Badeanstalten fører et stort sortiment af skønne dufte, lækre sæber og blødgørende cremer

Badeanstalten sælger alt i hudprodukter til både mænd og kvinder. Læs mere om deres naturlige barbersæbe samt om deres sulfatfri flydende håndsæbe her.

Her får du barbersæbe med både naturlige råvarer og en maskulin duft

Hos Badeanstalten kan du finde et stort udvalg af krops- og hudplejeprodukter til både mænd og kvinder. De arbejder med simple principper og gode råvarer, og derfor er indholdsfortegnelserne på deres produkter korte og til at forstå. Deres produkter lover ikke mere, end de kan holde, og deres råvarer er altid naturlige. Du kan bl.a. finde en lækker barbersæbe med en maskulin duft i sortimentet, som er lavet med bl.a. cedertræ. Denne lækre skummende sæbe sikrer en tæt og blød barbering hver gang, da den skaber en tæt skum, som gør det behageligt at barbere sig. Udover barbersæbe sælger de også ansigtsolier, som kan bruges til at blødgøre huden efter bad eller barbering, samt mange forskellige kropsplejeprodukter. Du kan bl.a. finde ansigtscremer og olier lavet af vegetabilske olier, urteudtræk, alger, nøddesmør og æteriske olier på deres hjemmeside. Klik ind på badeanstalten.dk og læs meget mere om firmaets profil og mange års erfaring.

Se også det store udvalg af flydende håndsæbe på badeanstalten.dk

Badeanstalten laver sæber og kropsplejeprodukter af naturlige råvarer, og de kræver både tålmodighed, erfaring og engagement at udvikle de produkter, som de gør. De har bl.a. sat sig for at lave en flydende håndsæbe uden sulfater, hvilket ikke var helt let, da stort set alle håndsæber er lavet af sulfater. Deres flydende håndsæbe er lavet udelukkende af forsæbede olier samt blødgørende glycerin. Disse sæber er 100 % bionedbrydelige og er derfor et ansvarligt valg overfor din hud samt vandmiljøet. Du kan finde mange forskellige varianter af deres flydende håndsæbe på www.badeanstalten.dk. Der kan du også læse mere om den lange rejse fra beslutningen om at udvikle en 100 % sulfatfri håndsæbe blev truffet og til i dag, hvor den er på markedet med dens behagelige skummende effekt samt effektive renseegenskaber overfor snavs og fedt. Alle deres produkter bygger på en respektfuld produktion, og du kan være helt sikker på, at din hud nok skal føle sig forkælet.