Økologi og bæredygtighed – Køb Organyc og Munkholm hos SkinStyle

Er du på udkig efter økologiske og bæredygtige produkter? Så bør du se nærmere på de økologiske produkter fra Organyc og velduft fra danske Munkholm på skinstyle.dk. De bestræber sig altid på at give dig detaljerede oplysninger om indholdet af de varer, du køber.

Økologiske tamponer og vatrondeller fra Organyc? – Find det på skinstyle.dk

Hos SkinStyle er der fokus på at give forbrugeren et bredt udvalg af produkter, der er så rene og naturlige som muligt. Det vil sige, at du på hjemmesiden kan finde en lang række produkter, der er fri for uønskede kemikalier. En del af deres sortiment byder på produkter fra italienske Organyc, der især er kendt for deres økologiske tamponer, der er lavet af hundrede procent økologisk bomuld uden brug af klorblegemiddel, latex og parfume. På hjemmesiden finder du desuden andre Organyc produkter som for eksempel økologiske vatrondeller, intimsæbe og vådservietter. Hjemmesiden er overskuelig og let at finde rundt på, og de er gode til at give fyldestgørende beskrivelser af produkterne med lister over indhold og ingredienser. Det er  derfor det perfekt sted at gå hen, hvis du gerne vil vide, hvad der er og ikke er i de produkter, du køber.

Spred velduft med sæbe og creme fra danske Munkholm

På skinstyle.dk finder du desuden et bredt udvalg af produkter fra det danskproducerede Munkholm, der er kendt for lækre og velduftende sæber, ansigtsmasker, cremer med mere, der alt sammen er fremstillet i hånden. Her kan især fremhæves deres rosencreme med aloe vera, som er en fugtgivende ansigtscreme, der ikke fedter. Sortimentet af hudplejeprodukter fra Munkholm er bredt, og der er derfor en god chance for, at du kan finde den barbersæbe, flydende håndsæbe eller den aftershave lotion, som du altid har drømt om. Fælles for produkterne fra Munkholm er, at der er tale om bæredygtige produkter i genanvendeligt glas indeholdende fine og rene ingredienser. Klik dig ind på hjemmesiden og lad dig forføre af de mange skønne dufte – det vil du ikke fortryde.