Find magnetsmykker med en helende effekt hos danolan

Udvalget af alternative behandlingsmetoder kan være uoverskueligt. Så søger du en simpel og naturlig måde, at få både bedre velvære og livskvalitet, kan du med fordel se på danolans store udvalg af behandlende magnetprodukter mm. Udvalget kan du finde på deres hjemmeside, danolan.dk eller ved at besøge deres butik i Vamdrup.

Smukke magnet ankelkæde med en helende effekt

Udover smykker som halskæder og øreringe, tilbyder danolan et stort og flot udvalg af magnet ankelkæder. Ved at købe en magnet ankelkæde, får du udover et flot og lidt mindre ordinært smykke også et smykke, der gør gavn mod smerter omkring anklen. Hos danolan fås magnet ankelkæderne i mange forskellige modeller, hvor alle magnet ankelkædemodellerne er udført i høj kvalitet og med smukke detaljer. Du kan bl.a. vælge at få en magnet ankelkæde i let titanium eller det mere varme kobber, samt i solidt stål. Du finder derudover et godt udvalg af lette og elegante designs i mange forskellige farver. Når du køber en magnet ankelkæde kommer den med allerede monterede magneter samt en god og solid lås, så du er klar til at bruge din nye magnet ankelkæde. Går du efter et matchende sæt, kan de fleste ankelkæder også fås med matchende armbånd og halskæder. Søger du mere information omkring den helende effekt en magnet ankelkæde kan have på dig, så klik ind på deres hjemmeside og finde mere information eller kom forbi til en god snak.

Flot udvalg af smukke magnetringe

Har du problemer med smerter i og omkring fingrene, kan det være en god ide at prøve magnetringe som en hjælpende behandling. Magnetringe, efter mange års forskning, vist at have en lindrende effekt mod gigtsmerter i fingrene samt dårligt blodomløb mm. Det er magneternes påvirkning i blodet, hvor der skabes bedre blodgennemtilstrømning, hvilket fremmer ilt og næringsstofferne i kroppens celler samtidigt med, at det hjælper kroppen med at komme af med de udskilte affaldsstoffer. Så tøv endelig ikke med at kigge forbi danolans hjemmeside eller butik og se deres store sortiment af magnetsmykker, herunder et flot udvalg af magnetringe, der kan fås i både stål, kobber og hæmatit. Overvejer du en magnetring i kobber, skal du være opmærksom på, at de kan justeres i alle størrelse, da kobber er et blødt materiale. Skulle du have brug for flere informationer vedrørende magnetringe, såsom størrelser, modeller eller andet, så kig et smut forbi deres hjemme side og se det flotte udvalg.