Kropsolier og massageolier kan tilkøbes hos Badeanstalten

Leder du efter noget rigtig lækkert kropspleje, kan du med fordel tage et kig på denne hjemmeside badeanstalten.dk hvor Badeanstalten har samlet deres inspirerende udvalg af bl.a. kropsolie og massageolier.

Diverse kropsolier

Besøger du deres hjemmeside, vil du med garanti hurtigt kunne få en masse inspiration til hvordan du kan gøre dine baderutiner til et frirum i hverdagen, hvor du får ro og velvære. Badeanstalten værner om de gamle badetraditioner hvor badets meditative mulighed er i fokus. Deres kropspleje er derfor skabt i overensstemmelse med de gamle traditioner og metoder, og du vil derfor få nogle unikke produkter, hvis du handler hos dem. Start med at kigge på deres kropsolie. Kropsolie er en rigtig god fugtkilde til huden, og efterlader huden blød og velfugtet på en dejlig måde. Kropsolie har derudover også den virkning, at den giver huden en dejlig glød. Har du spørgsmål til deres kropsolie, kan du altid henvende dig over telefonen, hvor de står klar til at rådgive.

Lækre massageolier

Når du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter noget lækkert olie, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af massageolier. Olie er perfekt at bruge til massage, og har mange gavnlige effekter for huden og kroppen. I deres udvalg af massageolier, kan du finde olier, der er lavet på blandinger af bl.a. mandelolie og rapsolie. Olie er perfekt at bruge til massage, idet det giver den perfekte blanding af absorbering og glid, som gør det nemt og behageligt at massere huden. Finder du en massageolie som du tænker vil være perfekt at have stående på dit badeværelse, kan du handle den over deres webshop, eller finde den hos en af deres forhandlere.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få et indtryk af deres spændende verden og bliv inspireret til hvordan du kan få mere velvære ind i hverdagens rutiner.