Styrk dit sind og velvære med naturligt badesalt og håndlavet sæbe i bedste kvalitet

Hos www.badeanstalten.dk finder du alverdens produkter til dit personlige velvære. Lav et rensende, beroligende bad med en af de mange badesalte, eller gå på udkig i det smukke sortiment af velduftende, håndlavet sæbe. Du finder alverdens lækre og naturlige aromaer, der er gode for dig og din hud. Forøg alle aspekter af din personlige selvforkælelse i hverdagen hos Badeanstalten.

Badesalt med fransk middelhavssalt

Ønsker du at skabe et personligt frirum fra hverdagens travl og jag? Med de mange lækre badesalte fra Badeanstalten kan du på ingen tid skabe et lækkert bad, der styrker dit sind og velvære. Badesaltene indeholder fransk middelhavssalt og andre ingredienser, der alle er naturlige og de bedste i verden. Badesaltene er perfekte til alt fra fodbade til karbade m.m., hvor de skønne aromaer, såsom rose, mynte og nektar, vil få både dit fysiske og psykiske velvære til at stige. Badesaltene vil naturligt fungere aromaterapeutisk på dit sind og din krop og kan endda virke lindrende på diverse led- og muskelsmerter efter et bad. Skab et personligt frirum for dig selv med badesalte fra Badeanstalten – så er du sikret fuld selvforkælelse og afslapning.

Håndlavet sæbe med rene råvarer

Er du træt af sæber, der udtørrer din hud og er fyldt med syntetiske ingredienser? Så bør du læse mere her på Badeanstaltens hjemmeside om deres lækre, håndlavede sæber. Badeanstaltens håndlavede sæbe er alle produceret at naturlige og rene råvarer, der virker blødgørende og føles lækre på din hud. Du finder både den håndlavede sæbe i fast og flydende form, der alle er i lige høj kvalitet. De faste, håndlavede sæber er ikke bare velduftende og silkebløde – de er virkelig smukke, og du kan fornemme rækken af naturlige ingredienser i sæbens fine lag. Du finder alverdens skønne aromaer, som birk, lyngblomst, mint m.fl. Også de flydende håndlavede sæber er lækre og smukke i deres enkle og stilrene flakon, der udstråler kvalitet og passion for håndværk.

Badeanstalten hjælper dig med at finde tid til og værne om dig selv med deres mange, luksuriøse produkter. Her kan du finde dit frirum til velvære og selvforkælelse i bedste kvalitet.