Udlejning af fadølsanlæg og salg af fadkoblinger

Bestil udlejning af fadølsanlæg, eller køb dit eget hos tapshop.dk, der også forhandler tilbehør som fadkobling, tappetårn og tappehane. Se de skarpe priser på www.tapshop.dk, hvor du finder god information og videoer omkring køb og brug.

Udlejning af fadølsanlæg til attraktive priser

Hos tapshop.dk kan du leje et fadølsanlæg. Der tilbydes alt i udlejning af fadølsanlæg til events på www.tapshop.dk, som har et væld af muligheder i sit arsenal. Lej alt fra 1-haners anlæg til de store 8-haners rullebarer. Der udlejes også back-bar køleskabe samt transportable fadølsanlæg på paller. Hvis du blot ønsker fadøl til et enkelt event eller en række begivenheder, kan det i mange tilfælde betale sig at leje. Her er tapshop.dk en dansk ekspert, der tilbyder gode serviceløsninger, der passer til jeres fadølsbehov. Læs mere om fadølsanlæg udlejning på hjemmesiden, og book dig ind i kalenderen allerede i dag.

Fadkobling og anstikker - Køb hos tapshop.dk

Online hos tapshop.dk er det muligt at købe fadølsanlæg tilbehør, hvor du f.eks. finder tappetårne, CO2 regulatorer, tappehaner og fadkoblinger. Køb de gængse modeller på www.tapshop.dk, der leverer, uanset om du kigger efter en S, KeyKeg, D, A, Ball-lock eller Pin-lock fadkobling til dit anlæg. Står du lidt på bar bund i forhold til valget af fadkobling? Firmaet her har heldigvis udarbejdet en guide til valg af anstikker og fadkobling. Se en tabel over de forskellige typer fadkoblinger samt hvilken type øl, de skal tilsluttes. Der er også udarbejdet en hjælpevideo til formålet, som du ligeledes kan se direkte fra hjemmesiden. Hvis du har det mindste behov for assistance til valg af fadkobling, så skal du selvfølgelig altid blot kontakte personalet bag tapshop.dk.

Skal du stå for øllen til en fest? Det bliver naturligvis ikke bedre end ægte fadøl i stor stil. Uanset om du leder efter køb eller leje af fadølsanlæg, så er tapshop.dk firmaet, du skal have fat i. Det gælder hvad end du leder efter anlæg med vandbad eller kompressor. Køb også tilbehør som fadkobling, regulator til CO2 og N2 samt tappehaner og tappetårne i høj kvalitet.