arne Jacobsen ure er den særdeles høje kvalitet og det elegante design. Urene fås i flere forskellige størrelser hos Guldsmed Østergaard og i forskellige designs som eksempelvis City Hall, så det burde bestemt være muligt at finde lige præcis det, der passer til hjemmet eller på håndleddet. Man kan se meget nærmere på udvalget af Arne Jacobsen ure, og man kan købe allerede i dag ved kigge ind forbi hjemmesiden guldsmedoestergaard.dk.

På hjemmesiden www.guldsmedoestergaard.dk forhandles der smykker og ure til både ham og hende.