Madkonceptet leverer nytårsmenu og julefrokost menu ud af huset

Ønsker du at få maden udefra til årets julefrokost eller nytårsaften? Der er en kæmpe kvalitetsforskel mellem cateringvirksomhederne i Hovedstadsområdet. Madkonceptet skiller sig ud ved at levere high-end diner transportable som fx deres tapas nytårsmenu eller en af deres tre julefrokost menuer – alt sammen til overkommelige priser.

Bestil julefrokost menu som diner transportable i København

Det giver god mening at vælge catering i stedet for at stå med maden selv til den årlige julefrokost. Madkonceptet er en af de førende muligheder i København, uanset om man leder efter en traditionel julefrokost menu, eller men ønsker en menu med et nyere twist. Bestil allerede nu, så du er sikker på ledighed til julefrokosten anno 2018. Madkonceptet gør det også muligt at sammensætte jeres helt egen julebuffet ved at sætte flueben ved de ønskede retter. Der er en kæmpe liste med friske, fyldige og søde juleretter at vælge mellem, og for denne mulighed afhænger kuvertprisen af antal valgte retter med et minimum på 6 juleretter og minimum 15 kuverter. Hvis årets julefrokost skal sidde lige i skabet, er Madkonceptets julefrokost menu et sikkert valg.

Nytårsmenu som catering i Hovedstadsområdet – mere info på madkonceptet.dk

Nytårsaften er en farverig begivenhed med raketter, pakkeleg, hygge, lækre cocktails, sjove hatte, men vigtigst af alt – rigtig god mad, der binder begivenheden sammen. I år 2018 står nytårsmenuen hos Madkonceptet på tapas, hvor du vælger mellem adskillelige tapasretter inddelt i forret, hovedret og dessert. Tapas er en spansk opfindelse, der har vundet stort indpas blandt danske restauranter, og det er en glimrende kulinarisk tradition til nytårsaften. Madkonceptet har kokke til rådighed med masser af erfaring i tilberedning af tapas. På www.madkonceptet.dk kan du læse mere om retterne til nytårsmenuen anno 2018. Bestil nytårsmenu ud af huset. Så er der én mindre ting at tænke på til nytårsaften.

Madkonceptet leverer diner transportable i København til livets begivenheder som fx julefrokost og nytårsaften. Det er muligt at bestille årets julefrokost menu eller nytårsmenu direkte via madkonceptet.dk.