Psykologer i Lyngby - Behandling af sygdomsangst på mariabang.dk

Psykolog Maria Bang holder til i København, og det er en af de førende psykologer i Lyngby og resten af Hovedstadsområdet. Et af emnerne, som denne klinik har stort fokus på, er sygdomsangst heriblandt frygt relateret til kræft. Læs mere om behandlingsformer og klinikken generelt i denne artikel, eller klik ind på www.mariabang.dk.

Sygdomsangst for kræft kan have stor indflydelse på hverdagen

Få behandling mod sygdomsangst, der virker. Psykolog Maria Bang tilbyder bl.a. psykologisk behandling mod kræft og andre former for sygdomsangst. Overtænker du dit helbred, og bekymrer du dig ofte over sygdomme? Overvåger du konstant kroppen? Har du en decideret tjekkeadfærd, hvor du har en tendens til at fejlfortolke og overvurdere symptomer? Det kan være, du har sygdomsangst, som kan være en altoverskyggende psykologisk lidelse. Man kan have angst over mange sygdomme, og kræft er naturligvis en af de hyppige grundet prævalensen, og hvor seriøs sygdommen er. Psykolog Maria Bang kan give effektiv, metakognitiv behandling mod bl.a. sygdomsangst som kræft. Læs mere om metakognitiv behandling af angst for sygdomme i København online via mariabang.dk.

En af de førende psykologer i Lyngby - Maria Bang

Der findes flere psykologer i Lyngby. Psykolog Maria Bang er en af de klinikker, der har vundet et positivt ry, som har specialiseret sig i metakognitiv terapi. Denne psykologklinik i København har brede kompetencer inden for depression, angst, hjernerystelse, stress og andre psykologiske emner. De rette værktøjer kan betyde, at man kan komme videre med livet og skabe en positiv fremtid. Læs mere om, hvad Maria Bang kan gøre for dig på klinikken i Lyngby. Klik ind på www.mariabang.dk, og se priserne og de forskellige behandlingsmuligheder. Derinde kan du også booke en psykologtid. Denne psykolog i Lyngby har også en blog, der berører forskellige psykologrelaterede emner.

Hos Psykolog Maria Bang kan du få metakognitiv terapi i Lyngby. Leder du efter førende psykologer i København med speciale i sygdomsangst, depression, stress og andre psykologiske lidelser? Så klik ind på mariabang.dk.