Coach i København - Opnå mental robusthed

Leder du efter en helhedsorienteret coach i København? Bestil tid hos mental robust, der drives af Annette Eberhardt, som er god til at læse mennesker. Der arbejdes med at styrke din mentale robusthed, så du kan være bedre klædt på til at håndtere stress, angst, depression etc. og tage skridtet videre. Læs mere på www.mentalrobust.dk, og bestil tid i hovedstaden.

Annette Eberhardt er en mental coach i København

Annette Eberhardt er en rummelig coach i København, som har en uddannelsesmæssig baggrund som læge og er ligeledes uddannet inden for kognitiv terapi, positiv psykologi m.m. Det betyder, at mental robust kan tilbyde dig en helhedsorienteret vinkel, hvilket giver resultater. Det er muligt at deltage i tillidsvækkende individuelle samtaler eller gruppesamtaler, der kan katalysere forandringer i dit liv. Det er muligt at få en tid fra den ene uge til den anden. Tag skridtet, og meld dig til coachingsessioner med Annette Eberhardt. Denne mentale coach i København kan give dig værktøjerne til at modstå dine daglige udfordringer. Læs mere om coachen her i København på mentalrobust.dk, og tilmeld dig allerede i dag.

Mental robusthed - Tilmeld dig et forløb på mentalrobust.dk

Ønsker du at fremme din egen mentale robusthed? Der tilbydes træning i mental robusthed på www.mentalrobust.dk, der gør det muligt at tilmelde et robusthedstræningsforløb. Der fokuseres på elementer som selvregulering, positive følelser, fundament og styrker. Der arbejdes også med relationer, problemløsning, krop og natur. Tilmeld dig samtaler, og styrk din personlige mentale robusthed. Læs mere om muligheden på mentalrobust.dk, og tilmeld dig individuelle møder eller gruppesamtaler. Ligesom i en flyvemaskine, hvor man selv skal tage iltmasken på først, så skal man også hele sig selv, før man kan hjælpe andre ordentligt. Læs mere om hvordan du kan opnå mental robusthed online.

Bestil tillidsvækkende og imødekommende samtaler hos mental robust, der er en rummelig coach i København. Opnå mental robusthed, og få en tid fra den ene uge til den anden hos Annette Eberhardt - en veluddannet coach.