Find alt lige fra et klassisk Michael Kors ur til eksklusive Ole Lynggaard smykker hos Guldsmed Østergaard

Hos Guldsmed Østergaard finder du et flot udvalg af forskellige designersmykker fra de bedste danske og udenlandske designere. Læs mere om Ole Lynggaard og om et flot Michael Kors ur her.

Klassisk Michael Kors ur

Guldsmed Østergaard repræsenterer mange forskellige danske designere, ur- og smykkemagere og du kan derfor finde et ret spændende udvalg af forskellige flotte smykker og ure fra nogle af de allerbedste danske designere – både store og små virksomheder, gamle klassikere og helt nye spændene designs. I sortimentet vil du fx kunne finde et flot Michael Kors ur til en god pris, og der er mange forskellige at vælge imellem – både ure til herrer og damer. Et Michael Kors ur udstråler en klassisk æstetisk bevidsthed og god smag, de er ikke ligefrem minimalistiske, men heller ikke det modsatte; det er et ur som helt klart påkræver sig opmærksomhed, men uden at være prangende. Michael Kors blev valgt til dommer i Project Runway og er en spændende dansk designer med fingeren på pulsen. Se de flotte Michael Kors ure på hjemmesiden, hvor du nok kan finde et, som passer lige til din smag.

Smukke Ole Lynggaard smykker

Hos Guldsmed Østergaard finder du også et flot udvalg af de eksklusive smykker fra Ole Lynggaard. Sortimentet tæller både fingerringe, øreringe, halskæder, armbånd og som altid en masse hvidguld, rødguld, ædelsten og diamanter. Ole Lynggaard smykker er eksklusive og det ses både i deres designs og i de sten, der bruges til smykkerne; Det er nemlig førsteklasses smykker, hvor der ikke er sparet på ædelstenene, diamanterne. Smykkerne ligger også i en anden prisklasse end de fleste andre smykker, men der er virkelig også kvalitet og enormt meget skønhed for pengene, når man køber Ole Lynggaard. Hvis du kan lide ekstraordinære og lidt ekstravagante smykker, og du skal bruge noget til den allermest særlige lejlighed, så er det et godt valg. Du kan være sikker på at kunne finde nogle smykker, som der vil blive lagt mærke til, og du kan være sikker på, at du skal nok skal kunne finde noget til din smag.