Protein Baker tilbyder glutenfrit brød og pandekager i form af bageblandinger

Protein Baker byder ind med et lækkert koncept til travle danskere, der elsker godt bagværk. De tilbyder blandinger til at bage glutenfrit brød, smagfulde protein pandekager og meget andet, du ikke kan vente med at sætte tænderne i.

Bag glutenfrit brød ud fra en mix

Protein Baker har gjort det let at bage glutenfrit brød. Deres bageblanding er nøje testet, så den bare sidder lige i skabet! Der findes en glutenfri blanding til brød samt en til boller i samme kategori. Udover at de ikke indeholder gluten, så er der skruet op for proteinindholdet. Dette gør dem både velegnede til glutenallergikere, atleter og andre, som prøver at undgå gluten eller indtage ekstra aminosyrer hver dag. Det er lækkert at kunne lægge pålægget ind i sin egen, hjemmebagte frokostbolle, klappe den sammen og tage den med i skole eller på arbejde. Det er en økonomisk, sund og velsmagende løsning, der stikker en tur i kantinen. Overvej også at bage glutenfrit brød til gæsterne lørdag eftermiddag. Det er selvsagt, at selvom der ikke er gluten i brødet, så er det stadig ligeså lækkert for folk, som ikke har noget imod at spise gluten.

Protein pandekager til en lørdag morgen

En anden mulighed, der også tilbydes på proteinbaker.dk, er protein pandekager. Det er de færreste, som ikke kan blive fristet af en høj tallerken med pandekager – præcis som Rasmus klump kan lide dem. Udover at egne sig til pandekager, så kan proteinblandingerne til bagning, som der tilbydes hos Protein Baker, også benyttes til at skabe vafler, hvis du altså ejer et vaffeljern. Disse bageblandinger kommer også uden gluten, og du kan vælge mellem adskillige smagsvarianter heriblandt chokolade, cookie og havre. Fordelen ved at vælge at bage pandekager med en bagemix fra proteinbaker.dk er også, at det tager væsentligt kortere tid, end hvis man selv skulle blande alle ingredienserne sammen.

Er du fristet af tanken om glutenfrit brød og protein pandekager? Så besøg proteinbaker.dk, og bestil de smagfulde bageblandinger hjem allerede i dag.