Flydende håndsæbe og badesalt - Giv som gave eller til dig selv

Kigger du efter rigtig lækker flydende håndsæbe eller evt. badesalt, som kan opgradere din oplevelse i karbadet? Hos Badeanstalten tilbyder de danske luksusoplevelser, som er udviklet på fabrikken i Aalborg. Du får en autentisk oplevelse, når du vælger sæbe på badeanstalten.dk.

Badeanstalten - Flydende håndsæbe i mange varianter

Shop flydende håndsæbe fra Badeanstalten. Her er det, det gamle håndværk, som sætter rammerne, men hos Badeanstalten er de ikke bange for at prøve nye ting af. Der skal være plads til innovation, og der bygges videre på sæbetraditionerne med brug af gode råvarer. Flydende håndsæbe fra denne leverandør besidder nogle luksuriøse egenskaber, som mange af de almene brands bruger kemikalier til at få frem, men denne producent har formået at gøre det udelukkende ved brug af naturens egne ingredienser. Hos Badeanstalten har de fravalgt skumdannere og vaskeaktive stoffer med en syntetisk baggrund. Det giver en ren fornemmelse at påføre flydende håndsæbe, og du kan også købe desinfektion gel online fra badeanstalten.dk. Kig også på de flotte vægbeslag, der kan bruges til håndsæbe og desinfektion gel. Der findes i øjeblikket både sæbeholdere i hvid og sort, som nemt kan monteres på væggen. Du finder selvfølgelig også flere spændende muligheder inden for flydende sæbe af naturens råvarer, du kan læse mere om på badeanstalten.dk.

Naturligt badesalt fra badeanstalten.dk

Køb badesalt, og giv dig selv lidt velfortjent selvforkælelse i badet. Du kan selvfølgelig også give en smuk kollektion af badesalte i gave til veninden, du synes har brug for lidt ekstra kærlighed. Brug badesaltet til at opgradere karbadet eller fodbadet. Det er en nem måde at skabe en autentisk wellness oplevelse på. Med badesalt fra Badeanstalten kan du vaske hverdagens strabadser væk og forfriske både krop og sjæl.

Giv dig selv lidt tid til fordybelse. Køb flydende håndsæbe og badesalt på badeanstalten.dk. Hjemmesiden byder også på fast sæbe, kropspleje, body butter, salve og andet skønt til kroppen, håret og ansigtet - udelukkende wellness af bedste kvalitet og made in Denmark.