Vintermenu og julemenu - Førsteklasses diner transportable i Århus

Tidens Køkken leverer menuer til årstider, og derfor kan du lige nu selvfølgelig bestille en lækker vintermenu, du kan læse mere om på tidenskoekken.dk. Du finder også forskellige julemenuer - mad perfekt til årets helt store julefrokost!

Bestil en vintermenu til festen i vintertiden

Vælg tre forskellige vintermenuer, som også kan fås som buffet. Det er ”hearty” anretninger perfekt til vinterens kolde temperaturer og hyggelige stunder indendørs med godt selskab. Tidens Køkken udmærker sig ved at tilbyde eksklusiv catering uden ekstra gebyrer. Den pris, der står på hjemmesiden, er gældende. Tidens Køkken tilbyder også kok under middagen for en fast timepris. En vintermenu fra dette cateringfirma egner sig til mange lejligheder. Bestil vintermad til fødselsdagen i vintermånederne eller måske til jubilæet eller firmafesten. Hos Tidens Køkken sørger de altid for at levere mad af bedste kvalitet og skabe en særskilt oplevelse for jer. Der er naturligvis benyttet sæsonens ingredienser i et så stort omfang som muligt. En madoplevelse, bestilt fra tidenskoekken.dk, efterlader én med en god smag i munden. Kvalitet er nøgleordet, når man bestiller vintermad ud af huset fra denne cateringvirksomhed.

Julemenu fra Tidens Køkken - Kulinariske mesterværker ud af huset

På www.tidenskoekken.dk finder du forskellige julemenuer til jeres julefrokost. Leder du efter god mad til årets julearrangement? Uanset om det er den gamle klasse eller arbejdet, der skal samles, så er julemaden et vigtigt element. Hos Tidens Køkken finder du klassiske juleanretninger samt mad til julefrokost med et unikt præg. Bestil årets julemenu ud af huset i Århus og resten af Østjylland. Tidens Køkken tilbyder i øjeblikket tre muligheder til julefrokosten, du kan læse mere om på tidenskoekken.dk. Bestil en julemenu, der er lavet ud fra de bedste ingredienser og med respekt for traditionerne. Gør noget ekstra ud af det i år, og vælg julecatering fra tidenskoekken.dk med gratis levering i Århus samt Østjylland.

Bestil mad til julefrokosten hos Tidens Køkken, der tilbyder flere, lækre julemenuer. Du er sikret en fast kuvertpris og gratis levering i Århus og omegn. Se også deres årstidsmenuer som f.eks. deres vintermenu, der kan bestilles i øjeblikket.