Køb Festina Swarovski og Michael Kors ure hos forhandleren Guldsmed Østergaard

Guldsmed Østergaard fører de bedste brands. Find bl.a. Michael Kors ure og Festina Swarovski smykker på guldsmedoestergaard.dk.

Michael Kors ure og smykker på guldsmedoestergaard.dk

Michael Kors ure er lig med verdenskendt design. Dette amerikanske designhus står bag fantasifulde kollektioner, og hos Guldsmed Østergaard har du både mulighed for at bestille Michael Kors ure og smykker fra et konstant opdateret udvalg. Michael Kors er et designikon, som bl.a. har været dommer ved realityprogrammet Project Runway. Hos Guldsmed Østergaard kan du bestille Michael Kors ure til damer og herrer fra mange kendte serier. Online på www.guldsmedoestergaard.dk er der frit valg mellem Bradshaw, Darci, Dylan, Cinthia og en del andre serier fra denne amerikanske smykke- og urproducent. De elegante Michael Kors ure er et sikkert hit på gavebordet, hvis man ønsker et ur, der følger tidens trends.

Festina Swarovski – kvalitet fra Schweiz

Et andet mærke, der er meget oppe for tiden, er Festina. Deres Swarovski serie med armbåndsure er også et af de største gaveemner i øjeblikket, og hos Guldsmed Østergaard er der mange typer at vælge mellem fra denne prisbelønnede serie. Festina er et urmærke fra Schweiz, som blev etableret i år 1902. I dag har urleverandøren hovedkontor og lager i Barcelona. De mere end 100 års erfaringer betyder, at Festina Swarovski modellerne sidder lige i skabet. Denne serie til ham og hende indeholder en lang række elegante ure. Køb dit Festina Swarovski ur hos Guldsmed Østergaard, grundet deres status som autoriseret forhandler af mærket, hvilket er din garanti for den originale kvalitet. Urene fra Festina Swarovski serien, men også Chrono Bike fra samme mærke, har sat dette urmærke på verdenskortet.

Guldsmed Østergaard tilbyder enestående ure fra Michael Kors og Festina Swarovski serien. Se også det store udvalg af smykker fra brands som Georg Jensen, Christina Jewelry og ByBiehl med deres priste Beautiful World serie. Inde på www.guldsmedoestergaard.dk finder du ligeledes brands som Picto, Piet Hein og Seiko.