Receptionsmad og frokostordning - Madkonceptet

Firmafrokost fra Madkonceptet er en sand vinder! Nyd friske retter, når klokken slår 12. Abonnér på en frokostordning i København, hvor kvalitet og fleksibilitet er i fokus. Inde på madkonceptet.dk tilbydes også receptionsmad, tapas, brunch, nytårsretter og meget mere.

Bestil frokostordning i allerbedste kvalitet - Unik firmafrokost i København fra madkonceptet.dk

Frokostordninger fra Madkonceptet er en varierende størrelse, så man aldrig kører træt i retterne. Der er ingen, som kan spise den samme ret for evigt - selv verdens bedste frokostmad! Variation er derfor et nøgleord for firmafrokost fra Madkonceptet. Deres frokostordning i København tilbyder forskelligartede måltider hver dag. Der skal selvfølgelig stadig være noget struktur i en god firmafrokost, og det er der også. Frokostordningen er beskrevet nærmere på www.madkonceptet.dk, som har gjort det gebyrfrit at tilbyde specielle ting til veganere, vegetarer, allergikere og andre individer, som kræver noget specielt. Det er der ikke mange, som kan konkurrere med! Hvis det ikke skulle være nok, så er det altid de bedste råvarer, som benyttes. De dygtige kokke laver jeres frokostretter med stor passion og leverer lige til døren. Bestil helt ned til 10 kuverter med levering i KBH på madkonceptet.dk.

Lækker receptionsmad som diner transportable i KBH

Leder du efter en god leverandør i København, som kan sørge for kvalitets receptionsmad af gode råvarer? Madkonceptet tilbyder receptionsmad i Hovedstadsområdet med en lang liste af retter - perfekt som fingerfood. Bestil f.eks. ristet toast med skinke og mango pickles. Eller hvad med butterdejs pizza med lækker tomat, parmesan og basilikum? Der er mange fristelser på listen med receptionsmad. Du sætter flueben ud fra de ønskede, og kuvertprisen afhænger dernæst af antal valgte. Book receptionsmad til dit event, og glæd gæsterne med klassisk fingerfood, som man kan nyde på farten. Det er selvfølgelig også muligt at booke disse retter til andet end receptioner.

Få den bedste cateringoplevelse i København hos Madkonceptet, som tilbyder frokostordning med firmafrokost i hovedstaden, samt diner transportable til specielle events heriblandt tapas, receptionsmad og brunch.