Tag dig af huden med massageolie og ansigtsscrub fra Badeanstalten

Forkæl dig selv med gode hudplejeprodukter fra Badeanstalten. De er håndlavede i Danmark i den højeste kvalitet. Derfor vil du også være sikker på at både deres massageolie og deres ansigtsscrub er gode og effektive. De stimulerer sanserne, og du har mulighed for at slappe af og nyde produkterne, og glemme stressen med en god og sund hudplejerutine.

Få en massageolie med god duft og fugtgivende egenskaber

Når du har brug for massage, så vil den rette olie gøre stor forskel. Badeanstaltens massageolie er derfor også det bedste valg, når du skal finde en god olie til massage. Deres massageolier intensiverer nydelsen ved en god massage. Massageolie er lavet med olier der er fugtgivende, det gælder blandt andet jojobaolie, mandelolie og rapsolie. For at få en fantastisk duft bruge de æteriske olier som citrongræs, lavendel og ingefær, i blandt andre fantastiske dufte. Blandingen af olierne giver perfekt absorbering og glid. Det smarte ved deres massageolie er at de også kan bruges som badeolier. Badeanstalten giver dig dermed en massageolie der har to anvendelser.

Begynd en god hudplejerutine med ansigtsscrub

Badeanstalten kan dog tilbyde meget mere end olier til bad og massage. De har nemlig også ansigtsscrub, der er uundværligt i enhver hudplejerutine. Det er med til at give en blødere og mindre tør hud. Deres ansigtsscrub er lavet i Danmark, og meget høj kvalitet. Den vil være med til at fjerne døde hudceller, samt øge hudens blodcirkulation, huden vil fugtes og have en frisk glød. Du kan finde forskellige typer ansigtsscrubs, der har hver deres effekt. De har ansigtsscrub der passer til enhver hudtype, du finder derfor scrub til ansigtet der virker rensende, stimulerende, opstrammende og forfriskende. Deres peel-off maske bliver bedst fordelt med fingrene, imens deres andre masker lægges på med pensel. Hvis du mangler en ansigtsscrub finder du et spændende udvalg hos Badeanstalten.dk.

Badeanstalten har hudplejeprodukter i høj kvalitet, som giver dig mulighed for at få en god og sund hudplejerutine.